Bursaspor’dan satış ilanı!

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

Açıklama şöyle:

Bursaspor Kulübü Derneği, sahibi olduğu H21B25B4C pafta 231 parselde bulunan 28.820,25 metrekare taşınmazı satışa çıkarmaktadır. Satışa ilişkin koşullar şartnamede yer almakta olup, istekliler şartname ve diğer belgelere aşağıdan ulaşabilirler.

İsteklilerin tekliflerini en geç 23.05.2018 Çarşamba günü saat 16:00’a kadar kapalı zarf içerisinde Bursaspor Kulübü Özlüce Tesislerine sunmaları gerekmektedir.

 

GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ 

TAŞINMAZ SATIŞ TEKLİF MEKTUBU

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Herkes bir yerleri satıyor. Sata Sata bitiremediler. Bakalım değirmenin suyu bittiği zaman ne yapacaksınız. Bu çark böyle dönmez. Bu gemi böyle gitmez. Hepimiz bu geminin içindeyiz. Batarsak fena batarız. Artık bir kurtacımız da yok. Allah yardımcımız olsun. …

    50
    3
    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      TAKİP EDENLER VARSA AYLAR ÖNCE VALİ BEYİN ÖNAYAK OLUP ALINAN YERLER SATILACAĞINI ADAM AYLARDIR SÖYLÜYOR PROSEDÜRLERİ YENİ TAMAMLANMIŞ SATILIYOR B..K ATA ATA ORTADA KİMSE BIRAKMADINIZ SIRA ZATEN BURSASPORA GELDİ
      BUNDAN SONRA HİÇBİRŞEY OLMAZ GEÇMİŞ OLSUN

      6
      2
      1. @hasan yorumuna yanıt olarak

        Hasan biz de biliyoruz satılacağını, 3 gün sonra seçim var,
        bu neyin acelesi yangından mal mı kaçırıyosun, yeni başkan bu işi yapmalı
        şu an ki seçim arefesindeki yönetimin bir hükmü kalmamıştır,
        derdimiz bu yüzdendir, anlayabildin umarım, Ali dedenin muhasebecisi seni

        4
        3
    2. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      satarak çözüm, en kolay, ama en kötü yol. parayı aldığın ya da alttan çıkardığın futbolcuyu allayıp, pullayıp parlatıp satarak bulacaksın.

      bizde bir atasözü vardır. ”yuvayı yapan dişi kuştur” bunu spora uyarlarsak ,”bir kulübü kulüp yapan taraftarıdır!” yönetimlerin getirdiği antrenör ve futbolcuları taraftar, çar-çur eder, çöpe çevirip oynatamazsa başkanlar ne yapsın.

      2010 dan (şampiyonluktan) sonra taraftara bir şeyler oldu. hücum futbolu dendi, hücum futbolunun kralını oynayan şenol güneşin efsane kadrosu sap gibi ortada bırakıldı. neymiş? passo lig kartı protestosu. !

      takım yenilsin ama sahada mücadele etsin dendi, hamzaoğlunun belki de kulüp tarihinin en ucuz ve kalitesiz kadrosu canını dişine katıp ilk yarıyı 5. bitirdi. neymiş? burası akhisarmıymış! hamza gs liymiş! üstelik o akhisarın son 5-6 senedir ligi bizim üstümüzde bitirdiğini ve bizim alamadığımız UEFA kulüp lisansını aldığını unutarak.

      şimdi bunları yazdım diye al bir ali ay’cı, al bir çorbacı daha diyecekler. varsın desinler. bunları yazmasam evde aynaya nasıl bakacağım? ali ay benim babamın oğlu değil. kendisi ne tanır ne ederim ona en çok yaklaştığım an, onun oturduğu kapalı ile benim oturduğum kuzey tribün 109. blok mesafesi kadardır. kurulduğu tarihten itibaren bu kulübün bir kuruşu bile boğazımdan geçmedi. verdiklerimi toplasam kesin özlüceden bir daire parası ederdi.

      anlatmak istediğim bu kulübün yönetim, antrenör, futbolcu sorunu yok taraftar sorunu var. kim gelirse gelsin skor olmadığında aynı şeyler herkese yapılacak. bizim etimiz ne budumuz ne ? mevcut bütçe ve kadro yapısı ile her maçımızı kazanmak mümkün değil. bursasporun kulüp olabilmesi için en az 4-5 seneye ihtiyaç var. ama ortada bu sabrı gösterebilecek taraftar yok…

      7
      1
  2. Bu nedir arkadaş, ALİ DEDE’nin skandal icraatlerinden biri,, pazar günü seçim var,
    sen seçimden 3 gün önce kulübün arazisini satış ihalesine çıkartıyosun,
    gelecek olan yeni yönetimin elini kolunu bağlayayım amacın,
    alacağım paranın da bir kısmını alır öyle giderim bakış açısı mı yoksa,
    seçim döneminde iken böyle bir satış yapılamaz, bunu engellemek gerekli

    7
    3
  3. Kesin birilerine peşkeş çekilmiş bir günde ihale mi olur sanki insanlar aptalmış gibi hateket etmeyin amacınız kulübe para kazandırmak diil kulüb üzerinden bursasporumuzu kazıklamak

    2
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu