Bursaspor Kulübü “Gereken hukuki süreç başlatılmıştır!”

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

Açıklama şöyle:

Son bir haftadan bu yana genel kurul üyelerimizden, Yeni Dönem Gazetesi tarafından arandıkları ve yaklaşan genel kurul öncesinde, hangi başkan adayına oy vereceklerine ilişkin anket soruları yönetildiği kulübümüze iletilmiştir. Üyelerimizin iletişim bilgilerinin, kulübümüz tarafından ne adı geçen medya kuruluşu ile ne de bir başka adayla paylaşılması söz konusudur. Kulübümüz tarafından konu ile ilgili gereken hukuki süreç başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Konuyu ilk olarak c.tesi günü ben yazmıştım. Kulübü aradığımda sadece güvenlik görevlilerine ulaşabildim.

  2. sayın ali ay sana yazıklar olsun bu demek gazete kongre adayını arıyor hangi adaya oy vereceğini anketle cevabını alıyor bu kişi hak ve hürriyetine aykırı bir durumdur üye kime oy vereceğini kendi hür ve bağımsız iradesiyle verecek sen bu skandalı bile engellemen lazımdı ama nerde atı alan üsküdarı geçti kimseyi zan altına sokamz gazete de olsa sonrada başarı bekle çok yazık saygılar ankaradan 45 yıllık koyu bursasporlu

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu