Süper Lig treni kaçtı!

Bursaspor Durmazlar Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final serisi 4. maçında deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı.

Bursaspor Durmazlar Türkiye Basketbol Ligi Play-off Yarı Final 4. maçında deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı.  Ev sahibi ekip sahadan 90-79 galip ayrılarak finale yükseldi.

Başantrenör Şemsettin Baş karşılaşmaya Erdem, Karlo, Can, Baki, Dejan beşiyle başladı. Karşılaşmaya alan savunmasıyla başlayan, Karlo Vragovic ile etkili olan Bursaspor Durmazlar karşılaşmanın ilk çeyreğini 22-24 önde bitirdi.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğine de alan savunmasına devam eden takımımız özellikle Dejan ve Baki’nin etkili oyunuyla skor bulurken, savunma sertliğine de devam etti. Bursaspor Durmazlar maçın ikinci çeyreğini 45-46 üstün bitirdi.

Maçın ikinci yarısında savunma temposunu kaybeden ve boş şutları sayıya çevirmekte zorlanan Potanın Timsahları maçın son çeyreğine 75-59 geride girdi. Maçın son çeyreğinde Bursaspor Durmazlar zaman zaman rakibine yaklaşsa da, boş şutları sayıya çeviremeyince sahadan mağlup ayrıldı ve TBL‘de finale yükselen taraf ev sahibi ekip oldu.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Seyircisiz cezası aldığımız da “Kamuoyuna Duyuru”lar ile geçiştirenler şimdi çıkıp konuşsunlar, bir camiayı, bir şehir takımını üç paralık bir kolej takımına yem ettiler.

    İkinci maçta maça çıkmak yerine yumruğu vurup “bu maça çıkmıyoruz, bu adaletsiz kararlar devam ettiği sürece de TBF’nin liglerinde yer almayacağız.” deseydin şu an bunları yaşamıyor olacaktık.

    Soruyorum;

    Kadın voleybol takımı iki yıldır aynı ligde;
    Erkek basketbol takımı iki yıldır aynı ligde;
    Pilot takım Yeşil Bursa “amatör” lige düştü;
    Futbol takımı geçen yıl maçın son 20 dakikasında ligde kaldı, bu yıl da yaptıkları ortada;

    Peki bunun sorumlularından hesap sorulmayacak mı?

    122
    4
    1. @Mehmet Yılmaz yorumuna yanıt olarak

      Helal sana ağzına sağlık ve hala utanmadan aday oluyorlar yazık bir kolej takımının sözü bile bizden çok geçti bu taraftara bu şehre yazık değil mi

      16
      1
    2. @Mehmet Yılmaz yorumuna yanıt olarak

      Katılıyorum sana ortada bir başarısızlık var, peki burada taraftarın payı ne kadar ? Tamam bütçe kısıtlı basket takımı ona göre kuruldu eyvallah, peki bu sadece salonda da değil stadda dahi bin kere söylenmesine rağmen küfür edilmesin diye her maç özellikle küfür eden taraftar ne olucak ? sen ilk maçta biraz daha tut kendini ? geçen sene de aynı sebepten aynı buradan dönmene rağmen 2. kez aynı şeyi yapıyosun ? tamam yönetim vs vs suç bulunur ama şu şehirde bir türlü küfürsüz tezahurat yapmamayı öğrenemeyen taraftar nolucak ? Aynı senaryo seneye yaşanmasın , takımı buraya kadar getirip burda uçurumdan aşağı itmek hem de geçen sene de aynı şeylerden dolayı olmasına rağmen takımı sevmek değil takıma ihanettir, kimse kusura bakmıcak. Gerekirse 10 dk susçaktı o taraftar ilk maçta şimdi son maçta içerde cehennem yapıp çıkmıştık üst lige, bazen susmakla da kazanırsın istanbul hegomanyasına karşı savaşı.

      24
      1
  2. İkinci maçı seyircisiz oynatarak bursasporu harcadılar. Ama burada, iğneyi kendimize, çuvaldızı başkasına batırmalıyız arkadaşlar. Geçen sene de playoffta çıkan olaylardan dolayı bir maç seyircisiz oynamıştık. Belki o gün eskişehiri evimizde yensek çıkacaktık. Bu sene de aynı. Biraz şu küfürlerimizi yönetmemiz gerekiyor arkadaşlar. Tüm senenin emeği boşa gitti gördüğünüz gibi.

    46
    1
    1. @Rutkay yorumuna yanıt olarak

      Geçen seneki Afyon maçında verilen ceza gayet doğaldı çok fazla küfür sahaya yabancı madde atımı oldu ve defalarca anonsla uyarı aldık sonucunda da seyircisiz olmayı hakettik fakat bu maçta bunların hiç biri olmamasına rağmen komik bir nedenden bizi engellediler ve yönetimimizin böyle bir taraftara sahip bir kulübün bir kolej takımına karşı dahi sözü geçmedi bu yıl suçun taraftara atılmasını kesinlikle kabul etmiyorum

      17
  3. Tamam herşey iyi güzel para almadılar çıktılar oynadılar tamam hakem taraf tuttu bizim yenilmemizi sağladı ama çıkacaksın hakemide yeneceksin 1-0 öne geçip seriyi 3-1 veriyorsan koçundan oyuncuna yönetimine kadar herkes bunun sebebini bulmalıdır. Koca seneye yazık oldu. Hakan Yapar’ı almayıp yerine Gurur Bayborayı alanlar nedenini iyi anlar.

    34
    3
      1. @Mert yorumuna yanıt olarak

        Sene başında olanlardan senin haberin bile yok Hakan Yapar Bursaspora gelmek istedi biz almadık önce takip edersen takımı yararına olur

        7
        1
        1. @Hakan yorumuna yanıt olarak

          Ayrıca bilgin olsun paradan dolayı almadığımız Can Altıntığ. Daha fazla bilgi istersen haber sitelerini takip edebilirsin.

          1
          1
        2. @Hakan yorumuna yanıt olarak

          Kardeşim benim haberim yok tamam da senin de okuma yazman yok heralde… Adam 400-450 liralık oyuncu ondan almadıklarını söylüyorum yoksa keyiften değil… Ligin en bilinen oyuncularından kendisi yoksa…

  4. Sahada çocuklar ellerinden geleni yaptı. Camia olarak kenetlenmek gerekiyordu yönetimin aklına playoff finallerinde geldi takım. Daha seyircisiz maç cezası verildiğinde vermiştik biz turu. Hidayetin arkadaşı olduğunu idda eden “menajer”imiz buradaki maçı doğrarlarken ne yaptı. Bu kafayla bu kadar olur kusura bakmayın. Playoff finallerine 4 maaş geriden çıkıyor takım, adam kolundaki Rolex’i çıkarıp veriyor. Sihirli değnek mi var hocanın elinde. Basketbol şube ayrılıp profesyonelce yönetilmeden bu takım daha çok dövünürüz hakemler bizi doğradı diye…

    17
  5. KAPTIN DÜMENDEN SEVİNDİNİZ YOK GALİP GELMİŞ YOK ÇOK İYİ BİLMEM NE YEMEYİN BU TARAFTARI YETER ARTIK. YA ADAM GİBİ KADRO YAPIN YA DA KAPATIN KARDEŞİM

    13
    1. @HARBİCİ yorumuna yanıt olarak

      Karlo double double yaptı kardeşin dikkatini çekerin takım savunmasında hiç iyi değildik çok boş 3 lük yedik ve adamlar da günündeydi sorun topçularda değil seyircisiz maça tepki vermeyen yönetimde

      6
      1
      1. @Ss yorumuna yanıt olarak

        pablo duble yapsa ne olur savunma sıfır. savunma yapmayı bilmiyor bize savunmayı da hücumu da yapan adamlar lazım . çok iyidi de ondan mı çerez parasına bizde oynuyor gözünü seveyim masal anlatmayın. iyi adam gider süper lig de oynar

  6. İyi oldu taraftar akıllanır 2 senedir küfürden lige çıkamıyoruz. Etmeyin kardeşim edersen böyle keserler biletini

    6
    1
    1. @C.C yorumuna yanıt olarak

      Siz laftan anlamıyor musunuz okumanız mı yok komik gözlemci raporunu görmediniz mi ne küfürü kardeşim bu sene küfür falan edilmedi keserlermiş biletini bazılarınız hala 2010 un acısını atamadınız o yüzden bunlar hep sende onlardansın belli

  7. Uğursuz adam Ali dede sayesinde, önce futbol takımımız 2 yıldır lig de kalmayı son haftalar da garantiler oldu,
    sonra basketbol takımı, 1-2 kaliteli transfer yapılsa lige çıkacakken her sezon düşük bütçeli takım kurup,
    2 sezondur lige çıkmayı son 4’te kaybediyoruz,
    Yeşil Bursa pilot takımında gençler oynatıcaz diye satın alındı onu da beceremedi, doldurdu ligi bilen yaşlılarla takımı
    2 sezondur o da düşme potasında gezinip nihayet düştü,
    Kına yaksın şimdi; eğer bu beceriksizler yine seçilirse olacaklar belli YEŞİL BURSA’dan sonra, BURSASPOR da
    küme düşecek, artık BATALLA da yok ipten alacak, bir de basket ile voleybol şubelerini de kapatırsa,
    tam bir sıradan semt takımına döneriz artık

  8. Basketbol takımı kulübümüz için şu aşamada bir lükstür. Buradaki kaynak futbol takımına ve özellikle alt yapıya harcanmalı görüşündeyim. Basketbol finansal anlamda bize birşey kazandıracak bir mali yapıda değil, nitekim 1. Lige çıkarsak orada tutunabilmek için yapacağımız harcamalar bizi daha çok zarara uğratacaktır.

    3
    5
  9. Hatalarımızı iyi tahlil etmeli ve hatalı kim ise başkan,yönetim kurulu,basın ve taraftar olarak kendimize çeki düzen vermeliyiz.
    Maalesef futbolda tff ve kurullarının olduğu gibi baskette de aynı senaryolara katkılarımızla kurban olduk.

    Sporda amatörlük bitti.PROFESYONELLİKTE de bizde etik-hak-hukuka riayet ve adalet yerini terketti.Bu olunca parayı basan başarıyı yakalamış oluyor.(para basma:İyi bütçe ve planlama ile kaliteli ve mücadeleci takım kurma,haksızlıklar karşısında cesur olup dirayetli dik durma,maharetli olarak lobi faaliyeti,şehri ve taraftarın ile bütünleşip güçlü olmayı kast ediyorum.)

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu