U-19 Süper Kupa’da mağlup oldu

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U19 Süper Kupa müsabakasında Bursaspor, Antalya'da karşılaştığı Altınordu'ya 2-1 mağlup olarak ikincilikle yetindi.

Süper Kupa maçında, Spor Toto Süper Lig Grubu‘nu lider tamamlayan Bursaspor ile TFF 1. Lig Grubu’nu lider bitiren Altınordu karşılaştı.

1’de Embiya ve 11’de Berkay‘ın golleriyle 2-0 geriye düşen Bursaspor, yakaladığı bir çok gollük fırsattan yararlanamadı. 86. dakikada Gökalp Kahya‘nın ceza sahası dışından attığı gol ile skor 2-1’e gelse de, baskı sonuç getirmeyince maçı kazanan Altınordu şampiyonluk sevinci yaşadı.

 

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. NE DEMEK oluyor bizden bir cacık olmazmış adamlar bizi geçtiler bakın U19 bu A takıma oyuncularıda oynadı burda…

    10
    1
  2. Adamlar bizim önümüze falan geçmiyorlar çocukların yarısı 3 gün önce maça çıktı, ayrıca biz U19 da Süper Lig şampiyonu olduk bu sezon, Altınordu ise 1.Lig şampiyonu…

  3. Enes hariç 5.10 tane süper ligte top oynayan kıytırık adam çıkardık diye mi öndeydik adamların u19 u 1.ligte playoff kovalıyor bizimkiler 3 ligten amatöre düşüyor

    4
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu