Ali Ay “Bütün oylara talibim”

Başkan Ali Ay 'Satın alınamayacak tek şey tecrübe' dedi.

Başkan Ali Ay, şöyle devam etti: ‘Biz o tecrübeyi kazandık. 450 kişilik fabrikayı yönetiyoruz ama maalesef futbolda olaylar çok farklı. İkiyle ikinin dört etmediği tek kurum bence futbol camiası. İyi olur diye alıyorsunuz ama bir bakıyorsunuz faydası olmuyor. Kongrede 4 binin üzerinde üyemiz kullanacak. Ben hepinizin oyunuzu istiyorum. Bundan sonra hem mali tabloyu hem futbolu profesyonel olarak yöneteceğiz. Özellikle daha genç arkadaşlarımızı seçtim. Çünkü Bursaspor’un şuan da ihtiyacı olan proje, çalışmak ve koşturmak. Bu genç arkadaşlar gece gündüz çalışacak ve Bursaspor’u çok güzel yere getireceğiz. Bundan kesinlikle emin olun.

65 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Abdi yorumuna yanıt olarak

      1- vizyonsuz, diksiyonsuz, misyonsuz ama bu kadar hakareti haketmiyor.
      2- kulübün bu gün düştüğü durumun tek sorumlusu kesinlikle kendisi değil. medya ve taraftarın daha büyük günahı var.
      3- bu kadar acemiliğine ve hatalarına rağmen iki yıldır kurduğu takımlar ilk yarılar başarılıydı. ikinci yarılardaki düşüş taraftar ve medyanın takımı sahiplenmemesi ile alakalı.
      4- taraftar ve medya ilk yarı performanslarına futbol şansı, ikinci yarılara da futbolun gerçeği diyor. 55 senedir maç seyrederim, 17 maç süren bir şansa hiç rastlamadım. çekirge bile en fazla iki defa sıçrar. üçüncüde yakayı ele verir. ikinci yarılar için tesbitim ne yazık ki art-niyet…
      5- ”satın alınamayacak tek şey tecrübe, futbol da 2 x 2 = 4 etmediğini yeni öğrendim” önemli dersler, ancak bursaspor başkanı olan biri bunları başkan olmadan da bilmesi gerekirdi.
      6- başkanın hala gereken dersleri çıkardığına inanmıyorum. öyle olsaydı tekrar aday olmazdı. seçilirse hem kendisi hem de kulüp büyük zarar görecek. taraftar ve medyanın istemediği bir başkanın başarılı olma şansı sıfır.
      7- bu doğrumu ? elbette hayır… zaten yaşadığımız sıkıntının ana kaynağı bu. bursa da muazzam bir görev karmaşası var. medya ve taraftar da, kulübü ve sahanın içini yönetme hastalığı var. futbol oyunu bu kadar çok başlılığı sevmez.
      8- ideal bir kulüpte başkan kulübü. antrenör takımı. taraftar tribünü yönetir. başakşehirin başarısı bu sistemi kurup uyguladıkları için geldi.
      9- bilinçli bir taraftarın varlığı kulübü için büyük güç. tersi olduğunda ise çok daha büyük tehlike. bursaspor şu an bu tehlikeyi yaşıyor.
      10- ben bunları anlatmaktan yoruldum, taraftarımız hatalardan yılmadı.
      11- bursaspor her yıl 1 başkan. 3 antrenör 20 yeni transferle gidemez. buna ne parası, ne enerjisi, ne de potansiyeli yeter.
      12- örneğin, sinek avlayan bir esnaf isek, ve işin içinden çıkma becerisini gösteremiyorsak, çevremizde esnaflığın hakkını vereni kendimize örnek alabiliriz. mesela fb, gs, bjk gibi dükkana mal koyma (transfer) şansımız yoksa, başakşehir gibi akıl ve mantık yürüterek işleri rayına sokabiliriz.

      10
      5
    2. @Abdi yorumuna yanıt olarak

      2 yıldır Bursaspor başkanı olduğun halde,stadyumun gelirleri hakkında beceremediğini,yapamadığını,şu an başkan bile olmayan,yalnızca,başkan adayı olan kişiler,nasıl yapıyor ve beceriyor.hiç düşündünmü?sende vizyon yok.

      104
      6
  1. Yine bana kizacaksiniz ancak bununla ilgili bir şey yazma gereği hissettim. Yerel halkımızın başka şehre göçmesi ve sanayi sehri olmamız nedeniyle de çevre illerden göç almamız nedeniyle sehrimizdeki Bursaspor sevdalısı ve bursasporluluk bilinci gün geçtikçe azalıyor.Bundan mütevellit çocuklarımızı kırmadan onları takımımıza kusturmeden,maçta taşkınlıklarla korkutmadan ve urkutmeden onlara bursasporluluk bilinci aşılamamız gerektiğini düşünüyorum.Bakin bu haberde ki takım Süper ligde bile değil ama son iki sezondur şehirlerinde tek bir şampiyonluk kutlaması dahi yapılmıyor.Bunu biz de başarabiliriz.Yeter ki isteyelim.Mactan önce stadyum çevresindeki binaların ve sitelerin bahçelerini WC olarak kullanmayalım.Ustumuze giydigimiz Bursaspor armasiyla ilintili her kötü eylemin yargısının bize değil takımımıza kesildiğini bilelim.Son olarak kimseye alkol içme demiyorum ama rica ediyorum edebimizle icelim ve yine söylüyorum stadyum çevresindeki site ve binaların onlerini ve bahçelerini hacet gidermek için kullanmayalim.O noktalarda taşkınlık yapmayalım ve küfür etmeyelim.Ben inanıyorum ki bizim taraftarımız isterse herkese edep ve adap yönünden örnek olabilecek bir taraftar kitlesidir. URL : https://www.google.com/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/galatasarayin-sampiyonlugu-sadece-o-sehirde-kutlanmadi-40842445

    96
    3
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Yazdiklarinizin bircoguna katiliyorum. Katilmadigim tek nokta sehirde tur attirmak konusu. Bursa 3 milyon nufuslu vecsurekli goc alan buyukbir sehir. Birde bizim standartimiz artik tur attirmamak degil surekli biz nasil sampiyonluk turu atariz olmali bence o yuzden o kiyaslamayi bosverin olcu degil.

      11
      1
      1. @Muratbs yorumuna yanıt olarak

        Emeklemeden yuruyemezsiniz.Once bilinc oluşturarak kitlelere bursasporluluk bilinci aşılamamız daha sonra ise şehirde o tür hareketleri engellememiz lazım.Turk insanı olarak sabr-ü sebat konusunda eksik oluşumuz ne yazık ki bizim için büyük handikap.Son iki sezondur küme düşmekten son anda kurtulan takım için şampiyonluk turu kısa vadede hayal edilmesi zor bir gerçek.Zaten bilinç oluştuktan sonra emin olun şampiyonluk kendi gelecek.Sampiyonluk sezonunu hatırlayın tüm şehir kenetlenmistik.Kimse beklemiyordu ama bianda hesaplar alt üst olunca çarşı heykel altıparmak her yer yeşil beyaza Ertuğrul hocanın şampiyonluk sonrasi açıklamaları hala kulaklarımda.En çok dikkatimi çeken şey yola fairplayde de şampiyonluk parolası ile çıktık lafiydi.Bu insanlar isterlerse ne kadar edepli uslu olabileceklerini isterlerse çorbanın değil armanın peşinden gidebileceklerini şampiyonluk yılında gösterdiler.İstersek önümüzde kimse duramaz.Ama doğru kişilerle.Dogru yerde doğru zamanda.Dogru şekilde ve etik cercevelerle.Bir yazımda bahsettiğim gibi dogru bir yönetici size savaşmak için bir neden verirse başarı gelir.Lig bitmeden bizim çoğu yabancı oyuncumuz tası tarağı toplayıp tatile çıktılar neredeyse.Neden çıktılar kimse sorgulamıyor.Herkes varsa yoksa tü kaka.Adamin misyonu ligde kalmakti ve o misyonu tamamladı.Bu kadar basit.

        4
        3
    2. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      naci ve sana katılıyorum. ülke insanı olarak temel sorunumuz EĞİTİM..!
      yaklaşık 100 yıldır okullarda batının yazdığı müfredat okutuluyor. 25 haziranda iktidar olanların ilk işi gerçek, yerli ve milli eğitime geçmek olmalı.
      ancak o zaman, ve ancak 25-30 sene sonra sonuçlarını görmeye başlar, dillendirdiğin dilek, temenni ve özlemler gerçek olur.

      11
      2
    3. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Kardes kime anlatiyosun yazdiklarin o kadar dogru ve guzel seyler ama bizim soyledigin kitleye meram anlatacak gercek bir tirbun liderine ihtiyacimiz var amigolar var diyorsam onlarin kendine hayri yok.

      37
      1
  2. Başkan seçildiğin gün ağlamaya başlarsın para Yok diye.
    Seni Başkan seçecekl olan sana oy atacak olan şu iki seneyi içine nasıl sindirip oy atacak.
    Sen nasıl çıkıpta oy istiyorsun.

    59
    7
  3. Eğer seçilirsen asansör takım olmak bile lüx olur bize, kocaelispordan bir farkımız kalmaz yeter artık rezil ettin koca bir şehri Futbolcular bile istemiyor seni vizyonsuz..

    59
    5
  4. evet siyasi destekle ve tribün gruplarının blok oyları ile tekrar seçileceksin bunu 1 ay öncesinden dahi biliyordun. şimdi de insanları aptal yerine koyar gibi açıklamalar yapıyorsun. seni tekrar başkan seçtirecek o tribün grupları. yeni ekibine sırf blok oy almak için tribün gruplarından adamlar aldın ya sen ve o gruplar bu bursasporun sonunu getireceksiniz. seçildiğin gün pasolig kartımı kırıp stadyumun yanından sen gidene kadar asla geçmeyeceğim. taraftara küfreden ve 2 senedir takımı kümede zorla tutan başkana tekrar oy verecek tribün gruplarını da allah bildiği gibi yapsın. sizler hainsiniz bursaspor hainlerisiniz… stad bomboş kaldığında anlarsınız o stadın sadece tribün grupları ile dolmadığını.. boş stadda ali ay’ın size edeceği küfürleri de belki daha rahat duyarsınız… hadi eyvallah…

    50
    1
  5. Geçen yıl içinde aynı şeyi söylemiştin tabanca gibi takım kurduk demiştin.
    O tabanca az kalsın bize patlayacaktı.
    Sana oy veren sinir olup vermemeli yine vermemeli.
    Seni Başkan yaparlarsa ben yokum tirübünde seneye

    48
    4
  6. Sayın ve sevgili kongre üyeleri. Sen mantıklı, Bursasporu seven, iyiyi doğruyu ayıran cefakar taraftarsın. Adaylardan kime oy vereceğini bilmem ama kime vermeyeceğini biliyorum. 2 sezondur büyük acılar çektin, unutma

    43
    2
  7. Allah Korusun düşürüp, külübü batırmadan rahat etmiyecek sayın başkan anlaşıldı. Kongre üyelerimiz gerekeni yapar ve gerçekten Bursasporumuz için en iyi tercih hangisiyse o seçilir yoksa iflas durumundayız hata lüksümüz kalmadı! Bir sezon Feda hatta 2 sezonda olabilir yapmaktan başka çaremiz yok, aynı zamanda skuat ve altyapımızıda en üst noktaya getirmeliyiz.

    34
    3
  8. Yüzsüzlükte çığır açtın resmen. Bu adama oy veren kesinlikle bursa düşmanı çıkarcı kesimlerdir başka bi açıklaması olamaz benim tarafımdan

    32
    1
  9. ilk sene altyapı olmazsa olmazındı geçen sene tabanca gibi takım bu sene bu iş tamam diyon .bu sene transfer sezonu bu abiyle geçirirmeyi gücüm ve heyecanım yok

    28
    2
  10. Tuvalete isemenin tecrubesimi olur.maraton tuvalet kapisindan giris var cikis yok.merdiven lambasini taktirmanin tecrubesimi olur.otopark sorununun tecrubesimi olur.diyeceksin bunlar benim isim degil ben ne yapabilirim.sen daha bu isleri yapamadin koca futbol takimini nasil yoneteceksin iki yildir kahrettin milleti.

    24
  11. Bu takımın şu andaki en önemli ihtiyacı icraat, sadece proje değil. Projeyi fikrini sokaktaki adam da üretir ama önemli olan o fikri gerçekleştirebilmek yani icraat. Yani bu takım bugün buraya geldiyse senin ve diğer geçmiş yönetimlerin (istisnalar hariç) boş vaatleri yüzünden gelmiştir.

    23
    2
  12. Çok istifaya davet ettim olmadı ama lutfen artık bırak Ali Ay iyi niyet yetmiyor vizyon gerek buyuk dusunmek lazım sende 2 senedir bunu yapamadın

    18
  13. Sana oyumu vercek kadar karaktersiz değilim.bursasporluyum diyen sana oy vermez verse verse çorbacılar verir

    13
  14. TAMAM Ali AY TAMAM………2 sezondur kıl payı Ptt Kargo ligine düşmekten kurtuluyoruz,Yeşil Bursayı düşürdün,Artık lütfen çekil kenara,yerel medyanın dolduruşuna gelme artık TAMAM.Bir Pablo yu elinde tutma yı başarmadın

    11
  15. Bu koltuk sevdası nedir kardeşim bu zamana kadar yapılmayanlar seçilince mi yapılacak aynı hükümet ve belediye yöneticileri vaatleri gibi yalan yalan yalan

    10
  16. Futbolcular paralarını alamıyor onun için de kasten oynamıyolar bu yūzden ali ay geldiğinden beri de kūmede kalma mücadelesi veriyoruz.öncelikle ali ayın bor an evvel başkanlığı bırakıp veya bıraktırılıp daha sonrada bütçeye uygun yerli futbolcular ve maliyeti düşük genç ve gelecek vaad eden futbolcular transfer edilmeli mesela bakambu gibi.

  17. Neden emin olacagiz her sene ligi 13. Bitirmekten mi? Kume düşmekten mi? Ciğeri 90 dakikayı çıkaramayan futbolculardan mi? Akhisar gibi takımlardan fark yemeye mi? Kabus gibi 1 sezon daha mi? Ne istiyorsun son maçlarda bizi kume düşmekten kurtarmalarini mi? Hiç skorlara bakmiyorsun galiba eğer secilirsen o stada ayağımı bir daha atmam

  18. Bozdemir başkan olduğunda bakalım sende Sayın Ahmet Bozdemir gibi kulübe Bursasporumuza destek vericekmisin ben maclari bile izleyeceginden bile şüpheliyim.kongrede herşey açığa çıkacak sayın ali ay toplamda şuan kadar 8milyon tl verdiğin ve euro olarak 13milyon geri alacağın herkes öğrenicem.kesinlikle ibra olmayacaksin.

  19. Yeter artık günü kurtarmaya çalışan zihniyet istemiyoruz.İstikrarlı planlı ,projeli kaynaklar yaratan kimseye muhtaç olmayan yalvarmayan, borçsuz ayakları üzerinde duran , ayrıca şeffaf ve tabanca gibi takım istiyoruz…

  20. Sen önce kulüp personelinin aylardır ödenmeyen maaşlarını öde.Senin kadar utanmaz arlanmaz bir adam daha görmedim.Yaptığın rezilliklerin biri bin para tabanca gibi takım dedin su tabancası çıktı.Bu taraftara küfür ettin sekiztaşlılara üç kuruş için burda loca verdin bugün birşey söylüyorsun haftaya tam tersini BURSA gibi şampiyon olmuş bir kenti rezil ettin her sene kümeye oynatarak

  21. Bu ali ay resmen bursayla kafa yapıyor yönetimine sectiği adamlara bak parasız pulsuz adam üçüncüde bu takımı düşürücem diyor daha futbolcunun parasını ödyemiyor

  22. sayın kongre üyeleri seçimde sakın ali ay a oy vermeyin gözlerinizle gördünüz yaşadınız takım 2 sezondur düşmeye oynayıp son maçlarda kümede kaldı stat bitmedi localar satılamadı kulüp borç batağına sürüklendi transfer edilen futolcuların 1 veya 2 si hariç hepsi çop çıktı kalıcı gelir kaynakları yaratılmadı stat isim hakkıı satılamadı sponsor yok bunları göz önüne alıp oyunuzu ali ay hariç bir başkan adayına verin saygılar ankaradan 45 yıllık bursasporlu

  23. Ali ay i seversiniz sevmezsiniz ama bu adam kadar kimse elini cebine atmadi tarihi boyunca yanci adamlari yiyici adamlari temizledigine gore oyum ali aya olacaktir bence istikrarda fayda var sn lemi keskin ve ahmet bozdemir ile macera aranmamali

    5
    54
    1. @Mrt yorumuna yanıt olarak

      cebinden para mara vermedi kredi çekti kendi adına kulüp ödiyecek kendisi böyle açıklama yaptı.ayrıca vermiş olduğunu saysak bile verdiği zarar verdiği paranın 10 katı o nolcak.?

    2. @Mrt yorumuna yanıt olarak

      Elini cebine attı da ne oldu, babasının hayrına mı atttı o eli cebe, o kullandığı parayı
      Bursaspor’a borç olarak kullandı, üstelik öderken de euro olarak ödeyeceğiz Ali efediye euro da almış başını gitmiş, niye bu kadar para çıkardı cebinden, diye soran da yok adama
      nereye harcadın bu kadar parayı, doğru düzgün bonservis bedeli verip topçu da almadın, AGU- BADU- SOW gibi adamlara dünya para yatırdın 1 yıl için, geçen sezon çöp bi kadro kurdun BİLAL- SİNAN- MERTER- FURKAN- İSMAİL diye kimden ne para kazandın, bi EKONG, SHEHU elle tutulur para eder belki, yine diğer oyuncular senin topçun değil HARUN, AZİZ, ERTUĞRUL belki bu adamlar da satılıp para kazanırsın, madem kulübün kasasında para yoktu, sen Başkan değil misin sponsor bulcaksın, stadı işler hale getirceksin para bulucaksın kolay olanı, banka kredisi, cebimden verdim oldu bitti demeyle olmuyo bu işler, BOŞ YAPMAYIN ARTIK

    3. @Mrt yorumuna yanıt olarak

      İstikrarda elbette fayda var ama başarı varsa istikrarda fayda var.sayın başkan çok iyi bir insan olabilir,ama bu işi beceremiyor.şu anda en kötü aday Ali aydan iyidir kardeşim.kongrede Ali ay Lehine oy kullanacak adamın Bursasporlu olduğundan şüphe ediyorum.yazıktır günahtır elinizi vicdanınıza koyun.bak Kocaelispor yıllardır 3.ligde sürünüyor.biz eğer düşersek bu borç ile onlardan daha beter oluruz.ahmet bozdemir dediğin adam kulüp düşme potasındayken çıktı ben adayım dedi.biraz mantıklı düşünün.bence tek macera Ali ay!

      17
    4. @Mrt yorumuna yanıt olarak

      Babasının hayrına mi attı? Verdiği bütün paralar euro üzerinden.Dediklerinizi demek için çok erken.Ne zaman ki başkanlığı biter verdiği paralar yüzünden hacze gitmez o zaman biz de taraftar olarak onu o statüye koyarız.Yarin başkan seçilemezse(ki buna hiç ihtimal vermiyorum çünkü çağlar grubu arkasında) veya başkanlığı bittiğinde Mesut Mestan gibi ilk fırsatta kulübün kapısına haciz gonderecekse o sizin dediğiniz olay bize hikaye olur.

      20
      1
    5. @Mrt yorumuna yanıt olarak

      Bende kongre üyesi tüm ve oyunu kimseye vermeyeceğim.Basta da Ali ay a vermeyeceğim.En kötü seçenek Ali aydan iyidir.Ali ay bugüne kadar vizyonunu gelistiremedi.Oyunculara bir misyon veremedi.Bakin kasaba takımı diye alay ettiğimiz Akhisar spor bile Avrupa kupalarina gidiyor.Neden gidiyor sizce? Bir misyonları var.Avrupa kupalarına katılmak.Bugun Göztepe dedigimiz takım ilk sezonunda bizden üstte bitiriyor.Son 4 yıldır yakından takip ettiğim Göztepeye Mehmet sepil gibi bir deha savaşması için bir neden bir gaye verip belirli noktalarda camiayi birbirine kenetledi.Ali ay in başaramadığı şey budur.Ali ay istiyor ki oyuncu alayım oynasın.Oturdugum yerden takım yoneteyim.Takim yönetmek adı üstünde “takım”.Takım vücut gibidir.Kafasi vardır kolları vardir.Kalbi vardır beyni vardır.Bu takım 2 sezondur beyinsiz ve kalpsiz.Rahmetli yazıcı dönemiyle ilgili batallanin çok enteresan bir analizi var.Batalla diyor ki:Rahmetli baskanken tesislere geldiğinde hepimizle ayrı oturup konuşurdu sorunlarımızı dinlerdi ama mesafe koymayı da bilirdi.Ali ay da en başta bu eksik.Sabahtan aksama kadar tesislerde yat kalk.Oyuncular oynasın diye bekle.Herkesle yuzgoz ol. vs vs Son iki sezondur durum ortada.Siz hala bunu görerek Ali ay a oy vermeyi düşünüyorsaniz benim diyecek bir şeyim yok.Her türlü saygiliyim ancak görüşünüzü tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

      25
  24. Bir BURSASPOR taraftarı olarak sizin bu kulübün başkanı olmanızdan ziyadesiyle UTANIYORUM.. Konuşamıyorsun, iki lafı bir araya getiremiyorsun… EEEEEE IIIIIII ….. Geçen sene son 20 dk ile ligde kaldığımız Trabzon maçı sonrası verdiğin demeç hala kulaklarımda çınlıyor.. Son iki senede sportif başarısızlıklarında cabası… Ben Körüstan gibi hık mık diyen, Bölükbaşı gibi karşiiiiim diyen, Ali dede gibi eeeeııııııııı diyen bir adam bu kulübün başında İS-TE-Mİ-YO-RUM…

  25. Yahu arkadaş, insanda biraz utanma olur, bu nedir ya??? İki senedir aynı masalları anlatıyorsun, bıkmadın, usanmadın, hala aynı şeylerle milleti kandırmaya çalışıyorsun. Ama sana bu saatten sonra oy veren, Bursasporluluğunu değil, aklını sorgulasın !!! Bu takım senin kadar yalancı birini daha görmedi !!!

  26. bravo başkan,çıkıpta hala bütün oylara talibin diyerek milletle dalga geçiyorsun ya bravo sana.Yaa insan biraz düşünür,ben bu kulübe başkan seçildiğimden beri ne başarı elde ettim der..sorarım sana…YEŞİL BURSA pilot takım senin döneminde amatör lige düştü,üstelik şampiyonluk parolası ile lige başlamıştı,voleybol takımı bir üst lige terfi edemedi,basketbol takımı bir üst lige çıkamadı..şahıs ve banka borçları katlandı..gelelim süperligteki bursa spora,2 sezondur hep direkten döndük bir alt lig için..anlat bana başarın nedir..koskoca sıfır..nasıl oluyorda tün kongre üyelerin oylarına talip oluyorsu…bırak artık sen bu işleri,çekil köşene,al bir loca aile bireylerinle maçları izle..sen para için tüpçünün önünde düğme iliklediğin sürece bursa sporun hiçbir hakkını hiç bir ortamda savunamazsın..sana bir örneği..bahçeşehir gibi bir kolej takımı ayak oyunları ile senin maçını syircisiz oynatma işini nasıl beceriyor,sen,n dostlar alışverşte görsün diye bir beyanattan sonra hiç bir şey yapamıyorsun..ve takımın 1 yılı daha boşa gidiyor..bir üst lig hesapları başka bahara kalıyor…sana güle güle başkan….başka hiç bir söz yok…………………………..
    n

  27. Bu adamın her yaptığı vukuat oluyor . Önümüzdeki sezon süperlig çok daha zorlu olacak . Buna ve ekibine oy verecekler varsa Bursasporun sonunu hazırladıklarının bilincine varsınlar . Daha çok dibe vurmamızı istemiyorsanız hiç kimse Ay ve ekibine oy vermesin. Tecrübesi de yerin dibine batsın. !!!

  28. Sen tecrübe kazanacaksın diye 2 sezondur çektiğimiz sıkıntı ne olacak?
    Bursaspor tecrübe kazanma yeri olamaz. Tahtakalesporda tecrübe kazanabilirsiniz.

  29. sayın kongre üyeleri bu adamı başkan seçerseniz seneye takım düşme adaylarının başında olacaktır ve es keza küme düşerse bunun vebali günahı sizlerin boynuna olsun ondan sonra g.antep manisa ordu Kocaeli gibi amatör lige kadar gider bu 500 milyonluk borçda kulübe kilit vurdurur oy verecek kongre üyelerinin aklından ve bursasporluluğundan şüphe ederim saygılar ankaradan 45 yıllık koyu bursasporlu

  30. Sözüm kongre üyelerine! Eğer ki yine bu adam seçilirse Bursaspor’ u unutun. Zaten yine bu adam gelirse ben ne forma ne kombine hiçbir şey almayı düşünmüyorum. Benim tepkim budur.

  31. Ya Ali ay
    Sen bu kulüpten dertli değilmisin abi. Dertlisin.

    Hep ağlamıyormusun. Ağlıyorsun
    Adın bizim kahvede ağlak diye çıktı.

    Eee bu kulübü 2 yıldır süründürüyormusun. Süründürüyorsun.

    Her ağzını açtığında para diye açıyosun. Mutsuzsun ama ne hikmetse hala adaysın bende bunu anlamıyorum

  32. İki yıllık icraatı arasında seçimde söz verip yerine getirdiği TEK bir iş varsa bütün oylar feda olsun… 2 x 2 = 4 eder… Bu denklemin futbol ile ilgili yorumunu bilmeyen bir kişinin vizyonu yoktur… Tek başarısı TL üzerinden verdiği borçları akıllı muhasebecisini yetkili yaparak dövize endeksleyerek ticaret yaparak kazanamayacağı parayı Bursaspor üzerinden kazanmasıdır…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu