Bursaspor Genel Kurulu ertelendi!

Bursaspor Kulübü Olağan Genel Kurulu 1. toplantısı yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi.

Bugün Timsah Arena’da ilk oturumuna 72 üye katılım gösterince genel kurulun ilk oturumu ertelenmiş oldu.

Bursaspor Kulübü Olağan Genel Kurulunda Başkan Adaylıklarını açıklayan Ali Ay, Hüseyin Akdemir, Ahmet Bozdemir ve Lemi Keskin hazır bulundu.

Genel kurul 2. oturumu 26-27 Mayıs tarihlerinde Timsah Arena’da gerçekleştirilecek.

 

 

 

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Konuyla ilgisiz ama bugün Göztepeliler bir kardeşimin gonderdigi bir şey : “İCİMİZDEKİ İRLANDALILARI TEMİZLEMEK İCİN GOZETEPE YONETİMİNİN İZLEDİGİ YOL.Goztepe yönetimi sezon içinde en az 3 maça bilet almayan passolig sahiplerine,İstanbul takımı maçları için bilet satmiyor.” ……………………….Sevgili gelecek yönetime çağrımdır.Eger aklınız varsa gelecek sezon bu yontemi uygulayarak oluşabilecek çoğu sorunu küçük bir yontemle halletmiş olursunuz.Hem içimizden İRLANDALILARI temizlemiş olursunuz hem de bursasporluluk bilincini başlatmış olursunuz.Suanda cogu Göztepeliler İstanbul takımı taraftarına bilenik durumdaymış.Bundan dolayı gelecek sezon daha farklı bir Göztepe tribünü gorecegimizi düşünüyorum.Umarim bunu gelecek yönetimden birileri okuyordur.

    53
    3
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Ulan yanlışlıkla eksiye bastım düzelmiyor. Neyse, Bence bu fikir kesinlikle yeni yönetime iletilmedi ve yönetim bunu uygulamalı.

      13
  2. Her kongre de hep böyle oluyor. Niye ilk kurulda başkan seçilemiyor. 1 hafta sonra başkan lara gökten para mı yağacak? ???Niçin ilk kongre de çoğunluk sağlanamıyor. Üye ler BURSASPOR u önemsemiyormu. Garip hemde çok garip. Ne sabırlı taraftar grubu yuz. Ama olsun sabır acı bir ağaçmış ama meyvesi çok tatlıdır. Biz sabırla 1.Hafta daha bekleriz. Çünkü Ağalar öyle istiyor.

    41
  3. Yeni gündem gazetesi denilerek üyeler aranıp kime oy verecekleri soruluyor. Bu kişilerde biz üyelerin telefonları ne geziyor?
    Kulübü aradım telefona güvenlik görevlisi çıkıyor.

    12
  4. Kongre üyeleri, bu iş kangrene dönüşmeden çoğunluğu sağlayıp mevcut yönetimi postalamalıydı .
    Ali Ay dan medet umanların akılları, mantıkları varmı yok mu diye sorgularım . Ali Ay ın yeniden aday olması büyük bir hata, camia açısından büyük bir talihsizlik .

  5. yazıklar olsun bursaspor kongre üyelerine neden hep ilk kongrede başkanı ve diğer yönetim organlarını seçip iş başı yaptırılmıyor yapılacak çok iş var gidecek kalacak futbolcular belirlenecek takıma iyi bir hoca bulunacak hocanın istediği transferler için araştırmalar yapılacak kulube kalıcı gelir getirecek projeler hayata geçirilmesi lazım bu sene yaşadıklarımızdan ders alıp önümüzdeki sezon daha başarılı sezon geçirmek için tedbirlerin alınması için planlar acilen hayata geçirilmeli yoksa önümüzdeki sezonda sıkıntlı geçer allah muhafaza küme bile düşebiliriz bunu bu şehre yaşatanları allaha havale ediyorum saygılar ankara dan 45 yıllık koyu bursasporlu

  6. Zahmet edip gelmiyorlar bile. Bu ne saçmalık yeterince zor günler geçirdik. Şuan yönetim seçilmiş olmalıydı ve kolları sıvayıp iş yapmaları gerekiyordu. Geç kalıyoruz geç.

    5
    1
  7. Helal olsun ya koltuklarınızdan iki dakkıkalığına kalkıp bir imza bir oy atmaya gelmeyin ama yemek olsa herkez en önde böle birşey olmaz ya değiştirin kardeşim tüzüğü bir kere secim olur herşey biter yok o gelmiş bu gelmemiş nedir bu ya herke tek seferde seçim yapıyor biz hep ertele sevigi bukadar işte bursaspor ilgi yok abi herkez başka dünyada

  8. Sebebi bugün Başkan seçimi olmaması o yüzden üyeler katılmadı bugün açılış konuşmalar falan filan olacaktı oy verme pazar günü olacaktı seçimi bugün yapsalar herkes gelirdi laga luga yapmasın kimse tatil günü gidip orada boş muhabbet dinlemek zorunda değil oy vermeye gideceğim ama divan kurulunu dinlemek için tatil günümü veremem

    1
    3
  9. Apartman yönetimi ,dernek vesaire toplantıları maalesef ülkemizde hep aynı tablo lalar karşılaşıyor.

    İlk kurulda gelmemek moda olmuş bizde.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu