Bir devir sona erdi!

Arjantinli futbolcu, 250'inci ve son maçına çıktığı Gençlerbirliği müsabakasında 85 dakika sahada kaldı.

Arjantinli futbolcu yerini, ilk kez A takımda forma giyen Muhammed Emin Sarıkaya‘ya bıraktı. Taraftarlar maç sonrası yıldız oyuncuya büyük sevgi gösterisinde bulundu.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Adamın dibi diğer yabancılar izin alsın gitsin sen son maçında terinin son damlasına kadar çalış bu tararaftar boşuna sevmedi be pablo..

    55
    1
  2. Türk futbol cuların örnek alacağı bir kişilik. Bir daha TÜRKİYE ye böyle futbolcu gelir mi acaba. Yalnız BURSASPOR taraftarı değil tüm ülke karakter li formasını terleten iyi bir insan ı kaybetti. Yerini nasıl doldururuz bilemem. .Başkan adayları araştırın yerine kimi buluruz diye araştırın. Gerçi BATTALA nın yeri asla dolmaz. Karakterli adamsın BATTALA. Yolun açık olsun.

    13
    1
  3. Adamın ham maddesi, herşeyiyle tam bir 10 numara adam ne yazık ki bir devir sona eriyor, içimizi kemirsede 10 numara devride bitti tıpkı 6 numara gibi artık sadece önemli büyük takümlarda 2 tane 8 numaralar oynatılıyor, box to box oynıyabilen 2 yönlü oyuncular şart bizede, en az 1 forvet, 1 kanat, 1 orta saha, 1 stoper almamız gerekli, paramızda yok çok iyi bir araştırma yapılmalı, zira hataya artık yer yok borç batağındayız, şirket olsak batık vaziyetteyiz! Gelecek sezon feda yılı olmalı baďka çaremiz kalmadı.

    7
    1
  4. O bir efsane senin gibi futbolcu Bursasporda görmedim.Kırmızı kartın bile yok.Herşeyinle dört dörtlük futbolcuydun.Sen bu takımla özleşmiş biriydin.Taraflı tarafsız herkesin taktirini topladın.Çok söz var söyleyebileceğim….Senin çine gitmeden bir sözünü unutmayacağım BATALLA bu beni değil bütün bu camiayı gururlandırdı.BEN TÜRKİYE DE BURSASPORDAN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAM SÖZÜYDÜ.Seni anlatmaya kelimeler yetmez.Belki 2 senedir yaşananlar olmasaydı bence sözleşmeni uzatırdın…Seni bitirenler Erkan Körüstan ve Ali Ay dır.Şimdi gitiyorsun koskoca seni sevenlerini, gözyaşlarımızı içimize attık.Sen unutulmaz başarılar yaşattın bizlere DEV BÜCÜR.Döneceğin günü bekliyor olucaz.Sen bu camianın bir parçası oldun.Güle güle koca yürekli adam şimdilik…GRACİAS CAPTAN BATALLA …

  5. Hatırlarsanız, şampiyon olduğumuz sezon çok yönlü oynayabilen , kreatif yeteneklere sahip oyuncularımız vardı. Batalla da onlardan biriydi ve klasik 10 numara pozisyonunda oynamıyor, takımın hücum zenginliği artıyordu. Demem o ki , rakipler Batallaya yoğun pres uyguladıkça takımın hücum gücü zayıflıyordu . Bu efsane, karakterli futbolcu her türlü oyun şablonuna uyabilen bencillik nedir bilmeyen bir kişilikteydi. Zirveye oynayacaksak alternatif hücum planları ve kreatif futbolcusu bol olan bir takım oluşturulmalı .

  6. Batalla ‘nın takım ruhu diğerlerinde olsaydı bizi kimse tutamazdi. Enes Ünal ‘ın ilk golünü attığı gs maçını hatırlıyor musunuz? Batalla kaleciyle karşı karsiyaydi. vursa gol olabilirdi, ama olmayabilirdi de. Enes ‘e pasladi ve Enes boş kaleye gol attı. Benzer pozisyonda Ferhat Kiraz Pinto ‘ya pas verseydi aynı şekilde gol olacaktı vermedi berabere kaldık. işte Batalla farkı

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu