Toroğlu “Aydınus tam kaşar, eski kaşar”

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Bursaspor maçı hakemi Fırat Aydınus'u eleştirdi.

Toroğlu “Fırat Aydınus hakemliği almış, yalamış yutmuş. Kendisi Dünyanın en büyük hakemi(!) Maçı 90 dakika vereceksin bana, öyle pozisyonları değil. Ver 90 dakikayı, verilen, verilmeyen faulleri karşılaştırayım. İnanılmaz zeki bir hakem, tam kaşar, eski kaşar. Valbuena sarı kartın ardından kaç kez kendini yere attı, 2. sarı karttan atılması lazım. Onu hiç konuşmayacak mısınız?” dedi.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bizim kulübün sosyal medya hesapları süs olsun diye mi var ? ortalık yıkılıyor bizimkilerde gık yok!!! sen sus senin daha çok hakkını yerler !!!
    Ulan barışa yapılan hareket kırmızı kart!
    Volkan yusufu hem itiyo hem arkadan bacağına vuruyor kale boş kırmızı kart !!
    Josef yusuf a dirsek vurdu hakemin gözü önünde kimse konuşmuyor bunu çünkü sıra gelmiyor !!! kırmızı kart
    Valbuena kendini yere atıyor sarı kartı var atılması kırmızı kart lazım o da yok !!!
    4 tane kırmızı kart çıkmadı bugün 4 !!!!! Normal birşey mi bu ?
    Titi ye çıkana ne demeli ?? olmayan yerde kırmızı kart yarattı !!! hatta öncesinde titiye faul var !!!
    Ulan kırmızı kartlar 4-0 olacakken 0-1 oldu hatta kubilayıda ekle 2 hocayı tercümanı ekle 4 ediyor biz 4 tane gördük sonra çıkıp diyosunuz gel takımı destekle Ulan ligte top mu oynanıyo takımı destekliyim Tiyatro Kocaman TİYATRO!!

    143
    3
    1. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      Senin başkanın da onu yapacak yürek yok. Ayda bir kez tüpçüye gidip para diye yalvaran adam hangi yüzle eleştirecek Federasyonu. Öyle mazlum mazlum başını yere eğip kaderine razı olur. Biz büyük kulüp falan değiliz bunu bugün bir kez daha anladım. Şehrinizin takımı sevelim ölelim aşkından ama fazlada bişey beklemeyelim. Bize paralı sözü geçen bir başkan lazım. Yoksa çok üzülürüz. Maçı izlerken Fenerliinin biri gol diye bağırdı kafasına sandalyeyi geçirdim sonra pişman oldum. Biz birbirimizi yiyeceğiz sahada 1 meczup çıkacak istediği gibi bir şehrin kaderiyle oynayacak ben sinir harbi geçireceğim ne için.

      17
      6
    2. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim daha dün Beşiktaşa yapılanlar ortadayken bizim kadikoyden 1 puan bile almamız deplasmanda Barcelona yi yenmekten daha zor olduğunu gösterdi bize. Bu hakemler ve bu federasyon yönetsin yemin ediyorum brezilya milli takımı bile bu adı takıma mağlup olur.

      22
      2
  2. Bir insan ancak Aydınus kadar omurgasız olur.
    Dünya da Ne kadar kötü sıfat varsa, üzerine rahatlıkla yakışacak bir adam!!!

    46
    4
  3. Fenerin ikinci golünde sahada iki top var hem de 7-7 m. İçerde top hakem topu görüyor ama oyunu durdurmuyor kurallara göre durdurması gerek

    28
    2
    1. @Cö-mert yorumuna yanıt olarak

      Kulüp uyanık olmalı, sahada 2 top varken oyun devam ettirilmişse ve de arkadan gol gelmişse, kural hatası tapılmıştır, maç tekrar edilmelidir.

      18
      5
  4. Kupayı Akhisara verecekler. Feneri 2. Yapacaklar. O nedenle puan almamız imkansızdı. Kırmızı kart olmasa uzatma 9 dakikada gol attıracaklardı.

    21
    3
  5. Aatif kasten sakatlamaya yonelik hareket yapiyor sari kart bile gormuyor, Titi’nin kirmizi kartindan once Titi’ye yapilan faulu vermeyip maci oynatiyor, Valbuena kendini kac kere yalandan yere atti, kirmizi kart gormesi gerekiyordu. Fenerin son dakika golunde de sahada iki top var. Hakem Fenerbahce’yi kollama gorevini iyi yerine getirdi. Futbol oynayan hakkini sahada alamayacaksa nerede alacak? Bir de utanmadan sahaya gelin derler, geleni de goruyoruz, Rezalet bir mac sonu Bursasporun 3 puanini caldilar.

    21
    2
  6. Bu takım korunmuyor olsa kupada sahaya o kadar madde atılmış hakem içeri girmiş maç tatil edilmiş. Karar: Kaldığı yerden devam.

    19
    2
  7. Toroğlu Ankaragücü senin takımın oda Lig’de çıktı hayırlı olsun sadece bu kadarmı söyleyeceklerin aynısını senin takımına yapsalarda mı bu kadar söylersin .Herjes korkuyor

    13
    2
  8. Şu Toroğluna itibar göstermeye gerek yok . Hakemin yaptığı eyyamları herkes gördü. Yönetim yönetim olsa gamatayı hemen basardı. Yapılması gereken bu yönetimi gönderip, şu eyyamcı hakemleri de yenecek taş gibi bir kadro oluşturmak .

    9
    3
  9. Daha söylenecek çok şey var da gençlere kötü örnek olmak istemiyorum.Bu adamı da buraya haber falan yapmayın kardeşim.Kaşarlı kuşarlı şeyler hoş değil.Etiğiniz olsun biraz.Kızıyoruz eyvallah ama onların yaptığı yanlışı yaparsak ne anlamı kalır.Bugün bjk ”Efendi” bjk yalanını ne güzel oynuyor ve yutturuyor.Sizin de mantık yürütüp böyle eylemlere imza atmanız gerektiği kanaatindeyim.Sinirinize yenik düşüp kaşar falan hoş değil.Çözüm kaşar demek değil çünkü.Çözüm birlik olmak.Ali ay gibi basiretsizleri göndermek ve sesimizi haysiyetli ve onurlu bir şekilde duyurmak.Yoksa siz bugün kaşar diyerek zaten güçlü olan bir istanbul basınına koz verirsiniz.Ondan sonra çıkar iki gün sonra bakın biz bişey demedik ama bursa basını hakaret ediyor diye yazarlar.Olan Erman Toroğluna değil bursa medyasına olur.Sizi akil davranmaya davet ediyorum site yöneticileri.

    5
    12
  10. FİRATA BURADAKİ BİR MAÇTA AH ETMİŞTİK
    ERTESİ HAFTA CANER SURATINA TÜKÜRDÜ
    YARABİŞÜKÜR DEDİ
    DAHA SONRA KARISINDAN AYRILDI
    BU AH.IN SONUNDA NEYLE KARŞILAŞACAK
    BENDE MERAK EDİYORUM

    4
    1
  11. Bu jöleli artisin yaşı 45 yani busene hakemliği bitiyor. Hakemliği bittiği gün bir nevi bayramdır bize. Nerde var ilk yarı 5 ikinci yarı 9 dakika uzatma.

    4
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu