Aydınus’tan Bursaspor’a 4 kırmızı kart!

Fenerbahçe - Bursaspor maçının 84. dakikasından garip olaylar yaşandı.

Hakem Fırat Aydınus bu dakika içinde Bursaspor‘u resmen doğradı. 84. dakikada Cristian Titi‘ye sarı kartlık pozisyonda kırmızı kart gösteren Aydınus pozisyon sonrasında yedek kulübesinde hakeme itirazlarda bulunan Kubilay Kanatsızkuş,  Mustafa Er ve İdari Menajer Yardımcısı Altuğ Günaydın‘ı kırmızı kart ile saha dışına gönderdi.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Aydın havası yorumuna yanıt olarak

      Işte bunların ligi.. Bir kere da kanıtlamış oldu …
      Valbuenna niye görmedi..
      Kendisine yanıltma adına yerlere atan valbuenna
      Yazıklar olsun ..
      Ama bugün gerçek Bursa’ya gördük…paralar verilince nasıl oynanır mış..

      39
      1
      1. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

        Adam 2 kez serbest vuruş Alacam die goz göre gore yere attı bı kere bileğe bastı ikinci sarıyı veremedi. Yazıklar olsun. Takıma helal olsun.fransiza kapak olsun.

        29
  1. Federasyon görevini başarıyla tamamlandı saçma kırmızı kart ardından Kubilay ve Mustafa hoca tribüne böyle rezillik olamaz. Antrenman yapmayan takım şikebahçeden puanı alıyodu ama hakem maçı sattı! Tertemiz şampiyon BURSASPOR ?

    53
  2. Allah’ım senin adaletin büyük yarabbim.İnsallah başta bu TFF ve PFDK çalışanlarını,sonra Hüseyin Göçek gibi Fırat Aydinus gibi haysiyet,sefer,karakter,zeka,insanlık yoksunu bu köpekleri El-Muntekim isminle hayreyle yarabbim! O kadar sinirliyim ki ! Böyle kararlar bu kadar uzatma olur mu! Ben hocanın yerinde olsam takımı sahadan çekerdim ki iyicene lekelensin fener.Allahim sana havale ediyorum yarabbim.Sen en doğrusunu biliyorsun yarabbim.

    44
    1
  3. Tüm olanlardan sonra adam olacaktınız takımı sahadan çekecektiniz, alın size galibiyet oynayın kendi kendinize diyecektiniz! Ama nerde yönetimde o şeref ve omurga. Sen futbolcularına para ödemek için tff’den 4 milyon tl alırsan böyle şerefini de satarsın işte.

    19
    8
    1. @Ein yorumuna yanıt olarak

      Para cezasının yanısıra puan silme cezalarına kadar liste uzuyor öyle bir durumda. Omurga öyle bir şey değil yani. Beşiktaşın yapabilme sebebi de türkiye kupası olmasıydı zaten

      11
      2
    2. @Ein yorumuna yanıt olarak

      Bir takımın onurunu zedeleyen en önemli iki şey,
      a – sahaya çıkmamak.
      b – sahadan çekilmek.
      Bursaspor’un mücadelesini futbol kamuoyu değerlendirir merak etme…

      12
      1
    3. @Ein yorumuna yanıt olarak

      Aynen öyle %100 katılıyorum.Azicik omurgası olsa bu yönetimin Trabzon gs maçı gibi çekerdi sahadan.Rezalet.Bu yönetim Allah peygamber aşkına artık gitsin.

      13
      2
  4. Herşeyi geçtim FB ikinci gol pozisyonunda saha da 2 tane top varken sen nasıl hala oyunu devam ettiriyosun?

    13
  5. Bu Pislige Bulasmis Hakemlerin Yonettigi Maclari iZlemek Artik Zoruma Gidiyo Arayip Lig Tv mi iptal Etmelerini Soyledim Yazik Gunah Verdigimiz Paralara Ama Elbet Cikar Bi Tarafindan Firat Aydinus Yarina Kalir Ama Yanina Kalmaz….

    12
    1
  6. Dün dosyanın sarikart pozisyonu bugün FB bin ikinci golü sahada iki top var ve TS maçında hakem durduruyor burda devam ettiriyor neden TS/ Bs kumpas kuruluyor ama yikamayacaklarrrrrr

  7. Arkadaşlardan birinin de dediği gibi, sen kendi topçularına paranı TFF den aldığın ‘teşvik primi’ ile ödersen seni de böyle sahada doğrarlar, sen de ağzını açıp bi kelime söyleyemezsin. İstanbul düzenine karşı ayakta duran tek camiayı rezil ettiniz.
    Ayrıca Sow’u da Allah’a havale ediyorum. Her gün camiden post atıyorsun ama kul hakkını böyle yiyip geçiyorsun. Yazık…

    6
    1
  8. Herşeye karşın Mustafa Er öfke kontrolünü iyi yapmalı. Bu hakemlerin ne ilk eyyamı ne de sonuncusu olacak. Tribüne gönderilmeseydi belki maç berabere bitecekti. Yönetmenin de Er in aşırı tepki veren görüntüleri ısrarla vermesi manidar . Öfkesini kontrol etmeyi öğrensin başka t. direktör aramaya gerek yok .

    2
    3

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu