Aydınus’un Fenerbahçe’si 2-1 Bursaspor

Bursaspor Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olurken hiç hak etmediği bir mağlubiyet aldı.

Deplasmanda oynanan Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısında zaman zaman etkili olan yeşil-beyazlı takım bu devrede iki sakat oyuncu verdi. Barış ve Badu‘nun sakatlığı nedeniyle sorun yaşayan Mustafa Er‘in öğrencileri devreyi golsüz eşitlikle tamamladı.

İkinci yarıda Bursaspor Furkan ile öne geçti ancak Moussa Sow‘un kendi kalesine attığı gol ile beraberliği yakaladı. İlk yarıda iki sakatlık yaşayan Bursaspor‘da bu kez 72. dakikada Jires Kembo sakatlanarak yerini Emre Taşdemir‘e bıraktı. 84. dakikada Titi haksız yere atılınca 90. dakikada Fernandao‘nun golüyle Fenerbahçe maçı 2-1 kazandı.

Dk 3: Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Batalla geçiyor. Batalla‘nın ortasını Roman Neustadter kafayla uzaklaştırıyor. 

Dk 29: Pablo Martin Batalla, ceza sahası dışından vurdu. Yerden giden topu sağ direk dibinde Volkan Demirel kurtardı.

Dk 32: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Pablo Batalla geçiyor. Batalla‘nın ortasını Martin Skrtel kafayla uzaklaştırıyor.

Dk 34: Yusuf Erdoğan kontra atağa hızlı çıkınca Volkan Demirel‘le Fenerbahçe yarı sahasının ortalarında karşı karşıya kaldı. Ancak Yusuf çalım atmaya çalışınca, Volkan‘ın topla karışık Yusuf‘a müdahalesi ile top taça çıktı. Bu pozisyonda hakem Fırat Aydınus devam dedi.

Dk 38: Aatif Chahechouhe‘nin sağ kanattan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Mehmet Topal‘ın kafa vuruşunu kale çizgisi üzerinde Ertuğrul Ersoy kafayla uzaklaştırıyor.

Dk 50: Sol kanatta topla birlikte ceza sahası içerisine giren Mathieu Valbuena, pasını altıpasın hemen dışında bulunan Roberto Soldado‘ya veriyor. Soldado‘nun çektiği şut Harun Tekin‘den dönüyor.

Dk 69: Bursaspor, Furkan Soyalp’ın attığı golle 1-0 öne geçiyor. Pablo Batalla ile verkaça giren Furkan Soyalp, ceza sahasının hemen dışından sol çaprazdan şutunu çekiyor, top kaleci Volkan Demirel’in solundan ağlarla buluşuyor.

Dk 71: Fenerbahçe, Moussa Sow’un kendi kalesine attığı golle skoru 1-1 yapıyor.

Dk 90: Mathieu Valbuena’nın pası ile sol kanatta topla buluşan Hasan Ali Kaldırım, ortasını penaltı noktası üzerinde bulunan Fernandao’ya yapıyor. Fernandao’nun çektiği şut kaleci Harun Tekin’in sağından ağlarla buluştu.

83 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Allah’a havale ediyorum.Baska diyecek hiçbir şeyim yok.Nefret ediyorum bu ülkenin futbolundan.Siyasi ve lobici futbol.Yabanci oyuncu olsam yurtdışına gider,Türkiye’de 4 tane şampiyon takım ve bir tane devlet destekli takım korunuyor diye söylerdim.

    108
    5
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Birileri komplo teorisi diyebilir ama ben yazayım. Hafta içi yaşanan komedinin bir tezgah olduğunu düşünüyorum. Futbolcuların antrenmana çıkmamasını yönetimin planladığını düşünüyorum. Aksi halde, antrenmana çıkmayanlara cezai işlem uygulanması gerekirdi. Gerçek bursasporlu olan bir yönetim, gerçekten antrenmana çıkmayan oyuncuları kadro dışı bırakması gerekirdi. Kim ne derse desin, bursasporu siyasiler yönetiyor ve talimat bizans dukalığının başkanından geliyor. Ali Ay, tüpçü ilegörüşüyor ve bursaspora ödeme yapılıyor. Bu maçta hakem zaten satılmış. Bursasporda bazı oyuncularlada temas edilmiş olabilir. Tüm futbolcular için söyleyemem, çünkü terlerini son damlasına kadar akıtan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Aydınus resmen rezil oldu. Kırmızı kart kesinlikle kırmızı kart değil. Kırmızı ile alakası yok. Adamarkendilerini rezil etti. Bizans dukalığı, kaşar imparatorluğu olduğu için, Aykut Kocaman denen kaşar, artık utanmadan kameralar karşısında hiçbirşey olmamış gibi konuşabilir.

      12
      8
    2. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Hakeme suç duyurusunda bulunulmalı verdiği vermediği kararlar ile ilgili başkan derhal tüm müracatları yaptırması gerekli hesap versin Türkiye de futbolu bitirdiler yazıklar olsun

      32
      3
      1. @Owl yorumuna yanıt olarak

        Suç duyurusunu hakeme bulunamazsın.Ayrıca kimi kime şikayet edeceksin.Ülkenin hukuku ortada.Sporu ortada.Kimi kime şikayet edeceksin?Hafıza-i beşer nisyan ile maluldur demişler eskiler.Ali ay tek bir sefer ağzını açtı 45 gün hak mahrumiyeti aldı.Hepiniz unuttunuz.Aynı cezayı dursun özbek almışken indirdiler.Anlayın artık bunu!Bu ülkenin sporu da hukuku da siyaseti de belirli bir zümre için çalışıyor.Artık çoğulcu bile değil.Totaliter.Totalde bir zümre var ve ona hizmet eden köpekler var.

        28
        3
    3. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      İnanılır gibi değil gerçekten hayret ediyorum göz göre göre nasıl bunlar yapılabilir.BU ÜLKEDE HERŞEY MÜMKÜN bi kez daha anladım..

      38
      2
  2. Aydinusun yanı sıra devletin takımı fb. Tff nin takımı fb. Bu şerefsizlerin haddini bildirmek için bütün takımlar beşiktaşın yaptığı gibi kadikoydeki maçlara cikmamalidir.

    61
    4
    1. @Ata yorumuna yanıt olarak

      Kırmızı kart sonrası çekecekti hoca takımı içeri yazıklar olsun sonra futbolda şiddet bitmiyor bitmez tabii

      22
      8
        1. @Junior yorumuna yanıt olarak

          Onursuzlar ile olcağımıza şerefimzle düşelim hatta kulübü kapatıp gidelim bu kadar mücadele karşılığında fener forması üstünde eksik olan hakem ve yandaş TFF si senin hakkını çalıyor her türlü pis oyunların içindeki başkanları çıkıp tertemiz şampiyonluğumuza dil uzatıyor böyle ligte futbol izlemek içimden gelmiyor #uyanAnadolu kuralım anadolu ligini kendileri oynasınlar kendileri çalsınlar bir devrim yapalım İTFF ye mahkum olmayalım hakkımızı her türlü yasal yollar ile arayalım bu iğrençliği midem kaldırmıyor artık

          9
          5
      1. @Uludagdan Assagi yorumuna yanıt olarak

        ulan sowun ne suçu var oda insan olur öyle şeyler adam uzun diye defansa gidio yardıme bi amacımızmı var sankı sanki şampiyonlugu kacırdık maçın katili fırat aydunuz denen itdir

        24
        11
      2. @Uludagdan Assagi yorumuna yanıt olarak

        Bu yorumu yazarken 12 tane yorum var. Hakem bozuntusu dışında Sow’a sayan bir sen varsın. Bence çabaladı, eski Sow olsa gol de atardı. Sow değil Ertuğrul atsaydı kendi kalesine ne diyecektin?

        29
        23
    1. @Akça16 yorumuna yanıt olarak

      Sekip aziz aykut cikip simdi haksiz galibiyet aldik demeliler en cok hakemden konusanlar degil mi bunlar bursaspora yapilanlar kendilerine yapilmis olsaydi herturlu hakareti yaparlardi bunlari kolluyorlar tr de o yuzdn avrupaya gidince elenip geliyorlar ucuz takimlara

      9
      1
  3. İlk yarıda volkan ikinci yarıda valbuena atilmaliydi. Titi ye verilen kırmızıdan önce yapılan faul. Resmen katliam

    34
    3
  4. Maçın başından beri her dokunduğumuz adama faul çalan aydınus haysiyetsizi belki sarı bile verilmeyecek pozisyonda direkt kırmızı kart göstererek tarafını belli etmiştir.İlla fenarbahçelidir demiyorum her soytarı güçlünün yanında kendine yer bulur takım falan farketmez !!!!

    29
    2
  5. Futbolcu olsanız böyle ayarlanmış ve kurgulanmış bir ligde Anadolu takımlarında oynamak ister misiniz? Takım gol atamazsa hakemlerle zorla gol attırılıyor.

    27
    2
    1. @Orhan Bursalı yorumuna yanıt olarak

      Uc buyuk kuluplerden birini tutuyor olmama ragmen destekliyorum.Skandal kararlar vardi macta anadolu kulupleri hakrmler tarafindan resmen eziliyor.Fb ye maci vermek icin herseyi yapti hakem ilk yari 5 dk uzatma,topal 2.sari,valbuena 3 sari gormeliydi,volkanin pozisyonu faul,titiye yapilan faul,titinin yaptigi sari kartlik,2.golde 2 top var goruyor devam ettiriyor,daha nice ufak tefek fener lehine duduk calmalar.

  6. Şikebahçeden haksız galibiyet! Satılmışlar! Hakem satın alarak kupa veya ilk 3te bitiriyor ama hak etmedikleri için avrupada rezil oluyorlar! Allah belanızı versin satılıklar. Haksız kırmızı kartlar, hocayı tribüne yollamalar, ilk yarı 5 dk ikinci yarı 9 dk uzatmalar… Tffye inat düşmücez ve şikebahçe şampiyon olamıcak!!!

    21
    2
    1. @Taraftar93 yorumuna yanıt olarak

      kardeş biz zaten düşmüyoruz ligde kadığımız zaten kesinleşti bugün puan yada pualarada ihtiyacımız yoktu ama mesele o değil niye şerefsizlik yapılıyor, kendilerine en ufak bi haksızlıkta kıçlarını yırtıyorlar….

      12
      1
  7. gene bir fener klasigi goruyorsunuz anlatmaya gerek yok…… bileginin gucu yetemedigi icin bu tarz yollarla mac almaya devam.. yazik !!! sonra da alnimzin akiyla kupayi aldk dersinz. INSALLAH SAMPIYON OLAMAZ SINIZ KORKAK ACİZ FENERBAHCE.

    21
    2
  8. Bursa cok iyi oynadı kimse bahsetmiyor bundan hiçbiri mücadeleyi bırakmadı sorunun oyunla değil yönetimle oldugunu ispatladılar kimse boş yapmasın burda

    21
    3
  9. Aziz iş başında yine bu şikecileri şampiyon yaparlarsa şaşırmayın valbuena kendini attı 2. Sarıyı göstermedi titinin yaptığına sarı bile tartışılır boşuna bu ligi izliyoruz.Senaryosu belli zaten ŞİKEBAHÇE

    20
    1
  10. Sowu yalovodan sie edin satılmış iç. O toplara röveşata ne alaka mk karşı karşıya atamaz kes hesabı haram et gonder
    . Aydunusda Bursa ya gelmesin.

    19
    5
  11. Fırat sen nasıl bir müslüman evladisin maça başlamadan önce dua ediyorsun ama ben senin inançlı biri oldugunu düşünmüyorum inançlı bir insan kendini satmaz!

    19
    3
  12. Musa sow sen alçak birisin kafayla dokunsam gol sen olmasın diye röveşeta yapıyorsun şerefsiz maçı bu alçak sayesinde kaybettik hakem zaten belli Allah belalarını versin

    17
    8
    1. @Sedo63 yorumuna yanıt olarak

      Bizansın takımlarından gelenlerden hiç hayır olmamıştır. Bir daha alınmasın!
      Bu maçı Sow ve Harun verdi. Kim ne kadar eksilerse eksilesin benim fikrim budur.
      Harun yanı başından geçen topa müdahale edemedi. Gelecek sezona Muhammed ile başlansın.
      Batalla’ya da bu sezon sonu jübile yapılsın! Yeter artık.

      3
      6
  13. 1-İlk kırmızı kart görmesi gereken valbuenadır…Sarı kartı varken hakemi aldatmaya yönelik net 2 kere kendisini yere attı ancak aydınüsyus 2.sarıdan kırmızıyı göstermedi…
    2-Titi nin gördüğü kart hem kırmızı olmamalıydı hem de daha öncesinde kendisine yapılan bir faul vardı…
    3-Attıkları 2.gol öncesinde sahada 2 top olduğunu gördüğü halde oyunu devam ettirdi…
    Daha da çoğaltılabilir bunlar ama skora etki eden en net en bariz kararlardı bunlar ve neticede aydınüsyus resmen maçı bizden aldı onlara verdi…

    17
    1
    1. @Vantage point yorumuna yanıt olarak

      Atıf’ın barışın dizine basmasında faul bile vermedi. En az sarı olmalıydı ki kırmızı bile olurdu
      Sarı kart olan Mehmet Topal sağ kanatta Kembo’yu indirdi ikinci sarıdan kırmızı olması lazım ses yok
      Volkan’ın Yusuf’u indirmesi direk kırmızı devam dedi.
      Yine orta sahada kimdi hatırlamıyorum biri Yusuf’un bileğine bastı faul bile vermedi.
      Dün b.şehir i doğradılar bugün Bursa’yı Fener’in önünü açtılar. Lanet olsun böyle düzene.

      9
      2
      1. @Tjx yorumuna yanıt olarak

        Haklısın arkadaşım…Senin yazdıkların da eklenince herşey daha net ortaya çıkıyor,nasıl doğrandı Bursaporumuz açık seçik ortada…

        5
        1
  14. Yok abi bu istabull sempatizanlıgı bitmesi lazım bu kadar kolay olmamalı.ayrıca bu sowu buraya getirenin allah belasını versin.

    13
    2
  15. Birader maçı izledin mi? Herşeye düüt fener lehine çaldı. Kırmızı kart verdiği pozisyonu gördün mü? Eğer haklı diyosan hiçbir maç tamamlanmaz kırmızı kartlardan! Sarı verse bi nebzd ama kesinlikle kırmızı değil! Sonra dönüp Kubilaya çıkardı. Ardından Mustafa hocayı tribüne yolladı haklı mıydı? Ardından bi tribün daha. Ayrıca uzatmalar ilk yarı 5 ikinci yarı 9 kaç maç böyle uzadı? Ayrıca oyun durduğunda bu hakem müsveddesi saatini durdurmuyor mu? Eğer hala kendini savunuyosan şikebahçelisindir! Ayjptır günahtır kul hakkıdır bu !

    11
    1
    1. @Taraftar93 yorumuna yanıt olarak

      Ben hakem hata yapmadı demiyorum. Yüzlerce yorum var bir kişi bile ilk yarı takımın oynadığı berbat ötesi oyundan bahsetmedi. Furkan gol atana kadar da değişmedi bu oyun tarzı.

      1
      13
      1. @Tt yorumuna yanıt olarak

        kardeşim yorum yapmış olmak için yorum yapma! Lig boyunca güzel top oynadığımız nadir maçlar var bu takım rakip kaleye şut çrkmeden de maç bitirdi mevzu o değil. Hakkımız yenildi. Bak mesela rakip kaleye şut atmadan biten maçtan sonra bir kişi bile hakrme laf söylemedi neden çünkü biz kötüydük hakem hatası yoktu ama bu maçta bariz, bas bas bağıran hakem hataları vardı. Hakkımız yenildi anlatabiliyor muyum? İlk veya ikinci yarı tek kale oynamazsın çok pozisyon bukamazsın ama hakrm haksız kırmızı verdi diyelim he takım kötü kırmızıyı verdi boşvrr mi diceksin? O oyuncu hiç yoktan ceza aldı maç oynayamıcak yazıktır günahtır. Bize gösterdiğini şikebahçeye gösteremedi. Hakemi aldatmaya yönelik harekettr kart yok. Volkanın pozisyonda faul yok. Kırmızı öncesi faul çalamıyo. Anlatabildüm mi? Hakem hatası varsa iyi oynasanda oynamasanda hatadır. Maç 1-0da olsa 5-0da olsa hata varsa vardır ve bu dile getirilmeli önlenmelidir. Çok şey istemiyoruz adalet istiyoruz bu adaleti tüm anadolu olarak istiyoruz!

  16. Başlığı ve fotoyu kim düşündüyse çok güzel düşünmüş. Satılmış Fırat futbolun katili . Herşeye karşın fenerliler e üçbuçuk attırdık yine. Bu arada Mustafa Er kendini kanıtladı. Başak şamp olacağına başka bir takım şamp. olsun. Şu dirayetsiz yönetim yerine işbilen bir yönetim gelsin Er ve iyi bir scouting ekibi ile önümüzdeki sene eyyamcı hakemlere karşın süperlige damgamızı basarız .

    11
    1
  17. Lan yürü git şikebahçeli burda Bursasporlu gibi konuşup el alemin tepesini attırma cümle alem fenevin ne olduğunu biliyor şampiyonluğa oynanıyoruz diye maç satmak sizin gibi ahlak yoksunu zihniyetlerin işi

    10
    1
  18. Ben bugünkü korku ve çaresizliklerini hiçbir şeye değişmem. 4 hakem, 11 oyuncu, komple bir lobi 11 kişi ile zor baş ettiler. Böyle oynayalım takım olalım, Kubilay bu sene ilk defa alkışlandı. Ayrıca böyle başlıkları bile özlemişiz. Tüm takıma helal olsun

    10
    1
  19. Bu takim.bu forma.ve bu serefli arma bu hatfa bu mac dahil bazi futbolcular tarafindan ihanete ugramistir.kimse fakur edebiyati yapmasin hafta nasindan beri bu forma kumpasa getirilmistir.diyecegim budur ve bunun suclusu basiretsiz baskan ve yandaslaridir.

    9
    4
  20. Bursaspor gibi oynadığınız için teşekkür ederim. Hepsini alinlarından öpüyorum. Hakem klasik TFF güdümlü hakem Allah a havale ettim. Başta feneri eksik bırakması gerekirken biz eksik kaldık. Titiye yapılan faulü vermedi. Devamında kırmızı çıkardı. Hakem beklediğimiz gibiydi. Bursaspor elinden geleni yaptı. Çok teşekkür ederim.taraftarin istediği bu sonuna kadar mücadele Mustafa hocayA ayrı bir parantez açmak gerekir. Helal olsun sana Mustafa hoca

    9
    1
  21. Musa Show Müslümanlıkta bu var mı bu kadar insanın emeğini hiç ettin Attığın güzel kafa golü ile feneri coşturup bilinçli düştüğün ofsayt ile Bursa’yı öldürdün Seni Allah’a havale ediyorum .Yanılıyormuyum ….

    8
    6
    1. @Mert yorumuna yanıt olarak

      İyice saçmalıyorsunuz, Müslümanlıkta yanlışlıkla kendi kalesine gol atmak yok mu? Kendi kalesine yanlışlıkla gol atınca dinden mi çıkıyor. Milletin diniyle uğraşmayı bırakın.

      4
      4
  22. Tebrikler sow harika bir goldü. Bu takım içten ihanete uğramıştır zaten dışardan yapılanları konuşmaya gerek yok yeterince iyi oynadık mi hayır ama bu maçı kazanabilirdik

    7
    5
  23. Hadi ordan. Her yenilgiyi hakemden bula bula olmuyor iste. Kümeye düşmekten kurtulan takımız hala hakem hala hakem. Bursa ilk yarı sahada yoktu bile. Açıkcası ikinci yarıdan itibaren mükemmel keyifli bir maç oldu. Umarım diğer sezona Ali Ay gider de Bursamızı hep böyle hırslı oynarken seyrederiz.

    6
    58
    1. @Tt yorumuna yanıt olarak

      Güzel kardeşim görüşlerine saygiliyim ancak bu kadar öfkeli olduğumuz bir zamanda rica ediyorum bizi böyle tahrik edici yazıları birden fazla suzgecten geçirerek yazmanı rica edeceğim.

      6
      4
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        Öncelikle saygılı bir şekilde cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ama artık şu taraftarın böyle şeylere taklı kalmaması gerek. Hadi şampiyonluğa oynayalım da yakındığımız tek konu hakem olsun razıyım ona. Ama ortada kafasına göre iyi oynayıp 2 sene üst üste küme tehlikesi yaşamış Bursaspor var. Bir maça takılacağına taraftar asıl ciddi olan konulara takılsın da Bursa hakettiği şampiyonluk günlerine geri dönsün.Eğer sene boyunca şu ikinci yarıdaki gibi oynasa takım garanti ilk 4 içindeydik. Ama işte oyuncularda artık kendilerini sattırabilmek için sene sonu oynamaya başladılar naparsın

        1
        6
    2. @Tt yorumuna yanıt olarak

      Yürü git, daha sakat seyler söyletme kendine. Türk futbol tarihi, bu ib.lere karşı haksızca harcanmış Anadolu takımlarının maçlarıyla doludur.

      17
      1
  24. Musa sow maçı sattı. Hafta arası işi bağlamışlar.firat resmen fener formasi ile cikti Bursada oturupta Bursayi desteklemiyor ben avrupa maclarinda neden fb destekleyeyim yenildiklerinde huzur buluyorum

    5
    3
  25. ya boşverin… tamam üzüldük ama takım çok iyi sinyaller veriyor. Takımın oynadığı oyun bana eskiyi hatırlattı.
    Ertuğrul Sağlam sezon ortasında takımın başına geçmiş.. Galatasaray ile deplasmanda oynuyoruz.
    O maçı da saçma gollerle 2-1 kaybetmiştik.
    Altyapıdan çıkan Volkan Şen..Samet Aybaba ile birlikte takıma girmeye başlamış, Ertuğrul Sağlam’dan sonra takıma iyice monte olmuş. Volkan o maçta Galatasaray’ın kanatlarını darmadağın etmişti. Şimdi bu maç… Mustafa Er sonradan gelmiş. Altyapıdan bir çocuk var, Furkan Soyalp… Mustafa Er’den sonra takıma iyice oturdu, bugün de yıldızdı. Alt yaş kategorilerinde yıllardır kendi yaş grubunun en iyi oyuncuları arasında yer alan potansiyeli çok yüksek Furkan’ın takıma oturtulması gerekiyordu, Mustafa bunu yaptı. Bursa, ilk 11’ine çok iyi bir oyuncu kazandırdı; sağolsun. Tekrar şampiyon bir kadro oluşturmak için tekrar iyi bir iskelet gerek. 2-3 oyuncuyu daha parlatabilse, gelecek yıl birkaç doğru takviye ile bu takım çok iş yapar. Bursa gibi, hatta Trabzon gibi takımlar, kendi altyapılarının takım iskeletini oluşturmadığı kadrolarla başarılı olamaz. Umarım, ekleyebilir birkaç ismi daha.
    Teknik direktörlük için benim her zamanki favorim (bence iyi takım kuran, altyapıya önem veren) Samet Aybaba’dır.
    Ama şu an ona bile telafuz edemiyorum. Mustafa Er’de devam edilmeli… umarım yönetime kim gelirse gelsin onunla devam eder. Kesinlikle bir şansı, sabrı hakediyor.
    Son olarak Yusuf Erdoğan… Bu adamda beyin yok. Trabzon’da neden tutunamadığı belli… En fazla yedek olmalı. Hayvan gibi koş koş da nereye kadar… İnşallah pozisyonuna daha iy oyuncu bulunur.

    5
    1
  26. Fener stadında çıkan olaylardan sonra Beşiktaş haklı olmasına rağmen hükmen mağlup sayıldığında hepiniz göbek atıyordunuz bugün fener standında sizinde mi hakkınız yendi!!!??

    3
    7
  27. Ailecek bir slogan bulduk;
    Baktin maçın hakemi aydinus otomatikman maglubuz.
    aydinus ve diğerleri var oldukça tff onları böyle maçlara özellikle verdikçe
    Daha ne rezillikler olur.
    Bu ülkede maalesef ki futbol da basketbolda saha içinde oynanmıyor.
    Diğer sporlar için de bu boyle.
    Eğer karşılaşmada ki iki takımdan biri ıst takımı ise sporun hangi dalinda olursa olsun bariz bir şekilde kollanıyor.
    Bir parantez de sowa açalım.
    Kardeşim böyle güzel golleri neden bizim adımıza atmıyorsun.
    Baktin fener atamayacak sen girdin devreye ve takım arkadaslarinin ipini çektin.
    Hemen arkasından da golü bilerek atmadin.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu