İbrahim Yazıcı Stadyumu açılıyor!

Nilüfer Belediyesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu açılışı ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabı twitter’dan yapılan paylaşımda “Bursaspor‘un unutulmaz başkanı İbrahim Yazıcı‘yı anma töreni ve Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu açılışında aramızda olmanızdan mutluluk duyarız.” denildi.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Helal olsun bozbey. Bülent arınç ve recep altepe ibrahim yazıcının tabutu karşısında verdiği sözü sen yerine getirdin.

    58
    8
  2. Adam dedigin soz verdimi tutar.adam yapacam dedi yapti.kendi beyinlerini kiraya verenler hic bir sey yapamaz.zaten stadin yikilmasi icin bahane arayirlardi cunku ataturk ismii adamlara alerji yapiyordu.neyse yeni yaptigida basini yedi

    12
    3
  3. öncelikle nilüfer belediye başkanın bozbeyi kutluyorum ancak açılış tarihi 7 mayıs pazartesi gününde açılış yapmayı kim düşünmüş ise onuda ayrıca tebrik ediyorum ne güzel bir gün pazartesi saat 13. 00 de üreten çalışan esnaf kenti bir şehirde amaç açılışa kimsenin katılmaması ise doğru bir gün ve saat seçmişler ne diyelim tekrar hayırlı olsun büyük başkanımız İbrahim yazıcıya daha iyi si yakışırdı bunada şükür en azından adı yaşatılacak.

    8
    1
  4. Hayırlı ve uğurlu olsun.Önce NİLÜFER İLÇESİ İNSANINA VE TÜM BURSA ile ÜLKE GENÇLİĞİNE FAYDALI OLUR İNŞAALLAH.
    Yapılan her hizmeti takdir etmek İNSAN VE KADİRŞİNAS OLMANIN GEREĞİDİR.
    BURSA BÜYÜKŞEHİR STADI için ise içimiz cız ediyor.Çünkü stadın hala eksikleri var.Ve çevresi hala temizlenmiş değil.ULAŞIM ÇİLESİ İSE AYRI BİR DERT.BURSASPOR üzerinden reklamını yaptıranların ise hala staddan BURSASPORA GELİR ELDE EDİLMESİNE MANİ OLUMSUZLUKLARI BARINDIRMASI İSE AFFEDİLİR GİBİ DEĞİL.

    MALİYETİ için ise sn.A.AKTAŞ kendi ifadelerinin hangisinin doğru olduğunu bile bilmiyor.
    1-Göreve başladıktan sonra B.ŞEHİR BÜTÇESİNDEN 500 MİLYON,HÜKÜMETTEN DE 50 MİLYON HARCADIK VE EKSİKLERİN TAMAMLANMASI İÇİN İSE EN AZ 100 MİLYONA GEREKSİNİM OLDUĞUNU İFADE ETTİLER.’Basın açıklamasının notlarına ve basındaki yazılara bakınız)Ayrıca arkasından Ş.ÇORUH isimli ARAZİ SAHİBİNİN 41 MİLYONA BALİĞ OLAN HAKKINI da ilave edersek maliyet 691 MİLYON oluyor.
    Daha sonra sn.AKTAŞ FARKLI RAKAMLAR AÇIKLADI.Zannederim AKTAŞ MALİ MÜŞAVİR mesleğini icra ediyordu.BU HESAP TUTARSIZLIĞI İLE Mİ MALİ MÜŞAVİRLİĞİNİ BAŞARILI YAPIYOR HAYRET.?

    Sn.MNİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY ve ŞAHSINDA TÜM NİLÜFER BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ,BELEDİYE ÇALIŞANLARI VE TÜM NİLÜFER HALKINI KUTLARIM.
    HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.RABBİM GENÇLERİMİZİN ZİYADESİYLE İSTİFADESİNİ NASİP EYLESİN.

    6
    1
  5. Kimi stad yıkar tarihi siler ,kimi stad yapar tarihi canlandırır. Gerçek Bursasporlu lar asla unutmaz..Ibrahim Yazicinin ruhu şaad olsun.Teşekkürler Mistafa Bozbey…

    6
    1
  6. Hadi muhalif yorumu anladım da benim bilmediğim bir şeyi öğrenmek istediğim bir şeyi neden sildiniz çözemedim.Buyuk ihtimalle yazdığım şeyin altına bana hakaret edilen bir yorum geldiğini düşünüyorum.

    2
    2
  7. Akp hukumetinde chp beleiyelerine az butce ayiran iktidara verilen bir derstir bu stad, mustafa bozbey buyuksehir belediyesinde olsaydi eski stadi yiktirmazdi. Anilari,tarihi,sabahladigimiz gecelerin anilarini,en onemlisi Ataturkun 100 lira bagisla baslattigi stadin anilarini sildi akp,alkis tutanlarin hicbiri yeni stada gelmiyor hala uzuluyorum yaziklar olsun..

    2
    1
  8. Bursamıza önemli bir Tarih yaşatan BÜYÜK BAŞKAN İbrahim Yazıcı’ya hakettiği değeri veren,
    başta Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve tüm Nilüferlilere şükranlarımı sunuyorum.
    Başkanımıza gerekli değeri veremediğimiz için ondan hakkını helal etmesini umuyorum.

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu