Takım revire döndü!

Bursaspor'un başı bir türlü sakatlıklardan kurtulmuyor.

Yeşil Beyazlı takımın bu sabah yaptığı idmana kaleciler haricinde 12 futbolcu katıldı.

Milli takımlarda bulunan ve sakatlıkları devam eden futbolcuların yanı sıra, farklı isimlerden de üzücü haberler geldi.

Son olarak Ertuğrul Ersoy‘un pazartesiye kadar takımda yer almayacağı haberini vermiştik. Şimdi de öncelikle Yusuf Erdoğan, Emre Taşdemir ve Barış Yardımcı hafif sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Aynı zamanda yine hafif sakatlık yaşadığı belirtilen Titi de idmana çıkmadı. Tecrübeli futbolcunun salonda çalıştığı belirtildi.

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Emre tasdemir alışkanlık yaptı antreman fotoğraflarında gözüküyor acıklamalarda sakat, düz koşu yazıyor. Kardeşim biri bu taraftarla dalga mı geçiyor?

    30
    3
  2. Takimin fizik durumuyla kolay sakatlanmalari birbirine bagliyorum. Son 2 senedir bu haldeyiz. Giovanni ve saglik ekibinin bu konuda ciddi aksiyonlar almasini bekliyoruz.

    Ps: Emre Tasdemir öss ye hazirlansin yasi gencken tahsil hayatina devam etsin, futbolda ilerleyebilecegini dusunmuyorum.

    15
    5
  3. Hepsinden önce şu sağlık ekibi diye geçinen güruh gönderilmeli, ne biçim iş yapıyorlar anlamadım, bir oyuncuyu 2 yılda tedavi edemezler mi arkadaş? 6 ayda futbola geri dönecek adamın futbol hayatını bitirdiniz yazıklar olsun ya.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu