Kembo gecikmeli geldi

4 günlük izinin ardından Antalyaspor maçı startını verdi.

Demir Grup Sivasspor‘u 1-0 mağlup eden ve Fransız Teknik Direktör Paul Le Guen tarafından verilen 4 günlük izinin ardından Antalyaspor maçı startını veren Bursaspor‘da Jires Kembo da bir gün gecikmeyle takıma katıldı.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @BURSASPORLUYUZ16 yorumuna yanıt olarak

      Medyanın görevi bilgilendirme yapmak.Siz ister kızın ister kızmayın.Klubun disiplinli olması gerekir.Gecerli mazereti yoksa ceza verilmelidir.Adam yürüyerek oynuyor ,en fazla antrenmana ihtiyacı olan 1 gün fazla tatil yapıyor.

      4
      4
  1. 4 gün izin mi verilir kardeşim diyoruz, adama 4 gün de kesmemiş ekstra 1 gün daha kullanabiliyor,
    kulüp yol geçen hanı olmuş, sahiplenen yok

    11
    8
  2. Böyle bir karakter takımda tutulmamalı. Bunlar takım ruhunu darmadağın eden karakterler. Sahada koşmaz, saha dışında disiplinsiz davranır üstüne üslük tribünlerden de en fazla alkışı alır. Canını dişine taşarcasına mücadele edenler de tribünlerden küfür yer. Böyle bir ortamda huzur da olmaz, başarı da gelmez. Önceki yıl Cucak şimdi de bu. Allah aşkına, bunu yıl sonunda bir şekilde gönderin.

  3. Neydi o tezahürat? jires kembo canim baksana… hadi hep beraber bagrimiza basalim bu faydasizi. Top oynamiyorsun, calismiyorsun, ekstran yok denildiginde de taraftar arkamda der ne de olsa…

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu