Sow’a bir şok da milli takımdan!

Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupasına katılacak olan Senegal Milli Takımı hazırlık maçında Özbekistan ile karşılaştı.

Bursaspor‘un çok şeyler beklenen tecrübeli oyuncusu Moussa Sow‘un da milli takım kampında olduğu Senegal hazırlık karşılaşmasında Özbekistan ile 1-1 berabere kaldı.

Sakatlığı nedeniyle Bursaspor‘da forma şansı bulamayan ancak milli takım kampına davet edilen Moussa Sow burada da forma şansı bulamadı.

Sow, Özbekistan karşısında 23 kişilik kadroda kendisine yer bulamazken yeşil-beyazlı takımın eski oyuncularından Alfred N’Diaye ise 90 dakika sahada kaldı. Senegal’in karşılaşmadaki golü ise 63. dakikada Moussa Konate‘dan geldi.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Adam bize niye gelmişti . Bursa da kendini gösterip milli takıma dünya kupasına gidecekti . O da olmazsa tam hüsran. Gitti dolarlar boşa . Dolar 4 oldu bi de

    16
    1
  2. sow kariyerini bitirsin. ben artık oynamayacağım desin. ondan bir cacık olmaz bu saatten sonra. kara boğa da iyi topçuydu.

    1
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu