Ekong ve Shehu’lu Nijerya, Polonya’yı geçti

Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Polonya ile karşılaşan Nijerya bu maçta galip gelmeyi başardı.

Nijerya Milli Takım Teknik Direktörü Gernot Rohr bu karşılaşmada Bursaspor forması giyen William Troost-Ekong ve Abdullahi Shehu‘ya ilk 11’de şans verdi. Shehu orta sahanın sağında oyuna başlarken ilerleyen dakikalar sağ mevkinde görev aldı.

Ekong 90 dakika ile maçı tamamlarken Shehu ise 78 dakika sahada kaldı. Karşılaşmayı Victor Moses‘in 61. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 kazanan Nijerya 27 Mart’ta ise Sırbistan ile hazırlık maçlarına devam edecek.

 

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @erikli 16 yorumuna yanıt olarak

      Ekong için hemfikirim ama Shehu bence Bostock ile iyi ikili olacaklar, kaldı ki sezon sonu orta sahamız komple değişeceğini düşününce Shehu nun gütmemesi için önlem bile alınmalı bence

      28
      3
  1. Değeri zirve yapan hemen satılmalı, yine en az aynı kalitede gençler bulunmalı. Bursaspor’un mali durumu ancak böyle bir pozitif döngü ile ayakta tutulabilir. Umarım bütün milli oyuncularımız değerlerini katlar bu dünya kupasında. Ama önce akıllı, işi bilen bir yönetim ve sportif direktör bulunmalı. İşin zor kısmı bu…

  2. Polonya gibi üst düzey bir takıma karşı ekong stoper shehu sağ bek çıkıyor ama bizim fransız ne hikmetse hala barışta ısrarcı . Anlamak mümkün değil .

    3
    1
  3. ekong shehu iyi adamlar dripling olan adamlar fakat bizim takım genel olarak titi batalla agu gibi ağar adamlar yüzünden duruyor.

    1
    5

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu