Taraftarın istediği Bursaspor bu değil!

Bursaspor'un şampiyon kadrosunun takım kaptanı Ömer Erdoğan, beIN SPORTS'un VIP isimli programında yeşil-beyazlı kulüple ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Yeşil-beyazlıların son durumunu değerlendiren Erdoğan, “Bursa‘daki son 2 maç çok kritikti. Kayseri ve Sivas galibiyetleri takımı rahatlattı. Bursa‘da oynanan maçları canlı izliyorum. Çok etkili futbol oynadıklarını söyleyemeyiz. Taraftarın istediği, baskın, önde basan bir Bursaspor değil, geride bekleyen, az pozisyona giren bir Bursaspor izliyoruz. Son haftalarda alınan sonuçların bir olumsuz etkisi oldu. Oyuncu kalitesinde de yetersizlik var. Son Sivas galibiyeti çok büyük bir avantaj sağladı. Alttaki takımlarla puan farkının düşmesi beni de endişelendirmişti. İnşallah bir daha küme düşmeme mücadelesi vermez Bursaspor. Bir an önce o puanları alıp sıkıntısız sürece gelirler” ifadelerini kullandı.

Kaynak
Haberin Adresi

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Bursaspoooor yorumuna yanıt olarak

      hiiiiç boşuna ömere ağlanma…
      medyanın gazına gelip,
      1- futboldan anlamayanları başına yönetici seçmeyeceksin.
      2- teknik direktörlere, antrenörlük taslamayacaksın.
      3- dünyanın değişik yerlerinden ekmek parası ve futbol oynamak için gelenleri iki pas hatası yaptı diye aşağılayıp, geldiğine pişman etmeyeceksin.
      4- her seferinde yenilerini isterim deyip kulübünü borçlandırmayacaksın.
      5- iyi günde değil, asıl kötü günde takımının yanında olacaksın.
      6- bursaya gelen rakip takım antrenörlerine ”rakibimiz üzerindeki taraftar ve medya baskısını lehimize çevirmeye çalışacağız!” demeç verdirmeyeceksin.
      7- 90 dakika bitmeden ıslıklayarak, homurdanarak bursayı rakipler için ”korkulu deplasman” olmaktan çıkartmayacaksın.
      8- burası ”futbol kenti” diyorsan, tribünde bir futbol kentlisi gibi hareket edeceksin.
      9- tribün cezaları ile rakip karşısında takımını sap gibi ortada bırakmayacaksın.
      10- aldırdığın para cezaları ile kulübünü TFF karşısında soyup-soğana çevirtmeyeceksin.
      11- aslında sabaha kadar daha bir çok şey sayarım da, biliyorum anlamayacaksın. ve anlamadığın halde hemen eksiyi basacaksın.
      12- ama zararı yok. eksilerden rahatsız olsaydık zaten buralarda yorum falan yapmazdık…

      51
      6
      1. @ters köşe yorumuna yanıt olarak

        ya arkadaşım hiç mi hırsızın suçu yok neymiş beee bu taraftar!!! topçu sahada yürür hoca her maç farklı 11 çıkarır başkan nerde saçmalık var onu yapar ama garibim işçi tayfası taraftar düzelsin!! sen nezaman gördün bu taraftarın koşan topçuya kızdığını, topun önüne yatan topçuya kızdığını!! o ekmek parası kazanmaya geliyolar diye acıtasyon yaptığın topçular milyon euro alıyo ve 3 sene garanti para neyin kafası bu topçu oynayacak taraftar zaten coşar!! bu nasıl mantık biz müşteriyiz kardeşim hangi işte müşteri gelsin coştursun var sen işi parlatcan müşteri zaten görevini yapar!!

        16
        10
        1. @en büyük bursa yorumuna yanıt olarak

          arkadaş zaten ilk yorumda gerçek taraftarın yapmaması gereken leri maddeler halinde yazmış. ikincisindede sizin gibi müşterilere saygı duyduğunu belirtmiş. daha ne desin.

        2. @en büyük bursa yorumuna yanıt olarak

          sevgili kardeşim, zaten sorun da tam orada.
          ben müşteriyim. bu ürün benim verdiğim paranın karşılığı değil dersen son derece haklısın. sonuçta o mekana uğramaz, oradan alışverişi kesersin olur biter.
          ama sen öyle yapmıyorsun. müşteriyim diyorsun, fakat taraftar gibi hareket ediyorsun. oyuncuyu, antrenörü sahada bozuyorsun.
          sonuçta futbolcu ile bizler gibi vatandaş arasında büyük bir gelir adaletsizliği var. bu doğru ama bu dünyanın her yerinde böyle ve bir ARZ-TALEP meselesi. gelen adam buraya kendini zorla aldırmadı ki.

          biz ise taraftar olduğumuzu iddia ediyoruz. iyi günde, kötü günde diyoruz. skora değil, armaya, renklere hastayız diyoruz. futbol sadece teknik-taktikten ibaret görmüyoruz. bu oyunun içinde her ne kadar para egemen olsa da sonuçta bir insan faktörü barındırdığı için moral-motivasyon-öz güven ön planda oluyor diyoruz. sevgi gösterirsek, zaman tanırsak, destek verirsek, takımın zaman içinde daha çabuk düzeleceğine inanıyor ve bunu savunuyoruz.
          bırakında herkes özgür iradesi ile dilediği gibi davransın. siz müşteri gibi, bizde taraftar gibi hareket edelim.

          10
          1
  1. ömer de popülizm yapıyor. aslında bursasporun yaşadığı sıkıntıyı en iyi bilenlerden birisi de kendisi. şöyle bir geriye dönüp bakmasında yarar var. ertuğrul sağlamla birlikte nasıl, neler ve ne şekilde gitmişler!??
    ”önde basan bursaspor!” yaratmak, öyle sanıldığı gibi 3 günlük işse, mevcut taraftar ve medya baskısına ve de mali tabloya rağmen kolaysa gelsin gelsin ve özlenen muhteşem bursasporu yaratsın, biz de görelim.
    aslında ben ömeri insan kalitesi olarak beğenen biriyim. ama her ağaçtan düdük olmayacağı gibi her iyi insandan da ”futbol adamı” olmuyor maalesef.
    gerçek bir futbol adamının, başta liderlik vasfı olmak üzere, daha başka bir çok özelliği de üzerinde taşıması gerekiyor…
    bir taraftar ve hayranı olarak, gönüllerimizde ”ömer kaptan” olarak kalmak istiyorsa lütfen gerekli-gereksiz konuşmasın.

    18
    9
      1. @Tims16 yorumuna yanıt olarak

        cehaletime ver abi. espriyi gerçekten anlamadım. açarsan sevinirim. şu dönemlerde gülmeye o kadar ihtiyacım var ki.

    1. @soru-yorum yorumuna yanıt olarak

      Sampiyonluk kupasi onun ellerinde havalandi bursaspor hakkinda iki cift laf etmesi bu kadar gozunuze batmasin. Omer kaptan veya sampiyon kaptan neyse bu unvani kendisi bir terbiyesizlik yapmadigi surece kimse elinden alamaz o kadar ucuz degil ki zaten o da karaktersiz biri degil.

      7
      5
      1. @Nf yorumuna yanıt olarak

        arkadaşım, benim yorumumda kaptanımıza hakaret yok.
        ömer kaptan, ”bursaspor teknik direktörlüğü için hazırım” demek istiyor. (bu onun fikri)
        ben, ”henüz değilsin” diyorum. (bu da benim fikrim) hepsi bu…

  2. Şampiyon kadroda bi arkadaş şöyle demişti esas büyüğümüz Tuna Üzümcüdür diye. Ömer tamam tekmeye kafa sokar çalışkan adamdı ama süper bi kaptandı diyemeyiz. Tabi şampiyon her topçu gibi ona da saygımız sonsuz. Ne kadar balatayı sıyırsa da Volkan ve Sercan da şampiyondur. Bu takımda para için Bursayı bırakmayan benim bildiğim sadece sedat kaptan, biyediç ve ender alkan vardır. Ender hatta istanbula gitmeyip sonra form tutamamıştır…Şimdi menejerli teklif edilmiş baya hırslıdır esasında ama Serkan Reçber denenmeli önce 2,3 genç getirse süper

    8
    21
    1. @Sezs yorumuna yanıt olarak

      Bırakın artık arkadaşlar Bursa’yı sattı o Bursa’yı satmadı bu söylemler Bursaspor u hiç ileri götürmüyor hayri yazıcı fb li dediler Bursalı başkanları gördük Volkan bizi sattı dediler adam 2 kere para kazandırdı bu adamlar profesyonel bizim gibi taraftar değil neden bunu anlayamıyoruz Sabri iş yapmazmıydı bu takımda neymiş Efendim Gs liymiş bak sen Bursaspor a bırak kim hangi takımı turarsa tutsun amatörce düşüne düşüne amatör yönetimin eline kaldık allah kurtarsın.

      33
      9
        1. @Utku yorumuna yanıt olarak

          utku anlatmak istediğim şuydu taraftar olarak daha sağ duyulu davranmamız lazım çok ön yargılıyız o öyle bu böyle şunda kaş var bunda göz var maalesef bu Bursaspor a bişey kazandırmıyor mayıs gerçekten çok önemli hata lüksümüz yok bu işi götürecek bir yönetim ve hoca gerekiyor yoksa ne volkan ne Sercan ne başka biri Bursaspor iyi olsun bu takım bizim futbolcunun yönetimin değil

  3. Ömer sen yurt dışında hocalık eğitimi alacaktın.Sonra bizi geri çevirip hooop Es-Es’e gittin.Şimdi bir baltaya sap olamayınca takımın dibinden ayrılmıyonuz.Bu takıma şampiyon kadrodan adam gelecekse Ergiç, Tamer Tuna, Hüseyin Çimşir yakışır.Siz gidin uzakta oynayın.Bursa sizin staj göreceğiniz kulüp değil.

    8
    4

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu