Harun’a Avrupa’dan teklifler var

Cengiz Ünder'in yanı sıra Bursasporlu kaleci Harun Tekin'in de menajeri olan Ömer Uzun başarılı kalecinin geleceğiyle ilgili FutbolArena'ya konuştu.

Bursaspor‘da gösterdiği üstün performansla rakip takımların dikkatini çeken Harun Tekin‘in kulüpteki geleceği merak konusu oldu. Harun Tekin‘in menajeri Ömer Uzun, FutbolArena‘ya yaptığı açıklamada Türkiye Ligi ve Avrupa‘dan ilgi olduğunu söyledi.

“TEKLİFLERİ SEZON SONUNA BIRAKTIK”

“Milli takım kalecisi olduğu için Türkiye Süper Ligi‘nden ve aynı şekilde Avrupa‘daki birçok kulüpten ilgi var. Bu teklifleri sezon sonunda değerlendireceğiz.”

Harun Tekin’in Bursaspor performansı

28 yaşındaki milli kaleci Harun Tekin, bu sezon Bursaspor formasıyla 24 maça çıkarken 7 karşılaşmayı gol yemeden tamamladı. Yüzde 65 kurtarış oranı elde eden Harun Tekin, bu süreçte 34 gole engel olamadı. Mircea Lucescu tarafından A Milli Takımı‘nın son kadrosuna da davet edilmeyen başarılı file bekçisi, bugüne kadar 2 kez ay-yıldızlı formayı terletti. 2010 yılında Güngören Beleiyespor‘dan Bursaspor‘a transfer olan Harun Tekin‘in kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @Musa Çelebi yorumuna yanıt olarak

        Seninle Harun konusunda %100 aynı fikirdeyim. Ancak 105 beğeni almışsın, sadece 3 beğenmeyen olmuş. Yani olabilir bu. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Adam belki gitmesini istemiyor Harun’un. Bence çok iyi bir beğeni almana rağmen böyle senden ayrı fikirde olanlara da kızman mantıksız. Onları İst bozuğu ilan etmen çok saçma. Neyse hayırlı cumalar renkdaş.

        9
        2
        1. @bunlar olabilir yorumuna yanıt olarak

          Kizmadim, hayret ettim. Inan kaç tane begeni aldigima bakmamistim bile. Başka traftarlar da girebilir. Misal geçen yıl bende Göztepe sitesine girip yorum bile yazmıştım. Burada mesele başka

    1. @Musa Çelebi yorumuna yanıt olarak

      İnşallah Avrupa’da güzel bir kulübe gider. İstanbul üçüzleri de babayı alır. Harun kardeşimize Avrupa yakışır. Kendisine pilaket verip omuzlarda uğurlarız. O buna değer. Bursaspor için çok emek verdi. Bizi çook ipten aldı. Gün geldi ağzıyla kuş tuttu. Daha ne yapsın koçum Harun be. Gururumuzsun.

      22
      1
  1. Kardeşim lig bitmeden dillendirmeyin şu haberleri milletin kafası karışıyor sonra. Neyse yolun acık olsun güzel insan, avrupaya güzel bir transfer gerçeklestirde seni omuzlarımızda uğurlayalım. Bu arada hayırlı kandiller ?

    74
    7
  2. Allah gönlüne göre versin kaptan. Biz taraftarlar da gurur la senden bahsederiz. Sayende puanlar aldık. Çok goller kurtardın. İnan kaptan seni unutmayacağız. Yolun bahtın daima açık olsun.

    60
    5
  3. 3 büyütülmüşlerde izleyip kahır olacağımıza, 3 kuruş daha az bonservis bedeli alalım ama
    Avrupa’ya gitsin bizi orda Enes gibi çok başarılı bir şekilde temsil edecektir.
    Şİmdiden yolun açık olsun KAPTAN

    13
    1
  4. Harun’un Bursaspor’da çok emeği var çok hakkı var. Bizim taraftar olarak ona hakkımız helal olsun Avrupa’ya giderse. Arkasında da Muhammed ve Okan gibi iki civan bırakacak inşallah.

    11
  5. Harun Bursa’dan gitmeden önce , o otobüsü çeviren çorbacı tayfanın bir kez daha ağzını burnunu kırsa da öyle gitse. Piskopat Harunum benim. Senin tek başına KAsımpaşa türbününe atlayıp kafa göz kırdığını hayatta unutmayız. Adamsın.

    8
    1
  6. arkadaslar ist turkiyeye satilsin ister yurt disina hic bir sekilde haruna gitti etti diye ses etmeyin guzel.para kazandircak o kesin ve bende gitmesini isterim guzel bir kulube cunku arkada 2 tane cakı gibi genc kalecilerimiz var

    6
    1
  7. Eğer gidecekse yurt dışına sezon sonu şu otobüs basanları tesisin önüne bağlasakda dövdürsek Harun’a. Adam intikamını alsın bari.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu