29 Ağustos 2026 Cumartesi

Son dakika

Filenin Timsahları’nın Kampı Devam Ediyor

Dünya şampiyonasına hazırlanan Bulgaristan Genç Milli takımı ile yapılan mücadeleyi Başkanımız Recep Bölükbaşı ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim kurulu üyelerimiz Halil Özyürek de takip etti.

Yeni transferlerimizin yer almadığı mücadeleyi takımımız 3-0 kaybetti. Müsabakanın ardından Bursalı iş adamı Mümin Dönmez tarafından kafilemize yemek verildi. Başkanımız Recep Bölükbaşı,  Mümin Dönmez’e yapmış olduğu ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek imzaladığı Bursaspor formasını hediye etti.

 

9 Eylül’e kadar hazırlıklarını Bulgaristan’da sürdürecek olan Voleybol takımımızın Baş Antrenörü Emin İmen, Başkanımız Recep Bölükbaşı ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Halil Özyürek’in kampı ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını ve yönetimin vermiş olduğu desteğin karşılığını ligde vermek için çok çalıştıklarını belirtti.  

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör

0 YORUM

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000