Paul Le Guen ile bağlar koptu!

Olay Medya Spor Yazarı Erdal Akçay'ın Osmanlıspor - Bursaspor maçı değerlendirmesidir.

Bursaspor hayrat çeşmesi mi, yoksa moral ağacı mı kardeşim…

Gelene geçene yeniliyorsun… Bu yetmezmiş gibi sahadaki aciz görüntünle 55 yılda oluşan tüm imajını yerle bir ediyorsun…

Akhisar’a gidiyorsun 12 haftadır kazanamayan rakibine adeta can veriyorsun, senden sonra gaza basıp üst üste 4 galibiyet alıyor.

9 hafta sonra güç bela Kayserispor’u mağlup edip derin bir soluk alıyorsun.

Camia Osmanlıspor’u da yenip alt gruptan tamamen uzaklaşıp, üst sıralara doğru yelken açmanı bekliyor. Sen ne yapıyorsun 7 maçtır kazanamayan rakibine komik goller yiyip 3 puan ikram ediyorsun. Düşme barajını yükseltmekle kalmıyor camiayı yine korku tünelinin içine doğru itiyorsun.

Bursasporlu’ya gülmek yasaklandı da bizim mi haberimiz yok?

Bu kadar ruhsuz bir futbolcu grubu ve teknik direktör görmedim.

İnsanda biraz utanma ve gurur olur. Bir avuç Osmanlı taraftarına “Üç, üç, üç” diye tezahürat yaptırıyorsunuz.

Yakın-uzak mesafe tanımadan her maçında seni yalnız bırakmayan taraftara yazık değil mi? Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya takımlarını desteklemeye giden üniversiteli taraftarlardan utanın. Ailelerinin gönderdiği paralarla okumaya çalışan bu gençler harçlıklarını sizin rezil futbolunuzu izlemek için feda ediyor.

Tabi sizin umurunuzda mı? Nasıl olsa paranız garanti. Bugün ödenmese bile mayısta gelecek yeni yönetimden alırsınız. En kötü FIFA’ya ve TFF’ye gidersiniz.

Bu camia sizden çok şey mi istiyor.

Çıkın sahaya, futbolunuzu oynayın, formanın hakkını verin.

Kim ne derse desin Paul Le Guen ile Bursaspor’un bağları kopmuştur. Fazla zorlamaya gerek yok. Ayrılık kaçınılmaz.. Ha bu hafta ha sezon sonunda mutlaka gerçekleşir.

Şikayet eden değil, elindeki kadroya çağdaş futbol oynatan, kazanma adına varını yoğunu sahaya yansıtan bir teknik adam olmalı Bursaspor’un başında. Sorun çözen değil, sorun yaratanın bu kulüpte işi yok.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Zorlamanın anlamı yok!
    El ele tutuşup gidin artık Ali Ay ve Paul Le Guen…

    Taraftarın sabrıda bir yere kadar…

    84
    1
  2. GÜZEL FUTBOL OYNAYAMADIK HİÇBİR ZAMAN ve sistem oturmadı,sürekli arayış içinde olduk,bir var bir yok istikrarsız futbol.HIRS YOK ,tabi durum böyle olunca bu sonuçlar kaçınılmaz.

    18
  3. Hamza hocanın zamanındaki futbol ile aynı kötü futbol. Ama bazı taraftar arkadaşlar hak ediyor. Le guen in bursaspor umurunda bile değil. Adam gemileri yakmış. Geçrn hafta kendi sahamızda kayseriyi kötü oyun ile yenince bazı taraftar arkadaşlar gaza gelip ” yok yılın en iyi oyunu, yok takıma ruh gelmiş, yok baskılı ve press futbolu, yok sabredelim hocaya seneye şampiyonuz ” gibi havalara girip güneşi balçıkla sıvayıp problemi görmemezlikten gelmeye çalıştılar. Tabi biz geçen hafta da gerçekleri yazınca eksilendik. Ama alın size eksi. Düşmesi kesin olan ve devre arası resmen as kadronun tamamını satan karabük bile deplasmanda o kayseriye 2 gol atıp yenildi. Düşünün bizim aziz behiç, batalla,harun ,titi , stancu hepsi birden takımın oynadığını. Uyanın artık ,Düşecek Alanya bile bu hafta 4 attı şampiyonluğa oynayan başakşehir e.

    5
    1
  4. Teknik direktör değişikliği sonucu Alanya aldı başını gidiyor. Konya şu dakikalar itibarıyla GS’ye deplasmanda kök söktürüyor. Biz karar verene kadar çok geç olmasın ondan korkarım.

  5. bu isin sorumlusu yonetim kuruludur…hocanin diyemedigi bi cok konu vardir …bunlar eger yonetim gider hoca kalirsa gun yuzune cikacaktir…

    2
    1
  6. yok abi ne demek osmanlıya çift önlibero çıkmak ne demek shehu-agu….sonrası facia batalla çekilir mi o dakikada adam öldü büttü koşmaktanm. Geçen maç yüzde 80 aldı 3 puanı ama bu maç yüzde 100 verdi maçı. Bu arada harun eğer bi daha böyle bariz maç verirse geçen sene kubilayın düşüremediği başaracak. İlk hatasında Muhammed kaleye geçmeli 2 şans da onun hakkı. Dev gibi kaleci bi maçta 2 yan top yemez….acilen 3 5 2 ye geçilmeli duran top savunamıyoruz…3 5 2 oynarsan o zaman 2 önlibero olur acilen kadro 3 5 2 dönmeli yoksa aziz behich hiçbir işe yaramayacak… sağda dene yusufu barışın yerine….

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu