Kembo “Kadro dışı mı kalacağım!”

Olay Medya Spor Yazarı Beytullah Süat'ın bugünkü köşe yazısıdır.

Kadro dışılarda görüşülmüştü yönetim kurulu toplantısında.

Kembo ve Delarge’de Teknik Direktör Paul Le Guen’in dediği oldu.

Kembo, kadro dışı kalacağı şeklinde haberler çıkınca yönetici Hasan Parlakay’a ‘Doğru mu bunlar? Ailemi Bursa’ya getirdim. Kendime gelmek üzereyim, Bursaspor’u seviyorum’’ demişti.

Ancak o böyle yaparken Delarge’dan ise hiç ses çıkmamış.

İşin özeti, Afrikalı oyunculara biraz aba altından sopa göstermek gerekiyor.

Hele ki, bizimkilere.

Çünkü içlerinde bugüne kadar burayı Dünya’nın en rahat kulübü olarak görenlerin sayısı hiç de az değildi.

Şu ilaveyi de yapalım. Başkan Ali Ay, Kayserispor maçı sonrası galibiyet priminde de herhangi bir artış yapmamış.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Takimda hicbir is yapmayab sercanlar johnlar fatyler sinanlar kubilaylar keyif yapar, takimda iki tane calim atip dikine diken skora katki yapan Kembo ve Delarge kadro disi birakilmaya calisilir..
    Ya ben 30 senedir futbolu takip etmedim yada bu yoneticiler hic futbolu bilmiyorlar..Acaba hangisi?

    Senden forvet olmaz Kubilay
    Israr etme istifa et Ali Ay..

    160
    15
    1. @Adi ask bu eziyetin yorumuna yanıt olarak

      Forvet olmaz dediğin kubilay 20 yaşında ve kembonun binde bir maaşına oynuyo. Kadroda olsa ne olur mali olarak ne zarar verir bırakın artık şu çocuğu o da kendini gösterecek bi gün göstermese de kaybımız yok zaten daha iyisi varken oynatmaz hoca.

      41
      63
      1. @Suat yorumuna yanıt olarak

        Avrupada adamlar 17-18 yasinda yildiz oluyo ya kuluplerini sirtliyorlar yada baska kuluplere ucuk fiyatlara satilip para kazandiriyolar.Kubilay verilen sanslari degerlendiremedi.Gene calissin idmanlarda gostersin kendini.20 yas ne erken ne gec tam ortasi.Çalissin gostrrsin kendini.

        24
        2
        1. @S yorumuna yanıt olarak

          Kubilay skor uretmediği maç oynamadığı bu senede 1.3 milyon alacak ve burdan gelen gara sayesinde bizler gibi calışıp yorulmasına gerek kalmadan düzenli spor yaptığı için bu parayı alıcak şaka gibi ??

          10
          1
      2. @Suat yorumuna yanıt olarak

        kubilay senelik 1milyon tl alıyor, geçen sene bu parayı başakşehirden cengiz ünder alamıyordu. Binde biri dediğine göre kembonun ücreti ne oluyor bir hesapla bakalım.Kubilay Batuhan Altuntaş 2 serisidir.Kısaca çöp..

        56
        9
        1. @abdi yorumuna yanıt olarak

          Kubilay 250bin euro mu alıyo??yok artık hiç güleceğim yoktu… nerden uyduruyosun böyle bişeyi kim alıyo

          1
          27
  2. Günah keçisi aramayın artık. Medyanın saçmalıkları. Jorquerayı günah keçisi yapmışlardı. Şimdi de neredeyse 10 gole katkı koyan kembo-Delarge…Az rahat bırakın oynasınlar. ..Malesef kondisyonları yok ama tüm gücüyle savaşıyorlar top kaybetseler de dikine gidiyorlar….Yeter artık bu haberleri yapmayın….

    73
    5
    1. @Sezs yorumuna yanıt olarak

      Ya herseyi ne kadar çok biliyorsunuz. Haftanın kaç günü tesislere girip cikiyorsunuz? İçerde neler oluyor biliyorslmusunuz ? Kembo nun bu serzenisi yapması normal de serzenisi yaptığı adam hasan parlakay köyü Fenerbahçeli … yani kulübü yönetenler mi normal ? Bırakın adam işini yapsın okumak istemiyorsan girip bakma salak salak yorumlar yapıyorsunuz da

      3
      8
  3. ”dünyanın en rahat kulübü mü?!.”
    buradaki baskı, onca bütçe ve marka değerine rağmen fener, gs, bjk ve Trabzon da bile yok.

    kembonun, ”ailemi bursa ya getirdim, kendime gelmek üzereyim, bursa yı sevdim” sözleri çok önemli. h.parlakay bu işlerden anlamaz. iyi ki le guenin dediği olmuş.

    ”aba altından sopa göstermek!” o da ne? futbolcu milleti sopa ile, ceza ile, korku ile top oynamaz. sevgi göstererek, güven vererek, inandırarak oynar.

    oysa batalla daha yeni konuştu. ama bizim spor yazarımız 10’un ne dediğini hala pek anlamamış.

    20
    2
  4. Gönderilecek okadsr sinyalci var takımda nereden seçip buluyorsunuz bu güzel oynayan adamları kembo ve delerage . Kubilay ısrarına yaptınız Necid Sercan haber yok jorguera bitirdiniz bu kararları alanlar aklından şüphe ederim hiç mi futbol bilginiz yok arada bir çıkın sokağa da 10 yaşında çocuk öğretim sizlere biraz futbol yazık be ne hâle getirdiniz takımı.

    11
    3
  5. Geldiğinden beri kanım kaynamadı demek ilk hatasında ıslıklamak demek başarısız olmasını beklemek hatta istemek demek bi de kalkmış kendine taraftar diyor. Akıllanın artık, Batalla’nın açıklamasından hiç mi ders almazsınız

    11
    1
  6. Gönderilecek okadsr sinyalci var ki takımda nereden seçip buluyorsunuz bu güzel oynayan adamları kembo ve delerage . Kubilay ısrarına yaktınız Necid’i. Sercan’dan haber yok jorguera yi bitirdiniz bu kararları alanlar aklından şüphe ederim hiç mi futbol bilginiz yok arada bir çıkın sokağa da 10 yaşında çocuk öğretim sizlere biraz futbol yazık be ne hâle getirdiniz takımı.

    6
    5
  7. şu kesin ve netki
    ne olursa olsun
    KEMBO KESİNLİKLE 11 BAŞLAMAMAMALI
    MUTLAK SURETTE HAMLE OYUNCUSU OLARAK KALMALI
    LE GUEN NE DERSE DESİN
    BİRAZ KIPIRDASADA
    60 NCI DAKİKADAN SONRA KESİN OYUNDA N DÜŞÜYOR VE DEFANSİF
    OLARAK ARKASINDAKİLERİ ZZOR DURUMDA BIRAKIYOR

    4
    11
    1. @hasan yorumuna yanıt olarak

      Fikrini söylemekte bir sıkıntı yok ama bırak da bunun kararını le guen versin
      Zamanla bu tür yorumlar ve görüşler kulüpte görev karmaşasına yol açıyor

      5
      4
  8. Hala daha adamlar klübü karıstırmak istiyoe hala prim arastırıyorlar size ne bu adamlara tff veriyoe size ne oluyor acaba???

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu