Batalla “Kararım kesin, gidiyorum”

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla sezon sonu takımdan ayrılacağını dikkat çeken sözlerle açıkladı.

Bursaspor‘un takım kaptanı olan ve şampiyonluk da dahil birçok başarıya imza atan efsane oyuncunun açıklamaları çok ses getirecek.

İşte Pablo Martin Batalla‘nın sözleri “Yaşım ilerledikçe performansım da düşüyor. Burada yıllardır öyle önemli kişilerin tepkiler üzerine vedalarına tanık oldum ki, kötü günlerimde artık buralarda olmak istemiyorum.

İyi olup daha yüksek seviyede oynama isteğiyle ayrılanlar da, kötü olup kulüpten gitmesi istenenler de küfür yediler burada..
Yönetim bir futbolcunun isteyebileceği her şeyi bana sundu, ama sezon sonunda ayrılacağım, kararım kesin. Aklımda insanların bana doğrulttukları ıslıklarla ayrılmak istemiyorum.
Pablo‘nun açıklamaları bu şekilde ve artık bir efsane ile vedalaşmak için son 10 maç ve 900 dakikalık bir zamanımız var.

124 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @TeXaS..? yorumuna yanıt olarak

      bence evimizdeki son maçta,trabzon maçında,üçüzlerle yaptığımız maçlarda olduğu gibi bir koreografi yapmalıyız ama bu sefer koreografi batalla ile ilgili bir şeyler olmalı,hazırlıklara şimdiden başlasak iyi olur derim

      22
    2. @TeXaS..? yorumuna yanıt olarak

      olur böyle şeyler; rahmetli biyediç,baliç,okan yılmaz,Gançev, İvankov gibi Batalla da artık yolun sonunda.2-3 sene gitsin memleketine bursayı özlerse teknik adam olarak.

      36
      4
    3. @TeXaS..? yorumuna yanıt olarak

      Ne yazık ki üzücü bir demeç.Kendimize ceki düzen vermemiz gerektiğinin kanıtı olan bir demeç.Gercekleri adam bir bir söylemiş.Bundan sonra umarım daha dikkatli oluruz.Ayrica eskilerin bir lafı vardır.”Olmuşla ölmüşe çare yoktur” diye. Batalla bunu söylüyorken artık yerine birisini bulmanın vakti gelmiste geçiyor biledir.O yüzden umarız Ali ay yerine gelecek yönetim(ki öyle birisi var mı bilmiyorum ama!Sağolsun Ali ay bu borcun altına benden başka girecek yok deyip adayları yıldırıp kaçırıyor!) şimdiden batallanin yerine birini düşünmeye baslasinlar bence.

      88
      3
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        Batalla nın Bursa’ taraftarına güvenci tükenmiş.
        Üstelik adamı ikinci kez bu durumu soktu taraftar
        Ilki Daum kazım zamanı,ikinci otobüs olayı.
        Adamın maç esnasında yüz ifadesi gerçekleri söylüyor.

        43
        3
    4. @TeXaS..? yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim .. otobüse girenlere, alın işte , kına yakın,yazık valla ,hiç ,ve hic de hak etmedi…
      Çok üzücü acıklamalar
      ….Adam zerre kadar haklı. Bazen Bizim akılları yerinde olmayan taraftarlardan şüpheliyim .

      101
      2
    5. @TeXaS..? yorumuna yanıt olarak

      Adam haklı. Ben Batallayı kötü oynadı diye eleştirenleri biliyorum. 3 maç üst üste kötü oynasa muhtemelen ıslıklayacaklar da. Ben olsam ben de durmazdım. Biz kimleri kimleri gömmedik ki. Haklı haksız bilmem ama eğer ki kalırsa bizi şampiyon yapan, ligde tutan şampiyonlar Ligi’nde ilk golü atan vs.. aslında neredeyse bir futbolcunun yapabileceği her şeyi yapan bu adamı da ıslıklarız. Kalsa 3 sene daha inanılmaz verimli olur. Ama efsane olarak gitsin de heykelin dikilsin. Çocuklarımıza seni anlatalım. Yoksa bu taraftar seni de yer… Kötü bile ayrılırsın. Sonra 10 yıldır yapmadığı şey olan para için durmadı vs diye haberini yapan çıkar. Kadroyu batalla kuruyor diye haberi çıkar. Takımdaşlığı bozuyor diye haberi çıkar. Gördüğümüz şeyler bunlar… Batalla giderken Batalla Bursaspor’dan büyük değil diyip Körüstan’ı destekleyenler vardı. Allah’tan türk değildin de o yazılanları okumadın be Pablom… Yolun açık olsun. Bana düşen sezon sonu son maç giydiğin formanın aynısını yaptırıp ömrüm boyunca saklamaktır. Hadi hayırlı akşamlar.

      101
      1
    6. @TeXaS..? yorumuna yanıt olarak

      Daha geçen hafta yazdım. Bu taraftar özellikle Maraton, İbrahim Yazıcı istifa diye bağırdı, Ertuğrul Sağlam’ı ağlattı, Ömer Erdoğan’ı, İbrahim Öztürk’ü, Turgay Bahadır’ı yuhaladı. Batalla, kokocu Daum’la anlaşamadı, takïmdan büyük değil si.tirsin gitsin dediler. Önce taraftar, sonra yerel basın suçludur. Twitter’da milleti gazlayan eronito, ganea vb. dingiller var, Batalla’nın bu lafı size, kına yakarsınız artık.

      105
      4
      1. @Mithat yorumuna yanıt olarak

        Mithat Bey Merhaba …Tam dediğinizi onaylayacaktım ki kokocu Daum yazdığınızı gördüm ve vazgeçtim. İnsanlara neden saygı gösterilmediğini sorgulayan mesajınız içerisinde Daum için minimum bir saygı beklerdim. Daum sezon başında gelip kendi kadrosunu kursaydı, muhtemelen ne Batalla sorunu olacaktı ne de kötü sonuçlar…Ama her şey skora bakıyor bizim buralarda. Skor kötü ise nedense, yuhalama, küfür serbesttir. Islıklanmayı bir yere kadar anlayabilirim…Bursaspor müzesinde en önlerde yer alan Sedat 3’ün futbolu bıraktıktan sonra bir maç çıkışı tartaklandığı, Muhtar Tucaltan’a i..e diye tribünlerin bağırdığı ne yazık ki doğrudur. Daha ne benzer üzücü durumlar yaşanmıştır… Bursa’da tribünlerde artık 3. jenerasyon var, değişen bir şey yok. Batalla çok kibarca söylemiş…

        12
        3
    7. @TeXaS..? yorumuna yanıt olarak

      Sana şunları söyleten ve seni otobüsten indirmeye çalışan HAİNLER yüzünden gidişin işte bu daha çok koyuyor be BATALLA utanıyorum gönül verdiğim armanın içinde böyle HAİNLER var diye utanıyorum…

      176
      8
    8. @TeXaS..? yorumuna yanıt olarak

      Adamın şu söylediklerinden sonra bu kulübün taraftarı olarak utandım. Adam resmen biliyor bi kaç maç kötü oynarsam bu nankörler ıslıklıycak en iyisi erkenden gideyim ben diyor yazık bir efsane gidiyor böyle işte

      240
      2
    1. @Mehmet yorumuna yanıt olarak

      merak eden arkadaşlarım belki okur.
      bugün batallanın söylediklerini, 2 gün önceki bu sitenin yaptığı ”batalla, arkasına bakmadan gitti!” haberine attığım yorum da aynılarını söyledim.
      futboldan bıkan ve soğuyan sadece batalla değil.
      geçen sezon tribün protestolarından dolayı tam dört maçı yarıda bırakıp çıktım.
      her sene en düşük ssk emekli maaşımdan kombine için ayırdığım parayı bu sezon storeden aldığım ürüne yatırdım maçlara gitmiyorum. daha doğrusu takımdan daha çok, yaratılan tribün ortamına tahammül edemiyorum.
      belki altı aydır bursa gazetelerinin spor sayfalarını okumuyor, tv deki futbol programlarını seyretmiyorum. çünkü onları okuduğum ve seyrettiğim zaman futboldan nefretim kalkıyor ve yaşama sevincimi yitiriyorum.
      artık şuna kesin olarak inandım.
      elma ağacının altında elma, armut ağacının altında armut olurmuş misali,
      TARAFTAR VE MEDYA KALİTESİ YÜKSELMEDEN, YÖNETİM, TEKNİK ADAM VE KADRO KALİTESİ ASLA YÜKSELMEYECEK…

      67
      3
      1. @ters köşe yorumuna yanıt olarak

        Aynen katılıyorum ustad. Taraftarın içinde yancilar olduğu sürece bizler daha ileriye asla gidemeyiz. Batalla söyledikleri konusunda haklıdır.

  1. Kimse kızamaz sana niye gittin diye.Bir futbol takımından öte bir şehre değer kattın karakterinle.Heykelini diksek t…..larına beton yetmez be kral! Heykel demişken cidden heykelini dikip son bir koreografi yapılmalı bu süper bücüre..

    133
    1
  2. Yaranamazsın reis yerler adamı burda.Normal hayatta da böyle, İyiler susar kurnazlar bağırır çağırır küfür eder

    129
    2
  3. Battalanın gidişinde çok söyledikleri çok daha acı verici. Büyük köklü değişikliklere ihtiyacımız var.

    116
  4. Korkulan gerçek açıklandı,yapacak bir şey yok vereceğin her karara saygımız var kaptan.Arkandan sigara yakmak ve sana tezahürat yapmak dışında yapacak bir şey yok.İyi ki varsın kaptan…

    113
    1
  5. “İyi olup daha yüksek seviyede oynama isteğiyle ayrılanlar da, kötü olup kulüpten gitmesi istenenler de küfür yediler burada”
    Efsane den kendini bilmez taraftara efsane ayar, tepkilerimiz de ne kadar ölçüsüz olduğumuza vurgu yapıyor. Misal beşiktaş maçında 2-1 öndeyken ve iyi oynuyorken sahaya madde atan, küfür eden taraftara mesajdır bu, kendimize çeki duzen vermeliyiz artık, Bursasporumuzu seviyorsak ona zarar değil yarar verecek şeyler yapmalıyız.

    95
    1
  6. Batalla ya son maç efsanevi bir veda yapılmazsa bize yazıklar olsun artık son 10 maç doya doya izleyelim efsane kaptanımızı

    92
    1
  7. Sana küfür eden Bursasporlu olamaz . Tarihimizin en karakterli en yetenekli futbolcusunun heykeli dikilmeli.

    75
    1
  8. Kendisine yakısan bir veda. Bize düşen de, onu unutamayacagi kalitede, anlamli ve tum Turkiye’ye ornek olacak sekilde ugurlamak olacaktir.

    74
  9. Efsane bile taraftarımızın artık ne kadar nankör olduğunu anlamış. Bence de gitmesi en iyisi olur, şimdiden ona laf söyleyenler ortaya çıkmaya başladı bile. Yaşı ilerliyor ve bu kötü takımda en çok koşan, mücadele eden ve en yetenekli oyuncu. Onun stadımızda ıslıklanması bizi de onu da çok üzer. Bu sene sonunda ayrılırsa herkes için en hayırlısı olur. İnşallah birgün hoca olarak aramıza döner. 10 NUMARA PMB

    69
    2
  10. Bu heykel işi acele edilmeli. Adam gittikten sonra kıymeti yok. Ayrıca bağ kopmamalı. Ilerde yollar yine kesismeli. Son olarak bize Arjantin orjinli futbolcular konusunda danışmanlık yapmalı lutfennn…

    69
  11. özetle
    BU TARAFTARDAN HERŞEY BEKLENİR
    BENİDE
    SATMAYACAKLARI NE MALUM
    YAŞANANLAR YAŞANACAKLARIN HABERCİSİDİR DİYEREK NOKTAYI KOYMUŞ
    BUNDAN SONRA ONDAN NE ŞEKİLDE FAYDALANABİLECEĞİİMİZE BAKMALIYIZ

    64
    1
  12. Takımda o kadar tepki gösterilmesi gereken varken sanada bazı taraftar bozuntulari otobüs basıp kufretmedimi sonuna kadar haklısın ! Sen biz gerçek Bursasporlularin efsanesisin PMB 10 ayrilmani hiç istemeden de olması gereken bu inşallah bir gün teknik direktör olarak yollarımız kesisir.

    52
    1
  13. Emeklerin için sana minnettarız Pablo yolun açık olsun zirvede bırakmak en güzeli bizim için bir efsanesin. Yönetim kesinlikle yerini doldurmalı.

    48
  14. Sen Bursaspor’un en efsane topçususun şampiyonluk taki büyük emeğin daha sonraki senelerdeki başarın ve Bursaspor’dan başka takım da oynamamayışın. Ve gider ayak geçen sene ve bu sene bizi liste tutman… sen daha napabilirsinki … merak ediyorum sana saldıran şu belediyede çalışan abiler ne düşünüyorlardır… bizim camiamız vefa nedir bilmez çok haklısın Ertuğrul hocaya sana yapılanlar çok net

    44
  15. Taraftar profilimizi o kadar güzel açıklamış ki efsane cevap vermeye yüzümüz yok. Bu takım kimleri yedi ne yazık ki. Şu adamın kendini heba ettiği son senelerde tribündeyken en ufak bi hatasında ne küfürler yediğini duydum. Ama aynı maçı bi hareketiyle kazandırınca o küfredenlerin nasıl bağırdığınıda. Üzgünüm ama bizde ne vefa var nede saygı dostlar. Kendi futbolcumuza bile…

    44
    1
  16. PABLO MARTİN BATALLA ❤️ SEN BİZİM İÇİN ?? ÇOK ÖNEMLİSİN İNANIYORUM Kİ SENİN GİBİSİ GELMİYECEK BİR DAHA BİZ SENİ ÖMRÜMÜZÜN SONUNA KADAR UNUTAMIYACAĞIZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ KIYMETİNİ BİLEMEDİK BİZE HAKKINI HELAL ET KRAL ❤️?????

    42
  17. Taraftar son maçında sırf Pabloya özel kareografi hazırlamalı ve jubile yapar gibi uğurlanmalı o bunu haketti senin yerin hep ayrı olucak süper Pablo asla unutulmayacaksın…

    40
  18. o da haklı batallayı bile ıslıkladık biz. dünya gözüyle son 10 maç sonra videoalrını açar izleriz. yerine birini önersin arjantinden önerebiliyosa

    33
  19. Efsane, taraftar profilimizi resmen ortaya koymuş iyi iken çok iyisin değilsen ıslıklanıyorsun bizim taraftardan bir halt olmaz yolun açık olsun kral

    30
  20. Bizde gidelim ama sen kal be kaptan yaptığın açıklama duygusal bu şehir kötü de oynasan hep arkandaydı senin ne serdarla ne sercanla kıyasla kendini onlar bu şehri bıraktılar sen bırakmadın bu şehrin koca bücürü oldun sende gitme be kaptan 10suz bırakma bizi

    27
    1
  21. Bir varmış bir yokmuş. Yolun açık olsun büyük kaptan. Bazı kendini bilmez kişiler seni çok üzdü. Ama kusura bakma. İşte içimizdeki irlandalıların eseridir bu… Aslında biz seni takımın başında hoca olarak görmek isterdik ama seni gene üzerdik. İşte biz Böyleyiz. Kuşu elimizde severken yok ederiz . Çünkü bizler sevdikmi aşırı severiz. Hoş ça kal büyük topçu. Biz senin heykelini kalbimize yaptık .UNUTULMACAKSIN. …

    24
    1
  22. Bu konuşmada birazda taraftara sitem etmiş sanırım lakin bizimde canımız çok yandı bazı zamanlar yolun açık olsun yaptıklarınla efsanemiz oldun battalla seni seviyoruz

    22
    15
  23. Adam gidiyor diye bizler üzülüyoruz. Ama bir kişi çok seviniyor. En başta yazan renkdaşım 90 üstünde beğeni alıyor keza diğer renkdaşlarım bir dünya beğeni alıyor ama bir kişi habire eksiliyor. İşte Batallayı o bir kişi eksi liyor. Renkdaşlarım Pablo yu Eksiliyen içimizdeki irlandalıdır. O yüzden kaptan içimizdeki irlandalıları görmek duymak istemedi. İçimizde semt takımını tutan irlanda lı s….k tir ol git g….t. ….

    19
    5
  24. Öyle güzel, haklı ve doğru sözler söylemişsin ki Pablo Martin BATALLA..
    Sana karşı duyduğum sevgi ve saydı , bir o kadar daha arttı.
    Ne kadar, kötü bir taraftar kitlesi olduğumuzu görüyorsunuz dimi beyler……
    Bu şekilde devam edersek zaten, PTT den başka lig göremeyeceğiz.
    Pablo Martin BATALLA, sen Bursasporun gelmiş geçmiş en iyi futbolcususun..

    19
    1
  25. Sana bu laflari ettirenlere yaziklar olsun, eminim sen o corbaci o ayyaslardan kat be kat daha bursasporlusun, hakkini helal et demeye bile yuzum yok sana, sahip cikamadik sana koruyamadik o apaci psikopatlardan muptezellerden seni, yuzune bakicak yuzumuz yok ne desen haklisin pablo ne desen, onlar ki degerini gidince anlicaklar, oyle alismis o tayfa, yildiz tilbe dinleye dinleye sevgileri bile sevdiklerine zarar veriyor, hakkini helal et sahip cikamadik sana, buradan da butun taraftara ricam bundan sonraki kalan maclarda pabloyu onurlandiralim lutfen boyle ayrilik olmaz

    18
    1
  26. Şu sözlerden sonra utanmayan taraftar varmı. Bursasporun büyük taraftarı artık bitmiştir bunu herkes kabul etsin. Adam bursaspor tarihinde taraftarina inanılmaz başarılar tattiran insanların nasıl bu takımdan gonderildiklerine, arkasından ne küfürler edildiğini söylüyor, bütün bursaspor taraftarı yuzunuz varmı bu adamın suratına bakmaya. Bütün bursaspor taraftarina söylüyorum bunu. çünkü hepimiz sucluyuz. Sampiyonluktan sonra okadar çok degistinizki hiçkimse o soylenen bestedeki “ne şampiyonluk ne kupa için değil aşkımız, bursasporum biz senin rengine asigiz” diyerek kendini kandirmasin çünkü hiçbirimiz bu klubun rengine aşık değiliz artık o 3 istanbul takım taraftarından hiçbir farkımız yok. Tamamen başarıya endeksli insanlarız artık ve suna eminim eski taraftar ruhu asla tekrar gelmicek.

    15
  27. Teşekürler Batalla 40 yıldır BURSASPORU takip ederim bana göre gelmiş geçmiş en iyi yabancı sensin.BU ŞEHİR SENİ ASLA UNUTMAYACAK.

    14
  28. İyi olup daha yüksek seviyede oynama isteğiyle ayrılanlar da, kötü olup kulüpten gitmesi istenenler de küfür yediler burada. Stadın her görünen yerine ve Yapılacak anıtının altına bu söz yazılmalı.
    Yazılmalı ki taraftar profilinin Efsanenin ağzından ne düzeyde olduğu hiç ama hiç unutulmasın.

    12
  29. Yolu açık olsun, SÜPER BÜCÜR,
    Her daim seni unutmayacağız taraftar olarak,
    Tüm taraftarımıza çağrımdır, PABLO’nun stadda heykelini dikmek için kampanya yapalım,
    Gideceği son iç saha maçında süper bir kareografi yapıp onu onare edelim,
    Ve gittikten sonra onu unutmadığımızı göstermek için de dakika 06.00’da tüm stad ANKARAGÜCÜ
    diye tezahürat yaptığımız gibi, dakika 16.00’da da LAYLAYLAYLAY PABLO MARTİN BATALLA
    diye bu tezahüratı gelenekselleştirelim,
    Varsa başka fikirleri, önerileri olan söylesin

    11
  30. Yaşatdigin her an için sana binlerce teşekkür kaptan. Dost acı söylermiş gerçeğin ta kendisi bu aslında,şampiyon olduk ama kendimizi kaybettik kimseleri beyenmez olduk kim gelirse zorbalikla kufurlerle gönderdik sampiyon hocayı bile kazandigimiz mactan sonra aglattik. Sırf amigolarin işine gelmedigi için ne adamlar geldi gitti.artik kendimize gelmezsek işler o zaman karisacak ve sonumuz cok kötü olacak.değişim istiyoruz evet ama once taraftar olarak kendimizi değiştirmemiz lazım sonra son günlerin meşhur lafı özlucedeki kedileri.adamsin pablo İşte kapak bu

    10
  31. Sen bize Allah’ın lütfusun. Rahmetli başkanımızın hediyesisin. Belki İmparator Nejat Biyediç’i görememiş olabilirim ama seni yıllarca canlı canlı izlediğim için şükrediyorum. Yaşça küçük kardeşlerim ve doğacak çocuğumun seni izlemeyeceğini düşündükçe onlar için gerçekten üzülüyorum. Bize yaşattığın o güzel anılar için Allah senden razı olsun. Söyleyecek bir şey yok saygı duymak zorundayız. Benim düşüncem şu andan itibaren yapabileceğimiz tek şey ona layık bütün Türkiye’nin hatta dünyanın konuşacağı bir koreografi ve uğurlama töreni ile onu uğurlamak olacaktır.

    10
  32. Bu kadar karakterli şerefli onurlu dürüst çalışkan bir insan bu şehire ne zaman gelir bilmem ..bildiğim birşey var adam gibi adam örnek insan dedikleri PABLO gibi adamlar olsa gerek ..çocuklarımıza onun gibi olmayı bahsini ettiğim konu ftbolculuğu yanı sıra kişiliği bi anlamda .örnek göstermeli onun gibi olmalarını istemeleyiz ..ve alt yapıdaki kardeşlerimize mükemmel bir örnek olarak göstermeliyiz

  33. Batalla,yı bırakmamalıyız… gitsin jübilesini yapsın, biraz tatil yapıp kafa dinlesin ve sonra geçsin altyapının başına hem bize kendi gibi yıldızlar yetiştirir hemde bizden kopmamış olur … yönetim (değişen yönetimde olsa) bunun için ikna etmeli onu.

  34. 45 senedir bu takımın taraftarıyım kimse senin kadar sevilmedi kaptanbattaja kimse senin gibi kibirsiz mütevazi sadece takıma katkı koymak için mücadele etmedi bu yaşında en çok koşan adamsın bu taraftar senin klasını değil adamlığını sevdi birkaç çapulcu seni üzdü belki ama bursa seni sevdi çünkü sen bu sevgiye hep layık oldun seni giç unutmayacağuz adam gibi adamsın

  35. Dünya gözü ile bu forma altında böyle bir futbolcu izledim ya,herhalde torunlarıma anlatacağım en büyük efsane sen olacaksın.Aldığın her kuruş helâl’i hoş olsun.Ölene dek tezahüratın kulaklarım da çınlayacak.PABLO MARTİN BATALLA.

  36. Sen gidince Pablo, kaybımız futboldan çok karakterden olacak. GERÇEK Bursasporlular senin kıymetini her zaman bildi ve bilecek.

  37. Yaşım ilerledikçe performansım da düşüyor. Burada yıllardır öyle önemli kişilerin tepkiler üzerine vedalarına tanık oldum ki, kötü günlerimde artık buralarda olmak istemiyorum.. bu söz herşeyi açıklamıyor mu. ertuğrul sağlamı kastetmiş olamaz mı. hep yıllardır diyorum bursasporun en büyük düşmanı bursasporun taraftarlarıdır

    6
    1
  38. Nitekim kaybettiğimiz maçlarda battalla bitmiş diyenler oluyordu… en güzeli tadında bırakmak… yoksa bu taraftar seni de ağlayarak göndertir…

  39. Bu kulübe 8 milyon kazandıran kendi çocuğuna bile küfür etti bu taraftar ama sor niye etti batalla yurdışına gidene küfür etti mi bu taraftar etmedi bizde böyle gardaş işine gelirse hele seneye istersen git bi istanbul takımına sana bile dümdüz gider bu taraftar o konuda haklısın

    5
    2
  40. Fb taraftarının Alexe sahip çıktığının 10 da 1 ini göstermedik PABLO ya… Hala gözümden gitmiyor : 10 un bunun değil formanın peşindeyiz … pankartı… Git PABLO sen kalırsan tribünlerdeki homurtuları duydukça bizimde içimiz acıyacak , azda olsak tribünlerde hakim seste olamasak seni seven binlerce bursasporlu için git , ilerde teknik direktör olarak bekliyoruz ama..

    5
    2
  41. Bu açıklamayı da stadın girişine asın. Taraftar her gördüğünde ne yaptığını, içerisinde bir güruh barındırdığını anlasın.

    5
    1
  42. SENİN GİBİ BÜYÜK TOPÇUYU KİMSE UNUTAMAZ ISLIKLAYAMAZ KAPTAN SENİN YERİN BU ŞEHİRDE HER ZAMAN AYRI OLACAK.

    4
    1
  43. 11,5 km….hala ders almaz bizim taraftar, taraftar her zaman destekler…hep kombine dağıtılan istanbul sempatizanlarından çıkar bu tepkiler tabi tribün ağaları da var…eşgare gözümün önünde küfür ettirip ceza aldırırlar ver kamera kayıtlarını…ona da cesaret yok yönetimde karşısına alamıyor…

    4
    1
  44. Artık 10’u uğurlamaya hazırlanırken, içimdeki duygular;

    Minnet,

    Saygı,

    Ve gurur…

    VEDA; EFSANEYE YAKIŞMALI

    Küçük Dev Adam’ı avuçlarım patlayıncaya kadar alkışlamak istiyorum.

    4
    2
  45. Haklı bir veda Bursaspor açısından da artık düzgün adımlar atılması gerekiyor yerine hemen çalışmalara başlanıp oyuncu bulmaları gerekir.Bunun üstüne çok güzel bir veda yapılmalı ve ilerisi için scoutluk olur teknik heyette bir yer olur sportif direktörlük olur bağlantıyı koparmadan profesyonel kariyerine başlangıç adımlarında gerekli eğitimi alması sağlanmalı yetiştirilmesi için bütün çabalar gösterilmeli ilerisi için en büyük eksiklerimizden biri de bu kulüp olarak sadece futbolcu değil Teknik ekip yetiştirmemiz gerekir üstlerinde durup gerekli direktörlük eğitimleri almalarını sağlayıp kendisini geliştirmesi açısından gerekli mevkilerde kendilerini adım adım atlatıcak fırsatları oluşturması gerekir.Batalladan daha iyi futbol görüşü olan bu işin içinden gelen Bursa’nın bir efsanesi olmuş birinden başka bu eğitim için başka kimse uygun değil.Chealse City gibi klüplere lisans başvurularında bulunup direktörlük eğitimlerine orda başlayıp Almanya’da olan direktörlük eğitimleri verilip başka klüplerde stajyer olarak çalışması ayarlanıp ülkesinde olsun Bursaspor klübünde olsun gerekli tecrübe edindirilip klübün mevkilerinde verim almaya başlanmalı tabi bu sadece 1 kişi de değil bir ekip olarak yapılmalı Ali Tandoğan Ömer Erdoğan Ergiç İvankov batalla gibi bir ekip oluşturup hepsini bir ekip olarak üst düzeye çıkartıp klüp emanet edilmeli.Kaleci antrenörü İvankov sportif direktör İvan ergic savunma antrenörü Ömer Erdoğan oyuncu kişisel gelişim antrenörü Ali tandoğan kondisyoner krita gibi hepsine bu alanlarda gerekli eğitimler alındırılıp bir aile ekibi oluşturulsa teknik direktörün kim olduğu da önemli olmamış durumda olur çünkü klüpte yapılacak transferde sorunlar da sıkıntılar da hepbirelden halledilir bu düşünülmesi gereken bir durum

    3
    2
  46. Seni çok arıcaz ve özlücez kaptan yaptıkların ve yaşattığın mutlulukları unutmucaz saygılar teşekkürler

    3
    1
  47. Bu yönetim bu adama son maçında bir jest bile yapamayacak görürsünüz öylece gidecek gelmiş geçmiş en efsane oyuncumuzda

    3
    1
  48. Bizi ŞAMPİYON yapan adamı bile kulübe aglatMadi mi bu taraftar. Adam sonuna kadar haklı. Yolun açık olsun PABLO MARTİN BATALLA’Yİ
    Seninle her şey çok güzel. Herşey için teşekkürler

    3
    2
  49. Sevgili Bursasporlular Türkiye de oynamış yerli yabancı kim olursa olsun futbolu sonuca etkisi takıma katkısı ınsanlıgı adamlıgı sözü davranışı ile gerçekten 10 numara dır lütfen değerlerimize samimi sahip çıkalım lütfen saygılar büyük insan pablo martin batalla

    3
    2
  50. Mac oncesi otobusun onunu kesersen,ona olmasa bile en ufak biside takim arkadasina sovup sayarsan sabredemessen adam kuser gider.Bizde arkasindan el sallariz boyle.

    3
    2
      1. @deniz yorumuna yanıt olarak

        Galatasaray maçı öncesi otobus kesilidi,oyuncular korkutuldu haberlere bak gorursun.Kufurude Bir futbolcumuz iyi oldugunda alkis kotu oldugunda hemen kufur kotu tezahurat yukseliyor
        Adam kendinede olmasin diye gidiyor hakli olarak.Çünkü biz taraftar olarak akillanamadik,bilinçlenemedik.

  51. Kalması için kesinlikle ısrar edilmemeli oyuncu en iyi kendini tanır Şuan elinden geldiğinin fazlasını yapıp katkı koymaya çalışıyor aynı şekilde 1 yıl daha devam edebilecek gücü kendisinde bulmuyor ve kötü bir futbol ortaya koymadan gitmek istiyor her neresinden bakarsanız kalması maddi açıdan olsun yaşam kalitesi açısından olsun kendisinin yararına ama gideyim diyor.Demekki bir bildiği var kimsede kredisi bitmeden gitmesi ilerisi için çok daha yararlı sonuçta Ertuğrul sağlam da şampiyon yaptı kaç defa Avrupa kupalarına katıldık ama Şuan taraftar gözünde kredisi Yok bitmez diye düşünmeyin biter o kredi bize ileriki zamanlarda lazım bize yakışan kendisini Bursaspor’un gelmiş geçmiş en iyi yabancısı olarak uğurlamak inşallah o krediyi teknik direktörümüz olarak gördüğümüz zaman kullanırız

    2
    2
  52. Elimiz kolumuz bağlı sanki evet belki gidecek ama bu kadar seyretmekten duymaktan başka birşey yapmıyoruz.1 sene daha oynaması için önde gelen isimler onu yakından tanıyanlar yazıcı ailesi ikna etmeliyiz.Bence ismi verilmeli bir yerlere…Artık ikna olmuyorsa ona veda maçı şampiyon kadro ve şimdiki kadro maçı olmalı.İmza günü yapılmalı.plaket,aklıma gelmeyen projeler yapılabilir ve verilebilir…Pozitif enerji görürse iknada ısrar edersek belki kalabilir herkesin ikna etmesi gerekir.Ona stadda rahmetli başkanımızla beraber bir keoğrafisi yapılabiir…O bizim efsanemiz kaptanımız herşeyimiz…GİTMEKLE KALMAK ARASINDA BİRŞEY OLSA GEREK.Gitsende sen yine geleceksin bu kulübe hizmet etmeye bu kulübün kapıları sana ardına kadar açık bunu bil kaptan.

    2
    2
  53. Arkadaşlar bir önerim olacak.Son Trabzon maçında maç bittiğinde Batalla yı çağırıp sahaya karanfil atsak nasıl olur?

    2
    3
  54. Bu sozlerini ben üzerime almıyorum. Ama istanbula cok onemli bir maça giderken takım otobüsünün yolunu kesenler Serdar Azizi yuğalayanlar toplantıda bursaspor başkanını tüm basının önünde rezil etmeye çalışanlar anladınız siz.

    2
    2
  55. sen olağanüstü bir şeysin seni sevmeyen BURSASPORLULUĞUNDAN şüphe etsin zatende demem şu; artık kabak tadı vermeden güzel bir şekilde veda hazırlamalı sana bücür kaptan…

    2
    2
  56. daha önce başka bir haberin altına da yazmıştım. ”Batalla’nın muhtemelen bizdeki son 10 maçı. Bu sezon evimizde oynayacağımız son maç olan Trabzon maçında tribünlerde 45 bin kişi olup kendisi için bu zamana kadar yapılmış en iyi koreografi yapılmalıdır. Çünkü O, geçen sene 1-1 devam eden maçta Trabzona gol atarak bizi ligde tutmasıyla, 16 Mayıs 2010 gibi beşiktaşa ilk golü atan olmasıyla , Şampiyonlar Liginde Bursaspor adına atılan ilk golün sahibi olmasıyla ve daha niceleriyle bunu fazlasıyla hakediyor. İyki varsın Kaptan…”

    2
    2
  57. kısaca bizim taraftarın ne kadar ucuz olduğunu, ne kadar ciğeri beş para etmez olduğunu ifade etmiş. çorbacıları keşleri beleşçileri, 10 lira için adam bıçaklayan tipleri… bunlarla bu kadar… kabul edin artık.

  58. Vedalar zor olsada bazen gitmek gerekir Kaptan.Bu şehre ve Türk futboluna kattıkların unutulmayacak seviyoruz seni..

    1
    3
  59. Bu taraftar okan yılmaz a bile okansiz diye pankart açti recep bölükbaşini davul zurna ile agirladi adam tadi kacmadan gidelim diyor hakli ve üzücü

    1
    2
  60. arkadaşlar taraftarın suçu yok son 3 senedir takım aşağılarda taraftar sitresli rahat lig olmuyor istemedende olsa en yakınlarımızı bile üzer hale geldik tek suçlu bu vizyonsuz asalak ve ezik yönetici topluluğu ne topçuların yanında ne taraftarın böyle olunca durum malesef böyle kaptan bizi kötü hatırlama biz seni altın harflerle kalbimize yazdık bile

    1
    12
    1. @toto yorumuna yanıt olarak

      Taraftarın suçu mu yok
      taraftarın sıkıntılı olduğunu ilk çözen Ertuğrul hoca oldu ve aramızdaki saygı ve sevgi daha fazla zarar görmeden gideyim ki sonra tekrar gelebileyim dedi. Sonra bu taraftar Hamza hocayı ikinci maçında protesto etti niye başakşehire yenildik diye. Ama Paul le guene ikinci hafta pankartlarla aşklarını ilan ettiler hemde Hamza hocanın kadrosunun kalitesinin iki katı kaliteli kadro olmasına ve buna rağmen başarısız olmasına rağmen hala da hoca suçsuz diyorlar. Şimdi Batalla bunları görüyor ve sıranın ona geleceğini biliyor çünkü bu taraftar NANKÖR sonrada sıra Haruna gelecek Harunun da aklı varsa gider.

      7
      1
  61. Senin gibi karakterli olan hiç kimseyi biz üzmedik sende gidiyorsun Bursaspor’umuzu kimse aile gibi görmüyor Bursaspor’um bir fabrika değil çıkayım 90 dk koşayım verin paramı yok böyle bişey allah senden razı olsun sen bizi ailen gibi gördün senide üzdük ama aile arasında oluyor bazen kusura bakma yolun açık olsun kaptan işallah gittiğin yerde mutlu olursun

    1
    3
  62. Bu adam şampiyonlukta büyük paya sahipti ama geçen sene otobüs olayı adamı şehirden de taraftardan da soğuttu. Gerçi yine olsa yine yaparsınız siz çorbaci Tayfası! !!

  63. Sen bizim süper bucurumuz olarak kalacaksın seni gerçekten ozlicez ve bu taraftar oylebi veda yapmaliki Türkiye’nin futbol gündemine girmeli bu arada yerine italyada oyniyan pablonun vatandaşı papi Gomez alınmalı yada westhamdan lanzini tabi bu oyuncuları alacak sağlam yönetim lazım

  64. Doğru söylemis. Bu camiada sen bile hain olarak adlandirilabilirsin Pablo. O yuzden zirvedeyken birak ve hatiralarin temiz kalsin.

  65. Güzel bir veda da kulübün büyüklüğü ile ilgilidir. Organizasyon yapabilme yeteneğinin en güzel göstergelerinden biridir. Benim Bursa şehrinde ve Bursaspor Kulübü içerisinde bu şekilde bir organizasyon yapabileceğine olan güvenim sarsılmış durumda. Unutulmaz bir veda olmayacak. Oysa ki, Pablo Martin Batalla hem oynadığı günler ile, hem ayrı kaldığımız dönem ile, hem de vedası ile unutulmayacak kalitede bir insandır. Futbolunu belirtmeye bile gerek yok.

  66. Daha bir hafta önce beytullah süat orhan güney efendiler kaptanlık elinden alınsın diye ugrastılar düşünün basını ve bursa taraftarı profilini

  67. Ne zaman akıllanacağız? Pablo bizi bilen en yakın adam. Bu açıklama benide gerçekten üzdu. Bizim geçen sene başimıza gelenler zamaninda kirdigimiz kalpler yuzunden. Sampiyonluktan sonra her sene daha kotuye gidiyoruz. Kendimize ceki duzen vermeliyiz. Kufreden yikan yakan degil yapan olursak yukseliriz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu