Basketbol takımımız yeniden ikinci sırada

Bursaspor Durmazlar Türkiye Basketbol Ligi’nin 25. Haftası’nda Sigortam.net Bakırköy Basketbol'u 92-81 yenerek yeniden lig ikinciliğine yükseldi.

İlk 5 dakika 12-12 beraberlikle geçildikten sonra İstanbul temsilcisi hızlı hücumlar ve erken atışlarla üstünlük sağladı ve birinci periyodu 24-19 önde bitirdi.

İkinci çeyrekte ise tempoyu Bursaspor Durmazlar belirlerdi. 8. dakikaya 43-32 önde giren Potanın Timsahları devreyi de 45-40 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte Bakırköy Basket savunma temposunu arttırdı ve 4. dakikada farkı 2 sayıya kadar (52-50) indirdi. Bu dakikadan sonra Dejan Borovnjak ve Karlo Vragovic‘in sorumluluk almasıyla Bursaspor Durmazlar farkı açtı ve son çeyreğe 72-57 önde başladı.

Karşılaşmanın son çeyreğinde oyunu kontrol eden Bursaspor Durmazlar karşılaşmayı 92-81 kazandı.

Bursaspor Durmazlar’da öne çıkan isimler ise şöyle; Can Özcan 13 sayı, Dejan Borovnjak 18 sayı, Erdem İlter 10 sayı, Ali Işık 10 sayı, Karlo Vragovic 15 sayı, Mustafa Baki Görür 15 sayı

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Telekom artık çıktı diyebiliriz. Bizim 2. sırayı korumak için elimizden geleni yapmamız lazım. Zor maçlarımız şimdi başlıyor bu 3-4 hafta kritik maclar oynicaz

    18
    2
  2. 2. bitirirsek yanlış anlamadıysam playofftaki bütün maçları içerde oynayacakmısız bu da taraftar baskısıyla Bursasporumuzu ayakta tutup lige çıkarmak demek biz taraftarların salonu doldurup agresif(ceza aldirmayacak sekilde) bir tribünle takımımıza destek olmamız gerek

    9
    2
    1. @Asd yorumuna yanıt olarak

      Yanlış anlamışsınız. İkinci bitirirsek olası tüm playoff eşleşmelerinde saha avantajı bizde oluyor. Çeyrek finalde iki maç, yarı final ve finalde ise üç maç alan takımlar seriyi kazanacak. Örneğin Afyon ile finale kaldık. İki kez Bursa’da, iki kez Afyon’da oynadıktan sonra seri 2-2 oldu. İşte ikinci bitirirsek şampiyonu belirleyecek beşinci maç Bursa’da oynanacak…

  3. Bugün yanımda bir GS li arkadaşımı getirdim basket maçına , 3 yıldır benimle bir basketbol bir de futbol maçına geliyor pasolig çıkmadan önce daha sık gelirdi futbol maçlarına . Bu sezon bir iki basket maçına daha geliriz dedi denk gelirsek . Siz de 4 bin kişilik salonda boş koltuklara oynatın bu takımı , 5 sene sonra partizan gelecek , pana gelecek , zalgiris gelecek , onlar gelince siz de gelir fanatiklik satarsiniz bize ! 5 TL bilet 5 TL , maç cumartesi 6 da , takım ligde 2. , Çocuklar Gayet güzel özgüvenli oynuyorlar , oyun keyif veriyor ve hakettikleri desteği verirsek insanla bu yıl en üst lige çıkacaklar ama siz gelmiyorsunuz ,neden beyler ? Gelen arkadaşların da yüreğine sağlık , tertemiz destek verdik , kazasız belasız galibiyet oldu .

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu