Ortası yok!

Sezonun ilk yarısında da rakibine deplasmanda 3-1 kaybeden Bursaspor, bu süreçte yalnızca geçtiğimiz sezon evinde oynadığı maçı aynı skorla kazanabilmişti.

Ligde 24.haftanın en renkli maçlarından biri Bursa‘da oynanacak. Zorlu bir süreçten geçen Bursaspor‘un üst sıralarda yer almaya çalışan Kayserispor karşısında neler yapacağı büyük merak konusu.

Timsah‘ın son maçlarda Kayserispor‘a karşı kazanmakta oldukça zorlandığı görülüyor. Süper Lig‘de oynanan son 6 mücadelenin yalnızca birini kazanabilen yeşil beyazlı ekip, geride kalan 5 maçta ise rakibine mağlup oldu. Sezonun ilk yarısında da rakibine deplasmanda 3-1 kaybeden Bursaspor, bu süreçte yalnızca geçtiğimiz sezon evinde oynadığı maçı aynı skorla kazanabilmişti.

GERGİN GEÇİYOR

Söz konusu 6 maçın 3’ünde ise yeşil beyazlı ekibin 90 dakikayı 10 kişi tamamlaması ise Bursaspor cephesi adına bu maçların gergin geçtiğini gösteriyor. İki ekip arasında oynanan son 15 mücadeleye bakıldığında ise beraberliğin hiç çıkmadığı görülüyor.

Son olarak taraflar 2008-09 sezonundaki Kayseri’de oynanan lig maçında sahadan golsüz eşitlikle ayrılırken, sonraki 15 mücadeleden de taraflardan biri 3 puana uzandı. Bursaspor bu maçların 8’inden galip ayrılırken, Kayserispor ise 7 kez kazandı.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Forever BursaSpor yorumuna yanıt olarak

      neyine destek olalım kardeş. bir tek şey söyle. kayserisporun tek dir bi baksana. adamdaki hırsa. oynattığı futbola ve paul le guenin aldığı parayla kayseri tek dir aldığı paraya. 10 maçtır kazanamıyoruz. neyine destek olalım. bir örnek ver. neresine destek olalım. kemboyu sheuyu aguyu baduyu kim getirtti. mosyö. ikinci devre karabükten bile az puan toplamışız. neyine destek olalım arkadaş.

      5
      6
  1. Alacağımız bir galibiyet bizi kurtarır. Ayrıca Karabük deplasmani ve son haftalarda alınacak bir başka galibiyet ile ligde kalırız. Ama bu sene hep dediğim gibi bizim alacağımız puanlardan ziyade Alanya konya ve Osmanlı takımlarının kayıpları bizi kurtaracak

    13
    3
      1. @ff yorumuna yanıt olarak

        Puan hesabına gerek yok bence alttaki takımlarla maçımız var daha diğer maçları geçtim alttakilere yenilmeyelim bu kurtarır bizi.Özellikle konya antalya maçları kritik bunlara dikkat etmeliyiz gençleri saymıyorum inşallah o zamana kadar kalmayı garanti ederiz karabüke de düştü gözüyle bakıyorum artık.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu