Ya Tudor, ya Biliç

Bursaspor eğer Kayserispor'a kaybederse üç isim gündemde. Daha öncede belirtilen Safet Susic ve Igor Tudor'un yanı sıra Slaven Bilic ismi de masaya yatırıldı.

Bursaspor yönetim kurulunun toplantısında sürpriz bir isim daha gündeme geldi. Eğer Kayserispor maçı kaybedilirse alternatif teknik adamlar da masaya yatırıldı.

Şu anda boşta olan Safet Susic ve Igor Tudor isimleri tekrar gündeme gelirken, Slaven Bilic‘in de Bursaspor‘un zorlu döneminde doğru isim olabileceği konuşuldu.

Yılmaz Vural ismi ise yalanlandı.

Bu arada Paul Le Guen‘in tazminatının da 1 milyon 200 bin Euro olduğu söylendi.

56 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yok cityden pep guardiola yi getirecekler! Bunları bu medya kuruluşlarına kim yazdırıyorsa bilsin ki hepimiz en iyi(!) dileklerimizi kendilerine iletiyoruz.Ali ay in manipülatif yapısını böyle haberlerle kullanmaya çalışıyorlar.Bence takım içi problem hocadan çok yönetim kaynaklı.Ancak bu hocanın gitmesi gerektiği gerçeğini değiştirmez.Bana göre ne tudor ne de Biliç.Bence Mustafa reşit Akçay veya onun heyecanında ve vizyonunda sahip bir hoca gelmeli.Suanki durum psikolojik yönetim isteyen bir durum ve bence bunu başarabilecek hocalar da türk hocalardir.

    71
    11
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Bence bilic de tudor da tam aranan kan enerjisi yüksek takımı canlandıracak motive edecek isimler bizim fransız gibi kenardan film izlemiyorlar hemde kendilerini tekrar kanıtlamak için de varlarını yoklarını ortaya koyacaklardır inşallah bu iki isimden biri olur

      7
      5
    2. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      YÖNETİMİN SUÇU BURSASPORUMUZA ZARAR VERİYOR O KADAR TAZMİNAT YAZIK GÜNAH HOCAYA FATURA EDİLİYOR. DÜNYA ÇAPINDAKİ HOCA YÖNETİM MAAŞLARI ÖDESE BÖYLE OLMAZ DİYORSUNUZ Kİ ALMADAN OYNASINLAR SEN FABRİKADA ÇALIŞSAN VE PATRON ÖDEMEYİ YAPMASA NE YAPARSIN ? ÇALIŞIR MISIN HADİ ÇALIŞTIN NE KADAR ÖZVERİLİ ÇALIŞIRSIN ? FARK ETMİYOR MUSUNUZ BATALLA BİLE OYNAMIYOR Kİ BİZ ONU YERE GÖĞE SIĞDIRAMIYORUZ.

      8
      2
    3. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      bu herifler mayıs ayında gidecekler, dolayısıyla biliç ve tudoru da biz istemiyoruz. Yeni sezonda yeni başkan ve yebi teknik direktör..Rıza Çalımbay ya da Aykut Kocaman olursa çok iyi olur..Ama önce şu iğrenç yönetimden kurtulmak lazım.Biliç ve Tudoru alsınlar Yeşilbursaya getirsinler…

      8
      54
    4. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Gerçekten de şu anki durum psikolojik. Bu kadronun bu şekilde oynamamasının bir diğer en büyük nedeni ise LİDER karakterli oyuncu eksikliğidir. T. Direktörümüz dahil saha içinde takıma yön verecek oyuncu eksikliği var. Tamam Harun, Aziz Behiç, Titi, Batalla iyi oyuncular fakat hiçbirinin liderlik özelliği yok. Bostock çok yeni olmasa, kendisi bu konuda takıma herhangi bir oyuncudan daha fazla katkı verebilir. Yetenekli olupta herşeyini vermeyen lakayıt oyuncularımız var maalesef; Delarge, Badu, Kembo gibi. Geri kalanlar standart lig oyuncusunda öte değil maalesef. Hatta bazıları daha yetersiz. Kısacası bize lider oyuncu lazım. Devre arasında Sow değilde Eto’o gibi lider bir oyuncu alınsaydı, şu an uefa kupası kovalıyorduk.
      Buradan yola çıkarak Tudor yada Biliç gibi antrenörler bize uymaz maalesef. Oyunculara özgüven kazandıracak lider bir hoca lazım. Sevmesemde Hikmet KARAMAN yada Mustafa Reşit AKÇAY gibi antrenörler lazım. Fakat takımın yarısından fazlası yabancı olduğu içinde olumlu sonuç verebilir mi bilmiyorum.

      11
      10
      1. @iLKERGr yorumuna yanıt olarak

        Ne komik ve sacma bir yazı lider oyuncu olmadıgı içinmi oynamıyorlar 🙂 bu kadar yabancı ve kiralık oyuncu liderini takarmı bırakın bu işleri hepsi bahane

        6
        15
    5. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Lan bunlar eski Fenerli Tayfun Korkutu b,ile getiremediler. Biliç’i nerde getirecekler. Getire getire TV yorumcusu Le Gueni getirdiler sonuç ortada. Haa ama Ali Ademoğlu’na sorarsan o da Fatih Terimi getiriyordu. Tabi sonra kıvırdı Özgene çay içmeye getircem dedi. Rezil bunların hepsi be ya. İşin b..kunu çıkardılar iyice.

      14
      3
    6. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Tudor ve Biliç kendilerini kanıtlamış , genç ama öte yandan başarıya susamış hocalardır.
      Yıllardır izlediğim Türk futbolunda adı bir kez bile akçeli dedikoduya karışmamış pırıl pırıl 2 hoca söyleyebilirim.
      Samet Aybaba ve Rıza Çalımbay…Bu iki hocanın yerleri ayrıdır.

      Ertuğrul Sağlam her seferinde yaptığı gibi bu yılda Malatyaspor’u yarı yolda bırakmıştır.
      O ve Hikmet Karaman Bursaspor’da verilen şansları sürdürmeyi başaramamış , vizyon eksiklikleri ile sırıtmışlardır. Osmanlı’da sebebini şimdi anladığım nedenlerle Delarg’ı kadro dışı bırakacak kadar disiplinli hoca Mustafa Reşit Akçay’dır.

      Konya, Alanya ve Osmanlı’nın bu hafta aldığı sonuçlar bize ekstra 1 hafta daha kazandırdı. Bıçak kemiğe dayandı. Orada duruyor. Muhakkak 3 galibiyet ve 9 puan ihtiyacımızın olduğu bu günlerde….

      Biliç iyidir ama risklidir. Tudor hem takımları tanıdığı için hemde vizyon sahibi olduğu için Biliç’e göre daha az risklidir. MR Akçay ise takımın büyük çoğunluğu yabancı olduğu için gerekli patlamayı yapabilir mi ?
      En büyük avantajı ligi diğer 2 adaya göre çok daha iyi bilmesidir.

      Zor karar… Ama… daha da geç kalınmamalıdır.
      Bu borçla 2. lige düşmek demek , kapıya kilit asmakla aynı anlamı taşır.

      19
      1
    1. @Elfan yorumuna yanıt olarak

      Biliç’mi içine sinmeyen 🙂 Biz Biliçi getiremeyecekleri için makaradayız sen içine sindirememişsin o da ilginç 🙂

      12
      5
      1. @TimSaHH yorumuna yanıt olarak

        Sen istediğin kadar makaraya vur içime sinmiyor Biliç dediğin adam varken 8taşın defansı yol geçen hanıydı. Tudor büyükleri yendi Karabük’te başka da bişey yapmadı kaldı ki şu bence bizi türk hoca parklar ama m.reşit Akçay geçen bizim maçtan sonraki açıklamaları dalga geçer gibiydi o yüzden o da içime sinmiyor

        1
        1
      2. @TimSaHH yorumuna yanıt olarak

        Bizim gibi takımlarda yabancı boca büyük risktir.ornek piontek berger hagi ve le guen en iyisini getirsek dahi tutmaz.

        4
        1
  2. her iki teknik direktörde ellerindeki çok iyi kadrolaru idare edemeyip başarısız olmuş, psikolojik olarak çöküntü içinde adamlar. bunların şimdi daha zayıf Bursaspor kadrosunda başarılı olmalarını beklemek Le guen ile devam etmekten çok daha büyük bir risk değil mi? üstelik çok büyük bir mali külfetin alıtna girerek..

    29
    2
  3. Yönetim ve hoca değişimini sezon sonuna bırakalım.BAŞKA BURSASPOR YOK O NEDENLE KAYSERİ MAÇINDA 90 DK COŞKULU TEZAHURAT İLE BU MAÇI ALMAYA BAKALIM.TARAFTAR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALIDIR.

    20
    2
  4. ne bekliyorsununz haftalar geçiyor durun gs ye yenilek durun kayseriyede yenilek ondan sonra yine toplanır le guenle devam durun sivasa osmanlıyada yenilek ondan sonra gönderek. bu taraftar bu yönetimi istifa ettirtemiyorsa yazıklar oldun bu taraftara

    15
    2
  5. bu tazminatı veremezler ve hoca gidene kadar bizde kalır. giderse bile tudor belki ama bilic gelir mi. bence yerli hoca

    12
    3
  6. Ne yabancısı bi cetvele bakın. Mesela bu yazıyı yazarken yan tarafta ilk 7 takımı görüyorum sadece Kayseri de yabancı hoca var. Bu yönetim hakkaten hiç iş bilmiyor.

    12
    3
  7. Kayseri macinda galibiyeti kim bekliyor ki takimdan ? Eger haber dogruysa le gueni gondermek icin bahane derim, yoksa su anda guardiola olsa takimin basinda yine kazanilmasi zor mac ve yine tek maca gore degerlendirme ! Oldu ki super oynadik ama 3 top direkten dondu 1 penalti kacti hatta kayseri ortasahayi gecemedi yine mi gidicek le guen ? Veya cok kotu oynadik sansa bala bir gol attik ,kalicak mi le guen ? Yonetim ve hala amator tavirlari , biz biktik siz uslanmadiniz

    11
    3
    1. @! yorumuna yanıt olarak

      Bıkmadınız yabancı hayranlığından.Bu adamlar ligi tanımıyor bir kere..Mustafa Resit Akçay yeterlidir,

      4
      5
  8. Ne demek ya? Adam hem başarısız olacak, hem de gönderilmek istendiğinde tazminat alacak. Ne ala memleket. Sen başarısızsın ne tazminatı?
    Ne biçim sözleşme yapıyorlar? Teknik Direktörler bu maddeyi kötüye kullanabilir. Kasıtlı olarak başarısız olur. Burayı sevmedim, tazminatımı alayım gideyim der. Ben böyle bir şey seziyorum. Benim yapmayacağım hatalar yapıyor.
    Tamam takımı şampiyon yap, ZTK sını al, ilk 3 e, 5 e gir şu kadar prim vaat et. Ama şu kadar maçta şu kadar puan toplayamazsak, tazminatsız gidersin diye sözleşmeye madde konur. Hatta takım küme düşerse kulübe şu kadar tazminatı sen ödersin diye maddeler sözleşmeye konmalıdır.

    11
    1
  9. 1.2 milyon Euro tazminat maddesi nasıl koyulur arkadaş. Le Guen in sözleşmesinde kendi ayrılırsa tazminat 500.000 Euro, ama biz kovarsak 1.2 milyon Euro??? İki durum arasında ne fark var????

  10. YÖNETİM DÜŞMÜŞ BİR batağa. ne yaptığını kendileri bile idrak edemiyorlar..eğer KAYSERİ MAÇI kaybedilirse..artık..LAGUEN gitmiş gitmemiş bir önemi yok..çünki BURSASPOR bu bataktan çıkamaz..bakmayın geçen yıl TS spor maçına..makas daralıyor..kimse bize şirin olmak zorunda değil..her kes can derdinde..bu LAGUEN NEDEN gitmez adam kurnaz..çamura yatıyor..kovun beni diyor..verin paramı..KAYSERİ maÇIDA ONUN İÇİN KOVULMA MAÇI..ADAM BU MAÇI KAZANMAK İSTEMİYECEK..AMA biz<im buna tahamülümüz yok…LAGUEnin umurundamı…BURSA SPOR DÜŞMÜŞ.. MAÇ KAZANMAK SADECE FUTBOL İLE OLMUYOR…BU KADAR YABANCI DOLDURURKEN takım RUHunu yok ettik..bu saatten sonra..bizi LİGTE KİM bırakırsa o gelsin…çunki ATEŞ BİZİ TARFATARI YAKACAK…..HER KES GİDECEK BURSASPOR ve TARAFTAR KALACAK..YANİ… PTT de.

  11. 6. haftadaki Bursadaki Gs macindan beri soyluyoruz,bu Le Guenden bir cacik olmaz diye,o zamanlar 3-5 kisiydik,digerleri bizi afaroz ediyorlardi,onlar icin Le Guen Imparatordu,neyini gordulerse 🙂 Bende o zaman hic farketmez,nasilsa herkez en gec Ocakta bizim gibi dusunur diyordum,yanildim cunku Subatta dusunmeye basladilar,yani bir ay rotarli ! Bizim taraftarin jeton koselidir,futboldanda anlamaz,simdi artik ben soyle dusunmeye basladim,bu taraftar Bilicle,Tudaoru istemiyor ya,demekki bu iki adamdan biri gelmeli ! Cunku basari bu toplulugun dusunduklerinin tam tersi yapilirsa gelir !

    6
    3
    1. @aziz yorumuna yanıt olarak

      Yazmis olmak icin yazma kardes. Taraftari futboldan anlamaz dedin gerisini okumadim. Sen ciddiye alip cevap yazmakta sana ama onda sacmaligin agenda bu da benim saçmalığın olsun

      1
      1
  12. Mali Tablo bu kadar karanlikken 1.250 milyon euro tazminat ödeyip hocayı gondermek imkansız. Zaten böyle bir para olsa 2 transfer yapıp bu durumlara düşmezdik. ( Grozaw ve Sowa ödenen paralara ekleyip)

  13. YA BİZ HOCAYI,MI. dan dinleyeceğiz..biz DÜŞÜYORUZ..yeMişim LAGUENİ..yok fransızmış…adam kaçmak için her şeyi yapıyor..ortada büyük bir başarısızlık var…madem süper HOCA neden bu stresi yaşıyoruz….bak demedi demeyin bu adam kendini KOVDURMAYA çalışıyor…yada başka bir takımdan teklif var…kaç mak için bizi YAKIYOR..

  14. Takımda faal oynayan öyle yada böyle toplam 18 futbolcu var,diğerleri konu mankeni ! Bu 18 futbolcunun 14 ü yabancı,4 ü Türk ! Yerli Hoca diye tutturanlar neye göre bunu istiyorlar ? Maksat Türkiye ligini tanımaksa Tudor 2 yıl,Biliç 3 yıl çalıştı Türkiyede ! Takımda tecrübeli Türkler hatta gözardı edilmiş kaliteli ama oynatılmayan Türkler olur anlarım Türk Hocayı ama bizde Harun dışında elle tutulur Türk oyuncu yok yahu ! Diğerleride Barış,Ertuğrul,Sinan,Yusuf vs. bırakın şu YERLİ YABANCI muhabbetini,gelecek adam İYİ OLSUN İYİ ! Siz ona bakın !!!

    4
    2
  15. ya yılmaz vural ya musti reşit türk bi teknik direktör gelsin ki taraftarın beklentisinin fazla olduğunu görsün

    3
    2
  16. son iki maca kadar hoca kalsin diyenlerdendim ama takimdaki formsuzluk ona da yansimis durumda.
    Hoca asiri derece formsuz. Bize acil kan degisimi sart.

    Ben bize su son 15-20 senede faydali olan yabanci teknik direktör hatirlamiyorum. o yüzden bence tercihimiz yerli teknik direktör olmali.

    Mustafa Resit Akcay genclere önem veren teknik adam bizim alt yapiyi tekrardan ayaga kaldirir diye düsünüyorum.
    Seneye bosalacak Orta sahayi Furkan, Alper ve Emirhan ile oynatabilecek kadar deli birisi.

    3
    1
  17. ERTUGRUL SAGLAMI İKNA EDİN.gururlu adamdır gelmyebilir. Sehir komple harekete geçmeli. Seneye ilk 5 bu kadro ile bak görün

    3
    6
  18. Yönetim kongrede aday olmayacağını açıklasın
    le guenden bu saatten sonra fayda gelmez gönderilsin
    yerli hoca ile anlaşılsın

    2
    1
  19. GEÇEN HER DÜN BURSASPORU KÜMEYE YAKLAŞTIRIYOR…TAKIM İÇİ MANTALİTE BİTTİ..FUTBOLCUNUN HOCAYA TARAFTARA SAYGISI KALMADI..

    2
    1
  20. bunların le guenden zerre farkı olmaz öyle 3 kuruşada gelmezler kapı gibi sözleşme yaparlar. sonra birde bunları yollamak için uğraşırız. olursa m.reşit akçay veya saffet susic olabilir baliçte yanında gelir mustafa er ile birlikte belki sinerji yaratabilirler. bu adamlar sezon sonuna kadar kalmayı kabul edebilirler. başkası gelmez bu takımın başına gelsede dediğim gibi kapı gibi sözleşme en az 2 yıllık isterler birde kovulmak zor olsun diye. bu arada kadro dışı bırakılmama olayıda hayret verici. bizde çalıştığımız yerlerde emek vermeden yattığımız yerden maaş bekleyelim bakalım kim bize para verir şaka gibi ya ali babanın çiftliği olmuşuz..

    1
    1
  21. Takımın yüzde 80’İ yabancı. Yerli hocanın “hadi aslanım,hadi koçum” lafları bunlara sökmez. Üzerlerinde otorite sağlayabilecek , birebir diyalog kurabilecek yabancı dile sahip bir hoca şart. Yerli hoca ile düşeriz. Net. Yabancı sınırı yokkendi o al Yılmaz Vural’ı , Hikmet Karaman’ı , Mesut Bakkal’ı kurtarsın. Geçti o işler artık.

  22. Hani bi deyim var ya .anlayamadığımız bişey oldu mu söyleriz.fransız kaldım deriz.hoca da bizim sözümüzü onaylarcasına hareket ediyor harbiden her şeyden fransız kalıyor.oysa çok ümitliydim hocadan

  23. Yabancı kesinlikle risk olur tecrübeli takımı sağlıklı ligde tutacak yerliatesleyecek bir hoca lazım yabancı antrenor gönderilip tekrar yabancı intihar olur alanya yi kuran gönderilen saffet susiç başka hiçbir takımın talip olmadığı tudor bilic ise zaten kabul etmez etse bile gelip çözene kadar is işten geçebilir ara donem yabancı hamlesi sikinti o yüzden yerli yeter zengin ettik yabancilari

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu