İşte Bursaspor’un Le Guen kararı!

Bursaspor'da yaşanan kötü dönemin faturası bugün Özlüce Tesisleri'nde yapılan yönetim kurulu toplantısında ele alındı.

Toplantıda futbolcuların uyarılması yönünde karar alınırken. Paul Le Guen, kadro dışı düşüncesini olumsuz yaklaştı. “Medyada çıkan haberler yeteri kadar futbolculara ders oldu” derken yaklaşık 20 dakika görüşlerini aktardı.

Yönetim kurulu toplantısında İgor Tudor ve Slaven Biliç isimleri ön plana çıkarken Kayserispor maçı Le Guen’in son şansı olarak görülüyor.

Futbolun başına profesyonel sorumlu getirilmesi yönünde görüş birliğine varıldı.

Başkan Ali Ay‘ın Le Guen ile tazminat konusunu görüşmediği ve kamuoyundan gelecek tepkilere göre hafta Kayserispor maçını beklemeden Le Guen konusunda bir hamle yapabileceği de öğrenildi.

 

50 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. ali ay bu sene her seneki gibi kombinemi aldım en 7-8 tane store dan ürün aldım elimden gelen desteği verdim.sana hakkımı helal etmiyorum.allahtan tek isteğim bir an önce bu kulüpten gitmen.yazık rezil ettin bizi

    98
    12
    1. @mrt yorumuna yanıt olarak

      Birkere kamuoyundan gelecek tepkilere gore karar verecek ve bunu da bu adam soyleyecek boyle bisey olabilir mi ? Kamuoyu tepkisi olusturulmak icin yapilmis amatör ve kasıtlı haber. Inanmayin.

      7
      1
    2. @mrt yorumuna yanıt olarak

      Le guen cok iyi teknik direktor, bize nasil geldi. Bize 2gomlek ust bu hoca. Tam bir profesyonel, bizim yonetim nasil aldi bu hocayi hayret. Tudorun yerine GS elimizden kapacak, yonetim uyuma serbest kalma maddesi koy. 2ay once bizim taraftar bunu diyordu. Onun icin bizim taraftardan da bi cacik olmaz.

      127
      9
  2. Sevgili teknik direktör arkadaşlarım.

    Maşallah! çünkü hepimiz antrenör olduk oturduğumuz yerde,
    Hayatını futbola vakfetmiş antrenörleri:

    – “o da neymiş kardeşim! ben 20 yıl profesyonel futbol dünyasını içindeydim o Öyle olmaz”

    Diyebilecek seviyede olduğumuz için, rahatlıkla LeGuen’i eleştirebiliyoruz.

    Elbetteki bizim karsimizda LeGuen de kim oluyor ki ?

    Mesela bizzat tek başıma ben, Teknik direktor olarak en az beş defa Fransa lig şampiyonu oldum, 6-7 tane Fransa kupası kazandım, Şampiyonlar ligine kaç defa çeyrek tura çıktım…

    İşte bu yüzden LeGueni rahatlıkla eleştirebilirim.

    Hiç şüphe yok, siz değerli Renktaşlarım benden daha fazla da başarılısınızdır, daha fazla da kupa kazanmışsınızdır.

    bu yüzden oturduğumuz yerden antrenörü eleştirebiliriz
    Rahatlıkla…

    bizler, Bu başarıları elde ederken, biliriz ki oyuncunun performansını en iyi teknik direktör bilir, parasını alabiliyor mu? Uyum sağlaya bildin mi, takımına liyâkatli var mı, yönetimde mi sorun yaşıyor, acaba göndereceğim korkusu var?

    Değil mi ?

    bunları en iyi bizler teknik direktörün bileceği işler …

    Bunlar birebir de yaşanan kişisel ilişki ile ortaya çıkar değil mi ama?

    taraftan nerden bilsin ?

    Bu toptan anlamayan !
    teknik direktörümüz, En başta herkesin ortak fikri neredeyse nokta Atışı Afrikalı transferler yaptirtmis (kendi secimleri olanlar)

    hiç birbirini tanımayan yepyeni bir takım ile ilk yarı 25 puan almış

    Daha sonra takım birbirini tanımış, takımın yükselmesi beklenirken düşüşe geçmiş

    Tekrar yazıyorum… Takım yeni iken 25 puan almış, takım kaynaşmış ilk yarı bitmiş, yükselmesi beklenirken düşüşe geçmiş…

    Acaba suçlu teknik direktör mu ?

    Ha diyeceksiniz ki oyunu okuyamıyor, düzgün oyuncu değişimi yapamıyor ?

    Acaba sizin beğendiğiniz, ve oyuna girmesini istediğiniz adam, gerçekten Mentel olarak o maça hazır mı?

    Biz bunu gidebilir miyiz?

    Belki de değil,
    parasını alamıyor vs yukarıda yazdım sebepler…

    İşte bu yüzden toptan anlamayan teknik direktörümüz mecburen, ve mecburen ve yine mecburen ve zaruretten kendisi de istemeye istemeye kötünün iyisi oyuncuları oyuna alıyor olabilir mi?

    Peki bu tabloyu oluşturan, atmosferi yöneten , Kulübü yöneten kim,

    vallahi de ben bunca yıllık teknik direktorluk tecrubem ile söyleyebilirim ki
    Billahi de teknik direktördur.

    Yönetimin burada ne suçu var, ya da ne suçu olabilir ki ???? Hiç şüphe yok ki, tüm yönetim kurulu sütten çıkma ak kaşık…

    değil mi ama ?

    Klubu yöneten, taraftara vaatler veren, secim ile gelen teknik direktöun ta kendisidir.

    Tüm suçlu da odur..

    Baylar bayanlar, şaşırmayın !
    Tarihimizdeki en kariyerli teknik direktörlerden birisi,
    tumuyle sansa bize geldi,
    kıymetini bilin…!

    Bu takıma Messi’yi forvet koysak, tabii ki gol atamayacak, ve sizler onu kadro dışı bıraksın diye bekleyeceksiniz

    Yönetimde bunu yapınca mutlu olacaksınız

    Tekrar yazıyorum
    şaşırmayın…!
    Kendinize gelin
    Kıymet bilin..!

    53
    23
    1. @Kemal bay yorumuna yanıt olarak

      Kemal bey yaşım 50 bana hikaye okuma bizim gözümüzde görüyo çok şükür kafamızda çalısıyo takım küme düşerse aynı edebiyatı yine söylermisin .HEY GİDİ RAHMETLİ EFSANE BAŞKAN BAKIŞI BİLE YETERDİ

    2. @Kemal bay yorumuna yanıt olarak

      şimdi biz le guenden daha mı iyi bileceğiz bi rahat bırakın adamı diyenlerin hemen hemen hepsi geçen sene Hamza hocadan daha iyi biliyordu şimdi teknik direktör olmayanların hepsi geçen sene teknik direktördü nedense.

      3
      4
    3. @Kemal bay yorumuna yanıt olarak

      Tudor iğrenç bi seçim. Sıkıyosa Biliç’i getirin de görek. Gerçi siz dötü toklu FB’li Tayfun ‘un bie 2 kere Almanya’ya kadar gidip getiremediniz herifi. Beceriksizler. Sizin hocanız Sakıp Özberk. O da belki gelir. Yoksa Tunahan Akdoğan be ya.

    4. @Kemal bay yorumuna yanıt olarak

      Ironik yazinizi okudum. Bende siz daha iyi bilirsiniz diye size soruyorum. Kanatlardan en etkili takimlardan birine karsi batallayi solda oynatmak muthis bir taktik varyasyon demekki bizim anlayamadigimiz. Yusuf da o zaman parasini alamadigi icin mental olarak hazir degildi demek ki. Oyleyse yusufu oyuna niye soktun veya bizim muthis yonetim joshua johnun parasini odeyip digerlerini odemedi veya john parayi dert etmiyo. Macta gordugun yuzde yuz ofsayti anlamak icin erman toroglunun izahina nasil ihtiyacimiz yoksa johnu oynatip yusufu kesen adam icinde profesor olmaya gerek yok bence. Belki kendi parasini alamadigi icin kasten boyle yapiyo olamazmi.

      10
      7
      1. @Muratbs yorumuna yanıt olarak

        Yazdıklarınızda bence haklısınız.

        Ama işte hatalar Başladığı zaman, yanlışlar zincirleme reaksiyon olarak devam eder.
        Bu surecte Duruma mudahil olacak otorite de yönetimdir.

        Batallayi Sol kanatta oynatmak, ya da yusuf Erdoğan’ı daha sonradan oyuna almak, toplam 50 yanlışin İçerisinde iki hatadır

        geriye kalan 48 hataya bakmak lazım, ve onları kimin yönettiğine.

        Basta da Dedik ya Hatalar zinciri başladığı zaman yanlışlar otomatik olarak devam eder

        1. @Kemal bay yorumuna yanıt olarak

          Kemal bay ironininz çok güzel olmuş ama anlayana tabiki .Size sonuna kadar katılıyorum.Aslında Ali ay da çok iyi niyetli olmasına rağmen maalesef yanlız başına kalmış durumda.Hocaya sallayan sallasın adam profesyonel ama maalesef renkdaşlarımız daha da profesyonel.Bana göre en büyük sıkıntı mali durum.Borç la harçla kredi ile futbolcu maaşı ödersen topçu maaşını aldığında bile mutsuzdur çünkü bir sonraki ödemeyi gününde alabileceğinden emin değildir.Bu da mental olarak yorgunluk yarşatır.Güven ortamı zedelenir.Geçen sezonun sonlarına doğru da benzer bir kriz vardı aslında.

  3. Her şey yolunda giderken de söyledim ; Bu sene nisan ayında kümede kalmayi garantileyelim başka bir şey istemiyorum. Hala öyle düşünüyorum. Çünkü bu yönetimle Morinho gelse ne olur. Bizim takım çok kötü hatta şu an Karabukten bile kötüyüz. Bardağın dolu tarafında ise Konya Alanya ve Osmanlı var yani bunların kaybedecegi puanlar bizi ligde tutacak. Bize kalsa çoktan düşerse zaten…

    26
    1
  4. Düsüreceksiniz be el birligi ile su takimi.kayseri macini kaza ile kazanirsak ne olcak.İte kaka devam.Kazanamazsak zaten gumburt.Yukari tukursen sakal asagi tukursen biyik.

    24
    3
  5. Yönetim sizin yapacağınız işin ta içine. Kendiniz gitmiyorsunuz yüzsüzler birde Hoca denen basiretsizi bıraktınız başımıza. Bu taraftar bunun hesabını ilk maçta soracaktır.

    24
    13
  6. Bu kararın Türkçesi şu ! Biz beceriksiziz.biz yeteneksiziz,biz karar alamıyacak kadar aciziz,zaten Hocayı göndersekte,yerine çok daha kötüsünü getirecek kapasitedeyiz,bu yüzden herşey yerli yerinde dursun,belki işler bir mucizeyle kendi kendine düzelir !!!

    23
    1
  7. Sinirden ağlıcam ayıp gunah kombınemide kırıp atıcam kume dustugumuzde her maça gıttım artık yeter 2 senedır buramıza geldi bu kafayla her takım yener bizi

    18
    2
  8. Her geçen gün Bursaspor un lehine işliyor.Bir an önce yeni T.D ile anlaşma sağlanmalı ki yolumuza bakalım.Tamamen zaman kaybı şu yapılanlar.

    16
    7
  9. Ali ay sana hakkımız haram olsun. Yazıklar olsun. Beceriksiz yönetim sen bu kulübe yakışmıyor ve futboldan anlamıyorsun. Düşün bu kulübün yakasından allah rızası için.

    13
    1
  10. Son maça bırakmadan bugünden itibaren birlik olmalıyız sezon sonuna kadar Bursaspor’u biz taraftarlar kurtarıcaz sonra da gereken olucak bence şimdi birlik zamanı Bursaspor’un müptelasıyız

    12
    5
    1. @1616 yorumuna yanıt olarak

      Geçen senede son maçta kümede kaldık ne değişti şimdi de kümede kalsak bişey değişmez gitmez bunlar

      7
      1
        1. @1616 yorumuna yanıt olarak

          Evet, dusmeyi sonuna kadar hakediyoruz, ligdeki diger takimlarin hakkini yemeyelim, bu rezil yonetimle isbilmez hocayla futbolcu musvetteleriyle ve oynanan rezil futbolla super ligin de kalitesini dusuruyoruz, hakettigimiz gibi cok acil dusmeliyiz.

  11. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ben de le guenle yolları ayırıp yerli bir hocayla devam edilmesi taraftarıyım ancak şu var ki baştan ooo le guen buyuk hoca ali ay nasıl getirdi bu adamı uzun yıllar burada kalmalı deyip sonra işler kötü gidince al başkan sana le guen yine hata yaptın demek büyük haksızlık.Daha dün adamın ağzından çıkan her söze alkış tutuyorduk.Olmadı açık konuşmak gerekirse ben bu sene zaten hiçbirşey beklemiyordum benim beklentim hep gelecek sezondaydı ancak işlerin bu kadar da ters gideceğini düşünmemiştim.Bunda hocayla beraber yönetimin payı çok büyük le guen yazıcı tarzı bir başkanla belki çok iyi şeyler yapabilirdi normal şartlarda ben devamdan yana olurdum çünkü iyi birinin geleceğini de düşünmüyorum ancak hem değişiklik belki havayı değiştirir hem de bu olumsuz baskının hocayı etkileyeceği düşüncesiyle yolları ayırmanın en doğru tercih olacağına inanıyorum.

    12
  12. Bu adamlar bütün sucu futbolculara yüklüyor kendilerini aklamak için bilerek danışıklı dövüş oynuyorlar hiç bir seylerine inanmıyoruz en basta yönetim gidecek

    8
    1
  13. Su takimi ayağa kaldiracak tek hoca Mustafa Resit Akcay. Bunu neden anlamak istemiyorsunuz ? Ne bicim futbol bilginiz var, nasil izliyorsunuz bu futbolu ?

    8
    7
    1. @Texas-kibris yorumuna yanıt olarak

      Kardesim 🙂 35 yasindayim bizim kadar vefasiz baska bir taraftar grubu gormedim. Hele ki bu ergen takimi. Veletler 2010 dan sonra Bursasporlu oldu. Saniyorlar ki biz 2000 li yillari, 90 li yillari hep iyi gecirdik, saniyorlar ki iyi hoca gelse takim sampiyon olacak. Anlamadiklari konu teknik direktor kariyerli olunca illa sampiyon olacaz, sabir zaten yok, bir hata yap aninda yuhalanirsin, texas desen bana gore bitik, yonetim.desen herkez cukkasinda,
      Isimiz cok zor.. kimse gormek istemiyor.

    2. @Texas-kibris yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim Bizim takıma ne lazım kimse bilmiyor giordiola yazsan 100 eksi alırsın düşünürsün bu eksileri kim attı die. Eksi atanlar hikmet karaman falan istiyor heralde. Şampiyon hocayı küfür ederek yollarız takimin en iyi adamını doveriz kendimize dışardan bakabilsek düşmeyi hak ettiğimizi gorrcez zaten. Herkes değil elbet ama nankör çok aramizda

      1. @Gonzalez yorumuna yanıt olarak

        Yanlış anlamayın eksi atanlardan değilim hikmet hocacı da değilim ancak bizim taraftardaki hikmet karaman takıntısını da anlayamıyorum.Ya çok seviyoruz ya nefret ediyoruz ☺Bana kalırsa iyi top oynatıyordu takıma ki o zamanki yönetimde hemen hemen simdikiyle aynıydı.Trabzona beşiktaşa karşı iyi maçlar oynamıştık.Ha sorun avrupadan elenmekse onu şenol hocada da yaşadık.Mustafa resit akcaya gelince normalde sevdiğim bir isim ancak konya macerasından sonra hiç içime sinmiyor zira konya sezona onunla başladı hazırlığı onunla yaptı.

  14. Eyy Ali Ay,Al sana yabancı hoca,şimdi gönderemiyorsun dimi.elin fransızı tazminatını almadan gitmez.bir iş yaparken planlı yapacaksın.senin neyine yabancı hoca be.

    8
    5
  15. Beyler sorun hocada değil bunu yazın kafaniza geçen sene ne oluyorsa bu senede aynısı oluyor le quen kadroyu gördüğünde hedefin ligde ilk 10 takim içinde olmak olduğunu defalarca vurguladı.
    Yönetimin yaptığı transferlere ALLAH aşkına bi bakın ya yurt dışında 2. Lig takım oyuncuları yada iyi takımların b takım oyuncuları yada yedek olan oyuncular misal agu porta b takımı, badu udenese yedek, delarge söylemeye dilim varmıyor ,yusuf trabzon yedek, ekong takımı yeni sözleşme yapmadı vs kadroyu böyle toplarsan alacağı buydu le quen kac defa sağ bek ihtiyacım var dedi bu gün hepimiz barışa sövüyoruz halbuki barış buydu zaten,kemboyu saymiyorum bile bence adamin oynamaya niyeti yok koşmak nedir bilmez sadece ayağına top gelsin ister,bu kadroyla kim gelirse gelsin iş yapamaz.
    Bizim tek yapmamız gereken ali ayı artık zorla başkanlıktan ayırmaktır yoksa hersene kümede kalma mücadelesi veririz .

    4
    1
    1. @Green terör yorumuna yanıt olarak

      Yasa dostum aynı şeyler yaparak farklı sonuç alamazsin die bir laf var ya bizde ayni olan şey Ali ay bu adam gitmezse bişi değişmez. Hocanın başını yedi su an ilk gitmesi gereken hoca sonra takım sahlansa bile Ali aydir.

  16. Yapılan transferlerin hepsi ülkelerinin milli takımlarında oynuyo kadro kalitemiz çok iyi maaşlarıda 1 ay geriden alıyolar bu her takımda var bence sorun hocada biran önce gönderilmeli elindeki bu kadroyu oynatamıyosa topçular 2 pas yapamıyorsa bunun sorumlusu Başkan değil hocadır kimse kusura bakmasın başkanın tek yanlışı hocanın kadro kararlarına taraftar kadar tepki göstermemesi ağırlığını koymaması benim gözümde hoca kupada Gençlerbirliği’yle yapılan ilk maçta çıkardığı kadroyla bitmiştir futbolculara izin vermek yerine as kadronu çıkaracaktın maça elenmicektin. son zamanların en iyisi kadrosuna sahibiz sen bu kadroyu oynatamıyosan yapma bu işi başkanmı çalıştırcak takımıda

    3
    6
  17. ALİ AY, GEÇEN SENE HAMZAYI GEÇ GÖNDERDİN.HALA DERS ALMAMIŞSIN.LE GUEN, TARAFTAR NAZARINDA BİTMIŞTİR.HIÇ ZORLAMA.DERHAL GÖNDER YOKSA SEN GİDECEKSİN.

  18. Allah aşkına sezon başından beri hangi maçta atak, pas, şut ve oyun üstünlüğü biz oldu hep kendi sahamızda kabullenip kontratak ve biraz mücadele ile gol ve pozisyon bulduk. bu hoca sistem, oyuncu değişikliği ve pas konusunda takıma hiçbirşey kazandırmadı. belirli bir kaç maçta bireysel oyuncu kalitesi ile gol ve pozisyon bulduk. bu kadro şampiyon olduğumuz seneden daha kaliteli ve geniş sadece yabancı oyuncu sayısı fazla. parasal sıkıntı hariç bu takım fişek gibi oynaması lazım ama ya oynamıyorlar yada hoca oynatamıyor. bence hoca takımı iyi hazırlamıyor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu