Ali Ay “Ne gerekiyorsa yapacağız!

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, ligde üst üste gelen başarısız sonuçlarla sıkıntılı günler yaşasalar da bunu atlatabilecek güçte olduklarını söyledi.

Son olarak dün akşam Galatasaray karşısında beklemedikleri bir skorla sahadan ayrıldıklarını anlatan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, “Şehirde karamsar bir tablo var. Evet taraftarımız üzgün. Biz de çok üzgünüz ama zaman birlik ve beraberlik zamanı. En kısa sürede toparlanmalıyız. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız. Alacağımız seri galibiyetlerle bu sıkıntılı günleri de atlatacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

Ay, yaşanan süreçte teknik heyet ve oyunculara güvenlerinin de tam olduğunu sözlerine ekledi.

140 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Onac yorumuna yanıt olarak

      YÖNETİM İSTİFA EDERSE TİMUR NOYAN VEYA BAŞKA BİR BABAYİĞİT GELMELİ TEKNİK DİREKTÖR OLARAKTA MUSTAFA REŞİT AKÇAY GELMELİ

      5
      20
    2. @Onac yorumuna yanıt olarak

      Aga niye bu kadar uzun sözleşme yapıyılar bu çakallara yaw nası göndercez ulan bu le gueni akıl tutulması bu yönetim harbi çok aciz

      6
      5
    3. @Onac yorumuna yanıt olarak

      Önce le guen sonra da sezon sonu bu yönetimin gitmesi gerek,daha neyi bekliyor bu ali..bu takım karabük ü bile yenemez düşüyoruz gormuyomusunuz lan geri zekalılar.

      7
      3
    4. @Onac yorumuna yanıt olarak

      Sorun da orada zaten ne yapmanız gerektiğini BİLMİYORSUNUZ. Devret görevlerini. Kongreye git, aday var mı görelim. Korkum şu ki aday çıkmayacak kulübe daha ileride.

      8
      1
    5. @Onac yorumuna yanıt olarak

      Ne gerekiyorsa yapacağız deyip hocamızın arkasındayız birlik beraberlik içinde olmalıyız demen zaten ne yapman gerektiğini bilmemenden kaynaklanıyor

      8
      6
    6. @Onac yorumuna yanıt olarak

      Beklemedikleri bir skorla sahadan ayrılmışız…
      Ali Ay yüzünden ünlü komedyenler işsiz kalma endişesi ile telaş içinde…

      9
      3
    7. @Onac yorumuna yanıt olarak

      Yaa sen git Akhisar’a Malatya ya 4 lü defansla çık Galatasaray’a 3 lü defansla bu Hoca bizle dalgamı geçiyo yoksa sabotaj mı yapıyo biri bunu çıksın açıklasın taraftara…. Yoksa İstanbul takımlarınamı sattı bizi anlamadım ilk yarı oynan akıllı oyun nerde ikinci yarıdaki oyun Nasıl bunu sor Başkan şu Hocaya al karşına sor….

      10
      7
    8. @Onac yorumuna yanıt olarak

      Yuh yuh artık diyorum bu nasıl bir koltuk sevdasıdır. Yeter kimsenin sabrı kalmadı. Bir kere de alamadığın sorumluluğu al ve istifa edin.

      11
      6
    9. @Onac yorumuna yanıt olarak

      1- ehhh be başkan. bu halinle bursasporu kurtaracağını mı sandın? sonunda hem kendini yaktın, hem bizi. hadi Bursaspor başkanlığının yani egoların mutlaka bir bedeli vardır. sen onu ödedin diyelim, peki bizim suçumuz neydi?
      2- aslında en az senin kadar medya ve taraftar da suçlu, donanım açısından onlarında senden farkı yok. çeşitli sebep ve gerekçelerle bu şehirde kimlere neler yapılmadı. (rahmetli yazıcı, sağlam, güneş, Hamzaoğlu, serdar, ozan, şamil, harun, vs) yok Trabzonlu, yok gs li, yok hain, yok kazma, yok kürek vs, vs… oysa profesyonelin takımı mı olur? şenol güneşin Trabzonsporluğunu, rıza çalımbayın bjk liliğini ülkede bilmeyen mi var? ama işleri gereği şimdi tam ters yerdeler. bulundukları camialar bunları sindirirken biz niye bunu beceremiyoruz? hain ilan ettiğimiz serdar attığı golden sonra sevinmeyerek bir anlamda hepimizi onore etmiş olmadı mı? tarihimiz onlardan daha büyük başarılarla mı dolu? biz düşerken, ilk yarı 5. si iken kovulan hamza kazması! antalyayı kurtarırsa medya ve taraftar olarak aynaya nasıl bakacağız?
      3- medya eleştirileri, tribün protestoları, özlüce baskınları sadece küme düşmeyi hızlandırır, hatta garantiler. ümitsiz de olsa belki bir kişi olsun bana inanır ve beni dinler diye bunları yazıyorum. yoksa mevcut medya ve taraftar profili ile biz düşmeyi çoktan hak ettik. arena da spor ortamı, takımda öz güven kalmadı. bunlar yoksa teknik-taktik in bir anlamı yok. tıp bile en amansız hastalıkların kaynağının üzüntü-stres, tedavisinin de moral-motivasyon olduğunu haykırırken biz hala nelerle uğraşıyoruz…

      23
      1
      1. @ters köşe yorumuna yanıt olarak

        GEÇEN SEZON: hoca Hamzaoğlu. bir sürü yeni transfer. ilk yarı 27 puan takım başarılı. 2. yarı felaket. taraftar!!! ve medya!!! aynı.
        BU SEZON: hoca le guen. harun, batalla ve a.behic dışında takım tamamen yeni. ilk yarı 25 puan. başarılı sayılır. 2. yarı yine tam bir felaket. taraftar!!! ve medya!!! yine aynı.
        ÇIKAN SONUÇ: teknik adamlar ve futbolcular değiştiği halde kaderimiz değişmiyorsa burada sabit kalan, taraftar ve medyanın varlığını sorgulamak lazım.
        a- neden buraya gelen antrenör ve futbolcuların performansı düşüyor?
        b- neden bu adamlar burada mutlu değil?
        c- neden bu adamlar burada yaptıkları işten zevk alamıyorlar?
        d- neden doğru ve güzel şeyleri değiştiriyoruz?
        e- neden aydınlıktan bu kadar çok korkuyor, güzelliklerden rahatsızlık duyuyoruz?
        f- yoksa burada başarıyı istemeyen birileri mi var???!!!…

        20
    10. @Onac yorumuna yanıt olarak

      Istifa ederse kayyuma kalir. Futbolcu parasi odenmez hepsi fifaya sikayet eder. Lig duseriz eksi puan cezasi aliriz. Asil soru Leguen yerine kim gelsin. Bence Irfan buz gelsin . Osmanli da otomatik dusmus olur.

      36
      101
      1. @Fatih16 yorumuna yanıt olarak

        Bu nasıl bir profil resmidir arkadaşım… Amerikan bayrağının canım türk bayrağı la bursasporumun ambleminde ne işi var…. Yaptığın Yorumda cabası.. Senin bursaspor üzerinde konuşmak birşeyin yok. Bu takım amatörede düşse biz sevicez .. Yaptığımız eleştiri onu sevdiğimizden sanmaki arkasında durmucaz….

    11. @Onac yorumuna yanıt olarak

      Artık yapacakları tek şey umarım istifa etmek olur.Cunku bundan başka gereken bir şey yok.Allah peygamber aşkına istifa edin sayın başkan.Bu takıma yapacağınız en büyük iyilik istifa etmek olur.

      65
      4
    12. @Onac yorumuna yanıt olarak

      Daha utanmadan konuşabiliyonuz mu be …Yazaıklar olsun diyecek bir şey kalmamış,bu saatten sonra bunları destekleyen taraftarlarda Bursasporlu değildir bu kadar net..

      67
      8
      1. @Karakoca yorumuna yanıt olarak

        Paul Le Guen ilk geldiğinde yazmıştım.
        Kariyerinde kara bir leke olarak Glasgow Rangers hadisesi var diye…

        1872 yılında kurulmuş bu çok köklü İskoçya kulübü ,
        54 kez şampiyon olarak futbol tarihinde ayrı bir yere sahiptir.

        Ve… 145 yıllık tarihinde… Evet…sadece bir kez…
        Devre arasında bir hocasını kovmuştur.
        O da Paul Le Guen’dir….

        Ben yaz aylarında bu kovulma hadisesi ile ilgilendim ama
        hiç bir kaynağa ulaşamadım. Rangers hiç bir açıklama yapmamıştı.
        Sonra da çok üzerinde durmamıştım.

        Kaynağı olan arkadaşlar açıklayabilir….

        4
        2
    13. @Onac yorumuna yanıt olarak

      ya özür dilerim ama bişeyi anlamıyorum burda istifa et diye yapılan yorumlara eksi verenler bursasporlumu acaba?yada ne düşünüyolar hala ali ayı savunan varmı şaşırıyorum ya

      89
      22
      1. @mrt yorumuna yanıt olarak

        Bu kadar başarısızlığın neticesi elbette istifa olmalıdır. Ama benim merakım şu: Bu kadar borç varken, ödemeler geriden geliyorken kim başkanlığa talip olacak? Bizim sanayicimiz bile takımın yanında değil. Esas sıkıntı takıma kimsenin sahip çıkmıyor oluşu.

        5
        1
        1. @Fatih yorumuna yanıt olarak

          Yönetimin sorgulanması gerekmiyor mu? Tüm bu sorunların kaynağında yanlış işler yapan yönetim ve halen bunlara inananlar var.

        2. @Fatih yorumuna yanıt olarak

          Bursaspor’un potansiyeli büyük camianın destekleyeceği birileri çıkar. Birlik ve kenetlenme sağlanır. Bu kabustan da kurtuluruz.

  1. Bi git b’olum
    Bi git lan
    Bi düş yakamızdan
    Receb’in uşakları Erkan ,recep, Ali
    Çıksın şu kulüpten siyaset.

    64
    3
      1. @FURKAN yorumuna yanıt olarak

        Hayri Yazıcı,ya kongrede ,fenerli başkan istemiyoruz diye tezahurat ve küfürler savuran,satılmışların allah belasını versin.onlar sayesinde Bursaspor bu hallerde.

        25
  2. yuhh bu kadar olur gerçekten hala arkasındaymış güveniyormuş ya siz yeminmi ettiniz bu takımı düşürmeye yeter artık gidin ya ya millet lütfen bişeyler yapın bu takım düşüyor lütfen ya texas heyyy bırakın çorbayı kardeşim bugün gidin özlüceye hep beraber gidelim bursaspor düşerse sizin çorbanızda biter azıcık bursaspor sevginiz varsa gönderin şunları ya bu kadarmı acizsiniz ya

    57
    1. @pablo 10 yorumuna yanıt olarak

      Kesinlikle katılıyorum kardeşim biz sesimizi böyle kesmeye devam edersek gidişat belli. Acilen büyükbi yürüyüş yapılıp rahatsızlığımızı belirtmeliyiz ha bu demek değil tesisi basıp adam dövelim ama artık sesimizi çıkarmanın son vakti yoksa herşey için artık çok geç olacak

    2. @pablo 10 yorumuna yanıt olarak

      Paul Le Guen bitti…tükendi…
      Bursaspor camiasının güvenini çoktan yitirdi.

      İçeride ki sıkıntının ne olduğu konusunda kesin bir bilgi yok,
      Ortak kanaat ise ; sorunun ne kadar büyük olduğu
      Ve Bursaspora ne kadar zarar verebileceği…

      Ortada ciddi bir provakasyon olduğunda herkes hemfikir
      İlk akla gelen futbolcular idi. Gol attıklarında asla kulübeye koşmayan ,
      2 aydır maç kazanamayan, Son 3 maçtır gol atamayan,
      son maç ise pozisyona dahi giremeyen bir futbolcu topluluğu….

      Ve bunları her hafta farklı farklı taktikle ve değişik pozisyonlarla sahaya süren ,
      olan biteni hiç üzerine alınmayan , ‘’ben daha 2 yıl buradayım’’ pişkinliğine sarılan ,
      dolayısıyla varsa bir provokasyon üzerine benzin döküp , sırf alacağı tazminat uğruna
      olan bitene seyirci kalan bir kişilik müsveddesi.

      Fay hatları sarsılmaya başladı.
      Zira bu miktar bir borçla 2.lige düşen takımların savrulup gideceğini herkes biliyor.
      Ali Ay , şu ana kadar olası alternatiflerin hiç birini uygulayamayınca geriye tek bir seçenek kaldı.

      Bugün… Le Guen gönderilmelidir…
      Bursasporun 1 milyon eurosu , istikbalinin karartılmasından , geleceğinin elinden alınmasından,
      Yeşil beyaza bir sevgili gibi gönül veren her yaştan on binlerce insanın hayalinden
      DAHA KIYMETLİ DEĞİLDİR….

      Kayseri maça bu hocayla çıkmak intiharla eş anlamlıdır…

      2
      1
  3. Heeeh tam is bilmez müdür konuşmasi.Ne gerekiyorsa yapin,ne gerekiyorsa yapilacak.Ne gerekiyor iste ne.Sen daha ne gerektigini cöz once zaten sonrasi yapiliyor.Is zaten ne grrektigini bulmakta.

    50
    2
  4. Gereken hocanın tazminat parası. Bunu öde,alacaklarını kulübe bırak, herkesin kannat getirdiği bir hoca ile anlaş, gemiyi limana yanaştır, Aday olma!

    50
    3
  5. Sen nasıl bir adamsın ya şehri karamsarlığa boğan sen ve senin yönetimin Bursa maçı var diye uykularımız kaçıyor bize Bursa yı annesinden çok sevenlere bunu yapma hakkın yok. İSTİFA DA BİR HİZMETTİR ISRAR ETME İSTİFA ET

    49
    1
  6. hala masal anlatıyo insanda biraz utanma olur 2 yıldır bu takım 70 küsür maç oynadı bunların çoğunda içerde dışarda 5ler 6 lılar fark yedi en kötüsüde saha ezik futbol oynadı bunu istatistikler kanıtlıyo daha ne anlatıyo…

    36
    1
  7. Timsah arenada gümbür gümbür yönetim istifa sesleriyle inletmeliyiz.
    Corbacilara ve yandaşlara inat yönetim istifa

    35
    1
  8. site yönetimi lütfen rica ediyorum sizde çorbacı değilseniz lütfen bi haber yapın özlüceye gidelim ya bakın bu takım düşerse kocaeli gibi olur iş işten geçmeden bişeyler yapalım seyretmeyin kardeşim içim acıyor ya.lütfen ya bu kadar vurdumduymaz olmayın nerde o eski bursaspor taraftarı uyanın artık düşüyoruz

    32
    1. @green boys yorumuna yanıt olarak

      Site yonetimini genellemek dogru degil ama yapgim yorunlarin cogu onaylanmiyor ! Hepsinde de gorusum belli yonetim istifa secildigi gunden beri yaziyorum siyaseti tribune kulube sokmayin yazdigim yorunlar onaylanmiyor

      2
      1
  9. Gecen yilki travmadan sonra transter döneminde ve ilk yaridan sonraki ara transfer doneminde yapmasi gerekenleri yapamayan birinin bu saatten sonra “ne gerekiyorsa yapacağim” sozu cok anlamsiz geliyor…

    29
  10. 200 300 bin tl vermemek icin ne adamlari kacirdiniz alamadiniz, şimdi oturun 9 maçtır kazanamadigimiz icin alamadigimiz galibiyet primlerinin ne kadar oldugunu hesaplayın beceriksiz herifler!!

    28
  11. Sayın başkan empati yapsan sende sana küfrederdin aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek ahmaklıktır maalesef

    26
  12. Madem elinden birşeyler geliyordu şimdiye kadar neden yapmadin. Bi gidin artık hepiniz. Futbolcusundan td. Başkanından caycisina. Herkes gitsin. Yeter artık. İnsanların yüzüne bakamaz olduk. Formamızı Armamizi Klubumuzu gerçek BURSASPOR lulara bırakın ve çekin gidin.

    21
  13. Ali Ay ve ekibi gitmeden hiçbir şey düzelmez. Birkaç maç kazanıp ligte kalsak ne olur, bunlar varken seneye yine düşmeme ve orta sıra mücadelesi veririz. Bu mu bizim hedefimiz ? Geçen seneden beri söylerim, bu adam yüzsüzdür, istifa falan etmez, beklemeyin. Taraftar zaten çorba derdinde olduğu için yönetimi istifa ettirmekle ilgilenmiyorlar. Bir kulüp eriyor ve herkes bunu izliyor, en kötüsü de bu. Ali Ay’ı iki yıldır istifa ettiremeyen biz taraftarlara da yazıklar olsun. Bitmişiz, ölmüşüz. Vah Bursasporum vah.

    17
    1. @sabri yorumuna yanıt olarak

      Sadece yonetim olmaz tribundeki siyasetçilerin de temizlenmesi lazim. Yeni bir olisum sart pankart krizi otobus krizi rezil ettiler tribunu de !

  14. Ya bırak bu salata lafları ya kimi yenicen allah aşkına kayseriyimi nasıl seri galibiyeti yakalıcan Le quen resmen taşak geçer gibi kadro yapiyor yazık günah ya onca taraftara asgarı ücretle maç kaçirmayan insanlara deplaseye kadar gidiyorlar hiç bi vicdan yokk başkann…

    15
    1
  15. Takimi koristan bolukbasi bile bu hala getirmedi bursasporu zerre sevsen istifa edersin birak artik olmuyosa zorlamiycaksin

    15
    2
  16. Ama hiç bir önlem almadan bu iş nasıl olacak. Le guen’i seviyoruz ama olmadı. Bu saatten sonra hiç bir oyuncunun bu teknik adama güven duyması beklenemez. Ne değişecek de kayseri maçında başarılı olacaksınız. Takım tamamen psikolojik olarak çökmüş durumda. Hiç birinde oynama arzusu kalmamış. Siz yönetim olarak bunun nedenini tespit ettiniz mi? Hiç zannetmiyorum. Her hafta kötüye gidiyor ve halen hiç bir şey yapmamaya inat ediyorsunuz. Farkındamısınız bu takım bu haliyle küme düşmüş durumda.

    14
    1
  17. Burada hiç kimse cebinden 5 kuruş harcamıyor. 50milyon verdim falan hikaye verdiği kurusun kaydı var. Ayrildigi gün bütün gelirlere temlik koyduracak. Sen sezon basi bizim milyon dolarlarimizi harca ama GS deplasmanında john’la Sinan bakis’la cik böyle şeyler olmaz. 1 hocayı gönderin 2 olağanüstü genel kurul kararı alın.

    13
    1
    1. @Dimitar yorumuna yanıt olarak

      ya kardeş kendi açıkladı zaten para falan verdiği yok kredi çektim kulüp ödüyo ödeyecek dedi siz beni o kadar zenginmi sanıyonuz dedi.millet hala yok cebinden 10 milyon euro verdi vermedi bişey kardeşim anlayın artık he bitek şunu verdi kulübe aldığı çöplerle kulübe 50 milyon euro zarar verdi.geldiğinde 350 milyon olan borç bugün 600 milyon görende 5 milyon euro verip transfer yaptı sanacak

      15
  18. 2 Yıldır yaptığı açıklamalara bakın 2-3 kelime farklıdır en fazla. Her hafta aynı hikaye birlik zamanı, kötü günler geçiriyoruz, seri galibiyetler falan.

    Bu haftaya kadar da hocaya sabredilmesi taraftarıydım ama dün akşam o kadroyu görünce anladım ki bu adam bizimle dalga geçiyor resmen

    Biraz utanmanız varsa bırakın artık Bursasporun yakasını

    12
  19. Bu saatten sonra yönetim istifa etmesi sorunları çözmez zaten 3 ay sonra seçim var istifa etse bile gene 3 ay sonra seçim olacak bu takıma hucum futbolu oynatçak hoca lazım tek çözüm yeni bir hoca gelmesi gelicek hoca 3 aylık bir hoca yenş gelicek yönetimin önün açmak için bu hamlelerin yapılması şart …….

    10
  20. Koskoca taraftarı küçük çocukmuş gibi kandırmaya çalışan ve kendini akıllı sanan bir yönetim şuan takımın başında defolun gidin artık sizin geçen haziran gitmeniz lazımdıda olmadı ama Emelinize ulaşamayacaksınız bizi düşüremeyeceksiniz…

    10
  21. Galibiyet mi?ne diyo bu ya..takımin halini görmuyor mu..hic bir maçta ortasahayı gećemiyoruz..alanya akhisar falan dalga geçti hep bizimle..bu takımın galibiyet alması mümkün mü?hala gerçekleri göremeyen bir başkanla başbaşayız.

    9
    2
  22. ali ay futboldan anlamıyorsun bunu diyenleri hiç anlamıyorsun tüm insanlar sana git derken sen hala bu takımda kalıyorsun git artık git yapamıyorsun beceremiyorsun le guenide al git

  23. Oynamayan bir takim var ve haftalardır pozisyona bile giremiyoruz, somut adımlar atilmali yoksa önümüzdeki haftalarda tepkiler büyüyerek devam edecektir. Biz teknik ekibe guveniyoruz açıklaması nedir gonderin gitsin… sezon basindan beri sakatlar istikrasiz topçular batalla bile sakatlandı olmuyor iste kardeşim hoca futbola fransız neden zorluyon

    6
    1
  24. Seri galibiyet mi ? Kimi yeneceğiz acaba çok merak ediyorum bu takımın bundan sonra alacağı skorlar ustumuzdekilere karşı farklı mağlubiyetler altımızdakilere karşı da ya beraberlik ya da tek farklı mağlubiyettir.Gönül ister ki yenelim fark atalım ancak geçen seneki durumun aynısını yaşayacağız üstelik bu sefer durum daha acı geçen sene adamların yeteneği yoktu ama pozisyon falan buluyorduk bu sene kağıt üstünde daha iyi bir kadro var ama ne mücadele var ne pozisyon.

    5
    1
  25. Bi takım düşünün iki senedir ligin ilk yarısını eş değer bi puanla liderin 7-8 puan gerisinde bitiriyor.
    Malum devre arasına girerken Eksikler ve Fazlalıkları belli olarak giriyor.
    Bu Eksikleri T.Heyet, Yönetim bildiği halde sorumsuzca bi devre arası ve kamp geçiriyorlar.
    Transferin son gününe kadar beklenip Hatalar yapılıyor.
    Devre arasına girer girmez doğru transferler yapsaydınız ne bu durumu yaşardık nede ligin üst sıralarından kopardık.
    Söylenicek o kadar çok şey var ki T. Heyete, Yönetime, Futbolculara, Taraftara
    SEVSENDE, KIZSANDA, ELEŞTİRSENDE değişen birşey olmuyor.
    İnşallah ligde kalırız.
    SAYGILARIMLA

  26. Serkan Rençber çok güzel açıklamış ”Fabrika muhasebecisinden futbol sorumlusu yaparsan” ülkenin hali gibi işi ehline vermezsen…

  27. iyi niyetlisin ama Ali ay çok para harçayarak , futbolu amatör insanların prafösör kararlarıyla yönetemezsiniz.Ali çevrendeki futboldan anlamayan insanları çıkar DEĞİŞTİR ACİL.seni yönledirenleri dinleme.Cebinden para veriyorsun demek ki YANLIŞ YÖNETİYOSUN .sow a kiralık 800 veriyosun 4 ay için ,sehu bursasporun futbılcusu değil, baduya 1 sene için 2 milyon veriyosun git robinyoyu alsaydın etooyu al love al. .diğer kulüpler senden çok mu parası var hayır onlarda boclu külüpler.Yanlış yönetiliyor kulüp yanlış transferler.Bir futbolcuyu canlı gerekirse 2 sene izleyeceksin.Transfer geniş çaplı izleyeceksin.Çok mu zor ya çağırın kulübe eski futbolculardan fikir alın bir sürü futbolcu önerirler çağır ercümenti, baliçi, gançevi, serkan reçberi,ergiçi,…. bunu yapmak çok mu zor….

  28. + İngilizce biliyor musun ?
    – Ee heralde come on
    + Ne kadar ingilizce biliyorsun ?
    – Derdimi anlatacak kadar.
    + Derdin ne ?
    – İngilizce bilmiyorum.

    + Ne gerekiyorsa yapacağız
    – Ne gerekiyor ?
    + Ne gerektiğini bilmiyorum.

  29. Sen artık hiç birşey yapma önce leguen sonra sen bu takımın başından gidin iş ciddi takım düşme potasına gelmiş söyleme bakın daha iyi olacakmış anlayan varsa birşey desin sanki dalga geçiyor. koca çınar çatırdıyor acaba düşürmek mi maksatın elini vicdanına koy ve rahat bırakın şu koca şehrin. takımını senden ve hocadan bi halt olmaz çok geç olmadan?????

  30. Ali Ay istifa etti diyelim daha iyi mi olacak. Boş boş konuşmayın futbolcuya parayı sizmi vereceksiniz??? Yabancı futbolcu maaşını almadan kılını dahi kipirdatmaz bu sene böyle gidecek başka yolu yok.

    3
    1
  31. Gerçekten bu takımın Kayseri maçında kazanacağını mı düşünüyorsun.bu takıma en iyi hizmetin istifanı vermek olur tabi arkasında durduğun Fransız’la beraber

  32. Haftaya Le guen acaba kimi 11 e monte edecek sürpriz olarak Sinan gibi josua john gibi ..taktik dahim kadro uzmanim benim

  33. dalga gecmeye başlandı gereken ne dir on mac kaybedene güvenmek mi son maclarda kaleye şut yok oyun yok rakibi analiz etme yok le guyen dalga gecer gibi acıklama yapmış hala güven den basediliyor sen kümeye düştün başkan bu oyunla hangi macı alacan biti o iş

  34. Sene başından beri bi saçma sapan sistem arayışında hoca! Bu sistem bu kadroyla mümkün değil tüm tribün görürken bi hoca göremedi hadi göremediği yetmedi bizim kurtulmak için dua ettiğimiz john a falan kaldık!!! Daha ne diyebilirim ki büyük Ümit’ler beslediğimiz hoca maalesef bizim için büyük hata! En kısa zaman da hoca da yönetim de gitmeli…

  35. Başkan leguen takımı sabote ediyor bu kadro boyle kötü oynayamaz. Geçen seneki gibi verin Mustafa’ya takımı yönetin. Dusuyoruz haberiniz olsun. Sow da iyileşti ideal kadroyu sürün su sahaya bı görelim takımı artık.

    HARUN
    SHEHU ERTUGRUL TİTİ AZİZ
    DELARGE AGU BOSTOCK YUSUF
    BATALLA
    SOW

  36. Tamam klüpte madem para yok saçma sapan transfer yapma kardeşim al alt yapı oyuncularını yanlarına 28-30 yaşlarımda tecrübeli 3 adam al sonra de ki para yok gençlerimize güveniyoruz 2 sene sonra şampiyonluğa oynayan takım olcaz. Sen bunu yapmayıp para yok diyip sürekli saçma sapan adamları toplarsan olmaz. Yönetim istifa vakti çoktan geçti, çok geç kaldı. 8taşı sevmem ama bakın fikret ormana nerden nereye getirdi takımı. Artık yok x takımlı yok y takımlı muhabbetlerini bırakın ve iş bilen yönetim gelsin klübe

  37. Yeter artık güvenden bahsetmeyin.Divan kuruluşa göreceni yapsın taraftarlar olarak bıktık bu saçma açıklamalardan!!!!

  38. Akşam Tesislerin önüne parça parça gelip polisler tarafından ikna edilip gönderilenleride eklersek enaz 1500 kişi vardı ! Bu sana bişey anlatmıyorsa ve bundan sonraki olacakların senin için habercisi değilse daha ne diyelim Ali Bey !!!

  39. Ne gerekiyorsa yapacağız, teknik heyet ve futbolculara güvenim tam bu ne tezat bir açıklama…
    Gönlümden geçen ver Mustafa Er e futbolcuları kov le gueni geç olmadan… Geçen seneden borcun var.

  40. Bence küme düşürecek,ne gerekiyorsa yapacağız dediği bu. Hasbünallah sen şu taraftara acı yarabbim, şunların içine biraz merhamet ver, akıl fikir ver Allah’ım

  41. ARTIK ..daha 1 saatin DAHİ önemi çok…yoksa PTT de buluruz kendimizi…bu satten sonra ALİ ay..laguen BUNLAR TEFFERRUAT ..ÖNELİ OLAN BURSASPORun ligte kalması…bakın..çok RADİKAL kararlar almalıyız..yoksa..bir mağlubiyet daha kaldırmaz bir fikstürE SAHİBİZ..BAŞIMIZI YAKMADAN ne olacaksa şimdi yapılmalı..

  42. Başkanlıktan anlamayan başkan senin kulakların kızarmıyor mu. Allah İn ismini yazıyoruz. Sen Allah tandamı korkmuyor. Bırak artık bırak yeter. Arkadaş ne koltuk be kıçlarını yapıştırmışlar neyle yapılmışsa çıkmıyor.

  43. Pardon başkanda bu futbol ile bu ligte kimi yeneceğini düşünüyorsun acaba geçen seneden hiç ders almamışsın allah aşkına istifa et

  44. Şu koca şehirde bursasporu yönetebilecek adam gibi adam yok mu kardeşim.gittik en kötü oyuncuları aldık takıma. Bi umut bulut olurdu, yahoviç olurdu, kandırdınız bu şehiri.

  45. Kayseri maçı isterse Galip olalım ama mutlaka istifaya çağıralim bu beceriksiz yönetimi ve teknik direktörü

  46. saat 20 itibarıyle siteye girdim bugün sabahtan beri hoca istifa etmemiş allah bildiği gibi yapsın seni başkan sen nasıl başkansın bir hocayı bile kovamıyorsun sana bir bursasporlu taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum.

  47. 3 maç değil 3 hafta değil tam 3 aydır galibiyet yok hala birlik beraberlik diyor, aklımızla dalgamı geçiyorsun sen be! Yazıklar olsun iki senedir rezil ettin bizi al hocanıda git artık yeter!!!!!!

  48. Haftalardır aynı şeyleri anlatıyorsun. Sende le guen de. Siz le guen nin arkasindayim diyerek bütün şehri karşına almayı göze alabiliyosun demek ki. Ben böyle bir inatçı başkan görmedim. Erdoğan bilenser bile takımı sizden iyi liderlik yaptı. Sonuç olarak siz zaten mayis ta gideceksiniz. Bare hocayı değiştir. Farklı bir şeyler yap.

  49. Merak ediyorum ne yapacaksın fabrikanın muhasebecisini mi değiştirecen kusura bakma olmuyor kongerenin öninü aç

  50. Şuanda bizim için yönetim ya da hoca değişikliği tehlikeli bunlarla sezon sonuna kadar gidilip hemen ayrılması gerekiyor bir daha bu yönetimi kapıdan içeri almasınlar

  51. Başkan dediğini n arkasında dur. Teknik heyet ve futbolculara sahip çıkıp güvenin lütfen. Baskılara dayanamayıp sakin geçen seneki yanlışları yapmayın. İlk yarıdaki puanları bunlar aldı. Bu teknik kadro ve futbolculara güven duyulması gerekir Beşiktaş maçını da onlar oynadı.

  52. Deplasmanda Galatasaray’a 5-0 gibi farklı bir skorla yenilen ve kazanamama serisini 9 maça çıkaran Bursaspor’da teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal’ın ismi geçmeye başladı.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu