Rezalet! 5-0

Bursaspor deplasmanda oynadığı Galatasaray maçından hezimetle döndü.

Yeşil-beyazlı takım rakibi önünde hiç bir varlık gösteremezken teknik direktör Paul Le Guen‘in kadro seçimi ve oyuncu değişiklikleri de tepki çekti.

Dk 11: Yuto Nagatomo‘nun pasıyla sol kanatta topla buluşan Garry Rodrigues yerden pasını Bafetimbi Gomis’e aktardı. Bafetimbi Gomis‘in penaltı noktası gerisinden topun gelişine sol ayağıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlak köşede ağlarla buluşturdu.

Dk 42: Joshua John ile Ertuğrul Ersoy arasındaki paslaşma sırasında Bafetimbi Gomis araya girerek topu kaptı ve bu top Garry Rodrigues‘in önünde kaldı. Garry Rodrigues hızla ceza alanına girdi ve sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda meşin yuvarlak uzak köşede ağlarla buluştu.

Dk 49: Sağ kanattan kazanılan korneri Selçuk İnan paslaşarak kullandı. Ardından Martin Linnes‘in ceza alanına gönderdiği ortasında Harun Tekin‘den seken topa hareketlenen Serdar Aziz, sağ çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Dk 72: Bafetimbi Gomis‘in golü ile maçta fark dörde çıkıyor.

Dk 90+3: Galatasaray Gomis’in attığı gol ile durumu 5-0 yaptı.

140 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Burakh16 yorumuna yanıt olarak

      2 senedir rezil futbol oynayıp onune gelenden fark yiyip kümede kalma mücadelesi veren takımın başkanı merak ediyom hala bacak bacak üstüne atarak maç izliyomudur gerçi bizdeki bu çorbacı taraftar varken ptt 1.lig bile çok

    2. @Burakh16 yorumuna yanıt olarak

      Daha kötüsü olamazdı, sadece skor değil serdar aziz in gol atmasından tutun herşey inanılmaz kötüydü.korkak le guen gitti artık gitti diyorum çünkü farklı bişey asla düşünmüyorum. Hemen ersun yenal veya denizli getirilmeli.yoksa kesin düşeriz.

      10
      12
    3. @Burakh16 yorumuna yanıt olarak

      Yönetime kesinlikle tam destek olmalıyız. Dere geçerken at değiştirilmez. Ali ay çok iyi niyetli biri sahip çıkmalıyız.

      10
      129
      1. @Ata yorumuna yanıt olarak

        Ata kardeş.İstedigini de.Bugun savundugun yönetim(ki ben iki senedir o eda yönetimin değil de boş bir koltuğun olduğunu düşünüyorum) bu takımı küme düşürdü.Artik Ali ay rahatça yönetimiyle birlikte arkasına rahat rahat yaslana yaslana maçlarını izlesin.Kendisini tebrik ediyorum.Helal olsun.Tertemiz 100 milyon borçla küme düşürdü bu takımı.Yarin Bursaspor’un alacaklarına temlik koyduracak ilk isim Ali ay olunca ,kulüp kapısına haciz gönderince hepiniz ayilirsiniz Ali ay diye diye.

        16
        1
    4. @Burakh16 yorumuna yanıt olarak

      Arkadaşlar parcaya(le guene) takılırken bütünü (yonetimi) kaciriyorsunuz.Yonetim gitmeden le guen hayatta gitmez.Le guen in gitmesini istiyorsak önce yönetimin gitmesini sağlamalıyız.

      12
      1
      1. @Pmb18 yorumuna yanıt olarak

        Eğer ;
        Türk futbolunu bilmiyor olsa idik…
        3 stoper,
        2 bek,
        2 ön libero’dan oluşan
        7 li savunma yapan bir hocanın
        M.City ile oynadığını varsayabilirdik.
        Bu nasıl bir korkaklıktır…Bu nasıl bir ahmaklıktır…?
        Le Guen bitmiştir….Tükenmiştir…
        Bursaspor’a vereceği hiç bir şey kalmamıştır…
        Ali Ay bu gece hocanın kovulduğunu açıklamazsa,
        Bu vebali taşıyamaz…

        54
        5
        1. @kod adı yasaklı yorumuna yanıt olarak

          7 savunmacı ile bile 5 yiyorsan kusura bakma ama çok kötüsün.
          evet le guen iyi bir hoca olabilir ama bizim hocamız olmamalı …
          çünkü heyecanı yok ve artık tercihleri de hatalı

          14
  1. Hocayı bu haftaya kadar savundum. Hala da hoca giderse küme düşme ihtimalimizin artacağını düşünüyorum. Ancak bir hocanın takımı kaleye isabetli şut çekmeden 90 dk top oynuyorsa(sürünüyorsa demek daha doğru), kaleyi bulmayan toplar da duran top ve uzaktan şut oluyorsa bu hoca takım üstündeki taktiksel ve mental bütün yetkisini kaybetmiş demektir. Bostock harici bu duruma tepki gösteren de yok. Yazık vallahi çok yazık.
    Bye bye Le Guen.

    66
    4
    1. @Alperc yorumuna yanıt olarak

      Hay bosctok umuzu yiyeyim napti koca maç ve Malatya maçında ekongu da böyle yağlayıp balliyordunuz. Ammada gavur aşiyisiniz be. Hamza kötü mutlu kötü ama elin gavuruna tık yok.

      10
      10
    2. @Alperc yorumuna yanıt olarak

      Unutmadan söyleyelim: Le Guen beyefendiliğiyle, iş disipliniyle saygı duyduğum hocalar arasında yer alacak. Kendisinin giderken takımdaki bu düşüşün, bu ruhsuzluğun nedenini açıklamasını çok istiyorum. Zira hocayı şartlar gitmek zorunda bıraksa da sıkıntının onda olmadığını, bu yönetimin ve oyuncuların da sıkıntının üstesinden gelemeyeceğini düşünüyorum. O nedenle Le Guen’in teşhisi önemli. Mesleki etiğe sıkı sıkıya bağlı bir insan olarak açıklamayacağını düşünsem de temennim budur.

      24
      1
  2. Rahmetli Yazıcıdan beri seçilen başkanlar hep bir siyasi netice ile seçtirildi. Bu saatten sonra benim oy verdiğim parti bile olsa yeni Bursaspor başkanlık secimine karışırsa oy moy alamaz. Tüm taraftar böyle düşünmeli. Şimdiden yeni başkan kendini ortaya atmalı. Bugunden itibaren Ali Ay yönetimi hükümsüzdür…

    54
    3
    1. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Iddia ediyorum oy veren yüzde 80lik kesim bu yazdığını anlamaz. Belediye seçimlerinde bile hizmet verene değil, partiye oy veren, dermek seçiminde siyasi yanı güçlüye oy veren, diye yöneticisi bile seçerken işi yapabilecek olana değilde eşe ahbaba dosta oy veren zihniyetten bu ayrımı yapması beklenilmez. Bir sözüm de o Bozdemir beyefendiye, bugüne kadar aklınız neredeydi? Sağda solda fotoğraflar gün yüzüne çıkıyor, sportif direktör ve şube sorumlusu toplantısına tüyü bitmemiş çocukla gidilmez. Başkanlık koltuğuna oturacak kişinim duruşu olmalı. Şahsen ben Bileğinde parmaklarında boynunda kocaman alın takılar olan birini o koltukta görmek istemem. Başkan yardımcısı ol ama başkanlık sana yakışmaz, duruşuna karşı. Mağlesef merhum başkan İbrahim Yazıcı’dan sonra o koltuğa sadece duruşu ile kotku salacak bir başka başkan gelmedi.

      16
    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      İkinci yarı başladı 6 maç
      2 Beraberlik ,
      4 Mağlubiyet
      Geçen yıl 24. hafta sonunda…
      32 puanda idik… Şimdi 27…

      Bu gece gereği yapılmaz ise
      Son haftaya kalmadan küme düşen 2. takım olacağız…

      Neyi bekliyorsunuz…??
      Bu futbol mantalitesi ile Kayseri’yi yenebilmeyi mi…???

  3. BU TAKIMIN BU FUTBOLLA YERİ TFF 1.LİGDİR.
    DAKKA OLMUS 85 GALATASARAYIN 16 ŞUTU SENİN 1 ŞUTUN VAR ODA DAĞLARA TAŞLARA.

    GEÇEN SENE YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAMAYA KARARLI ALİ AY VE EKİBİ.FUTBOLCULAR DESEN RUH GİBİLER.HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ŞİMDİDEN…

    48
    2
  4. Şom ağızlı selim takım otobüsüne 5 yiyin demişti ağada yedik yönetim hoca hatta yalaka taraftarlarda İSTİFA etsin yeter bu iş kötüye gidiyor

    35
  5. Bu ekong mu ne anasının karın ağrısı kaç haftadır bizi deli etmeye devam ediyor izleyin yediğimiz gollerin tamamına yakınında bu adamın yüzde yüz kaç tane hatası var o kadar ağır ki her an patlamaya hazır bir bombaydi ve bu maçta da patladı zaten Belçika gibi sıradan ligte bile yedek bekleyen adamin bizim ligte başarılı olmasini beklemek çok hayalcilik olurdu…

    29
    1
  6. Kendi kalesine atak yapan takım olduk. Yan top kendine atak takımımız var. Bir zamanlar bu galatasaray a BURSASPOR 5 atmıştı. Nereden nereye. Ne yazayım renkdaşlarım .Takımı bu hale getirenler UTANSIN.

    28
  7. Husran dolu bir mac, kırmızı kartla alakası yok, adamlar pres yapıyor biz uzaktan bakıyoruz.. Butun tarkımlar pres yapıyor biz seyrediyoruz, top gelecek ayagımıza da bizde oynayacagız. Hatta ayagımızdan cıkartırken nazlanarak cıkartacagız, sonra da kırmızı kart gorecegiz.. Yok oyle, adamı 5’lerler.. Rezalet futbol, Joshua John’u gordum ve dedim ki biz kazanamayız..Furkan’ı en olmayacak macta aldı, taraftarın onune atmak icin.. Le Guen olmadı..

    25
    1. @Gokhan yorumuna yanıt olarak

      Arkadaşım bende burda ilkyaz biter bitmez gitmeli dedim herhafta gitsin dedikçe adamlar eksi verdi. Ben ancak şunu diyorum eksi veren çok bilmiş arkadaşlara “” ekmek yoksa pasta yiyin “”

      5
      10
  8. Eserimizle gurur duyabiliriz.Kimse suçu sadece yönetime yuklemesin.Bu bizim eserimiz.Oyumu Burhan Vatan a vermiş birisi olarak içim rahattı.Ozellikle Belediyeyi kulübe sokmayacagim dediğinde kaybettiğini anlamıştım.Simdi üyelere sesleniyorum.Bir musibet bin nasihattan iyidir.Bundan sonra siyasilerin ağzına bakmayın.Kimin yararlı olacağını düşünüyorsanız gidin ona oy verin.Kendi hür iradenizle.Oylarinizi Altepe gibi siyasilere satmayin.Satarsaniz ne olacağı ortada.Bugun Bursaspor küme düştü.Bunu düştüğü yerden kaldırmak bizim elimizde.Acil eylem planı olarak olağanüstü genel kurula gidilmeli ve hoca gonderilmeli.Taraftar başları eğitime tabi tutulmalı.Ozel guvenlikler çıkarılmalı ve Bursasporlular bilinci çerçevesinde taraftar okulları açılarak insanlar küfür etmeme ve yabancı madde hususunda eğitime tabi tutulmalı.Burdan herkese sesleniyorum.Bu takım küme düştü.Bu şehrin tek takımı var ve biz bu şehrin suyunu içip bu şehrin ekmeğini yiyoruz.Baska takımımız yok.Aklimizi başımıza alıp suçlayacak merci aramadan paşa paşa efendi efendi Ali ay yönetimine kapıyı gösterelim.Kufur hakaret etmeden bunu yapalım.Cunku yapmazsak artık maçını izleyebileceğimiz şehrimizin tek takımının kapısına kilit vurulacak.

    18
    4
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Benim oyumda burhan vatanaydı renktaşım bilen bilmeyen kim varsa youtubenden konuşmasını tekrar dinliyebilir. Takım küme düşmez. Yalnız önce başkan gidecek sonra konuşmayan Hoca…Hoca giderken konuşacak yer yerindende oynuyacak bunu buraya yazıyorum. Bu yönetimin ne kadar vasıfsız olduğunu herkez görecek… Ha kökten yenilikse selim ve tayfasıda bu yenilikle değişecek bu kadar ne çorbacı ne yancısı ne yuncusu Bursaspor 1 tane herkez haddini bilecek.

  9. Benim armasına aşık olduğum Bursaspor bu değil Le Guen,Ali Ay,ruhsuz oyuncular ve ağzından küfür eksik olmayan sahaya madde atan kulübe zarar veren bu taraftar olduğu sürece ben Bursasporlu değilim.

    17
    3
  10. Yav Küfür edicem bunlar için gunaha girmek istemiyorum zarari bize dokunacak. B.munih bjk maçına çevirdi futbolcularimiz yonetimimimiz ve tabiki tenik direktorumuz…

    12
    1. @Bursa16 yorumuna yanıt olarak

      Evet dostum bir Bayern Münih ten 5 yemek var ki ona kimse zaten birşey denmez. Birde gs Akhisar Rize sekerspordan yemek var. Bizim yerimiz ptt.

  11. Söylenecek söz yok artık,le guen bu mactan sonra istifa etmeli,ya senin hiç mi A planın B planin yok bu takımı beyhan çalışkana versen bu kadar kötü oynatmaz bu saatten sonra le guen bu takima hicbisey veremez

    11
    2
  12. Pas yapmaktan aciz bi takim ,bjk maçında ya allah diyip oynadık, insanların ruh sağlığı bozuldu beraberlige aşırı sevinir olduk

    Bu kadro duscek bi kadro değil bu kadro suan bu haldeyse 1.suclu le guendir ne oynattigini anlayan 1 kişi var mı

    Harun kembo vs ilk haftalarda nasıldı suan nasil, johnu bırak 11 18e bile alinmamali adam safi zarar, onun dışında kadro aynı nerdeyse ,zihinsel olarak bitmiş takım

    Ekong 10 Mactir saatli bomba hala 11de ,kırmızı kart çok hayırlı oldu

    Takımın beyni yanmış ,isteyen kabul etsin isteyen etmesin , le guen futbolcular arasında bir olumsuzluk var kesin ,ne bilmiyorum ama var

    Karabük bizden iyi top oynuyo suan düşünün gerisini

    Iyi bi taktıkle puan alabilirdik bugün gsden ama bugun
    sutumuz yok ,takımın b c yi geçtim a plani bile yok 10 Mactir

    İşte bu yüzden le guen istifa etmeli yoksa allah korusun adını bile anmak istemediğim şey olabilir

    10
  13. gomisin ilk attığı gol neydi öyle? bence kümeye düşmeyi hak ediyoruz. tekrar ikinci ligten gelip akıllanmamız lazım. bu borçla düşersek bir daha gelebilir miyiz onu bilmiyorum ama. ruhsuzlar sürüsü. önümüzdeki hafta oynanacak maçta 90 dakika ruhsuz i..neler diye bağırmak lazım.

    11
    3
  14. Bu takımda başkan, teknik direktör olmuş olmamış ne fark eder? Bu kadar insanın hakkını yiyorsunuz, yazıklar olsun! U21’i çıkarsan bu takımdan çok gol yemezdi. Ne başkan ne teknik direktör, bize 2 istifa yetmez, tüm yönetim ve Le Guen+ekibi gitmeli. Bugüne kadar hep yazdım, varsa bu işi yapabilecek aday olsun ona verelim diye fakat bugünkü tablodan sonra bu takım yönetimsizde oynar, teknik direktörsüzde. Bugün gördüğümüz rezaletten fazlasını göremeyiz.

    10
    1
  15. Hoca istifası yetmez yeni hamleler sportif direktör falan getirme hamlesi falan artık bu yalan ve oyalama işleri bitti acilen acil ali ay olağan üstü kongre kararı istiyoruz sizin bu kulübe bir hamle daha yapmamaniz lazım yonetim istifa acil kongre yeter artık

    10
  16. Son dakika şimdi TV den söylediler yeni bir rekorun sahibi olmuşuz son iki sezonda onsekizin içine girmeyen tek takım Bursaspor dediler deliye döndüm bu takımı bu duruma düşüren kim varsa hepsine yazıklar olsun ..
    hepinize kocaman bir yuuuhhh diyorum… ruhsuzlar ordusu..

  17. Futbolu bilen tek adamımız maç sonunda Bostock’tu. Bostock’u alan ile John’u alan kişiler aynı mı? Harun’a iyi kaleci diyemem. Dengesiz. Refleksleri iyi olabilir,açıyı kapatabilir ancak akıl ve sezgi de sıkıntı var. Aziz gitmeden bu takım düzelmez. Ertuğrul iyi. Sinan’ı da beğendim bu maç. Ancak yeterli değil. Zorluyorum ama kalmasını istediğim herhangi bir oyuncu yok bugün ki ilk 11’den. Paul istifa etmelidir. Ali Ay’ı bilmem.

    8
    9
    1. @egori yorumuna yanıt olarak

      Akılla sıkıntısı olan bence harun değil harun cok iyi bir kaleci bu adam mental olarak cook yoruldu bahane bitti sıra akılamı geldi? Nasıl bir nankörlüktür bu ben anlamıs değilim daha gecen haftaya kadar battala şöyle harun böyle 5 yiyince reflexler iyi acı kaptıyor ama akıl sorunu var terbiyesizlik karaktersizliktir bu hakaret değilde nedir ?

      4
      1
      1. @Onur yorumuna yanıt olarak

        Tebrik ederim cok güzel cevap vermişssin bizim taraftarımızın en büyük sorunu bu riyakarlık adam dünyaları kurtarır bir tane hatalı yer en kötüsü olur battla atarken iyi durunca yaslandı derler ne geldiyse bu cahil taraftar kesimi ve basiretsiz yönetimden geldi

        3
        1
  18. Yeter artik cekin ellerinizi su kulupten.Ali ay,Le guen onurunuzla gidin.Otobusun onunu kesenler bakin cok ise yaradi.Su takimi artik gercek bursasporluara birakin.Takim ne hale geldi ayiptir ya.

    7
    1
  19. Mac 5 olur dedim..nedrn biz biliyotizda basiretsiz baskan bozuntusu gormuyor.Amaci bursaspordegil.amaci kendi elde ettigi ranta.alla belanizi…

  20. 1. Olarak Takim otobüsünün önünü kesip 5 yiyin diyen tribunte tek bir isyan etmeyen, vizyonsuz sozde tribün liderleri
    2. Olarak her halta siyaset sokup baskan secerken oyunu böyle kullanan taraftar
    3. Malatya maçı sonrası sus pus olan ama sahaya her bol atmayı kendine hak gören yalaka taraftar
    4. Siyasilerin piyonu hiç bir hattan anlamayan devamlı kandırılan yönetim
    5. Birde sen fransız, sende ….

    Düşün bu şehrin yakasından artık. ..

    Defolun gidin

  21. Hezimet, rezalet. bu kadar karaktersiz ve inançsız bir takım zor görülür. Bu haliyle ligin en kötüsü. Böyle gitmez acil önlem alımalı

  22. Leguen napsın futbolcumu aldın adam gibi transfermi yaptın borc var deyip durdun borc oldugnu biliyosun ne geliosun arkadas küme düşmeyiz ama ligi 10.bitirriz

    5
    11
    1. @Barbaros yorumuna yanıt olarak

      Ulan bebe sergen dediğin i..e bizi küme düşüren besiktaşın kaptanıydı lucescunun sergen oynamayın bursa düşşün diyo dediği adamdı bebe sen git sergene o Bursaya gelemez..

      1. @Salih yorumuna yanıt olarak

        Senin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten.yok emre gelmesin yok bilmem ne gitsin.yok şenol bizden gol yemedi.sergen bize gol attı.profesyonel olamadınız .hala mahalle maçında topun sahibi çocuk gibi davranıyorsunuz.

        3
        3
          1. @Salih yorumuna yanıt olarak

            Sergen senin pengueni sağ ayağında sektirir beygirede ters biner.şimdi koy bursaya en azından bir sürü pozisyona girersin.ayrıca 16 yaş ergen ağzıyla yazı yazma.saygılı ol.benim yaşım seni üçe katlar.

  23. Hadi arkadaşlar artık bu rezalet dur diyelim indirelim su spordan anlamayan başkanı indirelim su bir sezondur bir sistem oturtamayan hermac fantazi deneyen teknik direktör ü
    Demeyin sakın daha iyisini gelecek bundan daha rezaleti mı olacak

  24. Benim asıl şaşırdığım şey bu takımın önceden o galibiyetleri almış olmasıdır. Mahalle takımından farksız oynadılar desem mahalle takımlarına haksızlık olur , onlar bile bu kadar geriye dönük oynamaz. Ne kadar Leguen i kötü görsemde geçen sene onlarca teknik direktör değişiminin işe yaramamış olması asıl sorunun Ali Ay olduğunu gösteriyor bence. Ali Ay ve tayfası gitmeden bu takımdan hiç bi halt olmaz. Adamlar ihtiyaç olan futbolcunun forvet olduğunu sanıyor o kadar körler. Bir tane gol attırabilecek , ileri top süren ve gol pası atabilen adam yok. Siz böyle adam olmadan golcüyü ne yapacaksınız ? Bu maçta Rodriguez olmasa Gomis yapar mıydı hattrick ? Adam alıyor topu sürüyor ve attırıyor golü. İşinizi düzgün yapmıyorsunuz yönetim artık defolup gidin şu takımdan yakmayın taraftarı.

  25. Ne rezilligi 11 i gorunce zaten 5yecegin bellidi haftalarsir takim ileri gidemiyo bu oeta sahala bi Allahin kulu demezmi kardesim hucum futbol oynat sawunma yapmaktan baska bi bok yemiyoz sawunmada adam ne yapcak diye bekliyoz 2sinif topcular trasfer yap sonuzc bom bok davit accamlar vuralar tuvamasiler pokolar hayaller gercekler sesuylar agula

  26. Dk 50 başkan rahatlamış bacak bacak üstüne atmış maç seyrediyor…başkan her zamanki gibi yine sözünü tuttu.

    4
    1
  27. Maçtan önce dediydim Bayern – BJK maçının Türkiye versiyonuna hazır olun diye, ahanda buyurun. Başka sözüm yok.

  28. BU LÖGENİN SENE BAŞINDA DENİZLERİ SİNANLARI MERTERLERİ BİLALLERİ SERCANLARI VS DENEYEREK KAYBETTİĞİ ZAMANDA ZATEN YETERSİZ OLDUĞU BELLİYDİ.KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR.

  29. SİYASİLER ASLA VE ASLA KULÜBÜN KAPISINA DEĞİL BAHÇE DUVARINA DAHİ SOKULMASIN.BURSASPOR üzerinden nemalananların yedikleri gursaklarında kalsın inşaallah.Asgari ücretli taraftar cebinden para harcayıp kombine alır,deplasmana gider siyasi 1 verir 10 götürür.Ülkedeki tüm takımlara DÜRÜST İNSANLAR gelmeli.Sahi batık olmayan kaç takım var.
    Ülke futbolu bitik ki en son BJK maçında görüldü.Yürüye yürüye top oynayan takım ve takımların vereceği hiiiç birşey yok.

  30. Çözüm gayet basit, eskisi gibi futbolcular taraftara ya saygı duymalı, eğer duymuyor ise taraftardan korkmalı

    3
    1
  31. Küme düşün de bizi bu dertten kurtarın gelen geçen 5 atıyor rezil oluyoruz. Sizin klasmanınız PTT ligi. Zaten Bursasporu da Bursasporlular idare etmiyor.. Ne haliniz varsa görün. Ligin en kötü takımları Bursa Konya Osmanlı..

  32. YÖNETİM İSTİFA!! Ateş etmeyen tabancayı napalım biz sy başkan. Tabanca gibi takım dedğn ama bu takım ateş etmiyo. Bizr tabanca değil top oynucak takım lazım. Düşün yakamızdan artık basın istifayı gidiniz lütfen! Sizinle olmuyo ne transfer yapılabiliyo ne oyuncu yop oynuyo. Sıkıntının hocadan kaynaklanmadığını sürekli değişen hocalardan anladık. Şimdi sıra sizde eyy yönetim. İstafı basın bir de böyle deneyelim. Geçen sene yapamadıpınızı bu sene yapıp gidiceksiniz sanırım eyy yönetim. İlla kğme mi düşmemşz lazım gitmeniz için. Hakkımı helal etmiyorum yönetim. Bu takım düşerse eğer inş yaptığınız işlerde batarsınız sizde!!!

  33. 30 senedir bursasporu bilincli bir şekilde takip ederim..ben böyle kötü bir takım izlrmedim..düştüğümüz 2004te bile futbolcular daha ruhluydu..her anlamda bukadar berbat bir takım izlemedim.. yazık

  34. Ligin en kötü takımıyız şampiyon bir takım taraftarı olarak sizlerden utanıyorum. Bizim yüzümü yere eğen tüm bu takımda hakkı geçenlere selamlarımı gönderiyorum. Size kötü söz söylemek bile istemiyorum. Bu takımın tüm bursanın gözü önünde bu şekilde erimesine senelerdir seyirci oluyoruz. Bu saatten sonra gelecek başka bir yönetiminde hocanın da Bursaspor’u düzelteceğini düşünmüyorum. Bu seneyi nasıl bitireceğimizi dahi bilmeyerek geçen seneki durumu yaşayacağımız korkusu tüm bursanın üzerinde artık ruhu bitmiş bir takımın ateşi taraftarı ateşleyemiyor. Ne kadar kötü ki bu takımın kaç gol yiyeceğini konuşarak izlemek çook acı. Bursaspor gelecek sezonlarda da eski günlere döneceğini sanmıyorum. Yabancı oyuncular 2 3 tane kalana kadar azaltılmalı gerçek bursa çocuklarını bu takıma kazandırmak zorundasınız bu ruhsuzlar kadrosunu derhal gönderin ve gerçek bursasporlu oyuncuları bu takıma kazandırın bizler armaya aşığız desekte sabrın sonuna gelinmiştir. senelerdir bize yaşattıklarınız yüzünden nasıl uyuyorsunuız bilmiyorum. bu takıma bunu yapan eski yöneticiler şimdi evlerinde yatıyor nasılsa başkanlık bitti. Utanın insan içine nasıl çıktığınızı dahi anlamakta güçlük çekiyorum. YAZIKLAR OLSUN…

  35. Bravo Başkan, Bravo Hoca, Bravo Futbolcu Müsveddeleri ve Bravo Bursasporun Ahtatpotlarının kucağındaki delegeler, haydi size işaret edileni seçin yine, karaktersizler.

  36. Fakir edebiyatı yapan ey Ali Ay Bursasporu bu duruma getiren siz siniz para yok para yok o paraları sercan lara merter lere ve daha nice lerine verirken düşünecektiniz tüzük değişsin. yapilan transfer zararına satılırsa aradaki farkı yönetim karşılasın. Bak bakalım öyle rahat bol keseden harcayabilecekler mi.

  37. Bu Camia nın Haysiyeti Şerefi Gururu Böyle Rezil Futbol Oynatmakta İnat Eden Kisiye Vereceğiniz Tazminat Kadar Ederi Yoksa Göndermeyin !!!
    Ama Bu Takım Küme Düşsede Kalsada Elbet Onla Birlikte Beceriksiz Yönetim De Defolup Gidecek …..

  38. Sorunu ve çözümü daha geçen sene söylemiştik. Sorun Ali Ay ve ekibi, çözüm onların gitmesi. Ali Ay varken kadroda Messi Ronaldo olsa bu takım yine bundan daha iyi olmaz. Kadro kuramaz, kriz yönetemez, futbolcuların moralini yüksek tutamaz, taraftarı ve teknik ekini ve futbolcuları motive edemez, Taraftarı, şehri havaya sokamaz. Sürekli ucuza kaçar, kısacası bir halt beceremez. 2 yıldır prestij bırakmadı, her yerde bursa kümeye dedirtti. Yönetim ve bunlara göz yuman başta amigo selim ve bazı taraftar grupları da istifa etmelidir. Selim gibi cahil cühela gidecek şimdi futbolcuları dövecekler yine yönetim yalakaları, yönetimi dövüş yönetimi, sorun yıllardır orada.

    2
    1
  39. Çok zaman yok hemen istifa edin yeter ali ay yeter hoca john nedir dalga mı geçiyorsun sen bizimle sinanı ne demek lazım bide furkan ne demek lazım sen bu maçı amatör küme maçı mı zannettin söyle kembo yedek yusuf yedek bi sonradan batalla çıkıp yusuf giriyor ilk geldiyinde sana çok güvenmiştim ama her geçen gün kötüye gidiyorsun artık ısrar etmeyin istifa edin bu takıma şok lazım şok

  40. lan bırakın le guenin suçu ne ali ay denen şahıs transfer yapmasın adamlarlda takım ruhu yok sallamıolar bile maçı hepsi maç bitsinde eve gidelim diyolar yusuf erdogan hariç hala la guenemana buluyorusuunz

    1
    5
    1. @ahmetglba yorumuna yanıt olarak

      Anlaşılması gereken işte bu. Oyuncu yönetini ciddiye almıyı sahada oynamıyor le guen ne yapsın? Geçen sene de bir çok hoca değişikliği yaptık sonuç? Son maçla kurtardık paçayı. Yönetim bu gece bırakmalı. Hocayı göndermek büyük hata olur.

      2
      2
  41. kaç sendeir bu lig kazasız belasız bitsin diye dualar ediyoruz,yazıktır bize be arkadaş ,istanbulun itleri kadar bizim sevinmeye hakkımız yokmu , yav her sene şampiyonlukta istemiyoruz,bizim yüzümüzü yere eğmesinler yeter

  42. ne bekleniyordu anlamak mümkün değil sürekli kaybeden bir teknik sorumludan bu saat itibariyle hic bir hamle işe yaramaz bırakın kaybetmenin zevkini cıkarsınlar başkanla nasılsa desek cıkıyorlar biri birilerine yıkıldınız gecmişolsun alt yapıdan takım kurun tecrübe kaznsınlar seneye

  43. 10 kisi kalmisiz dk 60 3 0 donk u alip yasini koyuyor 4 olmus selcugu cikarip ereni alior..fatih terim ufacik cesaretin varsa dk 90daki 11 inle besiktasa fenere karsi da cikarsin…

  44. Ilk önce yönetim acil kongre karari almali daha sonra kulüpte hatiiri ve nazi gecen birisi futbolcularla görüsmeli ona göre Le‘quen konusu degerlendirilmeli sorunun hocada olmadigina inaniyorum kritik durumda ve az bir süre kalmisken antrenör deyisikligi cok riskli resmen gecen yildan beter duruma düseriz ayrica kimi getireceksin kim var gercekten antrönör olarak bavulu elinde bekleyenler harici
    Benim görüsüm futbolcularin tüm tepkisi yönetime yani tamamen duygusal ama sunuda söylemem gerek Le‘quenin kadro istikrarsizligi tam bir rezalet her hafta deyisiklik olmaz
    Ve tabikide gelelim yere göge sigdiramadigimiz Texas‘a acilen en büyük temizlik orda yapilmali kulübe enbüyük zarar verenlerin basinda geliyorlar her hafta ceza ceza iki yilda cezalara verilen ve ceza nedeniyle satilamayan bilet paralariyla bir deyil heralde iki tane twumasi alinirdi
    Ama lüften su zor günlerde duygusal ve nefretle takimdan desteyi cekmeyelim isleri dahada zorlastirmayalim bir düsersen cok kötü olur borc olmus 200.000€ bunu ptt de ne kapatabilitiz nede azaltabiliriz resmen takim Gaziantep Kocaelinden beter olur
    Herkeze saygilar

  45. bu klübün içerisinde o kadar çok kan emici var ki klübüme destek olsun diye bir şey alırken bile korkuyorum. bu insanlardan kurtulmamız ve gerçekten futbol aklıyla yönetilmemiz için düşmemiz gerekiyorsa düşelim artık her sene aynı filmi yaşamaktansa bir kere ölmeyi tercih ederim, ne hale getirdiniz koskoca klübü utanıyor musunuz ? hiç sanmıyorum. siz ancak ceplerinize bakın

  46. Bu durum gerektiriyor ki herkez kardeşim herkez şapkasını önüne koyucak. Yönetimi futbolcusu taraftarı.Bizi bizden başkası bu durumdan kurtaramaz hepimizin canı yaniyo. Yönetim mı değişir antrenörü mü deyisik bilmiyorum. Bu gemiyi kıyıya bırakmalıyız.

  47. Sokağa çıkmaya utanır hale getirdiniz taraftarı yazık yazık.çocuklara Bursaspor’u tutan demeye dilimiz varmıyor.stresten,sıkıntıdan midemizde reflü çıktı,her maç başımda ağrılarla dönüyorum.ben artık maç falan izlemem diyen insanlara tepki gösteriyordum ama artık dayanamayacakları noktaya geldiklerini biliyorum.Allah sonumuzu hayr etsin.böyle giderse ya verem olucaz ya da katil.hayatlarında bir kez bile tuttuğu takımın stadına gitmemiş insanlar kahvede,işte,sosyal medyada Bursaspor taraftarıyla alay ediyor.bu kadar rezillik yeter.önce Başkan ve yönetim,sonra teknik heyet hepiniz defolup gidin.bu arada instagramda bilmem nerde her türlü soytarılığı yapıta sahada ezilen,yok olan futbolcular siz de defolun ulan milyonluk köpekler…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu