Biz kimi yeneceğiz?

Olay Medya Spor Yazarı Erkan Sağlık'ın bugünkü köşe yazısıdır.

Olmuyorsa fazla zorlamanın manası yok…

Bursaspor, Yeni Malatyaspor’u yenemiyorsa oturup düşünmek lazım…

Biz kimi yeneceğiz?

Biraz olsun maçtan önce umutlanmak istiyoruz ama hakem düdüğü çaldığı gibi daha belli oluyor Bursaspor’un kazanamayacağı.

Pas, hücum ve organizasyon hiç birşey yok.

Fransız Teknik direktör Paul le Guen orta yaptık demiş maçtan sonraki açıklamalarında.

Ya arkadaş yaptığın ortaların hangisi hedefe ulaştı. Hepsini rakibe çarptıran bir takımdan bahsediyoruz.

Rakip Yeni Malatyaspor belli 1 puana gelmiş. Ama sen oyunu açacak, üstünlük kuracak bir futbol sergiletemiyorsun be hocam.

Bursaspor’da topu alan stoperlere dönüyor. İleriyi düşünen yok. Hücumda çoğalacak güç yok.

Kimse kusura bakmasın hedefi ligde kalmak olan, 1 milyon 750 bin Euro garanti para alan, vergileriyle birlikte 2 milyon Euro’ya mal olan bir teknik adamın Bursaspor’da işi yok.

Hocanın aldığı parayla takımın bulunduğu durum çok tezat.

Paul Le Guen istifaya Fransız kalıyor.

Ya Başkan Ali Ay…

İstediğiniz kadar iyi niyetli olun elinizi cebe atın ama 2 sezondur futbol bilginiz koca bir sıfır…

Kriz yönetme şansın yok başkanım.

Başkan Ali Ay’a elli kere söyledik; bu takıma futboldan anlayan bırak profesyonelliği amatörce katkısı olacak birini getirin dedik.

Başkan bize İngilizce bilmesi’ lazım’, ‘takımda yabancı çok’ gibi kendisini kandıracak cümlelerle geldi.

Biz bu filmi daha önce gördük Başkanım.

Sen fabrikanda çalıştırdığın daha önce stadıönünden bile geçmemiş personelle koca bir kulübü yönetmeye çalışıyorsun.

Ne futbol geçmişi var Futbol Şubesinin başına getirttiğin Hasan Parlakay’ın?

Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor.

Yeşil Bursa düştü. Heralde sıra Bursaspor’da.

Bir sezonda iki takım düşüren başkan olarak tarihe geçeceksiniz.

Israr etmeyin artık.

Karar için şubatın sonunu da beklemeye gerek yok.

Aday olmadığınızı açıklayın da bu işkence bitsin artık.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. biz bu saatten sonra karabüğü bile yenemeyiz adamların kadro değeri 3 milyon euroya düşmüş vallahada bizim 50 milyon euroluk eşşeklerden daha hırslı ve ruhlu oynuyolar zaten dün kaımpaşa da galatasarayı tokatladı haftaya türktelkom arenada gs bize muhtemelen tarihi bi skor verecek yönetimde sonra hocayı gönderip geçen seneki gibi yusuf yusuf atacak…

    16
    3
  2. Sagbek,solbek bu ligin topla oynama yetenegi en zayif olan oyunculari,onlerindeki Delarge ve Yusufta yetenek bakimindan cok kisitli,orta 3 luden biri olan Agu sanki bir robot ve programi tamamen geriye oynasin diye yapilmis, santrforumuz ise tam bir etkisiz eleman,ne havadan ne yerden,e geriye kaliyor Bostockla Batalla iki topu bilen adam ! Bu ligde 2 kisi yetermi sizce ?

    13
    1. @aziz yorumuna yanıt olarak

      Cidden bu kadar yetenek yoksunu adamı bu takıma nasıl doldurdular aklım almıyor. Barışın defansif yönü iyi top tekniği yerlerde. Ne pas var ne orta var. Delarge’ın tek yaptığı topu alınca içeri katedip topu kaptırmak. Teknik sıfır. Dün özellikle Barış ve Delarge verem etti beni. Yusuf hırslı mücadeleci ama onunda kafa basmıyor. Kembo sezonun ilk yarısı biraz iyiydi, ikinci yarı yerlerde. Stancuyu araki bulasın. Dünkü maçta gol aramak yerine Sadık’ı oynatmasaydı takıma daha çok faydası olurdu. Yine dönüp dolaşıp ucuz etin yahnisi durumuna geliyoruz. Adam gibi 3-4 transfer yapmak yerine bir sürü vasat transfer yapıldı. 300 bin euro ona 500 euro buna toplasan bir adam etmiyorlar. Takım geçen yılın bir tık üstü. Ama ligin kaliteside yükselmiş durumda. Geçen yılki gibi gelen giden 5 atmıyor ama maçta kazanamıyoruz. Sol kanatta oynayan Kembo, Yusuf, Grozav, Aziz,, Onur var sağ kanata ne bekinin yedeği var ne açığının. Nereden tutsan elinde kalıyor.

  3. Bursaspor bana göre dün itibariyle küme düştü.Bu saatten sonra alem-i cihan bir araya gelse Bursaspor’u bu halden kurtaramaz.Ali Ay’da rahat etsin.Bir sezonda iki takımı birden kümeye düşürdüm diye.

    12
    4
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Ne yazıkki ,aynı düşünce deyim, mucize lere kaldık..
      Geçen sezon puan farkı olduğu halde ,normalde düşmüş dük. Şuan sadece 2 maç önde yiz . Önümüzdeki hafta bir maca iner.
      Yine Haruna kaldı, Duva etip , sakatlanma falan olmadan bol şanslar dilerim kendisine

      3
      1
    2. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Aynen dogru soylemissin kardesim..Bir de Bursa dusmes diyenler yokmu sadece duygusal konusanlar.Biz istermiyiz bu takim dussun ama donun bakin bu ligte yenebilecegimiz 4 takim Gencler,Akhisar,Alanya ve Malatya. Biz ne yaptik kimi yendik? Simdi gercekci olalim.Bu hale getirenleri de Allah bildigi gibi yapsin..

  4. trabzon 33 puanla şampiyonluk hesapları yapıyordu biz 27 puanla ah vah edip düştük kurtulmayız nidaları atıyoruz bi insan topluluğu taraftarı medyası ancak bu kadar karamsar ve takımına bu kadar köstek olur tamam futbolumuzda ışık yok ama gs sivasa kasımpaşaya takıldı bjk deplasmanda puan alamıyor altımızdaki üstümüzdeki takımlar çok mu iyi göze hoş futbol oynuyor içerdeki başakşehir maçı dışında ezildiğmiz bi maç yoktu gerçek olan birşey şansız goller yiyoruz ve rakipler bize karşı kapandığını açacak sutu olan futbolcumuz yok belki bostock bu açığı kapatır.

    4
    1
  5. Elin paşası akhisari gidiyor bjk gs fb gibi kulüpleri yeniyor biz yıllardır 1 puanı zar zor alıyoruz.Diğer takımlara haftalardır kaybediyoruz biz kimseyi yenemeyiz bu şartlarda anca şansımızın yanımızda olduğu maçları alsak alttakiler puan kaybetse zorla kurtuluruz düşmekten.Geçen sezon ortasından beri ne düşmesi deyip herkese karşı çıktım olumlu olmaya çalıştım ancak işimiz gerçekten zor bu takım bu kadar harcamayla nasıl en kötü performansa sahip olan takım olur anlayamıyorum.

  6. Bursaspor asla küme düşmez lig bittiğindede 45 puanın altında puanımız olmaz gs maçından sonra herşey farklı olcak galibiyetler başlıcak..

    3
    8

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu