Bostock “Galip gelmiş gibi seviniyorlar!”

Bursaspor'un İngiliz oyuncusu John Bostock, karşılaşmanın ardından kulüp televizyonuna açıklama yaptı.

Rakibin sadece kaybetmemek için çabaladığını ifade eden BostockMutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Çok istedik ancak aradığımız golü bulamadık. Her şeye rağmen çalışmaya devam etmeliyiz. Böyle takımlarla oynadığınız zaman şans bulmak zor. Maç beraberlikle bitse bile galip gelmiş gibi seviniyorlar. Bunlar mazeret değil ama onlara karşı direnci kırmak oldukça zor.” dedi.

29 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Adamlar vatan millet Sakarya defans yaptılar.Sadik ciftpinar resmen defansın bel kemigiydi.Adam bel hizasında havalanan topa bile kafa attı.Bizim kazanma azmimizden çok onların kaybetmeme azmi bize kaybettirdi.Yoksa Malatya top falan oynamadı.

    117
    3
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Aslında geçen haftada böyle olucakdı akhisar 1 puan için çıktı maça ama duran topdan şansız bi gol yiyince yattılar üstüne

    2. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Sadık bildiğin canlı bomba ama biz zorlayamadik adami her top üzerine gitti ne zaman oyun hareketlenecek olsa birisi hep yerdeydi bizdede çilingir olmayınca golü bulamadik malesef buraya gelen anadolu takımlarının çoğu yatmaya geliyo zaten

      40
      1
    3. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Karşısında stancu gibi hareketsiz ve güçsüz santrafor bulunca sadık maçın adamı oldu. Ceza sahası içine sanırım 35’den fazla orta yaptık hiç bir tanesine stancu dokunmadı bile. Bostock ile orta alan toparlandı biraz ama stancu bu saatten sonra zaman kaybı. Umarız sow sağlam döner

      44
      5
      1. @Mert can yorumuna yanıt olarak

        orta diyorsun da bu ortaların hangisi düzgün orta . hele ki delarge ile barışın açtıkları pardon açamayıp önündeki adama nişanladıkları yada tribün e attıkları olacaktı. k bakma da takım ne oynadığını bilmiyor . 2- 3 adamla olacak iş değil .

        16
        1
  2. Maçın özeti de bostock’un açıklaması olmuş. Gerçeçi olalım bizim bu takımları kapandıkları zaman açacak fazla bir silahımız yok. İlk yarı kembo ve batalla ekstralar yapıyordu şimdi sakatlıktan yeni çıkan batallaya kaldık. Bu takımın santraforu yok. Stancu ile artık kendimizi kandırmayalım. Umarım sow oynamaya başlar ve katkı verir. Diğer yandan bu düzey takımların hiç biri bizden iyi değil. Dolayısı ile önümüzdeki maçlarda bizim de galibiyetler almamız sürpriz olmayacaktır. Herşeye rağmen kadromuz geçen seneki kadrodan daha iyi. Bu sonuçlara eleştiri tabiiki olacak ama panik yapmamak lazım. Bu takım bu seneyi orta sıralarda bitirir. Zaten daha fazla beklenti gerçekçi değil

    63
    1. @Pol le gen aydede yorumuna yanıt olarak

      Evet oynamıyorlar. Ben de bu görüşteyim. 1-2 gün önce de yazdım. Haftaya GS maçında canlarını dişlerine katarak oynayacaklar. Reklam için, piyasa değerlerini yükseltmek için, BJK maçında olduğu gibi. Bugünkü maçta oynamadılar, Akhisar maçında olduğu gibi, Kaç futbolsever, kaç yönetici, kaç teknik adam izlerdi ki bu maçı. Onun için önemsemediler.

      20
      1
  3. İyi tarafından bakmak lazım, en azından son iki maçtır topla oynama oranımız rakipten fazla, topu rakibe verip savunma yapmıyoruz eskisi gibi.

    39
    2
  4. eyirci hakem üzerinde baskı yapacağına lay lay lay tezahürat yapıyor.
    Pozisyon yeniden başlayana kadar baskı devam etmeli hakem üzerinde…

    23
    1
  5. Top da bizi sevmedi. Tamam bastırıyoruz ama rakipler kapanınca açamıyoruz. Adamlar 1 puan iyidir deyip oynatmıyorlar. Bu tip takımlar ne yazıkki hala varlar. Zaten elimizde goller atacak güçlü bir golcümüz yok. Tam bir kısır döngü. Allah yardımcımız olsun.

    17
  6. 002-2003 Son hafta lig’de kaldik

    2003-2004 sakarya da 40 yillik cinar küme düştü

    2016-2017 Son hafta lig’de kaldik

    2017-2018 ALLAH yardimcimiz olsun

    17
    1
  7. Arkadaşlar bizmi büyük takımız nedir bütün takımlar bize karşı çok motifi oluyorlar bizim maçlara top oynamadan ya deFans yapıyorlar yada yerel yatarak puan alıyorlar

    13
    1
  8. Seneye Hazırlık yapılmalı çünkü çoğu oyuncu gidiyor…İlk iş: Ali ay ve yönetimini artık göndermeliyiz…şöyle adam gibi adam , futboldan anlayan ,ve de tff ye karşı çıkacak(dik duruş gösterecek)yani Rahmetli İbrahim Yazıcı Başkan gibi bir başkan lazım..2.iş olarak İyi bir sportif direktör gelmeli..ve de scot ekibi değişmeli 3.iş olarakta bursasporumuzdan nem alan kim varsa bursasporumuz kapısından uzaklaştırmamız lazım süha , orhan vs medyacıları vede altyapıdaki kişileri ali turan(bir sürü torpilli soktuğu adam var bu gereksiz adama tekmeyi vurup göndericen) ali ademoğlu(bu adam değil miydi hamza zamında demedi mi ilk 5 e girmezsek istifa edicem diye ne oldu hala yönetimde) fatih pulat ve hasan parlakay vs bunları bursaspordan uzak tutucaksın…scota gelelim jovic , sane , jhon , badu vs bu kazmaları bunlar getirdi scota tamamen değişmesi lazım ve de kubilay , rüştü , onur , sinan , furkan soyalp kiralık gönderilmeli veya satılmalı çünkü bunlar haklarını çok kullandılar…furkan 23 girdi hala patlama yapıcak , kubilay oda aynı vs avrupada elin çocuğu 18 veya 19 yaşında asist yapar gol atar , pres yapar ama gel gör ki bizim furkan , kubilay vs yürümeye mecalleri yok bence çocuklar gitmeli kiralık ve satılık olarak onların yerinede altyapımızdan potansiyelli gelecek vaadeden oyuncular çıkarmalıyız şampiyon u19 veya u17 , u20 , u21 den çünkü altyapıdaki çocuklara haksızlık yapıyoruz….benim söyleyeceklerim bu kadar son sözde diğer arkadaşlarıma(taraftarımıza)

    13
    2
    1. @Kalaycı yorumuna yanıt olarak

      Hemşerim neye göre tirt cikmiŞ bu adam. Maçı özlemedi galiba. Adamın attığı her pas tam isabet. Kaldı ki bu adam daha çok yeni. Bence sow dan bile iyi transfer.

      44
      1
  9. Bostock bahane bulma böyle takım dediğin bizim üstümüzde madem büyük takımda oynadıgının farkındasın oynayıp kazanacaksın adamlar deplasmanda bursa gibi takımdan puan alms heralde sevinecekler.

    5
    33

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu