Bu harekete penaltı vermedi!

Bursaspor, Evkur Yeni Malatyaspor maçında üç puan hasretine son veremezken maça penaltı pozisyonu damga vurdu.

Karşılaşmanın son dakikalarında Bursaspor rakip kalede baskı kurmak isterken sol kanattan gelişen atakta Grozav ceza sahası köşesinde Aziz Behich‘i gördü. Aziz‘in pasına elle müdahale eden Malatyasporlu  Azubuike‘nin pozisyonunda hakem Ali Palabıyık devam dedi.

Bursasporlu oyuncular bu pozisyona uzun süre itiraz ettiler.

Fotoğraf beIN SPORTS’tan alınmıştır.

20 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Başakşehir adebayor ü aldı
    Adam her maç gol atıyor
    Sivas robinho yu aldı
    Adam ateş ediyor
    Biz de ismi cismi belli olmayan Afrikalı oyuncuları aldık Sonra onlardan medet umuyoruz
    15 adam alacağına 5 tane kaliteli adam al
    Sonra bacak bacak üstüne atıp maç izle
    Hey yavrum hey

    89
    2
  2. 6 ayligina kiralanan sow 2 ayi yatarak gecırdi bu yonetimin nesini savunuyorsunuz arkadas. Adam robinhoyu getirdi gecen hafya gol asist bu hafta gol asist sondan 3. Siradaki konua jahovic etoyu aldi sen ya ali ay midir nedir git kardesim bak işine sen

    61
    5
  3. Yahu verdi vermedi.Her maç hakemden penaltı mi dileniceksin.Cikarsin takır takır topunu oynarsin.Atarsin golünü bakarsın yoluna.Basarisiz insanlar bahane üreten insanlardır.Bahane hemen hazır.Malatya yattı,penaltı vermedi,hakem kötü yönetti.Sen gol attın da hakem mi vermedi kardeşim.Penalti vermemişmiş….Tüm suçlu hakem.Malatyaya top ognatmadik ama gol de atamadık diyen kimse yok.

    43
    2
  4. Bu pozisyonu haber yapmanız dahi çok yanlış sayın BURSASPORLUYUZ ekibi, bende lig tv’den pozisyonu tekrar tekrar izledim adamın önce diizne çarpan sonra da karın ve kolundan geçenm bir top var, bu kadar ucuz penaltı bkleyip komik duruma düşmeyin, bizim yapmamız gereken adamların 85. dakikaya kadar BOUTAİP girene kadar forvetleri bile yoktu, kim forvet oynadı anlamadım, bu kadr aciz bir takıma karşı BOSTOCK ve Yusuf’un vurduğu 2-3 şut harici doğru düzgün şutun dahi yok, ceza sahasına 35-40 orta yapmışssın hepsinde SADIK var başrolde adamı maçın adamı yaptık, takımın beceriksizliğine kılıf bulmaya gerek yok, her şey çok net görünmekte

    28
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Rakip kale önüne yapılan ortalar hep defanstan dönüyor. Biz de kafa golü atacak oyuncu yok ki? Bakın Mustafa Mutlu’ya, kafa golünü yine attı, üstelik defans oyuncusu, ama fizik ve topla buluşma hüneri var.

      3
      4
  5. Bazı oyuncular çok formsuz. İlk yarının starı kembo piyasada yok. Badu yeterli değildi şimdi ortada yok. Agu’nun aklı burada değil. Stancu zaten bu takımın oyuncusu değil. İlk defa futbol oynamamaya gelen bir takımla oynadık. Sonuçta bunu çevirecek becerimizde yoktu. İstifa hiç bir şey getirmeyecek. Bu açık. Panik yapmadan destek olalım. Bu kadro ligi ortalarda bitirmek için yeterlidir.

    18
    3
  6. Bu penaltı verilse Malatya ya yazık olurdu. Saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Neden biz bu takımı izlemek zorundayız Bursa bunu gururuna nasıl yidiriyor arkadaş sıkılıyorum Bursaspor u izlerken Le Guen futbolcularım üzgün diyor. Özlüceye bi ağlama duvarı yapalım hepimiz maçtan sonra gider başında üzülür ağlarız önümüze bakarız bırak hacı bırak doğruuu Fransa’ya… ali dede sende eve hadi arkadaş bırakın narayı bu takım küme düşüyor…

    13
    2
  7. Bursasporum ne günlere kaldı penaltılara kaldıysak yantık.penaltı değil…Atıcaksın gollerini fişi çekeceksin bu kadar basit.Bu takımda gitmesi gereken hala çok oyuncu var.

    6
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu