Uzun zaman sonra takıma ödeme yapıldı

Bursaspor'un bu hafta karşılaşacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde futbolculara ödeme yapıldı.

Uzun zamandır maaşlarını alamayan oyunculara bir maaş ödeme yapıldı. Başkan Ali Ay ve Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkan Fatih Pulat maaş ödemesinin yapıldığını futbolculara iletti. Bu gelişme takımdaki morali artırırken diğer kalan maaşların önümüzdeki dönemde ödeneceği belirtildi.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Paralar cebe girdiğine göre takım da köpek gibi oynayacak demektir. Nasıl olsa zamanımızın tanrısı para değil mi?

    123
    16
    1. @Master yorumuna yanıt olarak

      Sen nasıl bir kafirsin aşağılık herif..böyle bir misal mi olur.. sen parayı ilah edinmiş olabilirsin fakat kıyamete kadar tüm zamanların tek ilahı Allah azze ve celledir..

      5
      18
      1. @Aaa yorumuna yanıt olarak

        …Peygamber efendimiz (s.a.v.) buyurdular ki:

        “Herhangi bir kimse, din kardeşine “Ey kafir!” derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner.” (Müslim, 1/319)

        Bence güzel bir hadis, içinde ders alman gereken birtakım şeyler var.

        6
        1
    2. @Master yorumuna yanıt olarak

      sözleşmeler öyle sağlam ki, 2 sene maaş almasınlar, sözleşme bitince faiziyle alıyorlar.Öyle 2-3 ay geriden gidiyormuş falan hikaye..

      5
      10
    3. @Master yorumuna yanıt olarak

      yorumuna tam katılmıyorum. Bıraz arastırırsan Turkıye sartlarında butun klüplerin ödeme konusunda geriden gittiğini görebilirsin. cincon 4 ay geriden gidiyo, mesele para degıl baska bır sey bence

      69
      23
      1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

        O meseleyi biliyorum, yine bu sitedeki bir başka kişi 7 ay geriden geliyor demişti, sen 4 ay geriden geliyor diyorsun, isterse 1 yıl geriden gelsin, oyuncu param gelmiyor diye kapris yapıp oynamamak (kötü oynamak) gibi bir hakka sahip değil; örnek veriyorum, çalıştığın iş yerinde ödemeler bir ay geç gelse kalkıp ben çalışmıyorum ne haliniz varsa görün mü diyeceksin, tabi ki diyemezsin, basarsın istifayı gidersin ya da paran zamanında ödeniyormuş gibi iş yerine maksimum fayda sağlamaya çalışırsın. Açıkçası ben şahsen kapris yaptıklarını düşünüyorum, bakalım pazar günü bu sorunun cevabı sahada verilecek, umarım yanılan ben olurum, saygılar.

        15
        2
  2. Para alamıyoruz diye işini yapmayan,ter akıtmayanın mesleğine,karşısındakilere saygısı yok demektir.
    Hele hele futbolcu olanların PARA için oynamaması asla kaul edilemez.SÖZLEŞMESİ VAR VE NE OLURSA OLSUN O PARAYI ALACAĞI KESİN VE NET.
    BURSASPOR da oyuncuların MOTİVASYON-İŞİNE SAYGI VE TARAFTARA BORÇLU OLDUĞUNUN İDRAKİNDE PROBLEM VAR diye düşünüyorum.

    4
    4
  3. Ödemelerin hepsi yapılmadı arkadaşlar haberleri iyi takip edin sadece geriden gelen ödendi bu takımın paraları ödenmesse bu futbolcular oynamaz açık net Başkan ağlanacağına doğru düzgün sponsor bulup stada gelir elde etsin futbolcuların maaşları ödendiğinde takımın farklı olucağını düşünüyorum

    3
    3
  4. Bu nasıl bir başlık böyle? Amaç nedir bu başlığı atarken acaba? GS deki yerler 7 aydır para almiyormus ama hiç ben paramı alamadım oynamam demiyor adamlar ve lider durumdalar.

    2
    4
  5. EĞER İLERİDE GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZ BÜTÇEMİZ VE GÜÇÜMÜZ OLURSA ,Bunu AL
    İ AY ile olmasını dilerim.Bunca sıkıntının sonucunda birazda iyi ve gururlu günler yaşasın ve yaşayalım.

    2
    5
  6. Hala geriden geliyorsun alacaklar olmus dağ şimdi kredi cektin öbür ay ? Fabrika yönetmek cok ayrı klüp yönetmek çok ayrı olmadı sayın ali ay bu işi beceremedin kötü yönettin

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu