Sakatların durumu karışık!

Bursaspor Kulüp Doktoru Gökhan Özhan, sakatlıkları bulunan oyuncular ile ilgili konuştu.

Kulüp Doktoru Gökhan Özhan “Sow’un bazı problemleri var ancak yaşadığı  bu sakatlık kronik olarak algılanmamalı. Biz Moussa Sow’un Galatasaray ile oynanacak karşılaşmada forma giyebileceğini düşünüyoruz.” dedi.

Batalla’nın da antrenmanlara başladını belirten Özhan “Pablo şuanda gayet iyi durumda. Sakatlığı devam eden Kubilay Kanatsızkuş ve Emre Taşdemir’in önümüzdeki hafta takıma katılabileceklerini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

20 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. ya rabbi sen afrindeki askerlerimize güç kuvvet ver.onlara ve masum insanlara uzanan elleri kır.hainlere aman verme.ya rabbi sen türkü koru müslümanların izzetine ve şerefine uzanan hainleri bağışlama ve bizleri nusretli bir zaferle onurlandır

    90
    40
    1. @murtilli yorumuna yanıt olarak

      ben eksi verdim, burada benim gündemim bursaspor..kafa dağıtalım diyoruz burada da kan, savaş,şehitler..moralim bozuluyor, spor sitesinde bu tür yorumlar hoş değil. batalla oynuyor mu, oynuyor, çok güzel. bitt.

      16
      13
      1. @Fenni yorumuna yanıt olarak

        her şeyin bir yeri ve zamanı var,alakasız yerde alakasız yorum atanı bende eksilerim,bunun vatan hainliğiyle alakası yok,tamamen beğeni toplama çabasıyla yazılmış çocukça bir yorum bence

        53
        18
        1. @adil yorumuna yanıt olarak

          Arkadaşım senin derdin ne? Neden her yoruma muhalefet olma ihtiyacı hissediyorsun? Millete laf çarpınca egonu tatmin mi etmiş oluyorsun? Adam ne güzel dua etmiş ordumuz ve milletimiz için. Madem vatan haini değilim diyorsun niye eksi basıyorsun o zaman? Beğenmiyorsan okuyup geçersin yani, boş yapmanın da anlamı yok ki.

          13
          9
  2. emreyi bilmem de kubilayın sakatlığı psikolojik, adam ilk alanya maçında bi kez yuhalanınca tamamen bitti, bu saatten sonra anca barda bodyguardlık yapar o

    44
    7
  3. Sow a ne oldu adam oynamadan çekip gidecek. Transfer yapanlar. Bu nasıl bir transfer dir. Arkadaş elalem çatır çatır topçu alırken siz ne alıyordunuz. Aslında sizleri pazara göndermek lazım Nerede çürük çarık varsa kendinize alırdınız.

    17
    15
  4. emre ismini görmemiz iyi oldu avrupanın en iyi oyuncusu gösterilen adam 2 yıldır oynamıyor ve konuşulmuyor bi kubilay olamadı adamı bitiren bursaspora menfaat için gelen insanları istemiyoruz

    5
    15
  5. Sercan yıldırım ? Hadi onu geçtim burası darulaceze mi ya kardeşim. Bu emre taşdemir niye bu kulüpte hala körmüsünüz siz ya

    2
    10
  6. Bir birimin,kurumun,hasılı herhangi bir kamu ile alakalı olan yerin idarecisi çok dikkatli,hakkaniyetli,gözüaçık ve basiretli düşünen,duyguları yerine sağduyusu,haklarını korumakla mükellef olduğu insan,hayvan ne ise onların haklarını dirhem yedirmeden,kaybettirmeden koruyan-kollayandır.
    BURSASPOR da şu ya da bu kadar ücret alanların bu paraları helal ettirme derdi,vicdanında oynamalıyım,aldığımı helal ettirmeliyim fikri,kanati yoksa bize onlardan fayda gelmez.İlk fırsatta bunları bu kulüpten uzaklaştırmak şarttır.BURSA ve BURSASPOR için yapılan herşeyin karşılığını bu şehir ve bu takımın taraftarı misliyle ödüyor ve ödemektedir.EY FUTBOLCU KARDEŞİM VE EVLADIM.HARÇLIKLARINI SİZLERİ SEYRETMEK VE İZLEMEK İÇİN VEREN O GENÇ YAVRULARI DÜŞÜNÜN,SİZİN İÇİN KM’LERCE DEPLASMANA GİDİP HER TÜRLÜ MENFİLİKLERDE SİZE DESTEK OLAN FEDAKAR-CEFAKAR TARAFTARINIZI DÜŞÜNÜN VE YĞÜREĞİNİZLE OYNAYIN BU BORÇLU OLDUĞUNUZ İNSANLARA SADECE SADECE SADECE İŞİNİZİN GEREĞİNİ YAPARAK ÖDEYİN.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu