Biletler satışta ama!..

Bursaspor'un pazar günü saat 13.30'da Evkur Yeni Malatyaspor oynayacağı karşılaşmanın biletleri bugün satışa çıkıyor.

Biletler Büyükşehir Belediyesi Stadyumu Bilet Gişeleri, www.passo.com.tr web sitesi, aktif satış noktaları ve N’Kolay satış noktalarından saat 10.00’dan itibaren satılacak.

Bilet fiyatları şöyle:

VIP 1-2. Balkon 200, batı alt tribün 100, Spor Toto alt tribün 50, Spor Toto üst tribün 40, Teksas ve Tofaş tribünü 20, misafir tribün 26 TL.

Profosyenel Futbol Disip Kurulu tarafından Beşiktaş müsabakası ile ilgili verilmiş olan Güney Kale Arkası 123,124,125,126, Kuzey Kale Arkası 109, 110, Maraton üst 216, Maraton alt 115,116,117,118 numaların bloke cezası nedeniyle Beşiktaş müsabakasını bu tribünlerden takip etmiş olan taraftarlar Malatyaspor müsabakasını stadyumdan takip edemeyecek.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Merak etmeyin.Her maç ittire kaktira arkamızdan girmeye çalışan ve bir kısmı da giren alkolik biletsizler sürüsü bu maçta da özel güvenliğin engel olmayışına aldırmadan dan dun girerler.Tarihteki bütün imparatorluklar yönetim zafiyeti sonucu yikilmislardir.Bursaspor’da şuanda bu zafiyetten muzdarip.

    27
    7
  2. Yazık, taşkınlık yapmadan maçı izleyen ama kendini bilmezlerle aynı blokta bulunmasından dolayı ceza alan taraftarlarımıza… işşallah bundan sonra bu kopuklara orada tepki verirsiniz…bu ceza aldıranlar bilinçsiz ve menfaat seyircisidir… taraftar demiyorum

    16
    3
  3. Taraftar suçlu evet ama takımın da yıllardır kötü olması, neredeyse küme düşmemeye oynaması şampiyon olmu bir camianın mensuplarını çok üzüyor, bu üzüntü de gerginlik yaratıyor. Gerginlikte madde atımını, kavgayı, şiddeti getiriyor. Takım iyi olsa, içeride büyük denilen takımları yense, bunların onda biri olmaz. Hep bıkkınlıktan, çaresizlikten, ezilmişlikten bunlar oluyor. Bu psikolojik bir durumun tezahürü. Bunu iyi irdelemek lazım.

    5
    5
  4. Güney kale için bütün bloklar için ceza vardı.Buna bir açıklık getirilirse iyi olur.Bu maçmı bir sonraki maçmı.

    1
    3
  5. Şehirde acilen hir kampanya yapılmalı gazete tv sosyal medyadan Çağrılar yapıp ceza alanların biletlerini devretmisi sağlanmalı.

    1
    4
  6. Kaç bilet satıldı acaba batalla oynayacakmış tv den bakacam ilk 11 de oynarsa belki giderim kapalıya ceza kesmemişler

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu