Sevinmek bize haram!

S Medya Spor Müdürü Spor Müdürü Süha Gürsoy'un bugünkü köşe yazısıdır.

Basın toplantısındaki iki teknik adamın değerlendirmeleriyle yazıya başlayalım…
Le Guen her zamanki gibi hayal kırıklığı yaşamaya devam ettiğini söyledi…
Okan Buruk da Bursaspor‘un büyüklüğünden bahsetti ve ‘Böylesine büyük bir kulübü yendiğimiz için mutluyuz‘ diye ekledi…
Galiba Bursaspor’un Türkiye‘deki ağırlığıyla ilgili haberdar olmayan tek kişi Sayın Paul Le Guen
Geldiği günden bu yana hedefle ilgili orta sıraları işaret eden, takımı ofanstan çok defans ağırlıklı oynatan bir teknik adamın başarılı olması beklenir mi?
Yusuf Erdoğan maça solda başladı, bir ara sağ kanada geçti, maçı solbekte bitirdi…
Jires Kembo sol kanatta başladı, sağ kanada geçti, maçı nerede bitirdiği meçhul…
Emmanuel Badu orta sahada başladı, sağbekten soyunma odasına yol aldı…
Aziz Behich solbekteydi, ikinci yarıda orta sahada oynadı…
Bu dizilişi gören Okan Buruk da kulübede mutluluktan ellerini ovuşturmaya başladı…
Bir takımın kimyasıyla bu kadar oynanırsa yenilgi de kaçınılmaz olur…
Bırakın kaleyi bulan şutu, kaleye şut çekmeyi düşünen oyuncusu yok Bursaspor’un…
Jires kaçak dövüşüyor, Badu sadece Beşiktaş maçında kendini gösterdi, Shehu 3’üncü maçında 3’üncü kartını gördü, yaptığı her hareket faul…
Ekong sahada pimi çekilmiş bomba gibi dolaşıyor…
Beşiktaş maçında methiyeler döşendiğimiz bu takım nasıl olur da bir hafta içinde bu kadar kötü oynar…
Hafta içinde hiç mi çalışmaz bir takım…
Le Guen sürekli geçen yılki travmayı hatırlatıyor ancak kendisi o travmanın atlatılması için hiçbir şey yapmıyor…
Takımın bu hale gelmesinde de kesinlikle yüzde yüz suçlu…
Keza ona hesap sormayan yönetim de…
Le Guen için ‘Koltuğu sallanıyor‘ diye haber yaptığımızda çok tepki gelmişti yönetim kademesinden…
7 maçtır kazanamayan bir takımın teknik adamının koltuğu sallanmasın da ne yapsın…
Bu iş böyle gitmez…
Gittiği takdirde, Bursaspor için tehlike çanları kulağında her hafta çalmaya devam eder…

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Arkadaşlar yerel medya ne yapsın .futbolu yerel medya oynamıyor ki. Takımda gözü yalnız para hırsından başka bir şey görmeyen futbolcu kisvesi var bütün problem onlarda. Yerel Medya gördüğünü duyduğunu yazıyor. 1.İlk önce yönetim. 2.mösyö le guen. 3.futbol cular kendilerini düzeltmediği sürece bu böyle gider. Olanda bizim gibi asgari ücret alıp ta maça giden taraftar lara olur. Ama biz taraftarlar iyi günde de kötü günde de bu formaya asil renklerine aşığız.

    17
    2
    1. @Ayna yorumuna yanıt olarak

      Niye eksiliyorsunuz adamı? Sonuna kadar haklı. Biz yenilince medyanın üzüldüğünü mü sanıyordunuz? Tam aksine köpek gibi seviniyor leş kargaları.

  2. Bu takımın bu hale gelmesindeki en büyük etken medya denen leş kargalarıdır, yalan haber yapıp ortalığı karıştıran da onlar, delegeleri içeriden örgütleyip hakkı olan kişinin başkan seçilememesine neden olan da onlar, başkanı ve hocayı kukla gibi kullanan da onlar. Neymiş efendim tehlike çanları çalıyormuş, anca kendiniz çalar kendiniz oynarsınız. Hainler!

  3. Süha efendi adamlar makara geçiyor sen anlatıyorsun. Büyük takimmisiz yesinler böyle büyüklüğü her sene küme düşmeme mücadelesi vererekmi büyük takım olmuşuz. .medyası bu olanın takimida bu kadar olur.

    2
    1
  4. Ekong efendi geldiğinden beri anca tribüne oynuyor, Türkçe iki üç kelime öğrenip taraftara sevimli görünme çabalarında ama oynadığı futbol berbat ! Hocanın eğer radikal bir karar alması gerekiyorsa ilk işi bu herifi kesip Ertuğrul’a şans vermesi olmalı.

    1
    2
  5. Yazik gunah bu taraftara bu sewdayaa.Akhisar ilcenin merkezinde bu taraftar bursa sehrine armaya formaya laf sőylettirmiyorsa siz futbolcular hocaâ bu sehirde nefes almak size haram olurrr….

  6. Ertuğrul ve Batalla takıma döndü takılın eksiği vardı oturmuş kadro sakatlık nedeniyle dağıldı şimdi Ekong ve sheyşu kesik yiyip kulübede oturdular mı takım da Malatya ve Kayseri maçlarında iyi sonuçlar aldımı tekrar eski haline döner Bursaspor sezon başında oynadığı oyun itibariyle de zaten üst sıralara oynayamazdı iyi sonuçlar bizi heyecanlandırdı kötü sonuçlardan da yönetime ve hoca ya ceza kesiliyor şimdi tekrar yükselişe geçeceğimize inanıyorum Bursaspor şanssız bir şekilde 7 haftadır maç kazanamıyor sakatlarımız ve dış etkenlerimiz var ama devre arasında ben takımın güçlendiğini düşünüyorum güzel günler göreceğiz

    1. @bursasporum yorumuna yanıt olarak

      Merter bu takıma lazım. Shehu ve Agu’yu topla, Badu’yla çarp. BiMerter etmez. Merter kazma mazma ama ruhu var. Buldozer gibi saldırıyo allahsız. Patara kütere. Valla onu bile özledik. Hele O Şamil’i var ya. Ah ulan mumla arıyom be.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu