Le Guen “İkinci yarı daha iyiydik ama…”

Akhisarspor'a 1-0 mağlup olan Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen, "Zor bir dönemdeyiz. Buradan hep birlikte olursak çıkarız" ifadelerini kullandı.

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, karşılaşma sonrası önemli açıklamalar yaptı.

Fransız teknik adam, “Zor bir dönemin içindeyiz. Ama savaşmaya devam etmeliyiz. Çünkü tek çıkar yolumuz bu. Bugün savaşma ruhu eksik değildi. Elimizden geleni yaptık ama bazen de yetmez. Buradan hep beraber olursak çıkarız” dedi.

İlk 11’deki Delarge-Kembo değişikliği ile ilgili olarak Le Guen, şunları söyledi: “Bir seçimdi bu. Jires’in idmanlarda daha iyi olduğunu düşündüm ve bu seçimi yaptım. Bir kişinin durumu ile alakalı bir pozisyon yok. Genel bir problem var.

Paul Le Guen sözlerine şöyle devam etti:

Birlikteliğimiz yerindeydi. Rakibimize çok duran top verdik. İkinci yarı daha iyiydik. Ceza alanına daha fazla top taşıdık ama sonucu alamadık.”

69 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Celal yorumuna yanıt olarak

      Sonlara doğru kim nerde o bile belli değildi. Takımla çok oynama kadronu belirle taktığını belirle yada yapamıyorsan istifa et.

      41
      12
      1. @Bursaspor yorumuna yanıt olarak

        Yönetim ve teknik kadro derhal istifa etmelidir bazı futbolcular vakifkoye gönderilmesi gerekir kalan kemik kadroyu da iyi organize eden Yılmaz Vural teknik direktörlüğe getirilip kümede kalmak için bir umut olmalıdır

        30
        7
        1. @Samet yılmaz yorumuna yanıt olarak

          Yılmaz vural da olabilir ama o bizi anca kümede tutabilir yani en iyi ihtimal 14 15 nci yapabilir gibime geliyor . Eğer takımın çıkışa geçmesini iyi top oynamasını istiyorsak Ersun Yanal getirilmeli . En azından hücüm futbolu oynatan bir hoca bu leguen gibi korkak değil .

          12
          11
    2. @Celal yorumuna yanıt olarak

      Le Guenin:” Bugün savaşma ruhu eksik değildi. Elimizden geleni yaptık.” Biz başka maçı mı izledik. Akhisar skoru güvenceye aldı seninde orta sahada top çevirmene izin verdi. Kandırma kandırma artık burada futboldan anlamayan taraftar yok burası umman değil.

      44
      5
      1. @Yeşil Bursa yorumuna yanıt olarak

        Aynen katılıyorum.Akhisar bizim dönme dolap gibi ceza sahasıdışında top çevirmemize izin verdi.Lodosla birlikte tek bir şut çekemediniz.Bal yapmayan arıydık.Akhisar istediğini aldı.Sen ellerin bağlı sinema seyreder gibi seyretmeye devam et.

    1. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

      Aynen, Top ayağın gelen oyuncu kime atacağını bilemiyor. Top ayağına gelen oyuncu ileri bakıyor, tüm oyuncularımız markajda, sağına soluna veriyor. Topu yeni alan oyuncuda aynı. İleri bakıyor, top verecek adam bulamıyor. Oda yanındakine veya arkasındakine veriyor. Akhisar oyuncuları çok iyi adam adama markajla oynadı.
      Ayağımıza top geçti, atağa kalkacağız geri dörtlü bir birine pas veriyor. Çünkü ileride pas verecek arkadaşını göremiyor. Hepsi markajda!
      Uzun paslar yerini bulmuyor. Verkaçlar başarısız, top kaptırılıyor. Oyuncularımız çabuk, çevik değil. Rakip kale önüne yapılan ortalarda kafa vuracak oyuncumuz yok. M:Yumlu’nun bu şekilde ilk kafa şutu avuta gitmeseydi, goldü. 2.sinde baktı kafa vuramayacak, sırtı kaleye dönük, topuk vuruşu ile golünü yaptı, o da gol olduğuna şaşırdı.

      1. @Refik from Teleferik yorumuna yanıt olarak

        Noldu terbiyeli kardeş takım kümeye düştüğünde de alkışlayacak mısın? 6 maç kazanamayan alanyadan fark ye 12 maç kazanamayan akhisara bin tane taraftarının önünde pozisyona bile giremeden yenil. Sonra hayal kırıklığı yaşıyorum açıklaması yap.ertesi gün trilyonları cebe atmaya devam et. Sefası benimse cefası da benim ben taraftarım ve haklıyım işine gelirse..

        8
        7
      2. @Refik from Teleferik yorumuna yanıt olarak

        Noldu terbiyeli kardeş takım kümeye düştüğünde de alkışlayacak mısın? 6 maç kazanamayan alanyadan fark ye 12 maç kazanamayan akhisara bin tane taraftarının önünde pozisyona bile giremeden yenil. Sonra hayal kırıklığı yaşıyorum açıklaması yap.ertesi gün trilyonları cebe atmaya devam et. Sefası benimse cefası da benim ben taraftarım ve haklıyım işine gelirse..

        8
        3
  1. adamlar haftaiçi kayseride kupa maçı oynuyor. bugün maçta bizden daha diriler,daha hırslılar. bir motivasyon sorunu var.

    46
  2. 52 yaşındayım. 46 yıldır Bursaspor’umun peşindeyim. Aldığım terbiye ve eğitim sana küfür edemeyişimin önündeki en büyük engel. Sen de şansını fazla zorlama istersen. ÇAPSIZ !

    24
    3
    1. @Akcalarlı yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim tamam yazına katılıyorum ama bu takım bjk maçında batalla yokken 2-2 berabere kaldı. Son dakikaya le Guenin değişikliğine kadar yani Sence de hocada bi taktik analizi yokmudur ya..

      10
  3. Ne savastin hoca her gelen ilk 25 dk.sikiliyo 1-2 tane sonra kapanıyor senin oynamana izin veriyo ne mücadelesinden bahsediyon. Şunun tam tersini sen yap allah aşkına

    19
  4. Kembo ne zamandır düşüşte delarge da iyi mi desen değil ama kemboya tercih ederim. Badu bursaspor için bitmiştir ısrar niye shehu bostock grozav yusuf delarge seçim böyle olmalıydı.

    16
    1
  5. Lee guen senin mac içindeki saçmalıkların kimi nerde oynattığın belli değil bu saatten sonra bize iyi oyun oynatma 3 puanları almaya bak bize gecen sezonu hatırlatma ayrıca bu oyuncuları hepsini sen aldırdın sorumluluk al istifa et bu takım hocasız kalmaz ligde en kötü takımız ali başkanda sende sakın mayısta başkanlığa aday olayım deme 2sezondur para yok diye ağlıyorsun.

    16
  6. Nerden iyiydik Sayın hoca efendi, ben bu takımı bu kadar aciz, bu kadar beceriksiz, 3 pası bi arada yapamayan görmekten bıktım artık, idmanlar da sürekli kondisyonerini çalıştıracağına, çabuk pas yapmayı ögretmelisin, seri atağa çıkmalarını çalıştırmalısın, artık bahanelere de sığınma elindeki kadro kaliteli ve yeterli, senden ŞAMPİYONLUK beklemiyoruz bunu verebilecek kapasite de olmadığını anladık zaten, senden bu takım ligde tutmanı kabus yaşatmamanı bekliyoruz, sezon sonu da gerek BAŞKAN, gerek de TEKNİK HEYET ve bir çok futbolcu ile yollar ayrılacaktır, biri bizi kurtarsın artık şu çileden

    14
    1
  7. Asla yenilmememiz gereken Alanya ve Akhisara yenildik. Bu çok kötü oldu.
    Topu rakibe veren , karşı tarafın hatasını kollayan oyun anlayışı ligin 2. yarısı iflas eder.
    Bu konuda şimdiden uyarı yapılmazsa sonra başımız çok ağrır.
    Türkiye liginin 2. yarıları sert oynanır, orta sahada kembo gibi delarg gibi mücadele gücü olmayan
    adamlar oynatılmaz. Ön liberoda topla çıkamayan shehu yanlız oynamaz orada Badu değil Agu oynar.
    Daha ; içi içe geçmiş Ali Cengiz oyunlarının başlayacağı haftalar gelmeden hocaya çeki düzen verilsin…
    Bu acemilikle başımız belaya girecektir.

    13
  8. 2nci yari iyimis bitane sut yok bitane organize atak yok sade savunma yapmaya calisan takim 45dkka top oynayamayan kembodan umut bekliyon her mac deneme tahtasina ceviriyon takimi goruyosun boyle gitmiuo kardesim radikal bi deisiklikler yap baska adamlari dene ama 3liralik topcuda 10liralik kazac beklersen diblerde gezersin yazik isallah dier takimlar daha kotu oynar

    12
  9. Arkadaşlar, takımı rahat bırakalım. Haketmedikleri halde avazımız çıktığı kadar bağırdık, yanlış yapmışız. Kombinesi olanlar stada gitsin, Leguen gibi maç izlesin, sonuçlara üzülmesin, çayını içsin, çekirdeğini çitlesin. Diğerleri ailesi ile sevdikleri ile ilgilensin. Hatalı olan biziz, bu ruhsuzlara haketmediği değeri veriyoruz….

    12
  10. Senin gibi korkak bulundugu takimin onemini kavrayamamis hocayla olmaz le guen bu isler. Koskaca Bursaspor akhisar gibi koy takimina karsi pozisyon bulamiyorsa birakip gitceksin sorun sen de.

    11
    3
  11. Ali Ay yanlışlarına yabancı hocada ısrar etmekle devam etti.çünkü geçen sezon son maçta ligde kalan takımın başına yabancı hoca getirmek intihar olur.

  12. Benim anlamadığım bir haftada ne değişti beşiktaş maçındaki mücadeleye bak bu maça bak bu kadar ruhsuz bir takım olabilirmi geçen hafta yere göğe sığdıramadığımız Yusuf bu hafta yerlerde sürünüyor zor bela bi pozisyon yakalıyoruz adam sıfırdan kaleye vuruyor kaldır bi kafanı bak arkanda iki kişi boş bu kadarda yeteneksizlik olmaz arkadaş maç seyrederken kalırsan öleceğiz hocada kendine bi çeki düzen versin o da ALİ AY gibi ağlak olmuş her maç sonrası masal dinlemekten bıktık hoca adam kaydırmayı bırak Kembo dökülüyor neymiş antremanda iyiymiş bize antreman topçusu değil maç kazandıracak adam lazım nokta.

  13. DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM YİNE SÖYLÜYORUM VE HEP SÖYLİYECEĞİM İRFAN BUUUUUUUUUUZZZZZZZZ BAŞKA SI TOPARLAYAMAZ BİZİ BU FRANSIZ BİZE FRANSIZ

    9
    1
  14. Sayin Le Guen birlikte olalim derken taraftardanmi bahsediyor yoksa kendi ile futbolculr arasinda olan problemlerdenmi? Ben sorunun ilk once futbolcularda sonra teknik heyette daha sonra yonetimde en sondada taraftarlarda oldugunu dusunuyorum.

  15. Yuuuhhhh yuuhhhhh tam 12 mactir kazanamayan takıma yenildin hoca. Insan bi utanir. Demek oluyor ki bu takım sadece bizi yenebilmis. Azıcık gurur yap dimi yenilme. Yenilmeeee gerekirse 2 tane kaleci koy ama kaybetme( sözün gelişi tabiki) Japon hoca yada futbolcular olsaydı Harakiri yapardı. 12 mactir kazanamayan takıma yenilmeyeceksin gerekirse tek kale oyna 10 kişi ile savunma yap ama yenilme Yenilmeeee yenilmeeeeeeeee….

    8
    4
  16. Bak hoca 14 maç var hiç kazanacagim diye kendini kasma.14 maç var ve kaybetme valla artık bıktık yenilmekten. 14 maç 14 puan demektir. Bu sene 40 puan alan düşmez(Gerci biz o alanda da Avrupa 1.si olduk ) Misal Malatya maçında başla taktik yapacaksın ne yapacaksin bilmem ama artık ye-nil-më. ….

  17. İyi mı ben maçı mı izlemedim Akhisar golden sonra geri çekildi de top bizde kaldı hocam senin de yapman gereken şey belli başkan istediğin verdiğin listede ki oyuncuları almıyorsa sende bırakacaksin ki başkan da bırakabilsin başkanın agizina bakip takımın transfere ihtiyacı yok dersen sonuç ortada olur köy takımı yener bizi. Forvette stancu olursa biz daha çok mağlubiyet alırız düşünmek bile istemiyorum ama küme bile düşeriz.

    6
    3
  18. Yönetim uyuma TD. ultimatom verin.Her maç öncesi takımı tampa alın.5 puan farkı koruyamadık ve ümit verdik Akhisar’a.Pozisyonumuz bile yok.Barış a alternatif aldığımız adam ne oynadığı belirsiz ve Barış hala sağ bekte.Elindeki kötü aldığın topçudan iyi vay anasını yav.

  19. o genel problemi hocam acıklayın. Problem ney. Yönetim mi oyuncular mı. Size sahip cıkan bunca taraftar bilmeli artık…Sabır kalmadı birlik olmak İnandığımız kişiler ile olmalı. Bizler inanmıyoruz artık başarının geleceğine. Açıklayın artık birinizden biri gidecek.

  20. hoca istifa böyle ruhsuz futbol istemiyoruz futbolcular utanın ilce takımına mağlup oluyorsunuz.12 hafta galip gelemiyen takıma mağlup olduk.demekki diğer takımlardan en kötüsü bizim takım.alın saffet susiç adam gibi futbol seyredelim.leguen herşeye fransız
    kembodan ve aziz behiçten ortesaha yaratmaya çalışıyor.macı okuyamıyor.en büyük bursaspor.

  21. Senin bu takıma ne oynattığın belli değil Mösyö ! Ligde bütün takımlar iyi kötü bir oyun planları var , ne oynadıkları belli . Ama bu adam yemin ederim ne oynattığını bilmiyor . Bu durum doğal olarak oyuncuları da etkiliyor . Ne yapacaklarını bilemez halde sahada oyuncular . Hiçbir plan hiçbir taktik hiçbirşey yok sıfır . Oyuncuların nerede oynadıkları belli değil . Her hafta diziliş değişiyor oyuncuların yerleri değişiyor . Artık bu takıma verebileceği bir şey olduğunu düşünmüyorum bu hocanın aksine zarar veriyor . Ersun Yanal getirilmeli takımın başına . En azından bu korkak ve rakibin üstünlüğünü kabullenmiş ve ezik futbolu oynatmayacağından aksine hücum futbolu oynatacağından eminim .

    3
    3
  22. Hoca alakasız demeçler vermeye başladı kendini göndertip tazminat peşindemi dir anlamadım.bu demeçten sonra onun için bursa görevi bitmiş gibi duruyor.bence kaldigi her gün bursaspor un ivmesi aşağı doğru gider.
    Takımda güç yok kondüsyon yok kollektif takım ruhu yok herşey ay gibi ortada gözüküyor..

    3
    1
  23. Ağlak ali ay para yok para yok diye diye anasını ağlattın koca kulübün. Defol git beceriksiz. Futbolun f sinden anlamayan kişiler Bursaya başkan olursa bu takıma düşmek farzdır sen ağlamaya devam et. Koca bursasporu küçücük bir takıma çevirdin çapsız.

  24. Adam bildiğin taraftar ile kafa buluyor. Le Guen sen korkağın tekisin. Yönetim siz futboldan anlamıyorsunuz. Futbolcular (Harun ve Aziz hariç) hepiniz kaçak savaşıyor ve sadece göz boyuyorsunuz. Artık yazık bu taraftara, aldığınız paranın hakkını verin artık. Yoksa bu yıl geçen seneden daha hazin bir son bizi bekliyor. Bunun sonucu emin olun kimse için iyi olmaz

  25. 2.YARI IYI OYNADIK DEMIŞDE AKHISAR SATEN SAVUNMA YAPTI TABI IYI OYNARSIN ..VE KALEYE ŞUTUMUZ BILE YOK YAZIKLARIN OLSUN BOYLE FUTBOLA.MALATYA MAÇINDA BUYUK REVIZYONA GIDILMELI BAŞTA KALECI HARUNDAN BAŞLANMALI STANCUYA KADAR ..

    1
    2
  26. Hep birlik değilmiyiz sanki? 2.yarıda daha iyiydik te sonuç? Gol atamadıktan sonra, mağlup olduktan sonra. Şansızlık diyebiliriz belki, Bir oyuncumuzun ortaya güzel bir kafa vuruşu vardı, top Stancu’nun ayaklarından döndü, yoksa goldü, sanki rakip takımın defans oyuncusu. Oyuncular rakip kale önünde arka arkaya olmaz, yan yana olur.

  27. le guen beyfendi ben tabelaya bakarım ikinci yarıymış yok ilk yarıymış yok son 10 dk…sonuç olarak takımı 90dk olarak değerlendir.90 dk rakibe kendini oyun olarak kabul ettirebiliyomusun pedalı çeviriyosun ama boşa çevirdiğinden haberin yok le guen…kendine gel bazı futbolcular kandırıcı oyun oynuyorlar uyan uykudan.

  28. Hocam sen belli ki bu helvayı yapamıcaksın Bursaspor un kadrosu ne g.birliği ne, ne Alanya ya, nede akhisar a yenilecek bir takım değil Avrupa futbolundan çok uzak kalmışsın bu da senin formunu fazlasıyla geri götürmüş bence daha fazla zorlama bırak.

  29. her mac aynı istesen bukadar az pozisionu olmayan mücadele yok yaratamasın böyle takım yedi mac az değil nerdeyse bir devrelik mac kaybetmişsin nezaman iyidin anlayamadık oyuncular seni takmıyor varlığn bile hisetmiyorlar nasıl düzelir baya büyük temizlik lazım cifliğe dönüşmüş bursaspor

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu