Moussa Sow’dan kötü haber!

Bursaspor, Süper Lig'in 21'inci haftasında oynayacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Basına kapalı yapılan idmanda teknik direktör Paul Le Guen, takımına taktik çalıştırdı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Yeşil-beyazlılar, son bölümde taktik çalışma gerçekleştirdi.

Kasık adalesinde ağrıları artan Moussa Sow, sakatlıkları süren Pablo Batalla, Cristobal Jorquera ve Emre Taşdemir‘in tedavilerine devam edildi.

Sow‘un Akhisarspor‘a karşı oynaması iyice zora girdi.

Golcü futbolcunun önce Akhisar maçında oynamasının zor olduğu ve en yakın Cuma günkü idmana çıkacağı bildirilmiş, daha sonra da Çarşamba günü takımla birlikte çalıştığı görülmüştü. Ancak Sow‘un ağrıları bugünkü çalışmaya katılmasına engel oldu.

32 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Mk yorumuna yanıt olarak

      Burda eksileyenlere soruyorum, adam geldıgınden beri oynadıgı maclarda adam gibi katkısını gördük mü? istanbula geldıgınde 8tas arayıp “bekle bız gelıyoruz” dıyo ve nedense 8tas macında sakatlanıyor adam hemde son dakıkada acaba neden ?

      23
      78
      1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

        Yaşın büyük ihimal 15 falan. Daha beynin çıkmamış buraya saçma sapan yorum yazıyorsun. Ben hayatımdaki bu kadar saçma yorum okumadım. Kafandaki soruların cevabını sahaya çakmak pet şişe atan abilerine sor

        14
        2
      2. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

        İyice paranoyak oldunuz be kardeşim adam oraya gitmek istese zaten giderdi bırakın artık eziklenmeyi çıkarın kafanız dan bu durumu adam bizim futbolcumuz ve ilk defa biri sakatlanmıyor bizim bu seneki kronik problemimiz

        14
        3
      3. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

        Bu kadar komplo meraklısı olma, yazdığın şey ne kadar saçma, neyin kafası merak ettim doğrusu. adam bizim oyuncumuz bizden para alıyor ve türkiyede bir fenerbahçede oynamış niye beşiktaş maçında oynamasın bjk ile ne bağlantısı var, niye boyle bişey yapsın? cahil cahil konuşma .

        15
      4. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

        Adam çıktığı ilk maçta kondisyon eksikliğine rağmen ilk yarida pres yapan, arayan, uğraşan tek oyuncuydu. Alanya maçındaki golde yusufa ara pasini atan da oydu. Ama gel gör ki bu iki macta takım çok kötüydü ve adına yakışır goller atacak şansları takımın kötülüğünden dolayı bulamadı. Şimdi de sakatlığı var ben eminim ki arkasında bostock batalla gibi oyuncularla oynamaya başladiginda(malatya maçı) ne kadar iyi olduğunu hepimiz görücez. Sakatlığı konusunda ben de endişeliyim ama adam sakatliktan dolayı 2 maça çıkamadığı için ÇÖP yani futbol için yeteri kadar yetenekli olmadığını iddia etmek çok saçma.

        15
  1. adamda sıkıntıı yok Sıkıntı yönetimde . Neymiş gelecek yılın kadrosunu yapıyormuş. Gelecek yılın kadrosunu düşünen adam sow a vereceği 800 bin euronun 400 bin euro tuwamisi 400 bin euro da poko ya ekler 2 tane 23 yaşında adamları tapusuyla alırdı. nedesem boş…

    25
    3
  2. Hayır hazır olsa ne olacaktı ki. Zaten yanlış transfer. Çok çok iyi olsa bile atacağı gol 5 yada 6 idi. Buna verecegimiz 800 bin euro ile Tsunami farkını oderdik. Yada poko alınırdi. Düşünsenize orta sahada Poko Bostock ve Batalla…

    20
    2
  3. YİNE ARA TRANSFER,YİNE BİE HATA..SAKAT ADAMI TRANSFET ET,YARIM SEZONLUK MALİYETİ 800 BİN DOLAR..ONDAN SONRA ÇIK ,MALESEF PARAMIZ YOK..DİYE SIZLAN..YAHU ADAM BİR KERE KAZIK YER, AYNI KONULARDA DEVAMLI HATA YAPARMI..MENEJERLERİN HER SAGLIK KURULUŞUNDA ADAMLARI VAR..VERDİLERMİ BİRKAÇ BİN DOLAR..SAKAT ADAMA BİLE SAGLAM RAPORU ALIRLAR…………………

    13
    2
  4. önce insan olun adam olun sonra da yorum yapın.Sow transferine %90 evet dedi, kalan %10 bile merak ediyordu performansını. Herif yarım sezon 2milyon euro alıyor,bizden aldığı 800..Neden geldi? Dünya kupası kadrosuna girmek için.Önümüzde daha 13 maç var. 2 tane maç kazandırsa 4200 para yapar ve maliyetini karşılar.Şimdiden çöp transfer demeyin. Sezon bitince anlaşılır kazandırdığı ve kaybettikleriyle..La hepiniz oradaydınız diye bir laf var..Transfer olsun diye f5 tuşlarını parçalarsınız, iki olumsuz habere hemen çöp..Asıl çöp sizlersiniz muhteremler.

    10
    5
  5. Arkadaşlar saçma sapan yorum yapmayın.Çöpe giden para falan.Sezon başında bu adam bize gelseydi herkez zil takar oynardı.Adam gelmiş maçta veya antramanda sakatlanmış bunda suçlu yönetimmi yoksa futbolcumu.

  6. Ulan Yüreğime indiriyodunuz. Tamam bu haber normal bu maç oynamasın bir sonraki maça çıksın gümbür gümbür yeter o.

    4
    1
  7. Buda müzmin sakat ali ayın çöpe attığı 800 bin euro daha sonra 10 milyon verdi verse nolur 30 milyon gitti aldığı çöplere

    4
    1
  8. Bu adama 800 bin euro verecegimize bonservisi ile genç patlama yapmak isteyen bir bakambu bulabilirdik piyasada forvetten çok adam yok 32 yaşında adama bu para çok

    2
    1
  9. Le Guen Kayodeyi fazla maç oynamadı,bana hazır adam lazım deyip almadı,Sowu aldı,acaba Sow hazırmıydı ? Kayode en azından tam idman yemiş,bazı maçlar 11 bazı maçlar oyuna sonradan girmişti ! Tuhaf bir Le Guen davranışı daha !!!

    2
    4
  10. Moussa Sow, Türkiye’de futbol dışında projeleri olduğu için buraya dönmek istedi. İş gereği Türkiye’de yaşamak istiyordu. Göztepe, Antalyaspor ve Konyaspor’a önerildi ancak kabul etmediler. Tek kabul eden kulüp Bursaspor oldu, sağlık sorunu gelmeden önce apaçık ortadaydı. (Twitter’da biri yazmış Samet çayır)

    1
    1
  11. forvet alsak taraftara dert oluyor almasak ayrı dert stancu olmaz kubilay olmaz o olmaz bu olmaz diye ağlayıp forvet transferi iste sonra neden alındı diye veryansın et sakatlık bu işin içinde malesef ki var.

    1
    1
  12. Adam hazir deyil niye herkes bunu belirtenlere saldiriyor. Yine taraftar sorgulaniyor profesyonel olan futbolcular parayida alan onlar

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu