Ekong, Agu ve Shehu’nun forması belli oldu

Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na katılacak olan Nijerya Milli Takımı'nın kupada giyeceği formalar belli oldu.

Nike firmasının hazırladığı ve Nijerya‘nın 2018 Dünya Kupası‘nda giyeceği iç saha forması; antrenman ve kamp ürünleri tanıtıldı. Nike‘ın ürünleri ile Dünya Kupası‘nda yer alacak tek Afrika takımı olan Nijerya’ya ekstra özen gösterildiği ifade edildi.

Nijerya’nın Dünya Kupası kadrosunda Bursaspor‘dan Ekong, Agu ve Shehu‘nun da yer alması bekleniyor.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bunlardan para kazanacak dimi Bursaspor. Avrupa şampiyonasında ödeniyordu. Ağu için alamayız ama Shehunun parası oradan çıkabilir. Ayrıca Aziz Behiç var…

    23
    2
  2. Arkadaşlar akhisar deplasmanına aracımızda 4 arkadaş için yer vardır otobüs kaldirmıyormuş kulüp galiba kişi başı 35 tl alıcaz ben varım abi diyen 05395700494 ulaşabilir 16 kişilik bir kadro olucaz araçta hepsi kendi insanımız yabancılık çekmezsiniz

    1. @Servisći ümit yorumuna yanıt olarak

      Fiyata ikram dahil mi? Ücretin içine 2 kutu Efes Extra katarsanız bana uyar. 3 kutu da ben alsam, 5 kutuyla Akhisar’a kadar idare olurum. Bi torba da leblebi alsam, oh.

      1. @MEHMET Ü. yorumuna yanıt olarak

        Bravo Mehmet. Aynen öyle. Çünkü Afrikada diğer tüm milli takımların neredeyse hepsi Puma giyiyor. Puma bütün Afrikayı simiş süpürmüş. Ama oraya daracık jarse forma yapıyorlar. Üste yapışıyor. Bizimkiler gibi bol Puma değil.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu