Tofaş ile Timsah Arena görüşmeleri sürüyor

Olay Medya Spor Yazarı Cevdet Altınel'in bugünkü köşe yazısından alıntıdır.

Fatih Pulat, Tofaş ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Pulat, “Görüşmelerimiz yalnız stat isim hakkı konusunda değil. Tofaş binlerce yan sanayisi ile Bursa’nın temel yapı taşlarından bir kuruluş. 3 hafta önce bir görüşmemiz oldu. Sponsorluk konusunda neler yapabileceklerini konuştuk. Geri dönüş bekliyoruz. Onun dışında stat isim hakkı için Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri’nde faaliyet gösteren firmalar ile de görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda siyasi olarak destek gerekiyor” dedi.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Beceriksizlik böyle bir şey aylardır sponsor bulamıyorsunuz, halbu ki bu stad para basması lazım;
    Stad isim hakkı : 10 MİLYON TL
    Stad tribün hakları 2 katlı Maraton ve Vip de göz önüne alınırsa 6- sponsor olur: 12 MİLYON TL
    Stad kapı sponsorluğu 80-kapı : 16 MİLYON TL
    Forma göğüs, kol, şort, sırt sponsorluğu : 7 MİLYON TL
    75 -Adet Loca: 200 BİN TL * 75-ADET= 15 MİLYON TL
    sadece bu alanlalrın satışından kulübe 60 MİLYON TL gibi ciddi bir rakam girmesi gerekir, bunu yapacak vizyonda yöneticilere ihtiyaç var

    9
    6
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Maalesef gününüz futbolunda 60 milyon tl önemli bir para değil çünkü işler tl ile dönmüyor. 12.8 milyon euro yapar ve bu para da çok bir şey değil.

    2. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Sen varsın koy yönetime adaylığını bak her şey ne kadar kolay 2 günde yaparsın anlaşmaları rahat rahat yönetirsin takımı

      8
      3
  2. Mayısta ki Fenerbahçe kongresi sonuçlanıp Ali Koç’un durumu belli olduktan sonra anca TOFAŞ konusu neticelenir.
    Ali Koç başkan adaylığını tehlikeye atmamak adına adım atmayacaktır.Geçen bu tür haberler çıktığında yalanlama yaparak bizim yönetimi suçlamıştı.

    4
    1
  3. Yeni hiçbişey yok ! 2 sene öncede aynıydı,stad ismi satılacak BEKLİYORUZ !!!! Arsalar Belediye desteğiyle alınacak,imar çıkartılıp satılacak BEKLİYORUZ !!!!! Hiçbir tane yeni ve akıllı bir proje,stadın bitmesi konusunda baskı,stadın bitmesi demek altındaki mağazaların kiralanması vs.vs. konusunda bir gelişme varmı yok !!! Demekki bu kadrolarla olmuyor ve olmayacak !!!

    3
    2
  4. Bir kere Genel müdürümüz geçen hafta Tofaş basketbol takımı ile yaptığı açıklamalar nedeniyle TOFAŞ camiasının tepkisini cekti. Bunun farkında bile olmayan yöneticimiz hala yanıt gelecek diye bekliyorsa vay anam vay.

    Başkan “en büyük Bursasporlu Benim” dediği gün kendini bitirdi. Çünkü bu tür konuşan bir adama iş dünyası destek vermez.

  5. Ali KOÇ Camiasına yaranmak için dediklerinden sonra şu tofaştan nefret ettim,Bizi Tofaşa muhtaç gibi gösteriyorlar varsın olmasın biz kendi yağımızda kavrulalım

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu