Yusuf’a milli davet geliyor

Yükselen formuyla A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun da dikkatini çekti.

Rumen çalıştırıcının, 23 Mart’ta İrlanda ve 27 Mart’ta Karadağ ile oynanacak hazırlık karşılaşmalarının aday kadrosuna tecrübeli futbolcuyu da çağırması bekleniyor. Tayfur Havutçu, Akhisar veya Malatya maçında Yusuf‘u gözlem altına alacak.

Bursaspor‘da son haftalardaki formuyla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Erdoğan‘a A Milli Takım yolu gözüktü… Sezon başında Trabzonspor‘dan transfer edilen ancak yaşadığı sakatlıkların ardından katkı sağlayamayan  tecrübeli futbolcu, yakaladığı çıkışla A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu‘nun da dikkatini çekti. 2-2 sona eren Beşiktaş karşılaşmasındaki formuyla taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği 25 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada en büyük hayalinin ay yıldızlı formayı giymek olduğunu açıklamıştı.

ERTUĞRUL DA ÇAĞRILABİLİR

Rumen teknik adamın, yardımcısı Tayfun Havutçu‘yu pazar günkü Akhisarspor veya önümüzdeki hafta oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçlarından birine göndermeyi düşündüğü öğrenildi. Mircea Lucescu‘nun Yusuf‘u 23 Mart’ta İrlanda Cumhuriyeti ve 27 Mart’ta Karadağ ile oynanacak hazırlık karşılaşmalarının aday kadrosuna davet etmesi bekleniyor. Milli Takımda gençleştirme operasyonu başlatan deneyimli teknik adamın, Yusuf‘la birlikte yeşil beyazlı takımın genç stoperi Ertuğrul Ersoy‘u da aday kadroya çağırmayı düşündüğü öğrenildi.

HARUN SÜREKLİ GİDİYOR

Kariyerinde 9 kez Ümit Milli Takımın formasını giyen tecrübeli kanat oyuncusu, A Milli Takımda ise hiç görev yapmadı. Süper Lig‘de şuana kadar 15 maça çıkan ve 2 asist yapan Yusuf’un Ziraat Türkiye Kupasında ise 2 golü bulunuyor. Bursaspor‘dan son dönemde A Milli Takıma sürekli olarak Harun Tekin gidiyor. Tecrübeli file bekçisi bu anlamda yeşil-beyazlı kulübün gururu olurken, Barış Yardımcı‘da kısa bir süre önce aday kadroya dahil edilmişti.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Türk pasaportlu oynayan futbolcu az olunca iki üç maç sivrilen milli olabiliyor. Yusuf birazda kafasını kaldırarak oynarsa daha faydalı olur.

    44
    1
    1. @Sedat5 yorumuna yanıt olarak

      Beyler neyin tartismasi BU mircea lucescu malesef yine Milli kadroya YUSUF ERDOGAN ni atmadi ne yazik Ben onu keske Milli formada görmek isterdim zaten trabzonda olsun ya da bursasporda olsun Hep iyi performans gösteriyor hayrett neden cagirmadi anlayamadim… o bize lazim Türk futboluna Bence o yusuf yazici dan bin kat daha iyi futbolcu

    2. @Sedat5 yorumuna yanıt olarak

      Doğru bir yorum, katılıyorum. Yusuf Erdoğan’ın yeteneği Avrupa çapında, bunu tartışmam. Ancak Türk futbolcusunun istikrar sorununu ve mental zayıflığını sabah kadar tartışırım. Bunun duygusallık ve eğitim ile alakası olmasına rağmen asıl sorun ülkemizin bir master futbol planının olmayışıdır.

      20
      2
  2. İlk başlarda elimizde patlar pek bi sürprizi olmaz diye düşünüyordum yanılmışım bir özür borclandık, olsun ben yanılayım da bursaspor kazansın

    28
    1
  3. Bursaspor her zaman icin bir vitrindir ! Yerli futbolcu kitligida olsa Bursaspor formasini giyip 1-2 mac iyi oynasan Milli takimda yerin hazir ! Ayni oyunu,Konyada,Akhisarda,Malatyada oynasa gidemez ! Bu yuzden bu formanin kiymetini bilin,yoksa baska yerde cok ararsiniz !!!

    20
    1
  4. Adami resmen medya transfer ettirdi. Tam bir balon. Yarim devrelik adami göklere çikariyolar. Futbol torpil işi.

    13
    83
    1. @Medya şişiriyor yorumuna yanıt olarak

      Yaşın müsait olmayabilir anlayabiliriz o ayrı. Bu adam 1461 trabzonun başarılı kadrosunda göze giren süper genç görülen bi adam; hatırlamazsın tabi kupa maçlarını 🙂 biz o zaman çok koştuk peşinde tabi trabzona gitti bize mi gelecek 🙂 mental olarak tabi iyi seviyede değil baskıyı kaldıramadı Trabzon zor iş Bursa bi nebze…Ama adama balon deyip tekniğini,hırsını,hızını gözardı edemezsin keşke böyle balonlar alabilsek….

      37
      2
      1. @Sezs yorumuna yanıt olarak

        Adam besiktas macinda takimi hizlandirip gaza getirdi.Seyirciyi atesledi.2-2 oldu topu aldi gol santradan.Gol icin tek basina gitti.Her hafta ustune koyiyor.Takimda olumlu biseyler oldugunda hemen bole mikserler ortaya cikiyor nedense

        14
        1
  5. Ya en önemlisi hırs ve güvenim,cabalayıp savaşıp çalışması.
    Bunları kaç maçtır görüyorum kendisinde
    Atığı toplarda yerini buluyor, iyi ışık gösteriyor…
    Iki maçtır değil, sakatlığı atlattıktan sonrası ,kupa maçlarında ben de varım dedirti di!
    Söyleyecek başka şey yok bu çocuk üzerine. .
    Terbiye de sabır da olunca komple futbolcu olma yolunda..yolu açık olsun… kerataın

    12
    1
  6. ya bir maç biraz oynadı diye hemen şişirip durmayın hırslı ve iyi mücadele ediyor bunlar iyi ama futbol oyun zekası düşük şimdi adamı havalara çıkartırsınız iki maç iyi gitmedi mi herkes sallamaya başlar deniz geldiğinde de yere göğe sığdıramadınız sonra neler oldu gördük Yusuf için net söyleyeyim iyi bir yedek olur o kadar banko oynaması için daha çok gelişmesi gerekir.

    3
    4
  7. BİZE GELDİĞİNDEN BERİ BİR MAÇ İYİ PERFORMANS SERGİLEDİ DİYE MİLLİ TAKIM GÜNDEME GELİYORSA,
    MİLLİ TAKIM BİTMİŞ DEMEKTİR. (ZATEN BİTİK)

    KULUBÜNDE KADROYA GİREYEMEYENLERİN OYNATILDIĞI MİLLİ TAKIMDA, YUSUF HERTÜRLÜ OYNAR.

    2
    1
  8. Henüz Yusuf kardeşimizi takımı sırtlıyor demek için çok erken, verebileceklerini görmek gerek, ama Milli takıma yükselmesi sürpriz değil bence, zaten daha bir kaç yl önce Milli oyuncuydu, önemli olan istikrarı sağlayabilmek, Deniz de ilk geldiğinde çok başarılı olmuştu, sonrasında büyük düşüş yaşadı sakatlık ile birlikte,
    Seneye Aziz Behic transfer yaparsa Yusuf’un asıl mevkii kanattan çok sol bek olacağını düşünüyorum, zira önüne top atılmasını seven topla dripling halinde gidip orta yapmasını bilen bir stili var, o bölgede parlayıp Aziz kardeşimizin açığını dolduracaktır.

    2
    2
  9. işte böyle timsahlar.kendinizi böyle oyuna verirseniz sadece Bursasporumuz değil kendiniz de kazanırsınız

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu