Bursa yeni bir şampiyonluğu hak ediyor

Türkiye Bayan Ralli Şampiyonlarından ve Bursaspor eski yöneticisi Selçuk Eren’in eşi olan Emire Cantürk beIN SPORTS’a konuk oldu.

-Ralli yarışlarından önce ve sonra üzerinizde Bursaspor forması ile sizi görüyoruz. Aynı şekilde Burcu Çetinkaya’nın da üzerinde Bursaspor formasını görüyoruz. Bu taraftarlık nasıl bir duygu anlatabilir misiniz?

“Ben Bursalıyım ve sonucunda da Bursasporluyum. Burcu ise hem İbrahim Yazıcı’yı hem de oğlu Serkan Yazıcı’yı tanıyordu. Uzun yıllar Uludağ’da tatil yapması Bursa’yı kendisine yakın hissetmesi ve Bursaspor taraftarının ona destek olması olabilir. Biz Burcu Çetinkaya ile bir çok kez Teksas’ın içinde maç izledik. Belki biraz da benim katkımla arkadaşım da iyi bir Bursasporlu

-Eşiniz Selçuk Eren, İbrahim Yazıcı’nın Şampiyon Yönetiminde yer almıştı. Onunla daha önceden yaptığımız röportajlarda sizin ne kadar iyi bir Bursasporlu olduğunuzu ifade etmişti. O günde bugün Bursaspor’u nasıl değerlendiriyorsunuz?

“Bursaspor’un maç günleri heyecanımız dorukta oluyor. Kazanınca mutlu olup, kaybettiğimizde o hüznü beraber yaşıyoruz. Son dönemlerde bazı aksaklıklar yaşamış olabiliriz ama yine şampiyon olacağız. Biz büyük bir camia ve büyü bir şehiriz. Bursa ve Bursaspor taraftarı başarılı hak ediyor. Ben bu sezonu konuşmak istemiyorum. Eski bir yöneticinin eşi olarak yanlış anlaşılmak istemem.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Helal olsun bacılarım size. Formalar sizlere çok güzel yakışmış. Taraftar lık budur işte. BURSASPOR sevgisi budur. İnanın sizlerle gurur duyuyoruz. Bu güzel formalar nesilden nesile gidecek. Sonsuza kadar.

    52
    3
  2. Doğru söýlüyor eskişehir deplasmanında beraber omuz verdik selim devre arası rahat bırakın azcık bile demisti o derece bursalıdır kendileri

    5
    1
  3. Bu yönetimle dünyanın en iyi hocasını bile getirsek şampiyon olamayız. Le Guen ilk geldiğinde ligde ilk 9 hedefliyorum ama ZTK’yı istiyorum demişti, günler ilerledikçe hoca da oyuncular da rotasız gemiye döndüler, neden; çünkü balık baştan kokar. Yönetimin bir vizyonu, bir hedefi yok ki hocanın ya da oyuncuların bir vizyonu, bir hedefi olsun.

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu