Sow ve Shehu takımdan ayrı çalıştı

Bursaspor sabah saatlerinden gerçekleştirdiği antrenmanla TM Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Paul Le Guen nezaretinde Özlüce Tesisleri‘nde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Koordinasyon hareketleriyle başlayan çalışma, dayanıklılık koşularıyla son buldu.

Dün yapılan antrenmanda Mikel Agu ile çarpışarak sakatlık geçiren Shehu ve sakatlığı devam eden Moussa Sow takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.

Bursaspor öğle saatlerinde yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @SA yorumuna yanıt olarak

      Kadro başarılı olmadı, Beşiktaş kötü oynadı, ki ona rağmen yenemedik. Beşiktaş’ı o günkü oyunla bizim dışımızda bütün takımlar yenerdi. Atiba yoktu, Babel yoktu, Tosic yoktu, en önemlisi Cenk Tosun gibi bir oyuncularını sattılar. Bunlar olsaydı yine o malum senaryo yaşanırdı. Biz çok gördük saman alevi gibi parlayıp sönenleri, Emre Taşdemir, Ozan Tufan, bak şimdi bunların esamesi bile okunmuyor artık. Bostock’un da bunlardan bir farkının olacağını sanmıyorum.

      5
      42
      1. @Z_09 yorumuna yanıt olarak

        Şu olsaydı bu olsaydı,neyin kafasını yaşıyor bu kardeş,.
        Bizde fernandao yu , volkanı, şenerî , tufanı, satmasaydık, ve Şenol hoca bizde olsaydı ,biz şampion olurduk…dicen varmı ???

        1
        2
      2. @Z_09 yorumuna yanıt olarak

        ulan her şeye bir bahane. ona bakarsan bizde BATALLA gibi adam yoktu. 8taşın hepsini topla 1 BATALLA etmez. sow yoktu ve birkaç eksik daha. hemen takımı kötülemeye çok meraklısınız sizin gibi Bursasporlular olmaz olsun, 8taş sayfalarında bile çoğu Bursalılar bizi ezdi derken Bursayı tutanların eleştirmesi çok saçma

        28
        3
        1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

          Ben olaylara objektif bakan birisiyim. Yani sizin gibi suratımda at gözlüğüyle dolaşmıyorum. Bursalılar bizi ezdi diyen 8taşlılar zaten 8taşlı değil, karambole attığımız iki gol ve 2-3 tane de cılız atağımız var. Batalla olsa ne değişecekti ben sana söyleyeyim: Topla oynama oranımız %40’tan %30’a inecekti, belki o golleri bile atamayacaktık. Çünkü Batalla eskisi gibi koşamıyor, isabetli pas atamıyor, bence bütün Bursaspor’u toplasan bir Atiba etmez. Kadronun kalitesi ortada. Sen benim Bursasporluluğumu eleştireceğine olaylara biraz objektif bakmasını öğren bence, faydalı olur.

          1
          15
      1. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

        Daha nesine bakacaksın, her şey apaçık ortada değil mi? Sezonun en kötü oyununu oynayan 8taşa fark atmamız gereken maçı kazanamadık. O oyunla bizim dışımızdaki her takım yenerdi 8taşı. Başakşehir’den kendi sahanda pozisyon bulamadan 3 yiyorsun, ligin dibindeki Alanya’ya 3-1 yenikken savunma yapıyorsun. Daha hala ne bekliyorsunuz bu kadrodan anlamıyorum. Hocanın bir hedefi yok ki oyuncuların bir hedefi olsun, saldım çayıra mevlam kayıra zihniyetiyle eli kolu bağlamış bekliyorlar sezon sonunu.

        2
        22
  1. Sow efendi neara sakatlandın bjk macında oynayamıcaksan neden aldırdın kendini anlasıldıki sende yatmaya gelmışşsin helal olsun

    11
    7
  2. Ulen ne zoruna gittmis be bjk dan puan almamiz, Sampiyonluktan uzaklastirmamis.Acini bursaspora dil uzatarak mi gidermeye calisiyorsun… Hadi baska kapiya…

    2
    2
    1. @Beyazıt yorumuna yanıt olarak

      Biz zaten şampiyonluktan uzak bir takımız, başımızda bu korkak yönetim olduğu sürece kupalar bize haram. Ben gerçekleri söylüyorum, çarpıtmak sana kalmış.

      1
      1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu