Ali Ay devam edecek mi?

Olay Medya Spor Yazarı Beytullah Süat'ın bugünkü köşe yazısından alıntıdır.

Başkan Ali Ay’ın dün Cevdet Altınel’e mayıs ayında yapılacak kongreyle ilgili önemli açıklamaları vardı.

Dikkat çekici nokta, bu ay sonu itibariyle kararını vereceğini söylemesi.

Yine her zamanki gibi çok erken konuştuğuna inanıyorum ama göreceğiz bakalım ay sonunu.

Merakla bekliyorum neler olacağını.

Peki, Başkan devam eder mi, etmez mi?

Bir kere şunu belirtelim; para pul, stadyumun isim hakkı, o veya bu fark etmez. Futbolda herşey saha sonuçlarına endekslidir.

Geçtiğimiz sezon ki gibi bir sıkıntı yaşanırsa Sayın Başkan zaten aday olmaz/olamaz.

Sonuçların idare etmesi durumunda mali tablodan her ne kadar yakınsa da Ali Ay’ın aday olacağına inanıyorum.

Sayın Başkan her ne kadar şikayet etse de bir kere bu işi seviyor. Bunu gördüklerime, duyduklarıma inanarak söylüyorum.

Yönetimini büyük oranda değiştireceğini de ifade etmiş.

Bu zaten olmazsa olmaz bir kere.

Ancak ilk önce kulübün içinde bir temizlik yapacağını ve artık futbolu bilen kişilerle yola devam edeceğini belirtse çok daha iyi eder gibime geliyor.

 

Alper nasıl bir futbolcu?

Bostock’la birlikte transferin son günü gelen Alper Ademoğlu, Beşiktaş’la oynanan U-21 maçında forma giydi.

Antrenör Musa Öztürk’e sordum nasıl bir oyuncu diye:

“İstekli oynadı. Bir kere çok pozitif bir futbolcu. Tempo eksikliği vardı ancak bu da çok normal. Biz forvet arkası oynattık. Muhteşem değildi ama iyiydi. Bir maç görüp de kesin yorumlar yapmak yanlış olur. Fakat boş bir oyuncu değil, bunu söyleyebilirim.”

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Rivırs yorumuna yanıt olarak

      kim gelcek peki onun yerine? Erkan körüstan veya recep bölükbası gibi klüp sömürücüleri mi? cogu taraftar elini cebine atmazken adam cebinden ne kadar verdiğini biliyosundur az çok. tamam futboldan anlamıyor olabılır ama Bursasporun bu adama ihtiyacı var bu kesin net!

      18
      11
      1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

        hayırdır legend texasa neden eksi attınız çorbacılar adam dogru diyor kim geldiyse borcu taktı gitti otomatik küme düşmekten kurtulduk borçtan dolayı

        10
        3
  1. Kesinlikle devam etmeli. Şu piyasa koşullarında kulübe 10.000 € katkı yapabilecek kadar delikanlı bir Bursasporlunun aday olacağını düşünmüyorum. Ayrıca, dürüst de bir insan ve bence en önemli kriter de dürüstlük.

    13
    10
  2. Çoğu taraftar gibi ben de Ali Ay’ın pek çok hata yaptığını , yanlış karar verdiğini düşünüyorum. Bu hataların çoğu tecrübesizlikten oldu. Ancak bence Ali Ay bu hataların çoğundan ders çıkardı ve şu an gayet olumlu kararlar veren ve her geçen gün üzerine koyan bir başkan. Şehirde karşılığı olan bir iş adamı ve iyi niyetli. Unutmayalım ki adaylık sürecinde yerine konuşulan Timur Noyan borcun miktarını öğrenince kaçmaya yetişemedi.

    10
    4
  3. Kesinlikle Bırakmalı…Kulubu yasladı siyasetin içine arsa al arsa sat? Recep altepe 5 sene bitirilemeyen stad yaptı yanında yer aldı. Secimlerde kullandı da kullandı. Ne Tff ye ne Mhk sesini cıkaramadı cıkaramıyo. Galatasarylıyım diyen hocaya göz yumdular. şeffaflık dedi herşey ört bas ediliyo. Tercümandan yönetici,Kasaptan as başkan, storda calışandan reklam ve satış sorumlu yönetici olan, basının karşısına tsörtle cıkıp imza attıran, verilen sözler, gecen sene 3 kişi ile tamamladılar yönetim saflarını ve yine böyle bu durum. Şimdi soruyorum profesyonelik nerede başkan? Nabza göre şerbetlemeyi ve basınıda kullanmayı iyi öğrendin hergün olay tv acıklama. Adaylık konusu acıtasyona ceviriyo olayım mı olmayım mı BIKTIK çelişkiden yalanlardan sacmalıklardan. Burada da herkez iyi niyetli. İyi niyetli olmak yetmez vasıfın olacak. İbrahim yazıcı gibi gerektiğinde resti cekecek. Maç saatlerine ve gününe sesi cıkacak. İstanbula Tff sesi cıkacak. Transferde üç kuruş vermeyip 10 kurus kaybetmiycek Biz bunları yaşadık ve ali ay devam diyenlerede saygım var bunları yutmak. Bursasporu bugunlere getiren alt yapı hocalarını yollayan yönetimdir ali ay enes ünalin babası ve bircok hoca. Yazacak o kadar cok şey var ki yaz yaz bitmez bunları yazacak medya yok bursada neden mi ali ay siyasetle arası iyi gerekirse iş bitirir ve Bursaspor başkanı Bursanın tamamına temsil ediyo gazatede satar. Kimse korkmasın bursanın başına kim gelirse gelsin bu kadar kötü zaten yönetilemez. Taraftar kimi isterse o secilecek.

    6
    5
  4. Levent kızıl başkanlığa aday olmayacağını sadece kulübe sponsorluk desteği vereceğini açıkladı zaten. Ali ayı eleştirmek yerine bütün şehrin sahip çıkması gerekiyor
    . Böyle zamanda bursaspora koskoca sanayi şehrinden kapı çalarak ricayla destek bekliyor adamlar. Böyle bir durumda 50 milyon cebinden verdi. Yerine varmı ben adayım diye adı söylenen yok
    Sadece bizlerin dillendirdiği isimler var. Yani şuan ali ay en kuvvetli isim. Futboldan anlamıyor ama kadroyu revize eder.

    4
    3
  5. Beşiktaşa tarihinin en büyük maddi katkısını Demirören yaptı ama Beşiktaş onun hataları sebebiyle o dönem çöktü.
    Siz para veriyor diye Ali Ay’a destek çıkmaya devam edin, aynen devam…

    3
    4
    1. @paralı başkan zırvası yorumuna yanıt olarak

      Demirören amcan şimdide federasyonun içine ediyor ama takımlar bence başkanlardn değil federasyon dan bu haldeler kimsenin umurunda değil istanbul dışı takımlar bence en başta demirören ve yalak tayfası gitmeli gereksiz insanalar bunlae

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu