Bursaspor kaç puan toplar?

Bursaspor'un önündeki Akhisar, Malatya, Galatasaray, Kayserispor ve Osmanlıspor serisi ligdeki kaderini belirleyecek.

Son galibiyetini 14. haftada Atiker Konyaspor deplasmanında 3-0’lık skorla alan Bursaspor, tam 6 haftadır galibiyete hasret. Konyaspor maçı sonrası Fenerbahçe ve Trabzonspor‘a 1-0 mağlup olan ardından Gençlerbirliği‘yle puanları paylaşan yeşil beyazlılar, ikinci yarıyla birlikte Başakşehir ile Alanya‘ya kaybetmiş, son olarak Beşiktaş‘la berabere kalmıştı. Timsah‘ın önündeki 5 maçlık seri ise Paul Le Guen‘in öğrencilerinin ligdeki kaderini belirleyecek.

İLK YARI 9 PUAN

İlk olarak pazar günü ligde 12 maçtır kazanamayan Akhisarspor‘a konuk olacak yeşil beyazlılar, Malatyaspor‘u ağırladıktan sonra Galatasaray deplasmanına çıkacak. İç sahadaki Kayserispor ve deplasmanda oynanacak Osmanlıspor karşılaşmalarıyla bu 5 maçlık seri tamamlanacak. Kazandığı takdirde üst sıralara yelken açacak olan Bursaspor ligin ilk yarısında bu seriden tam 9 puan çıkarmıştı. Timsah, Akhisar, Malatyaspor ve Osmanlıspor’u yenmiş, Galatasaray ile Kayserispor‘a kaybetmişti.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Cuma günki futbolu oynasın yeterli ilk 5 olsun demiyorum BURSASPORA yakışır mücadele etsin yeterli.. günül tabiki her daim ilk 4 icinde olmak ister fakat bu seneki durumlar belli. inş bu performansı ve istikrarı sürerdürse guzel günler goreceğiz nasipse..

    47
    1
  2. Kaç puan alacağının önemi yok.Her maçı Bjk maçındaki gibi inanarak ve istekli oynasınlar o yeter.Zaten öyle oynarlarsa da kaybedeceklerini inanmıyorum.

    36
  3. Akhisar 1
    Malatya 3
    Gs 0
    Kayseri 1 veya 3
    Osmanlı 3…

    Kayseri maçına göre 8 veya 10 puan toplarız diye düşünüyorum.

    13
    4
    1. @duji yorumuna yanıt olarak

      Taraftarı da anlamıyorum. Maçtan önce hoca demeç verir İstanbul takımları bizden güçlü diye. Ona kızarsınız. Ama kendiniz Galatasarayı yenemeyiz diye yorum atıyorsunuz. Bu taraftarla bu kadar hocam.

      1. @LegenDBursa yorumuna yanıt olarak

        dostum ben hocaya fln kızmadım, ayrıca konuları karıştırıyorsun. Tüm etkenleri düşünerek olarak tahminde bulundum. Gönül isterki 3 puan alalım, bu sadece benim düşüncem.
        Senin düşüncen de başka birşey olabilir. Nedir yani bu önyargı.

    1. @Eray yorumuna yanıt olarak

      Akhisar a yenilecegimizi düşünmüyorum.Bjk maçında başkan takıma ödeme garantisi falan vermiş olmalı ki takım savaştı.Sanirim geçen hafta üstüne basaraktan büyük puntolarla yazdigim güven problemi az buçuk BJK maçında çözülmüş.Ancak saygı problemini cozebileceklerini düşünmüyorum.Saygı zor kazanılıp kolay kaybedilen bir unsur.Deniz yılmaz ve Sercan vakasında takımın saygısını kaybetti.Merteri de gonderemeyerek bunu çoğaltıtılar.Ha bunlar şuan konuşulması gereken şeyler mi tabiki değil.Cunku camia güzel bir hava yakaladı.O yüzden ligi bitirebilecegimiz en üst sırada bitirip bu konuları öyle tartismaliyiz bence.Sonuc olarak ben akhisardan puan veya puanlar çıkaracağımızı düşünüyorum.

      10
  4. Akhisar malatya ve Osmanlı nın Bursaspor’dan iyi top oynadıklarını düşünmüyorum Çoğu karambolle ittire kattıra gol atan ve çabuk yorulan takım yüne de hepsinin iyi kadroları var biz Bursaspor gibi oynayıp savaşırsak bu takımları yeneriz gs maçına da çok iyi hazırlanmamız lazım gs egolu takımdır geriye düştüğü maçta kolay kolay öne geçemiyor oyuna küsüyor bu yüzden bize gs maçını kazandıracaksa önce yüksek moral sonra da önce gol atmamız kazandırır Kayserispor maçı kendi evimizde ve bu maçı kazanmak zorundayız kazanacak bir takımımız var sonuç olarak Bursaspor kendi kalitesini yansıttığı zaman yüksek moral ve hırs ile bu maçların hepsini kazanabilir bence beş haftada en az 10 puan toplarız

  5. Ligde 6 maçtır kazanamıyoruz ne diyeyim galibiyeti unuttuk artık kimi yenecez biz .inşallah bir seri yakalarızda bu kazanamama sendromonuna son veririz.ligi büyük bir ihtimal 6.lık ile 8.lik arasında bitiririz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu