Güntekin Onay “Harun inanılmazdı”

Vatan Gazetesi köşe yazarı Güntekin Onay dün akşam Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve 2-2 eşitlikle sonuçlanan Buraspor - Beşiktaş mücadelesini köşe yazısında değerlendirdi.

Güntekin Onay köşe yazısında Harun Tekin‘in performansını ön plana çıkarrtı  “Harun‘un inanılmaz kurtarışları da maçın berabere bitmesinde etkendi. Bursaspor çok mücadele ederek yenik duruma düşmesine rağmen puan için savaştı. Ancak bu kadronun Batalla‘sız kalite sorunu var.” dedi.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Şimdiden 10 numara icin adaylar masaya yatırılmalı girişimler başlatılmalı , sezon bittiği gibi Bursaya gelip imza atılmalı

    72
    1. @Ayna yorumuna yanıt olarak

      Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ben Arfa’yı getirebilsek inanılmaz olur.Maliyetli gibi gözüküyor fakat Paul Le Guen faktörü bu transferi mümkün kılabilir bence.

      17
      27
      1. @shinanu yorumuna yanıt olarak

        Hocam gerçekten ciddi misin ben arda derken? Biz Bursasporuz bir oyuncuya dünya kadar para veremeyiz. Batalla gibi bellushi gibi hatta bostock gibi kaliteli ayakları ucuza getirmeliyiz. Bırakın millet robinhoyu, etoyu felan alsın. Biz böyle daha iyiyiz

        12
    2. @Ayna yorumuna yanıt olarak

      O bölgeye oyuncu bulunur alınır fakat hiç kimse Batallanın yerini tutamayacak,ne yazık ki bir daha böyle özverili karakterli aynı zamanda kaliteli oyuncu bulacağımızı sanmıyorum.

      48
      7
      1. @C## yorumuna yanıt olarak

        Bende sanıyorum…elde zaten,50 seni içinde akıllarda kalan futbolcularımızı bi saydak…Sedat üç.. imparator Nejat biyedic,
        mususi ..Ömer Erdoğan , bizleri biraz kırsada … varmıdı da ?
        Bunların içinde bana kalırsa en olgun tam futbolcumuz .Şampiyonunumuzun mimarı BTATTLA

        6
        1
  2. Batallayı bende çok seviyorum fakat batalla olsaydılı cümleler artık gereksiz. Batalla bostockla nasıl uyum sağlıcak görcez geriye gelmek zorunda kalmazsa yarım sezon güzel bir futbol izletir bize sonrada vedalaşırız.

    32
    1
  3. Harun varsa Varız yoksa yokuz.Başakşehir ve Alanya maçlarında kurtaramadı puan alamadık.Bu maçta iyi mücadelenin yanında Harun’un inanılmaz kurtarışları puan almamızı sağladı.

    29
    1
  4. bir an önce kim başkan olacaksa (ali ay olmasında) şu ibrahim başkanın arkadaşı suzan nagufla iletişime geçip arjantinden genç bi 10 numara bulmasını söylemeli yoksa batalla gibisi parayla alınmaz.

    22
    2
  5. En ufak hatada adam harcayan taraftarımıza kapak olsun.
    Bu takımın iki starı varsa biri harun sa biride Batalla dır. Dışardan görünen bu.

    12
  6. yeni anladtigimiz Alper.kardesimiz cok onemli bir ortasaha oyuncusu insallah Batalla’nin pozisyonunda bize cok faydali olacak.

    4
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu