Rıdvan Dilmen’den Bursaspor tribününe eleştiri!

Bursaspor, Süper Lig 20. haftasında sahasında konuk ettiği Beşiktaş maçının devre arasında NTV Spor'da Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı. 

Rıdvan Dilmen, NTV Spor‘da özellikle Bursaspor taraftarlarını eleştirdi.

“BURSASPOR TARAFTARI NE OLUYOR ABİ?”

Bursaspor ile Beşiktaş arasında geçmişten gelen bir rekabet var. Tamam ama bitti yani. Burada spor yapılıyor. Gerideyken yabancı madde, berabereyken yabancı madde, öne geçiyorsunuz yine yabancı madde atıyorsunuz. Fabri şimdi öbür kaleye geçiyor. Beşiktaş önde olsa? Haydaa! Tribünlerde Allahu ekber sesleri. Yahu Allah aşkına ne oluyor arkadaşlar?” Burası neresi?”

48 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Efram yorumuna yanıt olarak

      Beşiktaş ile aramızdaki mesele, oldu da bitti denemez. Tamam, Bjk kulübü, kulüp olarak şikeye katılmadı, sadece bazı yöneticiler ve bazı futbolcular bu işi organize etti, Sergen ve Sinan Engin vs. Ama, ne kulüp olarak, nede taraftarları, şike yapıldığını bildikleri halde, kendi yöneticileri ve futbolcuları kınamadı, aksine destek çıktılar ve halen destek çıkmaya devam ediyorlar. Beşiktaş, diğer istanbul takımları ile karşılaştırıldığında, Bursaspora daha sempatik gelebilecek özellikleri var ama maalesef büyük takım değiller ve olamazlar, çünkü şikeye sadece ufak zihniyetteki insanlar destek çıkar. Dolayısıyla, bursaspor ile araları hiç bir zaman düzelmeyecektir. NEden, çünkü, iki kelime ile bursasporluların gönlünü almak yerine, halen yapılan şikeye destek çıkmaktadırlar. Beşitaş taraftar gruplarından bir kaçı çıksa, o zamanki olayları tasvip etmediklerini söylese, bursaspor ile kardeş olduklarını söyleselerdi olay kapanırdı, ama onlar şikeyi kabullendiler, destek çıktılar, ardından bıçaklama olayları oldu. Bu kavgayıbitirecekolan bursaspor değildir. Afdilenirse affedecek taraf Bursaspordur.

      Diğer taraftan, dün akşamki olaylar çok üzücü idi. Maalesef, Bursaspor taraftarlarının arasında hala çok cahil, kendini biilmez insanlar var. Biz takımımıza, tezahürat ile destek veririz. Sahaya taş atmak Bursasporlulara yakışmaz. Biz insanız, duyarlılığı en fazla olan taraftar grubuyuz. Aramızdaki eğitimsiz cahil insanları temizlemek zorundayız. Sahaya taş vs atıldığında resmen utandım. Bursaspor taraftarı, bu şekilde anılmamalı ve hatırlnmamalıdır. O kadar güzel koreografiden sonra, verilen mesajlardan sonra, tüm emek boşa gitti. Stadın güvenliğinden sorumlu, emniyet amirininde suçu var. Arkadaş, stada girerken,doğru düzgün arama yaptır. Çakmak ceptelefonuvs hiç bir şey sokturma.

      22
      2
      1. @Yeşil Bursa yorumuna yanıt olarak

        Yazınızın hemen hemen tamamına katılıyorum.Katılmadığım kısmı küfür eden yabancı cisim atanı engellemeliyiz.maraton üstte maçları izleyen bir taraftarım arkamda genellikle İstanbul takımları ile olan maçlarda gelen bir grup Fener maçında sürekli küfür ediyordu uyardım ,yaradığıma pişman ettiler.Aynı grup akşam ki maçta yine aynı küfürlere devam ediyordu.Bazı taraftarlarımız maalesef küfür etmeyi,yabancı cisim atmayı marifet zannediyor ve Kimseyi takmıyorlar.

        8
        3
    2. @Efram yorumuna yanıt olarak

      rıdvan iktidarın kayığında yolculuk eden bir sülüktür.Yorumculukla ntvspordan leguen den fazla para kazanmaktadır.Bakmıştır ki, yorumculuk para getiriyor, sporun teknik kısmıyla uğraşmamıştır. Referandum sırasında siyasi tercihini ortaya koymuştur, geçenlerde de birilerini deniz gezmişe benzetmiştir. ama hem sağ hem soldan tepki görmüştür.Yani marjinal yorumlar yaparak prim yapacağını sanmaktadır. Dünkü yorum da marjinaldir ve gündem için yapılmıştır..Ntvspor da kapandı, ntv de bakalım o paraları alabilecek mi?

      25
      6
  1. Taraftarın yabancı madde atması asla doğru değil.
    Ancaaak insanlarında sabrını zorlayıp,provake etmek MHK nnın ve basındaki eyyamcıların işi olmamalıdır.
    Kanallara bakıyoruz .Maç BURSASPOR-BJK maçı.Mikrofonda BJK idarecisi 10 dakika konuşuyor nerede evsahibi ekibin hakkı.Tv.lerde yorumculara bakıyoruz.BJK lı var amma diğer tarafın eski oyuncusu,idarecisi-yerel basınından bir muhabir gazeteci davet edilmez neden.ÜLKE FUTBOLU KATLEDİLİYOR.
    Eee 8 milyar borç batağında olan 4 takım ve borcu olmayan nazarlık 1- 2 takımın haricinde tüm takımlar batık .HÜKÜMET-SPOR BAKANI-TFF un tüm kurumları bu TABLO SİZİN ESERİNİZ.

    85
    4
    1. @teksas_berkay yorumuna yanıt olarak

      Grubun adı Texas herkes birbirine ananın .a.. diye hitap eder ama Allahu Ekber getirince dini vecibe olur demi sen bu durumdan rahatmisin peki kardeş ?

      5
      4
  2. Olmuş olsun diye yorum yapma Rıdvan. Burasının neresi olduğunu maçın başındaki kareografi gösterdi. Tatlı-tuzlu rekabetler devam etmeli ki heyecan olsun. Bu maça asılmamızın en büyük sebebi bu rekabet işte.

    27
    1
  3. Türk bayrağı kareografisi yapıp sonra olanlar kötüydü ama sende kimsin be kardeşim ne oluyor felan hayırdır?

    15
    2
  4. Haklı olduğu tek nokta yabancı cisim atılması. Korneri kullanacak oyunu durdurduk soğuttuk. Adam kornerden sonraki pozisyonda gol attı. Bizim takım dizilimi hatası yaptı. Belki o maddeler atılmasa gol yemeyecektik. Ve artık şu toplu küfürü bitirelim. Onlarca bayan geliyor. 5 yaşında 7 yaşında çocuklar geliyor. Yeter artık küfür etmeyelim. Bağıralım takıma. İsliklayalim karşı takımı. Hakeme baskı kuralım ama küfür ve yabancı madde atmayı bıraktım. Güzel günler bizi bekliyor. Biraz sabır.

    15
  5. söyledikleri Dogru artik dünya futbolunda böyle cirkin görüntüler kalmadi burasi neresi diye soruyor?!!…yoksa burasi dünya degilmi?!!ben sahsen bu görüntülerden utandim bein Sport kanalinda avrupa dünya izliyor bizim takimimizin böyle taninmasini istemem artik ceza yemedigimiz hafta kalmadi gibi bisey ondan sonra bize neden ceza geliyor diye isyan ediyoz hersey ortada.

  6. Ya arkadaslar hersey cok güzel takim haftalar sonra güzel oynuyor mac öncesi koreagrefi yine harika ama yine saha olaylari herseyin önüne gecti ve serefziz isttanbul medyasinin eline malzeme verdik adamlar zaten firsat ariyor lütfen ama birazcik kendimize hakim olalam
    Transfer transfen diye bagiriyoruz ama su iki seneden beri saha olaylarindan dolayi ödedigimiz cezayla rahat iki tane futbolcu alirdik lütfen ama gercekten firsat vermiyelim su serefzizlere
    Herkeze saygilar

  7. Negredo acayip temiz yuzlu bir tip hee ne bilim hepsine uyuz oluyorum adam golu atti harunun yanina gidip yuh bir tanede ye dedi guldu falan ..iste boyle olacak bitti …biz dusman degiliz besiktasla rakibiz …amacimiz onlari burdan gulerek yollamamakti basardik ama yabanci madde atilmasi cok itici bir sey Bursa cok bir modern sehirdir osmanli baskentidir…boyle spor karsilasmalari icin reyting ugruna dusmanlik pompalayanlarin pesinden gitmeyin ..mac bitti cayini alirsin izlersin bu kadar…

  8. İsmimi açık açık verdim istediği davayıda açsın ŞANLI BÜYÜK BURSASPOR TARAFTARINI ELEŞTİRMEK bir KÖPEĞİN ne haddine

    6
    3
  9. Rıdvan Dilmen atılanları bende doğru bulmuyorum ama söylermisin hangisi yabancı madde Su, Para, Çakmak bunların hepsi yerli Dolar atan görmedim ?
    ?????

    5
    3
  10. ULAN BU FEDERASYON AGZİMİZDAN TEK KELİME KÜFÜR ÇIKMAYAN MAÇTA TRİBUN KAPATMA CEZASI VERDİ GECEN SENE SUSSAK ONA BİLE CEZA YİCEZ MEVZU KÜFÜR SAHAYA ATILAN MADDE DEĞİL MEVZU DİK DURUŞUMUZ O YÜZDEN AGRESİF TRİBÜNÜN KÖPEĞİYİZ HADİ EYVALLAH

    3
    3
  11. Normaldir şeytan genelde tekbir sevmez.sen önce kendi sdatını yakan polis arabalarını ters çeviren benzin istasyonunu yakmaya çalışan taraftarlarını yaz BURSASPOR taraftarını sonra eleştir.

  12. Buradan BURSA ve BURSASPORUmuzu seven harçlığını,kar-kış-güneş demeden km.lerce yol gidip deplasman çilesi çeken kardeşlerim.NOLUR SAHAYA GÜL dahi atmayalım.SESİMİZLE,ŞOVLARIMIZLA RAKİBİ TEDİRGİN EDİP ŞAŞIRTALIM.
    ŞEYTANA BAK SEN.Siyaset meydanında din-iman ahlak dersi verenlerin bu sloganlarına EVET EVET diyerek yalakalığı yapanın TARAFTARIN ALLAHÜEKBER demesinden egzaması çıkmış.

  13. Maalesef kısmen haklı olduğu noktalar var. Arkadaşlar, biz gerideyken yabancı madde atılır, hani yine bir nebze anlarım, yahu takım 2-1 önde, korner kullanacağız, teksastan hala yabancı madde atılıyor. Bu kadarı da olmaz! Bu takıma zarar vermekten başka bir şey değil. Hadi hakem maçı iptal etse oynatmasa o zaman kime sorulacak bunun hesabı??? Şimdi önümüzdeki maç güney kale komple cezalı olacak. Takımı yine yalnız bırakacak. Bu mu Bursaspor sevgisi? Bu mu taraftarlık? Biz sahaya attığımız maddelerle değil, tribünde yaptığımız şovlarla gündem olmalıyız. Türkiyenin en iyi taraftar grubuyuz, bunu unutmadan bize yakışır şekilde davranmalıyız.

  14. BURASI BURSA BURAYA ŞEYTAN VE ŞARLATAN GİREMEZ ÖNÜNDEKİ ÇORBANI YE BOYUNDAN BÜYÜK İŞLERE KARIŞMA ZAMANI GELİNCE GEL BURSAYA ŞEYTAN DA TAŞLARIZ MERAK ETME

  15. Abi neye kızıyorsun adam haklı. Ne diyo atıyorsun sahaya madde. Yasak abi yasak. Ceza geliyor işte. Bunu öğrenmek çok mu zor. 300-500 bin ceza ödetmeye kimsenin hakkı yok. Kişisel egonu tatmin edeceksin diye, kimse Bursaspor’a zarar veremez. Hala bu davranışı tasdik edenler var. Şeytan kızmış yazıyorlar. Adam Bursaspor’u düşünmüş yazıyor, ama bizim çok akıllı taraftarımız hala bu davranışı savunuyor. Vallahi billahi tillahi başkanın yerinde olsam bir tanesini stada sokmam.

  16. Maçtan önce ısınırken çingenenin yaptıklarını görmediği için böyle konuşuyo sen önce adam olda şike sürecini bi anlat bakalım burasının neresi olduğunu görelim biz bursalıyız rıdvan dilmem burası müslüman bi ülke allaha şükür tekbir getirmek yasak değil sanada sormıycaz yani

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu