Maçın adamı Yusuf Erdoğan

Bursaspor - Beşiktaş maçında karşılaşmanı oyuncusu Yusuf Erdoğan oldu.

Opta verilerine göre Yusuf Erdoğan; 10 orta yapıp 2 kilit pas verdi, 5 kez rakiplerini çalımla geçti ve 11 ikili mücadele kazanarak maçın adamı oldu.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. stancu -kembo değişikliği hiç iyi olmadı ..stancu acaip pres yaparken kembo götünü kaldıramadı…adamların 2 stoperide ileri çıktılar sık sık .

    85
  2. BU FUTBOL olsun canımı yesinler. Bostock daha takım arkadaşlarının adını bilmeden maça çıkıp gayet iyi oynadı , Yusuf’u Aziz’i ve Harun’u saymıyorum Allah nazarlardan saklasın. Shehu da Gayet iyiydi. Önemli eksiklere rağmen Bu futbola Teşekkürler Bursa’m. Yavaş yavaş ilk 11 belli olursa daha iyi olacak inşallah..

    40
  3. sonunda belluchi gbi adamımız oldu ya bostok maşalla diyelim inşallah maaşları tam yatırırlarda yonetım baymaz bizden

    37
  4. İyi adam yusuf erdoğan üstüne koyarak devam ediyor bazı skor taraftarları neredeyse bu çocuğun da başını yiyecekti skorculara göre herkes çöp bu takımda köstek değil destek olun destek takım yeni sil baştan değişti zaman gerekli !

    27
  5. Çok şaşırttın beni Yusuf çok. Senin hakkındaki görüşlerim dibe vurdu. Ayağına, hırslı, inançlı oyununa ve o güzel yüreğine sağlık. Allah senden razı olsun 3 yıldır sahada göremediğimiz hırsı bize gösterdin.

    27
  6. Hakkı buydu. Gerçekten müthiş oynadı. Gökhan Gönül bile pert oldu karşısında… Nazar değmez inşallah. Sezon öncesi Volkan Şene karşı Yusuf Erdoğan diyen tüm renkdaslar ne kadar haklı oldugumuzu bu gece gördük…

    27
  7. 1 ay önceki ankette ilk yarının hayal kırıklığıydı kendisi, neymis sabrın sonu selametmiş, sabırsızlıkla gerek taraftar gerek yönetim çok büyük yanlışlar yaptı son yıllarda lütfen aklımızı basımıza alalım

    19
  8. Allah başarılarınızı daim etsin.Gayret ve hırslarınızı kabiliyet ve meziyetlerinizle şaha kaldırın.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu