Ankaragücü, Josua John’u istiyor

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yeğiner transfer konusunda açıklamada bulundu.

Mehmet Yeğiner, Bursaspor‘dan Josua John ile ilgilendiklerini açıklarken “Transfer yasağı konusu yarın netlik kazanır. Bir iki sorunlu oyuncu kaldı, alacaklarının tamamını istemezlerse yasağı kaldıracağız. Görüştüğümüz birkaç oyuncu var. Bunlardan birisi de Bursaspor’un kanat oyuncusu Josua John” dedi.

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @dodo doga yorumuna yanıt olarak

      Ben bes senedir istanbul takimlarina galibiyeti ozledim..Birileri kizacak ama Senol gunes ve Hikmet karaman donemindeki futbolu ozledim..Tamam zaten bu sene istanbul takimlarina yenilecegini tribunde olarak biliyoruz ama en azindan mucadele ve pozisyon bekliyoruz..Cuma gunu yine sogukta tribunde olacagiz ve bu oyun anlayisiyla yine uc tane yiyip evimize basimiz onde donecegiz..Bence ersun yanal yada kemal ozdes takima getirilmeli en azindan korkak futbol izlemeyiz yabanci hoca bizlere hic iyi gelmiyor ve gelmedi..

      17
      7
  1. Joshua John, Merter Yüce, Sercan Yıldırım, Sinan Bakış, Furkan Soyalp, Serdar Kurtuluş ve Kubilay Kanatsızkuş ilk aşamada gönderilmesi gereken 8 isim. Sezon sonu da bunların üzerine en az 7 isim daha eklenir.

    27
    1. @HARBİCİ yorumuna yanıt olarak

      Deklare dan nesi iyi söyleyebilirmisin,adam geldi bismillah 4 gol attı,hoca sistemi değiştirdi delarge kayboldu demek sorun delarge da değil.peki john 2 senedir ne yaptı ?

  2. Valentín Vada , Bruno Fernandes , Pizzi ,Ignacio Fernández , Lucas Castro bu adamlardan birini kiralayabiliyorsanız kiralayın ey yönetim

  3. Kardeşlerimize kazık atmak içime sinmiyor açıkcası. John ptt futbolcusu ama Ankaragücünü yavaşlatacak kadarda beceriksiz ve futbol aklı olmayan çöp futbolcu.

    3
    2
  4. gerekirse bedavadan verin yer açılsın. arkadaş göztepe kayseri alanya bunların kurduğu kadroya bak birde bizim kurduğumuz kadrolara bak. yazık valla yazık.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu