Yerine dört aday var!

Bursaspor'da Alanyaspor karşısında alınan farklı yenilginin şoku yaşanırken, teknik direktör Paul Le Guen'in performansı kulüpteki geleceği adına kafalarda soru işareti oluşturmaya başladı.

Son karşılaşmalarda oyunu okuyamaması, transferde yönetimle birlikte seçtiği isimlerin uyum sağlayamaması, maç sonlarında ‘hayal kırıklığı yaşıyorum’ demesine rağmen bir türlü takımı istenilen düzeye çıkaramaması Fransız teknik adamı tartışmalı bir isim haline getirdi.

GÜNDEMDE DÖRT İSİM VAR

Yönetim teknik direktör değişikliği konusunda Beşiktaş maçı öncesi radikal bir hamle yapmama fikrini benimserken cuma günü oynanacak kritik maçtan alınacak olası kötü bir sonuç Paul Le Guen‘le yolların ayrılması konusunu gündeme getirecek. Yönetimde muhtemel bir değişiklikte yeni teknik direktör adayı olarak Ersun Yanal, Kemal Özdeş, Igor Tudor ve Yılmaz Vural gibi isimlerin tartışıldığı ancak Beşiktaş maçının beklenmesinin kararlaştırıldığı öğrenildi.

137 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Texas2515 yorumuna yanıt olarak

      Başkan paralarının derdinde beyler eğer takım başarılı olursa başkan ve yanpeşleri istediği gibi at koşturamayacakları. Eğer Leguen giderse bilinki gelecek isim yılmaz vural olacak. Ayık olun.

      13
      2
    2. @Texas2515 yorumuna yanıt olarak

      Tüm camianın gördüğü orta saha keşmekeşi ve dandununu hoca görmüyorsa ve ofansif orta saha istemiyorsa sorun hocadadır.Yönetim orta halli bir 8 numara bulur sonuçta.Önümüzde 2 gün var..Belki de bu 2 mağlubiyette hayır vardır, geçen seneki hataya düşmeyiz. Ne demişti Ali Ay geçen sene ara transferin son gününde..Takımımıza güveniyoruz, stoperler çok pahalı..

      15
      17
      1. @Agazade Huso yorumuna yanıt olarak

        Siz nasıl insanlarsınız bursasporun zor bir süreçten geçtiğinin farkında değilmisiniz saçma saçma konuşmalar hatta sen admin saçma saçma haberleri yayınlıyosunn

        22
        5
    3. @Texas2515 yorumuna yanıt olarak

      Sorun hoca da!! Kimse hoca iyi hoca değil demiyor. Ama oynattığı sistem Bursaspor için değil, bu çok açık. Takımı Ali Ay hazırlamıyor, takımı o belirlemiyor. Aldığı oyuncular iyi değil derseniz, alınan oyuncuları LeGuen onayından sonra alıyorlar. Demekki yanlış transferin sorumlusuda LeGuen. Badu, Delarge, Ekong bence iyi oyuncular değil. Ayrıca, fransadan hesaplı hiç bir oyuncu bulup getiremedi. Kaiteli transfer yaptıramadı. Kembo desen, koşmaktan aciz. Maça iki forvet çıkıp, defans oynatan bir mentalite olamaz. Üç par yapamıyorsa bu takım, sorumlusu hocadır. Hiç bir atak organizasyonu yoksa, sorun hocadadır. Oyuncular ne yaptığını bilmiyorsa, sorun hocadadır. Burası Fransa değil ve bizlerde fransız değiliz. Hoca fazla soğuk kanlı. Bize İrfan Buz, YılmazVural gibi, kıpır kıpır, heyecanlı, canlı biri lazım. Yenildiğimizde, futbolcuları yılmaz vural gibi dövecek birisi lazım. Bu takıma İrfan Buz veya Yılmaz Vural gelse, aynı kadro ile çok daha iyi şeyler yapabilirler. Burası Bursa, burada üç ileri bir geri gidilir, üç geri bir ileri değil. LeGuen iyi bir profesyonel olsa bile, yol yakınken ayrılsak daha iyi olur. Zorlamanın bir faydası yok.

      16
      15
    4. @Texas2515 yorumuna yanıt olarak

      Bencede sorun yönetim iyi insan falat futbol bilgisi olmadığından olmuyor hocaya sahip çıkıp sabredilmeli ve desteklenmeli kötü hoca değil

      19
      1
        1. @Hasan yorumuna yanıt olarak

          İrfan buz şu an bir takımın başında görev yapmakta,çocuk oyuncağımı bu işler de,bursaspor çağırınca istifa edip gelsin.Bu işin tazminatı,iş ahlakı yönü yokmu eyyy benim hasanım canım ciğerim şeker parem..

          10
    5. @Texas2515 yorumuna yanıt olarak

      Kaybetmekten korkmadığın zaman kazanabilirsin..

      Su sozu Cuma gunu mactan once Maratona yada Teksas a ingilizce olarak asalim cunku bizim futbolcularin alayi yabanci ve olaylara fransiz..Biz hep galibiyetten once miucadele istedik..Galip geldigimiz mactan sonra guvenc i gonderdik..Birieri Ozlucede keyif yapmasin Cuma gun korkak oynamayip var gucuyle mucadele edip saldirsin…

      22
      1
    6. @Texas2515 yorumuna yanıt olarak

      kesinlikle aynı fikirdeyim.
      hatta, sadece yönetim değil, taraftar ve yerel medya profili de değişmeli.
      yönetim: bir kere başkan ”futbol adamı” falan değil. kulübe futbol aklı, yani sportif direktör şart.
      y.medya: tamamen sonuç odaklı. yazdıkları ve söyledikleri futbolun temel ilke ve prensiplerinden çok uzak tamamen kaosa ve istikrarsızlığa yönelik. düşüncelerinde samimi iseler o zaman durum daha da vahim. buradan futbolu hiç bilmiyorlar sonucu çıkar. (istisnalar var ama çok az)
      taraftar: çok sabırsız. sabırsızlık kulüp üzerinde baskı oluşturuyor. baskı paniği. panik hatayı. hata kötü sonuçları getiriyor.

      sonuç olarak bu durum sürdürülebilir değil. sakarya Eskişehir, Kocaeli ve antebin durumuna düşmek kaçınılmaz. maalesef YÖNETİM-MEDYA-TARAFTAR sayesinde! artık bursa da FUTBOL ORTAMI kalmadı. değil özdeş, tudor, yenal, vural, morinyo ve messi gelse nafile. üç gün içinde le guen ve öğrencilerine dönerler. antrenör ve futbolcu kaos ve kargaşa ortamında başarılı olamaz. tıpkı balığın kara da yaşayamayacağı gibi.

      bir tek çözüm var.
      YÖNETİM- MEDYA-TARAFTAR, BU GÜNE KADAR NE YAPTI İSE, BUNDAN SONRASI İÇİN TAM TERSİNİ YAPMALI…

      25
      3
    7. @Texas2515 yorumuna yanıt olarak

      sorun çok net hocada kendimizden az biraz güçlü veya denk takımlara karşı nasıl motivasyon kırıcı açıklamalar yaptığı hem sözde hem pratikte neler yaptığı ortadayken çok bile sabrettik amannn ses etmeyin nasıl olsa fransız dimi? güvenç kurtarı galip geldiğimiz ts maçında yollamadı mı bu taraftar noldu hepiniz 15 yaşında mısınız hatırlamıyor musunuz o günleri?

      29
      29
      1. @semih16 yorumuna yanıt olarak

        sorun acıklama yapmaktaysa le guen acıklama tarzını değiştirir ama lyon u üst üste 3 kez fransa sampiyonu yapan adamı bu kadar kötü eleştirilere bırakmak ahmaklıktır.buluşsun 2000 kadar taraftar özlüce de hocam arkandayız mesajı versin bak o zaman bu takım nasıl şahlanıyor

        34
        19
        1. @murtilli yorumuna yanıt olarak

          ya yürü git işine 35 bin kişi önünde fener maçında rakip kaleye gitmeye çekindi futbol 15 sene önceki futbol değil hoca belliki ummanlarda ürdünlerde futbolu epey unutmuş

          21
          10
    8. @Texas2515 yorumuna yanıt olarak

      Ben bes senedir istanbul takimlarina galibiyeti ozledim..Birileri kizacak ama Senol gunes ve Hikmet karaman donemindeki futbolu ozledim..Tamam zaten istanbul takimlarina yenilecegini tribunde olarak biliyoruz ama en azindan mucadele ve pozisyon bekliyoruz..Cuma gunu yine sogukta tribunde olacagiz ve bu oyun anlayisiyla yine uc tane yiyip evimize basimiz onde donecegiz..Bence ersun yanal yada kemal ozdes takima getirilmeli en azindan korkak futbol izlemeyiz yabanci hoca bizlere hic iyi gelmiyor ve gelmedi..

      35
      11
    9. @Texas2515 yorumuna yanıt olarak

      Aynen öyle. Buradan gerçek bursasporlulara ve site yönetimine sesleniyorum hocayla devam edilmesini ve eğer birilerinin gönderilmesi gerekiyorsa bu hocanını haricinde olması gerektiğini belirten bir anket ve kampanya yapılmasını tavsiye ediyorum.
      Ha birde sakın mustafa er var o bizi kurtarır diye düşünmeyin sakın o durumda olan takımı sadece kendisi kurtarabilir hoca değil kendi çocuklarımız dediklerimizden hiçbir fyda görmedik şimdiye kadar bir mustafa er için hocanın başını yedirmeyelim.

      51
      13
    10. @Texas2515 yorumuna yanıt olarak

      hay allah razı olsun.paul le guen bursasporun tarihinde bursapora gelmiş en iyi hocadır.tek gecerim.bu sitede öyle akılalmaz yorumlar yapılıyor ki insanı kızdırıyor.yaw biri yazmış tudor gelsin diye sizin aklınızda sorun var.daha 1 ay önce bu hoca ile 5 yıl devam edelim diyenlertne oldu da böyle şeyler soyluyor vallla hayret şaşıyorum bu salak kafalılara

      101
      17
      1. @murtilli yorumuna yanıt olarak

        Kariyer açısından bu takıma gelmiş en önemli isim Sepp Piontek’dir

        Danimarka ; futbol topunu görenlerin ”sovyet casusu” diye alıp karakola götürdükleri bir ülke idi. Bu takımı seksenlerin başında alıp Dünya Kupasında yarı final oynatan adamdır.
        Hiç kimselerin ismini dahi duymadığı oyuncularla başardı. 3-5-2 sistemini futbol tarihine hediye etti. Doksanların başında Türk Milli takımının başına getirildi. Bugün meşhur olmuş bir çok futbolcuyu bulup çıkartan adamdır.
        Bursaspor’da 11 hafta dayanabildi…!!!

        5
        2
      2. @murtilli yorumuna yanıt olarak

        Le guen in şenol güneşten daha iyi ve başarılı bir hoca olduğunu mu iddia ediyorsun ?? Kariyerinde tek başarısı zaten o dönem rakipsiz olan başına güvenç kurtar ı da koysan şampiyon olacak bir takımı yani Lyon u şampiyon yapması . Güldürme beni .

        7
        14
      3. @murtilli yorumuna yanıt olarak

        hadi ordan işine şenol güneş gördü bu takım maç başı ortalama 20-25 şut atan rakibi boğan bir takım izletti bize le guen efendi ne yaptı fb bjk gs başakşehir maçlarını oynamadan teslim etti aciz futboluyla

        41
        15
        1. @semih16 yorumuna yanıt olarak

          Boş konuşmaya gerek yok Şenol un kadrosuna bakın bide şu çöp kovası takıma 3 oyuncu var bunlar a bişey oldumu bitiyoruz ne desin adam basin toplantısında 5 atarız deyip 3 mü yesin bu tip karakterli hocalar neyse onu söyler

          26
          6
          1. @Cngz yorumuna yanıt olarak

            şenol dediğin hoca bekir yılmazla şamille 13 kişilik rotasyonla yaptı bu işi hiç boşuna konuşmayın le gueni savunmayın burda

            9
            7
        2. @semih16 yorumuna yanıt olarak

          Şenol güneşin elindeki kadroyla bu kadro bir mi ? Şimdi elinde var mı fernandao bakambu ozan volkan serdar şener civelli BELLUSCHI ? O zamanın illallah ettiren bölükbaşı yönetimi bunlardan 10 kat daha iyi transfer yapıyordu. 2 senedir 50 tane hoca değişti takımda değişen ne var ? Hiçbirşey yok. O zaman sorun başka yerdeymiş kendilerini kurtarmak için hocayı taraftar önüne atmasınlar artık yeter salak değiliz.

          28
          4
          1. @Teksaslı16 yorumuna yanıt olarak

            adam batallayı 6 nıumara stoplerlerin önünde oynatıyor KÖR MÜSÜNÜZ? KEMBONUN KONDİSYONU YOKMUŞ 6 AYDA BEN Mİ YÜKLEYECEM KONDİSYONU? elinde var 30 kişilik kadro 6-7 tane de gayet iyi oyuncu var şunu kafanıza sokun MALATYA MURAT YILDIRIMLA OYNUYOR BİZDEN İYİ TAKIMMI? ADAMLAR BJKYE BAŞAKŞEHİRE GSYE KAFA TUTABİLİYOR? LE GUEN EFENDİ HER MAÇA 0-0 a çıkıyor bunu kafanıza sokun

            6
            7
    1. @Emr yorumuna yanıt olarak

      2 senelik başkanlık hayatında en çok t.direktör değiştiren başkan olarak tarihe geççek ama daha da sorunu hoca da arıyor. Ulan dön bi kendine bak o kadar hoca değişti kulup hala aynı de. Bu adama daha da nasıl sabrediyoruz hayret. Düşürmeden gitmeyecek belli

      18
      2
  1. Düşmanı dışarda aramaya gerek yok içimizde bolca mevcut zaten. Bu adam bize hiç bir zaman bu sezon için birşeyler taahhüt etmedi. Ama bizim büyük Bursaspor taraftarı ve hadsiz Bursa basını bu durumlarda sabırli olmayı ve destek olmayi bilmediği için huzur bozmaya yangına körükle gitmeye bayılıyorlar. Bu kafa ve zihniyetle başarı beklemek zaten zor.

    116
    8
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        Kesinlikle haklısınız

        Sağduyulu taraftarlarımız da var

        Adam bu sene başarı vaad etmedi zaten, kadronun haline bakın

        6,8,10 numara yok

        14
        2
      2. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        taraftar profili zaten bambaska kulup tarihine rekorlarla girmiş batalla ya bile performans düşüklüğünden küfürler etmeye ıslıklamaya çalışan taraftardan ne beklersin

        15
        2
  2. Takımda Le Guene karsi sanki bir operasyon baslatildi,eskidende haber cikmisti le guenin gelmesi bazilarini rahatsiz etti diye sahsi gorusum le guenin 8tas maci ne olursa olsun arkasinda durmaliyiz Unutmayin bizim hedefimiz sezonu ilk 9 icinde bitirmek bu kadroyla hayallere kapilmayin

    79
    6
    1. @77tobe yorumuna yanıt olarak

      Keşke herkes senin gibi düşünse.Bende senin gibi düşünüyorum ama bu siteye yorum yapanların %80 ı le guen in gitmesini istiyorlar.Sorunun hoca değil de yönetim olduğunu goremiyorlar.

      51
      6
  3. Tabi bütün sorun teknik direktör değil mi neden tabanca gibi takım kuracağım deyip 2 senedir düşmemeye oynamamıza sebeb olan başkan ali ayı haber yapmıyor …neden 2senedir ist takımı yenemiyıruz biz de böyle şak Şakcı olduğu sürece daha çok oynarız düşmemeye

    67
    4
  4. Teknik trektör göndermek bu kadar kolay mı. istikrar yakalamak için zaman lazım. adamı 2 dk da tefe koydunuz. Bi ingiltere ligine bakın.

    57
    5
  5. Bütün camia kafayı yemiş. Sorun Le Guen değildir. Sorun yönetimdir, sorun sizsiniz… Üstelik istifa bile etmemişken bu tarz haberler maksat dışıdır. Herkes aklını başına alsın. Akıllanmıyor musunuz.

    44
    6
    1. @cüneyt alkış yorumuna yanıt olarak

      Aynen katılıyorum bu yoruma. Bütün camia kafayı yedi. Ali Ay kendi başarısızlığını örtmek için Le Guen gibi adamı kurban verecek. Üstüne bi de Ersun veya Tudor’u getirsin de tam olsun. Bak nasıl gidiyoruz gümbür gümbür. Hem de bu iki teknik direktör müsvettesini getirmek için yine milyon dolarları da sokağa döksün. Tü allah kahretsin bunları yaa.

      13
      4
  6. Yılmaz Vural en mantıklı tercih. Adı geçen diğer teknik direktörlerden hem tecrübe hem de bilgi ve mantalite olarak açık ara ismi en önde geleni. Yılmaz Vural bu kulübü devralsın ligi hiç sıkıntısız-strestsiz 7, 8, 9.’ncu sıralarda bitiririz ve güzel futbol oynarız. Lakin geçtiğimiz hafta yönetimi eleştirdiği için bu yönetim Yılmaz Vural’ı getireceğini hiç zannetmem çünkü yönetimimiz hem cahil hem tecrübesiz hem de çok yetersiz.

    40
    57
  7. Bizi de anlamak zor!!! Düne kadar le guen diyenler bugün burda tudor falan saçmalamaya başlamış!!! Düne kadar karakterine futbol bilgisine oyuncularla olan diyaloglarına taraftara yaklaşımına hayran olunan adam bugün istenmeyen adam olmuş gerçekten tebrikler… biz bu kafayla düşeriz unutmayın bunu! Senin başında recep Altepe’nin kuklası ali ay varken, yönetimin aç yöneticilerle doluyken, klübü soyup soğana çevirip futbolculara hakları verilmezken sen hala burda suçu hocaya bulup faturayı kesiyorsun ya helal olsun diyorum başka da diyecek birşey bulamıyorum…

    30
    3
  8. Ne meraklisiniz hemen hocayı yemeye cuma gunu yenilsek de hocayla devam edilmeli bu işler istikrar ve uzun yillar ister bakin biz 6-7 yıl önce başakşehiri 6-0 yenmistik basinda da abdullah avci vardi sabrettiler bugun geldikleri noktaya bakin…

    29
    2
  9. ooo hemen yeni hoca arayan klavye delikanlıları çökmüş… aynen devam bu kafaya renkdaşlarım, ayynen devam..

    26
    3
  10. Ali Ay Mayısta gidecek dolayısıyla pahalı ve uzun süreli kontrata gerek yok, Yılmaz Vural gelsin oyunculara babalık yapsın, eti bizim kemiği onun misali..

    25
    30
  11. Gerçekçi olalım şuan ki durumla beşiktaş maçı zaten kayıp görünüyor.
    Bu adamı 8taş maçıyla mı göndericeksiniz? Bence yanlış.
    Bu haberleri yapanlar camiayı karıştırmaya çalışanlar.
    Bu haberlere destek verenlerse gerçekten mucizelere inanan zavallılar.
    1 hoca getirceksin 2 ayda takımı uçurcak yok öyle bi dünya. Kadro neyse hoca da o kadar.

    23
    2
  12. SORUN HOCADA DEĞİL BOŞ YERE YAZMAYIN, SPORTİF ANLAMDA İŞİ BİLMEYEN YÖNETİMDE…ANLIYORUMKİ BAZILARI HALA GEÇEN SENEDEN DERS ÇIKARMAMIŞ VE HOCAYA MANA BULUNUYOR.

    17
    1
  13. İnsan şu cümleyi kurarken utanıyor, ” YILMAZ VURALI GETİRELİM LİG’DE KALALIM” Düşünün ne haldeyiz. Allah bursasporumuzu bu hale getirenlerin belasını versin

    16
    2
  14. Arkadaşlar yerli hoca ve yerli oyunculara yönelmemiz gerekiyor fakat bizdeki bu sabırsız taraftar grubuyla bunu başarabilmek imkansız…

    14
    4
  15. Benim gönlüm istikrardan yana ama hoca gideceksede yerine bence Kemal Özdeş getirilmeli Kasımpaşaya oynattığı futbol ortada

    12
    9
  16. Ne Ersun’u ne Tudor’u yahu. Bizde ki asıl problem eleştiriye kapalı olmamız. Bir adam Avrupalı diye ya da Psg’i şampiyon yapmış diye ya da Lyon’u çalıştırmış diye eleştirilemez bir konuma getirilmemeli. Şu an ki futbolu gören her Bursasporlu bu takımı da hocayı da eleştirebilir. Paul’un başarıları olduğu kadar başarısızlıkları da vardır. Lyon’u şampiyon yapmıştır ancak ondan sonra ise dibi görmüştür. Ayrıca bizi şampiyon yapan Ertuğrul Hoca’ya ayıptır bu yaklaşım. Ertuğrul Hoca’yı nasıl eleştirdik niye eleştirdik. Üstelik en kötü Ertuğrul, Avrupa’ya götürüyordu bizi. Paul’e buranın Bursaspor olduğu hatırlatılmalı ve geçmişte nerede hata yaptığı da belirtilmeli. Sezon başında herkesi heyecanlandırmış bir adamı şimdiden göndermek hata olur. Ayrıca yerine önerilen isimlerden de belli bu.

  17. Tudor en mantıklısı bu kadar yabancı olan takımda başarıya aç kendini ispat etmek isteyen ligi bilen genç hoca başarılı olur.

    8
    77
  18. Bu başkan kulübün başında olduktan sonra Morinho gelse hava. Bunlar onu da bitirir. İş bilmez herifler. Yazıklar olsun lan size.

  19. Vur deyince öldürmek buna deniyor heralde. AYIP! Bursaspor tarihindeki en iyi hocayı bile yarım senede harcadınız.

    8
    1
  20. Türkiye de bu yüzden futbol ilerlemiyor arkadaş teknik direktör geldiğinde yer yerinde oynuyo 3 4 maç kaybediyoruz hocanın yerine şu isimler gelicek yaptığınız ayıp ayıp önümüzde bjk maçı var az sabır takım oturcak.

    8
    1
  21. o gitsin bu gelsin, sizin gibi taraftar olur mu? Takıma böyle yaparak yıllardır verdiğiniz zararın haddi hesabı yok… sanki klübü siz yönetiyorsunuz da suçlulun kim olduğunu biliyorsunuz… böyle haber olur mu tepkisi vereceksiniz… yangına körükle gitmeyin… empati yapın sizin çalıştığınız işte patron herhün hata yaparsan seni gönderirim derse rahat çalışabilir misiniz? Saygılar

    7
    1
  22. Ne bekliyorlar le guen ruhen ve bedenen bursasporla bağlarını koparmış durumda bence bunda en büyük etken rahatsızlığı.

    6
    16
  23. En büyük aday ali ay elveda demesi
    Ne olursa olsun le guen le devam etmek mantikli gecen sene kac hoca geldi malum..m

    6
    1
  24. Yönetim hocayı kovarak kendini aklamaya çalışıyor tamamen. Bence ne olursa olsun beşiktaş maçında hocaya destek olmalıyız ona güvendiğimizi göstermeliyiz. Yönetimede bir mesaj olur böylece

  25. Sezon başında le quen ne dedi beyler. Benden mucize beklemeyin dedi. Ne olduda bu takım şampiyon yada kupa adayı yapıldı. Bu takım bu sene 10 12 bitirir. Sezon başı da öyleydi sonuda öyle olacak. Ama bursanin medyasına dikkat etmek lazım. Aralarındaki gerçek bursasporluları tenzih ederim

  26. Televizyondan veya statdan iki maç izleyen kendini hemen futboldan anlıyor zannediyor.Hayatında takım sporlarıyla profesyonel veya amatör olarak hiç uğraşmamış, bırak sporu hayatı boyunca herhangi bir ekip çalışması içinde bulunmamış adamlar bir anda futbol uleması kesiliyorlar.Taraftarın bir kısmı futbolu menejerlik oyunlarındaki gibi zannediyor Sahadakilerin insan olduğunu bile çoğu zaman unutuyor.Bir çoğunun bir saat önce söylediğiyle bir saat sonra söylediği tutmuyor.Bir kısmın kendine bile fikri yok nereye çekersen oraya gidiyor.Bir kısım yalnızca duygularıyla günlük hatta anlık yaşıyor.Büyük bir kısım olayları yalnızca tek taraflı değerlendiriyor.Haliyle taraftarın bir bölümünde durum bu olunca İki yıldır yaptığı hiçbir icraat tutmayan, takımı geçen yıl neredeyse düşürmenin eşiğine getirmesine rağmen hiç ders almayan bir yönetim varken, oyunculara ödemeler yapılamadığında oyuncular arasında oluşabilecek huzursuzlukları sezip buna müdahale edebilecek kadar insani ilişki kurma yeteneğine bile sahip olmayan, sorun çözmekten gram anlamayan yöneticiler varken, yönetim teknik direktör değişikliği yapıp kendini kurtarmaya çalışırken, kulüpten nemalanmak için medyayı tetikçi olarak kullanıp Bursaspor’un altına dinamiti koyanlar kenardan kıskıs gülüp izlerken ,üstelik Bursaspor’un son bir buçuk sezonda 5 farklı teknik direktörle maça çıkmış olmasına rağmen sonuç hep aynıyken bizim futboldan çok iyi anlayan taraftarımızda o gitsin bu gelsini tartışmaya devam ediyor.Durum bu olunca sorunu hala teknik direktörde arayan insanların olması gayet normal.Şaşırmamak lazım.

    5
    1
  27. Kendinize gelin saldırcak başka kişi bulamadınız da mı hocaya saldırıyosunuz. Adamın elindeki kadro belli. Oyuncu oynamadığı sürece takımın başına kimi getirseniz boş. Adam transfer istedi, istedikleri alındı mı? Hayır! Hocaya sallamanın anlamı yok gelip gelebilcek en iyisi var şuan başımızda. Yönetim para ypk diye ağlanmak yerine para bulsa adamın transferleriyle ki adı yeter transfer yapmak için her sene avrupaya gider başarı üstüne başarı sağlarız kendinize gelin

  28. Ne olcak yani kalmış 15 maç gelen antrenör ilk 5 mi sokacak.Sorun başkanda ve oynamayan futbolcularda…Bırakın bu edebiyatı artık günü kurtarmaya futbolcu bitti şimdi antrenör mü gelecek.Başarı istiyosan İstikrar olacak futbol kulübünde…

  29. Sorun ne yönetimde ne hocada sorun topçularda performans larını göstermiyorlar sadece Yusuf Aziz ikilisi bir şeyler yapmaya çalışıyor asıl sorunsa önceki yönetimler takım borç batagında milyon dolarları ceplere indirdiler kulübü borçlandırıp gittiler Sayın Ali ay ne yapsın adam neredeyse servetinin yarısını verdi ne yani hepsinimi versin bence banka hesabı açılsın para toplansın

    4
    2
  30. Gidecek ilk kiş başkan olmalıdır, beşiktaş mağlubiyetinde yönetimin acilen istifaya davet edilmelidir, hoca için sene sonunu bekliyelim. Yönetim İstifa!

    4
    1
  31. çok yanlış bir haber. bu saatten sonra igor tudor, ersun yanal, hele hele yılmaz vural intihar demektir. bizi 10 sene geri götürür. bu haberi yapanların hiç mi aklı yok.

    4
    1
  32. Sorun hocada değil bu hocadan daha iyisini bulamayız sorun yönetimin ta kendisidir takımı kümede bırakıp mayısta da aday olmasınlar bursasporu ve kendilerini daha fazla rezil etmesinler

  33. Sorun sende baskan.
    Israr edersen sende zarar görür takımda.Eger gerçek Bursasporluysan lütfen istifa et .Bizler her gün vir vir ağlayan sorun çözmekten aciz,ne yapacağını bilmeyen Başkan istemiyoruz.Yeter artık verdiğin hiçbir sözü tutmadın.İlk işin yönetimi profesyonel yöneticilere biraksaydin bunları yasamazdin.mehrum Yazıcı olsaydı tuwamasi ‘yi pakoyu alır gelirdi Başkan İş bitirmek için var vir vir etmek için değil.

  34. Terbiyesizlerin yaptığı habere bak, bu hoca giderse özlüceyi basar o yönetimi kendi ellerimizle koltuktan indiririz

  35. Bursaspor taraftarı daima ahmaktır, ahmak kalacaktır.. Şurada hoca kötü yılmaz vural gelsin diyenler hepsi art niyetlidir futbol cahilidir.. Bu takımın bu hale düşmesinin en büyük sebebi taraftardır.. Le guen bence de git, biz ahmaklar seni haketmiyoruz.. Yılmaz vural irfan buz gelsin 2.ligde oynayalım

    4
    1
  36. Ersun yanal stoperlerin önünde duvar gibi duracak ne Top ne adam gececek. Yilmaz vural bitmek bilmeyen enerjisi ile rakip takim beklerini komalik edecek. Igor tudor orta sahadan öyle ara paslar atacak ki her pas ile kaleci ile karsi karsiya kalan Kemal özdes gol krali olacak.

    Bizim Teknik direktör ile ugrasacak vaktimiz yok. Bize Orta sahaya acilen bir “6” bir de “8” numara lazim. Kiralik Agu Badu sözlesmesi bitmek üzere olan jorquera ile bu lig bitmez her mac sonrasi ah vah söyleniriz.

  37. Hocadan çöm sorun sizde ey yönetim güvenilmez oldunuz iyice çünkü ne futbolcular nede taraftar ve camia guvenmiyor size artık

  38. bu kadar yorumları okuduktan sonra her kes haklı…fakat bir gerçek var BURSASPOR DÜŞÜYOR..ve buna mevcut HOCA, futbolcular çaresiz..izliyor TARAFTAR ne yapsın…BURSASPORU düşmesin YILANA BİLE SARILIYOR..

  39. Beyler ne yapıyorsunuz allah aşkına hemen birilerini ateşe atma çabasındasınız yahu bu adam geldiğinde demedi mi bu sezon birşey beklemeyin diye bu kadro ile ne bekliyorsunuz ki 9-10-11 yeter yetmek zorunda yoksa Gaziantep gibi yada Eskişehir gibi olacağız

  40. Hoca bence kötü
    Fakat yerli hoca kuş kondurmucak , ki takımda kaç yerli futbolcu var .
    Ruh eksik takımda , sebep nedir bilinmez . Umarım bu ruh beşiktaş maçından sonra yakalanır . Pek sanmıyorum , muhtemel hoca gider . Seneyese yönetim değişir .
    Bence sabırlı olunup 5sene şans tanınmalı diye düşünüyorum

  41. Gelen hoca nın da başarısız olunca mazareti belli ; Ben geldiğimde takım kötü idi. İstediğim oyuncular alınmadı. Bu kadro ile bu bile başarı …

  42. Kimseyi istemiyoruz le guenle devam adam daha yeni geldi. Sorun topçu maaşları zamanında öde yabancılar oynamaz tabi sorun idarede ali ay ds

  43. Yönetim gitmediği sürece Guardiola gelse ne yazar. Ondan sonrası ne olur bilemem ama ne mali ne de sportif hiç bir alanda da bir şey olduğu yok. Bence yeterince zaman verildi bu yönetime hatta takım düşüyorken gitmediler tarihte yoktur heralde böyle bir şey ben hatırlamıyorum. Yönetim gitmezse hocada gitmesin değişen bir şey olmaz. Maximum iki maç silkelenir takım olumlu yönde gelişirse eğer kan değişikliği, he değişmezse ne olur onu kimse bilemez.

  44. Dün akşam özgende ali ademoğlu ile konuşma fırsatı buldum biz hocanın istediği herşeyi yapmaya çalıştık şuan alacağı olan topçu yok dedi çıkan haberlere şehir efsanesi olarak ifade etti biz hocayı getirirken En kötü uefa olur diye öngörmüştür şuan ne olduğunu bizde bilmiyoruz anlatmıyor diyo anlaşılan hoca bjk maçından sonra şutungen forest hayırlısı

    2
    5
  45. herkes takım kalitesi İYİ DİYOR..TAKIMDA ruh YOK…ŞAMİLİ arar olduk…EGER OYUNCU ALINACAKSA…yerli SAVAŞÇI 2 OYUNCU ALINSIN….YOKSA YARIN ÇOK GEÇ OLACAK….BU çakma zencileri doldurmayın…bu adamlar RUH SUZ..KOF adam bunlar.

    2
    1
  46. SIKINTI HOCAMI YOKSA DENGESİZ ÖDEMELERMİ YOKSA BAZI TOPÇULAR HOCAYI MI İSTEMİYOR HERŞEYE RAHMEN İSTİKRAR ŞART HOCAYI İSTEMEYEN TOPÇUYU HEMEN KOVALIM DUYUMLARIMA GÖRE BADU TERBİYESİZLİK YAPIYORMUŞ BİRDE BU HABER HİÇ HOŞ EĞİL TAKIMI KAMBAZLAYAN GAZETECİLERMİ VAR BU DURUMDA OLUNMASINI NE YÖNETİM NEDE HOCA İSTER

  47. Yemin ediyorum ben artık bıktım ya iyi yönetilemeyen bir Bursaspor var ama sorun herzamanki gibi hemen hocayı gönderelim Le Guen gibi adamı bile harcar bu taraftar ve içimizdeki İrlandalılar başkada birşey demiyorum. Tuttuğum takımdan soğudum ya bu ne arkadaş kötü sonuç hoca değiştirin kimse gelmek istemiyor bu baskıya bir taraftar da rahat bıraksın çorbacılar desen Bursaspor’u yemekten başka bişey yaptıkları Yok sor biz deplasman yapıyoruz derler!!! yönetime eleştiri yapıyoruz hemen eksi basan kesim sizin var ya ben bursasporluluğundan şüphe duyuyorum

  48. Bişey mi içtik beyler üç dört hafta üst üste mağlubiyet alınca hoca değişirse vay halimize.Sabirli olun kadromuz sekiz numara haricinde güçlü.Bu adamda Fransa’da sistemini uygularsa başarı kaçınılmaz.Zaman zaman zaman korkmayın destek olun.

  49. Doymadık teknik direktör değiştirmeye. Yönetim, taraftar hepsi zaten mükemmel tek sorun Le Guen. Şampiyon olduktan sonra taraftar her geçen sene daha kötü. Tam bir skor taraftarı olduk. Taraftar kendine çeki düzen vermeden Bursaspor eski günlerini mumla arar.

  50. Kafayı yicem ya adamlar bide hoca ismi sayıyo. Şuan takımın başında duran hocamızın kariyerine bakın bi de saydığınız insanların kariyerine bakın! Hoca aramak yerine bence başkan arıyalım başkan isimleri saymaya ne dersiniz? 2 ligten gelen göztepenin transferlerine bakın bir de 5.şampiyon BURSASPORumızunkilere bakın. Bence hoca düşünceğimize başkan arayışlarına girelim. Sayın yazarlar bir de bunu yazar mısınız? Kaç aday olabilir neler yapabilirler, yazabilcek misiniz acaba? Ben söyliyğm yazamazsınız anca hocaya oyuncuya sallayın ama asıl sorun yönetimde. Yalakalığa gerek yok tekerleği patlamış kamyon gibiyiz

  51. Neden bu sitede hakaret içerikli yorum yapamıyoruz belki yönetimden biri görür. Tamam hoca taktikte başarısız ama hemen gönderme kararı neodir. Knendi transfer hatalarından sıyrılmak para bulamadıkları için konay brini bulfular

  52. Takım son 10 maçtır(kupalar dahl) %70e %30 kendi sahasında hapis top oynuyor..korkakça yetersiz…bunlarda 3 hocada bizde iş yapmaz…cesur atik bir hoca şart..IGOR belki…peki ya başkan ne yapıyor…iktidarsızca bekliyor..hocaya saldır emrini vermezsen arkandan bir sürü lafla çeker gidersin..

    1
    5
  53. Bursa hakimiyet yazarı kardeşim şimdi durup dururken sen bu haberi nereden çıkardın Ayıp takımı karıştırmayın size bu haberi kim verdi yada nerenizden uyduruyorsunuz Yazıklat olsun size koskoca Bursa basını beş para etmez ne olay basını bere hakimiyet basını sizler Bursa hakkını temsil edemiyorsunuz çok yazık çok

  54. bu haberi çıkartanın allah belasını versin ortalıgı karıstırmak için elinizden geleni yapın bir hayırlı işiniz yokki

  55. Hiç beklemenin anlamı yok. Stada geleceğiz ve yine boynu bükük ayrılacağız. Le Guen’in bu takıma zerre kadar bir katkısı yok. Katkıyı geç eksisi var. Takım bu sistemle resmen topu karşı takıma veriyor ve sahasında bekliyor. Bu takım daha Gençlerbirliği’ne 5 dk bile baskı kuramadı. Acil gönderin bu adamı. Bana yenilsek te adam gibi top oynayan takım lazım. Nerde karı kılıklı siyahiler var hepsini takıma topladık. Millet adam alıyor herifler daha ilk maçtan takımlarını kurtarıyorlar ama bize gelen adamlar 10 hafta gol atamıyorlar. Başlarım böyle işe. Le Guen fransız değil mi? Peki Gençlerbirliği’nin aldığı Sesegnon’u neden aldırmıyor bu takıma????

    1. @frente crocodile yorumuna yanıt olarak

      Gel kardeşim çok biliyorsun geç takımın başına bakalım senin oynatacağın futbolu izleyelim birde. Hemen gönder gitsin neden yönetim içim birşey demiyorsun? Sen de o çorba içenlerden misin???

  56. tek kelimeyle irfan buz bu takımı üçürür geberik takımla bile ne sonuçlar aldı bizi ancak irfan buz paklar.

  57. kemal özdeş….hemde bu gün…ne bekliyorsunuz BJK den 5 yemeyimi…artık yeter..bir gün kaderine boyun eyme BURSASPOR luluğunu hatırla…nedir bu ya KOYUN gibi ..BİLE BİLE YENİLGİ İÇİN SAHAYA ÇIKARMI TAKIM..BU NASIL fr SIZ KAFASI..bjk DEĞİL KİM OLURSA OLSUN..3 PUANA OYNAYACAKSIN…SAVAŞACAKSIN…AYIPTIR KARDEŞİM AYIP.

  58. bence hoca gidecekse eniyi çözüm yukardaki hocalar değil ……en iyi tercih saffet susiç elvir baliç mustafa er ıvko ganchev teknik heyeti uyar….

  59. bakın… ya maaşların ödenmediği için yada hocayı göndermek istedikleri için kasten maçlarda takımın yenilmesi için elinden geleni yapıyorlar tekrarını iyice seyredin maçların anlarsınız…

  60. Site yönetimi yine saçma sapan bir haberi yayınlayıp çoğunluğu futbolun F’sinden anlamayan,anladığı tek şey skor odaklı olan taraftarımızın gazını almaya çalışmış !!!
    Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim skor odaklı da olsa bu taraftar cefakardır,arma sevdalısıdır,Bursasporumuzun Yeşil Beyaz Arması tüm branşlar için geçerli olmak kaydıyla sportif açıdan Kırmızı çizgimiz,Misak-ı Millimizdir..

    Le quen bize bu sene kupalar alıp,ligi ilk 3 içerisinde bitereceğiz diye söz vermedi..

    Renkdaşlar biraz sağduyulu olalım,iyi niyetli ama bir o kadar profesyonellikten uzak olan yönetim ile maddi anlamda dip yaptığımız bu dönemde karakteri armamızın ağırlığını kaldıramayan bazı gevşek ve fitne saçan oyuncu ve gazeticilerin olduğu bu ortamda bu kadar oluyor..

    Cuma günü jimnastik maçında koşulsuz olarak Takıma,Teknik direktöre terlerini akıttıkları her dakika için destek olalım,bu maçın geriye dönüşü olmaz herşey daha kötüye gidebilir,bu adama biraz daha sabır edelim,mümkünse birlik olup çarşamba,perşembe günü özlüceye gidip destek olalım takıma sahip çıkalım..
    Tüm renkdaşlara selamlar

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu