Transfer yapabiliriz

Başkan Ali Ay, bugün Teknik Direktör Paul Le Guen'le görüşeceğini söyledi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Alanya maçı öncesi katıldığı OLAY TV‘nin canlı yayınında transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Paul Le Guen‘in transfer istemediğini ancak hesapta olmayan sakatlıklarla karşı karşıya kaldıklarını kaydeden Ay, “Batalla biliyorsunuz 4 hafta yok. Badu’nun da maç öncesi sakatlığı oldu. Aynı bölgeden oyuncularla sıkıntı yaşadığımız için transferi bir kez daha masaya yatıracağız” dedi.

17 YABANCIMIZ VAR

Teknik Direktör Paul le Guen‘le bugün görüşeceğini de ifade eden Başkan Ay, “Tabii transfer yapabilmemiz için oyuncu da göndermemiz gerekiyor. 17 yabancımız var. Bu kontenjanı düşürmeden oyuncu alamayız. Bize gitmek istediğini söyleyen bir futbolcu yok ama hocamız transfer isterse kalan kısa zamanda takviye yapabiliriz” diye konuştu.

53 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Fatih16 yorumuna yanıt olarak

      Devre arası ligi bilmeyen yeteneksiz oyuncular alacağına ligi bilen taraftarı bilen oyuncuları alman lazımken maceraya atılıp takımı ne hale düşürdün bu kadar parayı volkan kerim frei ndiyaye gibi oyunculara vermek varken gittin beceriksiz oyuncular aldın. Bravo yönetimm

      10
      4
  1. Nerede o Batalla ya sallayan ,ölmüş bitmiş diye ahkam kesen futbolu çok iyi bilen …Bursaspor taraftarı, neredesiniz.

    21
    3
    1. @yorum yorumuna yanıt olarak

      Batalla olunca rakibi boğuyoruz doğru diyosun hele geçen yıl tüm takımları darmadağın ettik. Senin beyni kuşa taksan kuş tersten uçar

      4
      19
      1. @Eray yorumuna yanıt olarak

        Ekong un beyni de takmıştın kuşa o da tersten uçmuştu,bence sen kendi beynini tak arkadaşım,kuşun ayarlarıyla oynama.

    2. @yorum yorumuna yanıt olarak

      Burda. Arkadaşım anlama özürlü müsünüz. Batalla harika bir insan ve topçu. Ama artık vücudu kaldırmıyor. Bundan sonra sakatlık riski herzaman artacaktır. Batalla kaç haftadır var peki ne oldu? Kupadan elendik maçları kaybettik. Tek Batalla ile olmuyor. Artık o mevkiye biri bulunmalı geç olmadan.

      8
      13
  2. Alanyasporun yeni transferi arjantinliyi gördünüz, ayağından top alınmıyor bile..Bize de öyle teknik ve seri bir adam lazım..Alabilirsen öyle bir 8 numara al..Afrikaya hiç gitme, Portekiz, Fransa ve Arjantinden bul..

    12
    1
  3. Kusura bakmayın ama
    Ukalalık ve tşk geçme SANATIN da DAHİ olmuşsunuz YÖNETİM olarak.
    Ulan bu kadar senedir aydır gündür ağzımız elimiz yoruldu bu takıma orta saha lzm diye şimdi geçiyorsunuz insanın karşısına gevezelik yapıyorsunuz..
    Vallahi elinize su dökülmez
    Ben utanıyorum artık yeminle.
    Ve kimseyi de almayın
    Allahın izniyle şerefimizle ya kalırız ya düşeriz
    Ölüm yok sonunda
    SAYGILARIMLA

  4. Ne transfer i bırak git boşver sen başkanlığı zor iş seni aşar bırak. İzle tv den maça bile gelme var bi uğursuzluk…

    8
    1
    1. @Abdullah yorumuna yanıt olarak

      bakın işinize kim gelsin ulan yeter nankörler ne oldu bölükbaşının yaptıgı yanına karmı kaldı herkes unuttu borcu takıp kaçan o sövülmesi gereken o ali ay ugrasmaya calısıor 50 tirilyon cebinden verdı kim yapar bunu

      1
      1
  5. Iyi niyet yetmiyor Sayin baskan isini bileceksin bilmiyorsanda bilen birilerinden akil alman lazim.
    YArin cok gec olabilir….bu is sadece para isi de degil.Bu islerden anlamak lazim.
    Hic degilse takimin basina Yilmaz vural gibi, Kemal özdes gibi, Erol Bulut gibi,Hikmet kahraman gibi bir teknik Adam alin………………

    8
    12
  6. Sayın başkan,transfer yapmak için neden yabancı kontenjanını düşürmeniz gerekiyor,yabancı transferi yapmak şart mı? kendinizi niye bu kadar şartlandırıyorsunuz.Bakın takımın tamamına yakını neredeyse yabancı oldu,Fransız,Nijerya milli takımı gibi olduk.Bunun takım içinde sıkıntıları olacaktır,yabancılar,mesela yerli futbolcular gibi Bursa’yı,Bursaspor’u,ligi,rakipleri tanımaz bilmez,aidiyet duygusu olmaz,bir çoğu kiralık zaten,adam misafir gibi hissediyor kendini.Hadi yerli pazarı pahalı,kimi nasıl alalım diyeceksiniz ona da eyvallah diyelim hadi,ama o zaman sıradan vasat yabancılarla yabancı kontenjanını şişirip,kulübün parasını çar çur etmeyeceksiniz,sonra bakın kendi ağzınızla söylüyorsunuz,sıkıntı oluyor,yine siz uğraşıyorsunuz işte.Az olsun,öz olsun,hepsini oynatıp,hepsinden verim alıp faydalanabilelim,yoksa 17 yabancı var bunun en az 3-4 tanesini tribünde oturtup para vermek gibi bir lüksümüz yok,maalesef Bursaspor’umuzun durumu ortada,bununla birlikte 8 ve 10 numara oynayabilecek ama yerli ama yabancı 1 transfer şart,olmazsa olmaz,denize düştük yılana sarılacağız,biraz kendimizi yalanlar gibi olacak ama mecburen bu sene böyle olacak,yine yabancı transferi yapılacak,son günlere,son saatlere bırakırsanız işinizi,plansız hareket ederseniz böyle oluyor işte,Josué boşta düşünülebilir bizi tanıyan bilen bir oyuncu uyum sorunu olmaz,Torje parası ödenmediği için kiralık oynadığı Karabük’ten ayrılıp eski takımına döndü,o da düşünülebilir,o da ligimizi tanıyor,bize karşı oynadığı içinde bizi de az çok bilir.Allah sonumuzu hayır etsin,yardımcımız olsun,inşallah bu seneyi kazasız belasız atlatırız ve seneye Bursaspor’a yakışacak başkan,yönetim,hoca,teknik ekip ve futbolcu kadrosuyla 5.büyük,şampiyon Bursaspor’umuza yakışır bir futbol izleriz ve başarılı oluruz,ligde kendimize yakışan yerlerde yerimizi alırız.Herkese çok selamlar,saygılar.

  7. Yapılacak bu transferle mi takım düzelecek sanki. Elimizdeki kadro gayet de Alanya’yı yenebilecek bir kadro idi. Batalla’yı Badu’yu bahane gösterme başkan.

    7
    2
  8. Yenilince hemen transfere sarıl.Takımın en önemli eksiği 8 numara ve diğer eksiğine sağ kanat oyuncusu.Bunları devre arası alıp takımla uyumunu sağlasak ,kupadan elenmesek Alanya’ya yenilmesek olmazmıydı.HANİ DERS ALMIŞTINIZ?

  9. Bu fikrin başkandan ya da yönetimden herhangi bir kişinin aklından geçtiğine inanmak güç. Ayaküstü yine bir menajer vurgunu ?

  10. bence takımda transferlik bir durum yok. gerekte yok. bizim takımda eksik olan şey başka bir şey. bizim takımda yürek yok taktik yok.

  11. Aylardır para yok deyip şimdi transfer yapabiliriz deyince herkes sizi elestirecektir sayin başkan.
    Bütün eleştirilerde şu yönde olacaktır.
    Neden çok iyi bir iki orta saha oyuncusu almıyorsunuz. Almadınız.
    Bursaspor u ticari beyinle ve duygusallikla yonettiginizi düşünüyorum ve size saygı duyuyorum.
    Bu şekilde yönetim ancak borçsuz olarak kasanız dolu olarak yapılabilir.
    Siz ve yardimcilariniz su anda gerçekten profesyonelce gecmis dönemden ders almış olarak davranmalisiniz.
    Alınacak kararlar gecikmeden ve kararlı bir şekilde alınmalıdır.
    Çok iyi iki ortasaha beynine ihtiyacımız var. Alacaksanız hemen getirin.
    Alabiliriz edebiliriz gibi laflar zaman geçirmektir.
    Getirin iyi birer orta saha ve on libero herkes sizi alkislasin.
    Aksi halde gerekli önlemleri alarak yola devam söylemi ile hareket edin.
    Zaten başka yol da kalmadı. Üç gün kalmış herkes yerini bulmuş bu neyin kafası diye herkes eleştirmeden siz bu konuyu kapatın.

  12. Yonetime geldiğiniz günden bu yana en büyük sorunumuz olan orta sahayi sürekli gormezlikten geliyorsunuz.
    Kimseyi dinlemeden iki çok iyi orta saha oyuncusu getirin.
    Transfer yapabiliriz söylemeniz boşa gitmesin.
    Orta sahası boş olan bir takım başarılı olamaz.
    Bir tek Batalla ile olmuyor. Oyun içinde onun yükünü paylaşacak yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyaç var.
    En azından Ergic le, NDiaye ile en önemlisi Bellushi ile oynadığı maçları tekrar tekrar seyredip o ayar bir iki futbolcu getirin.
    Madem transfer yapabiliriz diyorsunuz bütün imkanları bu tip transfer için kullanın.
    Daha fazla rezil sonuçlar gelmeden bu transferleri yapın.
    Eğer bir takımın orta sahası iyi ise hersey guzel olur.
    Şunu da unutmayalım.
    Agu Badu gibi oyuncular bahsettiğimiz tipte oyuncular değil.
    Onlar iyi takımların sadece birer parçası olabilirler siritmazlar.
    Bizim gibi ne oynadığı belli olmayan takımlarda başarılı olamazlar.
    Çünkü halen yıldız değiller gelişmeleri devam ediyor.
    Furkan da aynı şansı bulsa onlardan kötü olmaz.

  13. Hepiniz defolun bu takımı düşürmeye kararlisiniz görünen. Hani geçen sene olanlardan sonra adam olurdunuz sandım ama hikaye.düşmemek için son bi tavsiye,takıma irfan buzu getir yoksa kesin dusucez.

  14. Şili den salazar ve Bulgaristan dan zaykov var 10 ve 8 numara ikisinin maliyeti 350000€ al düşünme 5 sene rahatla ağu,badi,battala seneye yok gönder paschalı,Yusuf’u,kofiyi,johu,faty Ankaragücü ne bedelsiz yoksa kardeşin çıktığı lige biz düşcez

  15. Ben ne yapayım beyler kulüp maddi anlamda zorda bir yandan transfer yapmaya çalışırken bir yandan personel maaşı sonra adamlar çıkıp oynamasın ceza versen kulübede yerine girecek adam yok daha iyisine para yok batalla sakat jourgera fıtık mıtık yan geldi yatiyor bazen hayat seni öyle bir duruma getiriyor ki eline sopa alsan daha kötü olacak biliyorsun oturup konuşup çozeceğiz gerekirse şimdilik hocaya güvenmekten başka çaremiz yok deve değistirmek zararımıza olur scout bakacak bizde bakıyoruz bir 8 numara alınacak …

    1
    4
  16. Afedersiniz de sayın başkanım bu saatten sonra kimi transfer edeceksiniz. Bor de insanı salak yerine koymayın. Beceriksiz bir baskansiniz ve bu işi yapamadiniz bırakın ve gidin. ..

  17. Masaya yatıracaklarda oyuncu bulacaklar, oyuncuyla görüşecekler, kulübüyle görüşecekler, pazarlık yapacaklar, anlaşacaklar Bursaya getirip inza attıracaklar, bunları 3 gün içinde tamamlayacaklar ve bu transfer iyi bir oyuncu olacak. İnanan var mı ?

  18. Taraftarı kandırmaya, boyamaya devam… günü kurtar…rezil ettiniz yeter…transfer yapacağına git batallayı ikna et. al sana transfer…

    1
    1
  19. Kıyas olsun diye söylüyorum. Gs yeni başkanı geldi ve mazbatasını aldığında şunu dedi gs store aş yönecilerinin istifasını istiyorum. Dirayeti görüyormusun.

  20. bütün takımlar devre arası güçleniyor bizim takım daha çok geriye gidiyor hocalar değişti oyuncular değişti ama sorun hala devam ediyor ,sıra değişmeyen şeyin değişmesinde anlayana tabi

  21. nNe Ali ay, nede Tek. direktör, nede yöneticiler Transfer yapmayi bilmiyor taraftar arasinda anket yapilsin taraftar bunlarin hepsinden daha kaliteli Transfer yapar. Hem valla Hemde billahi…………….

  22. bu harbiden zerre kadar anlamıyor ne futboldan ne de yöneticilikten. messiyi ronaldoyu neymarı getirsen senin bu kafayla bi cacık olmaz bu takım. ruh yok dayı ruhhhhhhh.

  23. Ulan defol git aylardır bu tarftar barım barım bağırıyor orta saha orta saha diye dinlemiyorsun sonuç bu olunca transfer yapabiliriz cok agar seyler söylemek istiyorum ama olmaz ulan ne sizden cektigimiz 2010 dan sonra avrupadan elen transfer yap kupadan elen transfer yap her sezon aynı yalanlar yillardir tabanca takım yok bilmem ne senin ne hakkin var bunca insana yalan söylemeye he birde şu yalan var şeffaf olcaz deyip takimi borca sokup kaçmak ibra olmak falan siz nesiniz bir plan mi var bizimi bitireceniz ? Biriniz gidiyor gitmeden anlasiyor digeri geciyor falan belli herseyde bu taraftar uyanamadi hala yada kimse takmıyor Samsunspor taraftari ne kadar para topladi helal olsun biz bizden bir cacik olmuyor malesef cocuktum keske cocuk zamaninda kalaydim o zaman efsane texas vardi simdi ? O texas yok 100 kisi tam ortada bagarip duruyor bilmiyom ya bu stad bize yaramadi ugursuz geldi yada altepe biseyler karistiriyor yanlış anlamayin ama en iyi cevap maca gitmemek olur almamak bilet ama insan korkuyor taraftarli bu halde ise takim taraftarsiz ne bok yer bilemedim oyunculardan once yonetimi topa tutmak lazim adamlar para almıyor oynamaz tabiki maas alamasan kac ay çalışırsın evine para gotrmeden ? Hakkımızda hayırlısı biktim bu adami görmekten artık bunaldim yalanlardan her hafta sinir küpü olmaktan dusurmeye calisiyosaniz düşürün bilelimm ve bastan cekin gidin burakin şu şehrin yakasını mutluluğunu!

  24. Erkan ZENGİN diyorum duyan yok.Sanki onun gibi topla adeta dans eden, kilit pas atıp oyunu çözebilen adam var boşta. Futbolu bilanler bu tip adamların önemini bilirler.Yusuf ŞİMŞEK isminj araştırsın inanmayanlar.Bursa’ya geldikten sonra milli takıma tekrar girip 8taş’a gitmişti.

  25. Jourquera bize yeter,Şamil i beğenmediniz adam taş gibi oynuyor. Bilal i beğenmediniz bugün Akhisar’da 80 dk sahada.Musa Çağıran o resmen kovduk şuan ligin enleri arasında. Daha çok isim veririm ama gerek yok.Sabırsızız ve camiayı gereksiz olarak velvele ile panik havasına sokuyor ve kırılmalar yaşatıyoruz.Bursa düşmez.Önümüzde bir yığın maç var. Yeterki birlik olalım.Mayıs ayındaki genel kurulu bekleyelim.Bizler iyi günde kötü günde her zaman Bursaspor’un yanındayız.Bugünler Köstek değil destek zamanı .

  26. Al al.. Bi çöp zenci daha al. Menejerler sokarlar sana yine şahane bi 8 numara veriyoruz diye. Takımda 18 tane yabancı olsun. Hiç Türk kalmasın boşver. Zencilerin ruhu ve aidiyeti ile bu sene kümede kalırsın yine.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu