3 puan günü olsun!

Bursaspor Süper Ligi'in 19. haftasında bugün deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a konuk oluyor.

Saat 13:30’da Bahçeşehir Okulları Stadı‘nda oynanacak olan karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek.

Takımda sakatlıkları bulunan Batalla, Ertuğrul, Kubilay, Jorquera, Emre Taşdemir, Kofi ve Sercan teknik direktör Paul Le Guen tarafından kafileye dahil edilmedi. Kafilede ayrıca son dönemlerin eleştirilen oyuncusu Emmanuel Badu da yer almadı. Sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadığı belirtilen Ganalı oyuncunun sağlık problemi hakkında ise bir açıklama yapılmadı.

Le Guen‘in, Batalla‘nın yokluğunda Grozav‘ı oynatması beklenirken yeni transfer Abdullahi Shehu‘nun da ilk 11’de oynamasının beklendiği öğrenildi. Aytemiz Alanyaspor‘da ise Vagner Love, Mbilla ve Maniatis sakatlıkları, Fofana ise kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Kafilede yer alan oyuncular şöyle:

  1. Harun
  2. Shehu
  3. Ekong
  4. Titi
  5. Aziz
  6. Agu
  7. Yusuf
  8. Grozav
  9. Kembo
  10. Sow
  11. Muhammed
  12. Onur
  13. Barış
  14. Faty
  15. John
  16. Rüştü
  17. Furkan Soyalp
  18. Delarge
  19. Stancu
  20. Sinan Bakış

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Rakibi küçümsemek değil ama içinde oldukları koşulları göz önüne aldığımızda ligde 3 puan alınması gereken maçlardan biri. Alt sıralar karışmaya başladı, Allah esirgesin kaybedersek bizde o hengamede bulabiliriz kendimizi bikaç haftaya

    14
  2. 3-5-2 yerine bence 4-3-2-1 oynarsak;Harun – Barış – Titi – Ekong – Aziz – Agu – Shehu(furkan) – Kembo – Grozav – Yusuf – Sow
    Yada 4-4-2 oynarsak;Harun – Barış – Titi – Ekong – Aziz – Shehu – Kembo – Grozav – Yusuf – Stancu – Sow

  3. Sayisal olarak Merter,Bilal,Batalla,Jourqera yok ! Orta alanda elinde kalmis Agu,Badu,Furkan,Faty ! Badu muhtemelen aforoz edilmis ! Kaliyor,Agu,Furkan,Faty ! Ha birde yeni alinan Isvicre cakilari var ! Sag bek ama onlibero oynayabilen Shehu ! Kanat forvet ama 10 numara oynayabilen Grozav ! Kisacasi sayisal olarak Batallanin sakatligindan sonra enaz 2 orta saha oyuncusu daha transfer etmesi gereken Bursaspor transferi kapiyor ! Ondan sonra niye bu takim kotu ? Niye bu takim dusmemeye oynuyor ? KENDI DUSEN AGLAMAZ ! Eger bu sene dusersek,niye,neden ? Diye sormayin,sebebi cok belli degilmi ?

    4
    4
  4. Açık ara ligin en kötü futbol oynayan takımıyız. Inşallah puan gelir. Haftaya işimiz çok zor. Pablo’nun yerine adam bulmalıyız, artı yedeğiyle.

  5. Dk. 70 durum 3-1 yeniliyoruz. Ne oynadığımız belli değil. Pardon Mösyö ama kabahat sizde. İkinci yarı Hikmet Karaman bizi çözdü ve oyunu kopardı. Çok kötü oynuyoruz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu